Kotimaa

Kansalaisen sunnuntaiekstra: Veren Laki – kansallismielinen urheilu- ja kulttuurikollektiivi

Kuva: Veren Laki.

Veren Laki on vuonna 2020 ensiesiintymisensä tehnyt ryhmä, joka järjestää kansallismielisille tarkoitettuja urheilutapahtumia pitkin Suomea.

 

Mikä on Veren Laki?

Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.

Minkälaista toimintaa ryhmällä on käytännössä?

Kyseessä on siis tosiaan urheilu-/kulttuurikollektiivi. Järjestämme pääasiassa kamppailutreenejä säännöllisen epäsäännöllisesti, noin parin kuukauden välein. Myös muut urheilun muodot kuuluvat repertuaariimme, mutta johtuen taustahenkilöiden henkilökohtaisista intohimoista, on se tähän saakka pääasiassa näkynyt kamppailutreeneinä.

Kutsumme siis tavallisesti avoimella kutsulla ihmisiä treeneihin, joissa harjoitellaan kamppailulajeja. Lajit vaihtelevat ollen välillä nyrkkeilyä, välillä painia, välillä jotain aivan muuta.

Ainakaan tähän mennessä kukaan ei ole lähtenyt suu mutrussa pois urheilusession jälkeen – tai ei ainakaan ole myöntänyt meille saaneensa pahaa mieltä urheilusta. Lisäksi tapahtumissa on käynyt yllättäviäkin kasvoja jumppaamassa.

Toisin sanoen osallistumalla näihin tapahtumiin voit oppia jotain, pitää hauskaa ja verkostoitua. Osallistuminen ei vaadi mitään lajitaustaa. Huomioimme kyllä myös selvästi amatöörit emmekä pyri nöyryyttämään ketään, sillä se ei olisi kovinkaan kestävä tie. Tahdomme auttaa ihmisiä kehittymään ja kannustamme siihen. Se on myös samalla kaikkien kansallismielisten etu monessa suhteessa.

Miksi keskitytte juuri kamppailulajeihin?

Se on ihan vain luonnollisen kehityksen tulos. Ihmiset Veren Lain taustalla ovat pääasiassa kamppailulajien harrastajia, joten se näkyy myös ulospäin tapahtuvassa visuaalisessa viestinnässä. Emme kuitenkaan hyljeksi mitään terveellisten elämäntapojen muotoja emmekä koe mitään ”salimaket vs. kamppailulajien harrastajat” tason miekkailuja aiheellisiksi.

Jotkut ihmiset saavat hyvän fiiliksen siitä, kun saavat nyrkin naamaan painisalilla. Toiset tekevät äärimmäisen raa’an mavesarjan ja saavat siitä kiksinsä. Kolmas saattaa nauttia lenkkeilystä ja neljäs patikoinnista. Meidän näkökulmasta kaikki on kotiinpäin.

Mikä on Veren Lain tarkoitus?

Olemme ensisijassa kulttuurikollektiivi. Tällä tarkoitan sitä, että omalla toiminnallamme ja visuaalisella viestinnällä tahdomme kannustaa ihmisiä olemaan omatoimisia. Mikään ei estä juuri sinua laittamasta pystyyn omaa paikallista treeniporukkaasi – sitä yritämme viestiä.

Tahdomme erityisesti kannustaa ihmisiä urheilullisen elämäntavan pariin. Nähdäksemme ihmiskunta ympärillämme löystyy koko ajan niin henkisesti kuin fyysisesti ja se johtuu siitä, etteivät he liiku tai muutenkaan jaksa nähdä vaivaa oman hyvinvointinsa eteen.

Mikäli haluaisimme koko kansakunnan olevan hyväkuntoisia ja hyvinvoivia, pitää se esimerkin aloittaminen aloittaa omasta piiristä. Ensisijainen kohdeyleisömme onkin kansallismielinen liike ja siihen sosiaaliseen piiriin kuuluvien ihmisten motivointi. Uskomme myös, että hyvä visuaalinen ulkomuoto toimii hyvänä mainoksena ulospäin.

Tarkoituksemme siis on kulttuurillinen muutos ympäristössämme.

Miten Veren Lakiin voi liittyä jäseneksi?

Emme varsinaisesti ole mikään jäsenjärjestö emmekä rekrytoi jäseniä. Kyse on enemmän kollektiivista, joka kokoontuu silloin tällöin näiden tapahtumien merkeissä ainakin tässä vaiheessa.

Mikäli kuitenkin haluaisit olla mukana kehittämässä Veren Lain toimintaa, niin suosittelemme tulemaan tapahtumiin, tutustumaan ihmisiin ja olemaan oma-aloitteinen sekä aktiivinen. Asenne on tärkeintä.

Miten näkisitte toimintanne vaikuttaneen ympäristöönne?

Ensimmäisestä tapahtumastamme on noin puolitoista vuotta aikaa. Mitään vaikutuksia voi olla hankala arvioida, mutta uskoisimme motivoineemme monia tapahtumiin osallistuneita olemaan aktiivisempia urheilijoita ja toisaalta myös antaneemme hyviä vinkkejä, joita he voivat mahdollisissa omissa urheilupiireissään käyttää.

On useita kansallismielisten urheilupiirejä, jotka kokoontuvat paikallisesti ja huomattavasti aktiivisemmin kuin mitä Veren Lain tapahtumia järjestetään. Kaupungilla liikkuvien huhujen mukaan tapahtumissamme läpikäytyjä oppeja on kuitenkin viety myös näihin paikallisiin treenirinkeihin pähkäiltäväksi. Eli ainakin sen verran on välitöntä seurausta tapahtumillamme ollut.

Lisäksi jotkut tietyt persekipuilijat ovat kipuilleet olemassaolostamme ja hikoilleet uudenlaisen kulttuurin luomisesta, mutta ei niistä hiustenleikkuukoneiden vihaajista sen enempää.

Onko Veren Lailla jotain tulevaisuuden suunnitelmia?

Saako haaveilla? Omat salit joka kylässä, joissa valtio tukee verovaroin kansalaisten hyvinvointia urheilun muodossa. Valtavia kisoja, joissa on tuhansia osallistujia eikä yhtään yleisöä, koska yleisöä ei päästetä paikalle elleivät he osallistu itse urheiluun (Veren Laki ei ole mitään sosiaalipornoa). Omia Veren Lain nimissä ottelevia ottelijoita kaiken maailman isoissa sarjoissa, valtio, jossa joidenkin huumeita vetävien 7 päivää-julkkisten sijaan idoleita olisi urheilijat, jotka oikeasti uhraavat paljon….

Mutta jos palataan takaisin maan pinnalle, niin järjestetään lisää tapahtumia, pyritään laajentamaan repertuaaria aktiivisemmin muihinkin urheilun muotoihin ja järjestetään ohjelmaa tuolle meidän tee se itse-nyrkkeilykehälle. Se olikin jo viime kesänä koeajossa eräässä tapahtumassa parin ottelun muodossa, ja lisää varmasti tulee. Olkaa siis kuulolla.

Kiitokset haastattelusta! Jäikö vielä jotain sanomatta?

Kiitokset Kansalaiselle! Seuratkaa sometilejämme, niin saatte tiedon tulevista tapahtumista itsellenne suoraan feediin. Tulkaa paikalle ja lupaan, ettette varmasti kadu osallistumistanne.

Telegram, Instagram, Twitter
https://t.me/VerenLaki
https://www.instagram.com/verenlaki/
https://mobile.twitter.com/VerenLaki

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Olen hoitanut sen itsepuolustuksen omalla tavallani jo 1980 luvulta lähtien. Ja takaan että sillä tavalla estyy mikä tahansa yritys hyppiä silmille. Sanoisin että tehokkuus ylittää monen oletukset, eikä ole välttämätöntä vääntää painia mugabelen kanssa koronatartunnan pelossa. Minun tavallani asia hoituu ikään kuin ” etätyönä ” ja tulos on erittäin myönteinen.

Jukka Ketonen

Mielenkiintoinen ja kiinnostava ryhmä. Terveellinen ajatusmaailma tekstin perusteella. Voisi tehdä hyvää tällaiselle ylipainoiselle ukollekin.

Jussiboy

Minä vain ihmettelen, miksi tuossa ryhmäkuvassa täytyy kasvot pikselöidä, jos on puhtaita jauhoja pussissa. Ei muidenkaan urheilu- tai kulttuuriryhmien kuvissa niin tehdä. Eivätkö nämä verenlakilaiset uskalla näyttää kasvojaan. Tai ei se ole mikään ihmekään, kun lukee tuon haastattelun, jossa sisäänrakennettuna aivan selvää natsiaatetta, yksi yhteen natsi-Saksan julistusten kanssa. Kohta jo julistetaan, että naisten pitää olla kotona ja synnyttää valkoisia arjalaisia vauvoja, mieluummin poikavauvoja. Mutta ennen kuin saa edes harkita lapsia, täytyy pariskunnan tehdä geenitestit ja dnatestien pitää osoittaa, että sukuun vain ei ole päässyt lorahtamaan kiellettyä verta. Moniko noista pojat kansan urhokkaista saisi tällä perusteella lapsien hankkimisluvan.

Ilkka Forsten

Kaikki.

Mikko

Kenties koska kansallismielisiä maalitetaan punikkien toimesta?

Wolf

Koska valtio on kansallismielisiä vastaan ja se on aika iso riski jos heidät tunnistetaan. Plus olet tainnut lukea liikaa j..talaisten propagandaa tervehenksiestä kansallissosialismista koska nämä parasiitit inhoavat tätä ideaa, koska se ei aja heidän kommunistista maailmanvalta agendaa. Mutta ei siitä sen enempää. Kansallissosialistit olivat sionismia vastaan. Kansallissosialismi (ideologia) on valkoisten keihäänkärki. Huipentuma. Kansallissosialismi on lähimpänä Totuutta ja luonnonjärjestystä ja luonnollista hierarkiaa kuin voi olla.