Kotimaa Politiikka

Kansanedustaja Antikainen: Hallituksen maahanmuuttopolitiikka vaarantaa Suomen ja suomalaisten turvallisuuden

Kuva Shutterstock.

Eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin tänään hallituksen esitystä vuoden 2020 talousarvioksi. Kansanedustaja Antikainen kritisoi kovin sanoin hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa.

Kansanedustaja Sanna Antikainen (ps.) vaati talousarvioesityksen käsittelyn yhteydessä hallitukselta järkevää maahanmuuttopolitiikkaa ja antoi neuvoja hallitukselle tämän toteuttamiseksi.

– Hallitus! Tehkää hätätilapykälät rajavartio- ja ulkomaalaislakiin, tehkää oleskeluluvista minimipituisia, tehkää sosiaaliturvasta kansalaisuusperusteinen ja laittakaa laittomasti maassa olevat säilöön, Antikainen vaati ja muistutti, että vuoden 2015 turvapaikanhakijavyöry voi toistua uudelleen.

Sosiaalidemokraattien puolueen riveistä kuultiin jopa, kuinka työllisyys nousi vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden ansiosta.

– Vuoden 2015 jälkeen poliisia on työllistänyt varsinkin seksuaalirikokset. Tämäkö todella on sosiaalidemokraateista hyvää työllisyyden nousua? Antikainen kysyi sosiaalidemokraateilta.

Helsingin Sanomien mukaan seksuaalirikoksia ilmoitettiin poliisille tammi-kesäkuussa 16 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna ja seksuaalirikosepäilyt, joissa epäiltynä ulkomaan kansalainen, lisääntyivät 37 prosenttia.

Antikainen muistutti istunnossa, kuinka hallituksen maahanmuuttopolitiikan prioriteettina ei ole Suomen ja suomalaisten turvallisuus. Perussuomalaisille sen sijaan on tärkeää, että oma kansa tuntee olonsa turvalliseksi omassa maassaan.

Korjattu 10.10 klo 17:36 ”… laittakaa LAITTOMASTI maassa olevat …”

  • 275
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset