Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Video

Kansalaisen videoreportaasi Kukkavirta 188-tapahtumasta Turussa 20.8.2022

Kansallismielisten liittouma järjesti 20.8.2022 perinteiseen tapaan kulkueen kunnioittamaan viisi vuotta sitten tapahtuneen Suomen ensimmäisen terrori-iskun ja kaikkialla Euroopassa tapahtuneiden terrori-iskujen uhrien muistoa. Samalla tapahtumalla halutaan osoittaa, että valkoisen elämää on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa arvottaa etnisyyden perusteella.

Verkkolehti Kansalainen seurasi Kukkavirran tapahtumia ja tunnelmia.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toin sen näisin

Päivän hyvä uutinen, veronmaksaja pääsee vastedes vähemmällä, kun kaikki 17-vuotiaat voi matkustaa lastenlipulla.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2323f806-66ca-4921-a037-846e01618c53

Eka Kettunen

Hieno videoreportaasi, näitä katselisi useamminkin.

otto suni

Tilaisuuksien alkamisen siirtäminen ilmeisesti poliisin vaatimuksesta on tarkoituksellista haitan tekoa ja osoittaa meille kantasuomalaisille, että Suomea johdetaan Suomen ulkopuolelta. Poliisi suhtautuu hyvin kielteisesti kaikkeen Suomen etua ajavaan toimintaan ja siksi myös Turun Kukkavirta tapahtuma on otettu viranomaisten silmätikuksi!
On hyvin vaikeaa olla suomalainen Suomessa ja siksi on nyt heräämisen aika! Halutessasi rauhaa, valmistaudu sotaan, muista Suomen hallituksen toimet rotumuukalaisten viisumien käsittelyn helpottamiseksi ja Pelttarin viimeaikaiset toimet. Kansallismielisenä sinulta voidaan Demokraatin toiveiden mukaisesti sulkea tilit ja irtisanoa asunnostasi!

Ilkka Forsten

Suosittelen ettei kukaan ole niin TYHMÄ että edes yrittäisi kajoamista tileihini tai tarjoaisi häätöä omistamastani asunnosta. Siinä lähtee sitten muutama muukin ukko, kuten Antti Rokka tokaisi puheista joutua sota-oikeuteen.