Kotimaa Politiikka

Kansallismielisten liittouma tarjoaa suomalaisille politiikkaa kevyemmän tavan vaikuttaa kotimaan asioihin

Kuva Kansallismielisten liittouma.
Kansallismielisten liittouma tarjoaa tiedotteensa mukaan politiikkaa kevyemmän tavan vaikuttaa kotimaan asioihin. Yhdistys on nyt rekisteröity.

– Kansallismielisten liittouma on nyt rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tarjota tavallisille suomalaisille politiikkaa kevyempi, ulkoparlamentaarinen tapa vaikuttaa kotimaansa asioihin sekä kannustaa suomalaisia positiivisessa hengessä kansallismielisyyteen yhteiskuntamme toimivuuden, yhteishengen, sisäisen luottamuksen, sisäisen turvallisuuden ja hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämiseksi, yhdistyksen tiedotteessa kerrotaan.

Yhdistys pyrkii luomaan laajan kansallismielisten ihmisten verkoston, joka tuo ihmisille uskoa tulevaan ja nostaa itsetuntoa sekä mielialaa. Lisäksi tavoitteena on suojella kansallista kulttuuria, luontoa ja suomalaista identiteettiä sekä puolustaa kansallista itsemääräämisoikeutta ja kansallisomaisuutta.

Yhdistys kertoo valinneensa järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajaksi Tero Ala-Tuuhosen, varapuheenjohtajaksi Terhi Kiemungin ja sihteeriksi Seikku Kaidan. Taloutta ja jäsenrekisteriä hoitaa Elisa Hiltunen. Muita hallituksen jäseniä ovat Vesa Apo, Samppa Granlund, Jukka Ketonen, Kim Larni, Sami Luoma ja Mika Schwach.

Kansallismielisten liittouma Facebookissa

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa