Kotimaa Politiikka

Kansalaispuolueen paikallistoiminta Pohjanmaalla käyntiin vauhdilla

Kansalaispuolue herätti mielenkiintoa loppiaisena Nurmossa järjestetyssä puolueen Pohjanmaan alueosaston perustamiskokouksessa. Nurmoo-talolla järjestettyyn tilaisuuteen saapuneet 30 henkilöä visioivat yhdessä puoluejohdon kanssa tulevaisuuden puoluetoimintaa Vaasan vaalipiirin alueella.

Kokousta johtanut kansalaispuolueen varapuheenjohtaja, Seinäjoen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Piia Kattelus oli tyytyväinen kokouksen antiin. Hänen mukaansa kokouksen runsas osanottajamäärä kertoo Kansalaispuolueen valmiista vetovoimasta ja tulevaisuuden potentiaalista Pohjanmaalla.

– Suomessa on valtava kysyntä Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta kannattavalle EU- ja maahanmuuttokriittiselle poliittiselle voimalle, joka pitää pienen ihmisen ja maakuntien puolta, perustelee Kattelus.

– Pohjanmaan alueosasto antaa jäsenilleen mahdollisuuden nostaa esille alueellisia huolenaiheita ja mahdollisuuksia virallisten järjestörakenteiden turhaan kangistamatta toimintaa, lisää Kattelus.

Nurmo-talolla paikalla ollut kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen kertoo alueosastojen luovan selkärangan koko puolueen käytännön toiminnalle. Hänen mukaansa puolue voi toimia vain saumattomalla puoluejohdon ja alueosastojen yhteistyöllä.

– Haasteenamme on tukea tehokkaasti Paavo Väyrysen presidentinvaalikampanjaa, luoda sitä kautta toimivat osastot ja kerätä täydet ehdokaslistat vuoden 2019 eduskuntavaaleja ja myöhempiä koitoksia varten, kertoo Kilpeläinen.

Pohjanmaa on Oulun ja Keski-Suomen jälkeen kolmas alue, jolle kansalaispuolue on perustanut alueosaston.

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset