Eurooppa Politiikka

Kansallismielisten vastaisku: Euroopan laajuinen liitto kansallisvaltioiden puolesta ja EU:n liittovaltiokehitystä vastaan perustettu – perussuomalaiset mukana

Jussi Halla-aho. Kuva Matti Matikainen

Perussuomalaiset on liittymässä Euroopan parlamentissa perustettavaan uuteen kansallismieliseen suurryhmään, johon ovat tulossa mm. Italian, Viron, Tanskan, Itävallan, Belgian ja Ranskan kansallismielisten lisäksi Puolan ja Unkarin päähallituspuolueet.

Tänään muodostettiin merkittävä eurooppalainen liitto vastustamaan EU:n liittovaltiokehitystä. 16 puolueen edustajat allekirjoittavat julistuksen Euroopan tulevaisuudesta ja loivat perustan yhteistyölle EU-parlamentin tasolla. Tavoitteena on tulla vahvimmaksi poliittiseksi voimaksi EU-parlamentissa

Osapuolten yhteisessä julkilausumassa korostetaan EU:n nykyisen politiikan ei-toivottua kehitystä ja asetetaan tavoitteita, jotka korostavat kansallisen osaamisen merkitystä.

Nimekkäisiin allekirjoittajiin kuuluvat Unkarin Viktor Orbán (Fidesz), Itävallan Herbert Kickl (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ), Puolan Jaroslaw Kaczynski (Prawo i Sprawiedliwość, PiS), Italian Matteo Salvini (Lega), Ranskan Marine Le Pen (Rassemblement National, RN), Espanjan Santiago Abascal Conde (VOX) ja Italian Giorgia Meloni (Fratelli d’Italia, FdI).

Perussuomalaisten lisäksi liitossa mukana ovat myös JA21 (Alankomaat), kreikkalainen Ellinikí Lýsi (EL), romanialainen Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNT-CD), liettualainen Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA), bulgarialainen Bălgarsko nacionalno dviženie (VMRO), belgialainen Vlaams Belang (VB), tanskalainen Dansk Folkeparti (DF) ja virolainen Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE).

– Euroopan unioni tarvitsee syvällisiä uudistuksia, koska nykyään siitä itsestään on tulossa ongelmien, ahdistuksen ja epävarmuuden lähde sen sijaan, että se suojelisi Eurooppaa ja sen perintöä ja mahdollistaisi Euroopan kansojen vapaan kehityksen, yhteisessä julistuksessa todetaan.

– EU:sta on tulossa yhä enemmän radikaalien voimien työkalu, joka pyrkii toteuttamaan kulttuurisen ja uskonnollisen muutoksen ja viime kädessä luomaan Euroopan ilman kansakuntia. Tavoitteena on luoda eurooppalainen supervaltio, tuhota eurooppalainen perinne, muuttaa sosiaalisen perustason instituutiot ja moraaliset periaatteet.

– Uudistakaamme yhdessä unioni Euroopan tulevaisuuden vuoksi! julkistuksessa vaaditaan.

Yhteinen julistus on perusta parlamentaariselle yhteistyölle yhteisen parlamentaarisen ryhmän alaisuudessa EU-parlamentissa.

– Tänä päivänä tällainen ryhmä olisi toiseksi vahvin voima EU-parlamentissa – tavoitteena tulla ykköseksi tulevissa EU-vaaleissa. Tämä antaa Euroopalle mahdollisuuden turvata monimuotoisuutensa, kulttuuriperintönsä, identiteettinsä ja myös taloudellisen vaurautensa ja viedä jäsenvaltiot kohti hyvää tulevaisuutta, iloitsi FPÖ:n Herbert Kickl uudesta eurooppalaisesta yhteistyöstä.

Lähteet FPÖ (1, 2).

Tilaa
Ilmoita
guest
38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation presentation https://dissertations-writing.org/

trackback
trackback

find a dissertation help tutor https://help-with-dissertations.com/

trackback

dissertation acknowledgements https://dissertationwriting-service.com/

trackback

classic slots free https://www-slotmachines.com/

trackback

egg poacher – 3 slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

charles town races

trackback

calendar with time slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

youtube slots casino https://pennyslotmachines.org/

trackback
trackback

free slots for fun https://2-free-slots.com/

trackback

1flapping

Esa

nyt on asiaa !!!

mari aalto

Kokoomuksen (aka sekoomuksen) sisäministeriysaikana hallituksen suunnitelmissa luki,
että miljoonan turvapaikanhakijan (po maahantunkeutujien) tullessa maahan kantasuomalaisilta eläkeläisiltä, työttömiltä ja opiskelijoilta pakkolunastetaan asunnot pakolaisille.
Sitä ei kerrottu mihin ne, joilta asunnot otetaan siirretään/pannaan asumaan?
BTW Voisi tietemkin näin jälkikäteen ajatella, että oliko covid19-virus olla jo tuollon suunniteltuna/tiedossa ja keiden taholta?

John Quiman

Jos on tulossa miljoona ”turvapaikanhakijaa”, kyseessä on invaasio, vaikka ei olisi iPhonea rajumpaa aseistusta. Silloin täytyy ryhmittää armeija rajalle ja estää tulemasta. Ihan sama millä selityksellä olisivat tulossa. Tosiasia on, että eivät mole mitään turvaa vailla, mutta suomalaiset tarvitsevat siinä kohden paljonkin turvaa – sitähän varten armeija on olemassa.

Prozac

”Diktatuuriin mennään avoimista ovista, sitten ovet suljetaan ja ulos pääsee vain murtautumalla”

Nythän eu:lla on kova hinku päästä hallinnoimaan suomalaisten metsiä ilmastonmuutoksen varjolla. Herää kysymys herääkö kokoomus tähänkään, koska tuollainen toiminta eu:lta muistuttaa kovasti siitä, kun bolshevikit pääsivät valtaan venäjällä.

John Quiman

Kun niitä hallinnoi joku toinen, eivät ne enää ole omia.

Ilkka Mänttäri

Ei kokoomus herää enää. Kooma on jo sen verran syvä, kiitos Orpon.

juha II

Koko EU on susi. Eurooppa kansallisvaltioineen pelkällä kauppaliitolla on paras. Eurooppalaista sotaa on aivan turha pelätä sen enempää kuin ”lautapeliä”. Muistakaa ”ettei pelolle saa antaa valtaa” missään muussakaan tapauksessa kun kerran afrikkalaiset ja muslimit saavat vapaasti murhata ja raiskata eurooppalaisia (miehiäkin ei yksinomaan naisia, tyttöjä ja vanhuksia)!!!
”adolf” Merkel saavutti sen Saksalle, missä oikea ”aatu” epäonnistui eli valtasi euroopan ja vieläpä ”voitostaan” huolimatta ”mummo” toi vieraisen maiden joukkioita raiskaamaan ei vain Berliinissä vaan koko euroopassa!
Se on eri asia hävitäänkö vai voitetaanko taistelu, sillä maailman mahtavat erilaisine ”projekteineen” pyrkivät peräti yhteen maailmanhallintoon ja Rooman puoskari paavi yhteen maailman uskontoon! Jos kuvittelee, että huru-ukko Biden TODELLA voitti Yhdysvaltain presidentinvaalit ilman vaalivilppiä. Sitten voin vain suositella ”Jätkän humppaa” ja sitä rataa.
Ellei NYT maailma muutu siksi, jota se lännessä ole ollut sitten Napoleonin sotien ja kommuniostisessa maailmassa ”kylmän sodan” aikana, ei se tee enää koskaan. On kaksi tapaa: Sopeutua tai sitten kaatua saappaat jalassa tahtoen elää suoralla selällä pystyssä eikäb polvillaan. Kuolema kuitenkin kohtaa ihmisen kelillä kuin kelillä ja kaksi helvettiä on saentään liikaa. Ainakin minulle!!!

John Quiman

Meille kuitenkin kerrotaan, että ilman keskusvaltaista euroopantuhoajaa, ei ole yhteisiä markkinoita ja kaikki tuhoutuu.

Tosiasiassa nykymenon suunnalla kaikki tuohoutuu ja se on ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien tavoitekin.

Vapaakauppa-alue oli ennen tuota keskusvaltaisuuden tyranniaakin. Pitäisi palata vapaan liikkuvuuden ja vapaakaupan linjoille sekä antaa jäsenvaltioille niiden itsenäisyys takaisin. Valitettavasti Britannia erosi unionista, siis Britannia, joka oli keskusvaltaista tyranniaa vastaan. Ero ei varmaan tule brittien mielestä olemaan valitettavaa. Jos nykylinja saataisiin muutetuksi siihen, että palataan itsenäisten valtioiden liittoon ja kauppa sekä liikkuminen olisi vapaata. Lisäksi tietysti ulkorajat sellaisiksi, että sieltä ei tulla turvapaikan tekosyyllä rasitteeksi Eurooppaan.

Eurooppa on kulttuurillisesti rikas, eikä se tarvitse jotain monokulttuurisia kehitysmaalaisia, jotka eivät kykene elämään länsimaisissa yhteiskunnissa. Ruotsin tilanne on karannut käsistä ja niin on joissain muissakin eurooppalaisissa maissa. Eikö se riitä hälytysvalojen vilkkumiseen politiikassa? Ei riitä, koska se on ollut niiden tavoitekin. Ns. suvaitsevaiset vain iloitsevat ”monikulttuurisuudesta”, siis kansainvälisistä slummeista ja rikollisuudesta.

Jos EU:a ei voi muuttaa rankasti sisältäpäin, se hajoaa ihan itsestään. Olisi vaan viisaampaa joko hajottaa se ja tehdä uusi vapaakauppa-alue ja vapaan liikkumisen Eurooppa eurooppalaisille, ei koko maailmalle tai korjata olemassaoleva.

Suvakkien typeryys on rajatonta. He kuvittelevat maailman yhdistyvän ylhäältä ohjaten ja pakottamalla sekä täysin avoimilla rajoilla. Ei suinkaan, heidän tapansa johtaa pelkkiin ongelmiin, eikä koskaan mihinkään yhtenäisyyteen.

Hyvin pitkällä aikavälillä maailma tulee yhdistymään, mutta se tapahtuu siksi, että nykyiset kehitysmaat nousevat omien taitojensa ja kykyjensä kehittymisen avulla hyvälle tasolle. Silloin ei viisumeita enää tarvitse, eikä muuttoliike tuhoa vastaanottajamaita sosiaaliturvaturistien muodossa. Silloin muuttoliike on sitä, mitä se on aina ollut. Muutetaan toiseen maahan, elätetään itse oma perhe, eikä olla taakkana. Nythän se muuttoliike on täysin järjettömällä pohjalla, eikä järjetön pohja ole koskaan tuonut mitään hyvää tullessaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kaino-Vieno Huttunen

”Tavoitteena on luoda eurooppalainen supervaltio, tuhota eurooppalainen perinne…”

Minusta jo näihin kahteen lauseeseen sisältyy vakava ristiriita. Eurooppalaista supervaltiota ei voi syntyä ilman eurooppalaista perinnettä ja eurooppalaisia kulttuureja. Jos Euroopan mantereelle sitten syntyy jonkinlainen supervaltio afrikkalaisia, lähi-itäläisiä ja etelä-/keskiaasialaisia siirtolaisia työkaluna käyttäen, ei tämä ole eurooppalainen.

Hannele Korpela

Voisitko nyt hieman avata, mikä ristiriita?

Kaino-Vieno Huttunen

Avasin jo, eli kuinka siis luodaan eurooppalainen supervaltio tuhoamalla eurooppalainen perinne. Jos eurooppalainen perinne tuhotaan, ei syntyvä supervaltio voi olla eurooppalainen.

John Quiman

Ei ole sitten eurooppalainen, eikä se tule toimimaan eurooppalaisella tavalla. Se tulee toimimaan lähi-itäläisellä ja afrikkalaisella tavalla. Lyhytnäköiset eurooppalaiset poliitikot katsovat vain puolueensa napaan ja omaan napaansa, mutta heidän kuvitelmansa heidän suuremmasta vallasta ei tule tällä tavalla olemaan kuin hetkellinen. Heidät laitetaan sivuun heti, kun lähi-itäläinen ja afrikkalainen ajattelu saa tarpeeksi valtaa. Sitten niillä on enemmistö ja kanta-asukkaat eivät ole enää vallassa. Kanta-asukkaista tulee vähemmistö, jota ei vähemmistöjen suojelu tule koskemaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kansallismielinen

Hienoa,tällaista kyllä tarvitaan.

Ilkka Forsten

Uskallanko olettaa että George Lucas tekee tästä seuraavan tähtien sota episodin nimellä kansallismielisten vastaisku, pääroolissa Harrison Ford ja Millenium Falcon ? ( Prinsessa Leia ei ole enää edes pienessä sivuroolissa, meni nähkääs vähän örveltäen ennen aikaiseen hautaan. ) Jabba de Huttan hahmolle löytäisin ihan tuota pikaa korvaajan, mutta voisin kuvitella että henkilö, ( She ) jota nyt mietin ei suostuisi ehdotukseeni, koska on mukavampi olla sotanorsuna telaketjufeministien rynnäkköryhmässä järjestäen kiroiluiltamia.
Raavitte varmaan päänne puhki kun yritätte keksiä ketä tarkoitan, niin raapisin minäkin, jos en olisi ollut alunperin hyperaktiivinen penska ja syönyt kynsiäni loppuun siinä kymmenen ikävuoden alkutaipaleella. Nykyään joudun raapimaan päätänikin haarukalla, ( siis yläpäätäni. ) Alapään jätän sovinnolla rauhaan.

Ehkä voin antaa pienen ja varovaisen vinkin kehen viittaan roolivalinnallani, ja niin päädymmekin päänsä kananpojan keltaiseksi värjänneeseen, suurilla päiväkakkaroilla koristellun Marimekon peittämään mannekiiniin nimeltään S. aara S. Ärmä. Mikäli te pystytte ylipuhumaan hänet rooliin, ottakaa yhteys Lucasfilm nimiseen yhtiöön ja jos kaikki stemmaa, haluan pienen mutta tuntuvan rojaltin lipputuloista sillä ideahan oli alunperin minun.

En näe etteikö tämä voisi toimia, sillä maailma tuntee muitakin yhtälöitä joissa ei olisi pitänyt olla mitään saumaa menestykseen, kuten epäonnisen taidemaalarin päätyminen valtiomieheksi joskus 1920 luvulla. Hänen taiteenlajinsa oli inhorealismi, josta ainakin inho on jäänyt elämään vasemmiston keskuuteen pysyvänä oireiluna. Kysykää vaikka Oula Silvennoiselta ( dosentti. ) Tai ihan tutustumalla Lii Anderssonin ja Paavo Arhinmäen / Dan Koivulaakson hengentuotoksiin.

Ja näin lopuksi totean että tuosta kansallismielisten vastaiskusta voi kehkeytyä paljon hauskaa, josta päällimmäisenä nousee mieleen valkokaapuisen klaanin älykkösiiven tarve polttaa kysymysmerkkejä mustien takapihoilla.

PS: Muistattehan että minkä eteensä jättää, sen löytää.

Skywanker

Mä pistäisin Soinin näyttelemään Jabba the Hutia, sopis rooliin.

Rullattu

Jos vielä persut irtautuisi irti massamurhien agendasta, eli koronarokotteista ja miten ne tappaa/vammauttaa ihmisiä.
En ikinä äänestä enää persuja jos eivät tuosta selvästi irtaudu.
Se ja sama mitä nuo brysselin päässä tekee jos samaan aikaan ihannoivat agendan tekemää massamurhaa euroopassa.

Kata

Tähän asiaan ei mikään puolue pysty vaikuttamaan koska ITSE päätät otatko ”jabin” vai et…Mikään puolue ei voi määrätä otatko vai et,sitä tarkoitan.Ei valtio,ei kukaan!Jos siihen mennään niin silloin ollaankin totalitarismissa.
Jos taas syrjitään esim töissä tai matkustamisessa ettei ole ”rokotettu”,silloinkin ollaan totalitarismissa.
”Rokotus”on oltava aina vapaaehtoinen!

John Quiman

Mutta kaikesta huolimatta marinoitu hallitus haluaa marinoida sinut koronaliuoksillaan.

Kata

Näinhän se on mutta …. 😎

Ilkka Mänttäri

Kaikki ei ole vielä menetetty. Ehkä ei koskaan ollutkaan. Tarvitaan vain rohkeita ja totuutta kunnioittavia ihmisiä.Niinhän se kehitys etenee, miksi sen pitäisi loppua tämänhetkiseen vihervasemmistoon.

Kata

– Uudistakaamme yhdessä unioni Euroopan tulevaisuuden vuoksi! julkistuksessa vaaditaan.
Onpas upea juttu,tehkäämme niin!

Ilkka Mänttäri

No aina tuo sarkasmi.😂Kun nyt kuitenkin tunnen sinut.

Kata

😉

Ilkka Mänttäri

Luulen että EU on niin syvältä että sitä tuskin voi uudistaa. Se täytyy armollisesti lopettaa. Ensiaskel uuteen on että noudatetaan edes omia sääntöjä. Vain sellaiselle yhteistyölle voi näyttää vihreää valoa.

John Quiman

Jos sitä alkaa muuttaa, jää muutoksista huolimatta suuri määrä virkamiehiä, jotka kannattavat nykyistä sekoilua ja sellaiset vastustaisivat muutosta, jolloin muutoksesta tulisi hidasta ja hankalaa. Tämä kuvio toistuu Pohjolassa siten, että uudet hallitukset voivat olla vaikeuksissa aiempien hallitusten nimittämien oman puolueen virkamiesten kanssa. Nämä virkamiehet haraavat sitten vastaan, kun pyritään tekemään muutoksia.

Tämän vuoksi koko puulaakin lopettaminen ja uuden pystyttäminen saattaa olla käytännössä se helpoin ja paras reitti. Siinä sitten saa ihan uudet virkamiehet remmiin. Vanhoista osa tietysti tulisi töihin, mutta avainasemassa olevat voidaan valita.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Kaikenlaisissa julistuksissa tapaa olla ylevään sävyyn tavoitteita ja kansaa innostavia puheita. Saa nähdä mitä tekevät, mihin pyrkivät ja ennen kaikkea mitä saavat aikaiseksi.

Voi olla, että aika kauan kestää, ennen kuin nykyinen EU:n huuhaalinja lakkaa, koska sen kannattajia on vielä toistaiseksi EU:n tupa täynnä. Vastavoima on kuitenkin hillitsevä tekijä. Joutuvat jossain vaiheessa painamaan jarrupoljinta, jos nykylinjan vastustajat saavat paljon kannatusta äänestäjien parissa. Eivät paina jarrupoljinta siksi, että olisivat luopuneet tuhoamisen linjasta, vaan siksi, että pelastaisivat itsensä ja toivonsa tuhoamisen läpi viemiseen.