Kulttuuri

Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat valitsivat uuden hallituksen ja puheenjohtajan

Kolin kansallispuisto. Kuva Wikimedia Commons.

Kelsu ry:lle valittiin uusi hallitus ja puheenjohtaja syyskokouksessa Jyväskylässä sunnuntaina.

Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n (Kelsu) syyskokous pidettiin sunnuntai-iltana 13.10. Jyväskylässä. Kokouksessa muun muassa valittiin yhdistykselle uusi hallitus.

Kelsu ry:n perustajajäsen, yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja, jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen (38) luopui puheenjohtajuudesta ja hallitusvastuusta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Olli Pasanen.

– Ilmoitin kokouksessa, etten ole käytettävissä puheenjohtajaksi tai hallitusvastuuseen – Torssonen kertoo tiedotteessa ja viittaa perusteluissaan ristiriitoihinsa perussuomalaisten Keski-Suomen piirijohdon kanssa. Torssonen ei halua ristiriitojen heijastuvan Kelsu ry:n toimintaan.

– Kelsussa latu on avattu, ja kansallismielisen eläin- ja luonnonsuojelun peruselementit ovat kunnossa, joten toisten on aika jatkaa työtä tällä saralla – Torssonen kommentoi päätöstään.

Kelsu ry:n uusi puheenjohtaja laukaalainen Olli Pasanen näkee, että kansallismieliselle eläin- ja luonnonsuojelulla on paljon tilausta.

– Kelsu ry yhdistää niin eläinsuojelun kuin myös luonnonsuojelun kansallismielisessä viitekehyksessä. Molempia tarvitaan, ja tällaiselle toiminnalle on tilausta ja kannatusta. Kiitos Teemulle mittavasta työstä Kelsu ry:n eteen – pohtii ja kiittelee Kelsu ry:n uusi puheenjohtaja Olli Pasanen.

Olli Pasasen lisäksi hallitukseen valittiin tulevalle kaksivuotiskaudelle Otso Laakso ja Henna Kajava.

Kelsun videokanava
Kelsu Facebookissa
Kelsu.net

Korjattu otsikko 15.10 klo 23:59

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit