Kotimaa Maahanmuutto

Kansanedustaja Immonen nyrjähtäneestä kansainvälisten sopimusten tulkinnasta: ”Uhka suomalaisten turvallisuudelle”

Olli Immonen.

Eduskunnassa käytiin keskiviikkona keskustelu perussuomalaisten ja muiden oppositiopuolueiden välikysymyksestä koskien Suomen varautumista siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen vaatii, että Suomi varautuu riittävän tehokkaasti siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen.

– Suomen lakiin tarvitaan pikaisesti monissa Euroopan maissa käytössä oleva hätätilapykälä, jonka nojalla turvapaikkahakemusten vastaanottaminen voidaan keskeyttää laajamittaisen maahantulon tilanteessa kansallisen turvallisuuden ja yleisen järjestyksen turvaamiseksi, Immonen vaatii.

Immosen mukaan Valko-Venäjän hybridihyökkäys Latvian, Liettuan ja Puolan rajoilla, jossa se käyttää hyväkseen siirtolaisia, poikkeaa jossain määrin vuoden 2015 siirtolaiskriisistä. Molemmissa kriiseissä on kuitenkin kyse samasta ilmiöstä, eli siirtolaisvirtojen pyrkimisestä kolmansista maista Eurooppaan.

– Ongelmaa voidaan lähestyä monesta eri näkökulmasta. Itseäni tässä häiritsee se nyrjähtänyt ajattelutapa, jossa siirtolaisuuden torjuntaan tähtääviä toimia pyritään aina vastustamaan vetoamalla kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin. Esimerkkinä voidaan mainita Geneven pakolaissopimus.

– Nykyinen massasiirtolaisuusilmiö on etääntynyt kauas alkuperäisestä Geneven sopimuksen hengestä. Sopimus tehtiin toisen maailmansodan jälkimainingeissa lähinnä juutalaisten kansanmurhaa vastaavaa tilannetta varten. Sopimus on aikansa tuote, joka ei sovellu enää 2000-luvulle, Immonen muistuttaa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö totesi tässä kuussa pitämässään puheessa: ”vuosikymmeniä sitten tehdyt sopimukset ovat alttiita hybridivaikuttamiselle ja hyväksikäytölle”. Jo vuoden 2016 valtiopäivien avajaisissa Niinistö totesi, että kansainväliset säännökset ovat syntyneet aivan toisenlaisissa olosuhteissa.

– Se, kyetäänkö vanhentunutta Geneven sopimusta koskaan uudistamaan järkevästi, on kyseenalaista. Sen päivittämiseen tuskin löytyisi riittävästi poliittista tahtotilaa ja sopimusten uudelleenneuvottelun prosessi on liian hidas, jotta sitä kautta voitaisiin reagoida riittävän nopeasti muuttuviin maailmantilanteisiin, Immonen toteaa.

– Lienee todennäköisempää, että ennemmin tai myöhemmin koko järjestelmä tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, koska se ei enää käytännössä toimi.

Immonen näkee, että jos kansainvälinen sopimusjärjestelmä estää kansallisvaltiota suojaamasta omaa yhteiskuntaansa ja kansaansa turvallisuusuhilta, silloin sopimukset eivät palvele tarkoitustaan, vaan ne ovat pahimmillaan vahingoksi.

– On tärkeää, että maailman muuttuessa myös sopimusten ihmis- ja perusoikeuksien tulkintaa muutetaan vastaamaan tämän päivän haasteisiin.

– Esimerkiksi Suomen perustuslakivaliokunta on peräänkuuluttanut perustuslaillista tulkinnallista joustavuutta vuoden 1993 mietinnössään toteamalla: ”jotta perusoikeussäännökset säilyttäisivät soveltamiskelpoisuutensa muuttuvissakin oloissa”. Samalla tavalla myös kansainvälisten ihmisoikeussäännösten tulee säilyttää soveltamiskelpoisuutensa muuttuvissa oloissa tarjoamalla riittävästi tulkinnallista joustavuutta, Immonen sanoo.

Immosen mukaan ei ole oikein, että poliitikot piiloutuvat vaikeiden päätösten edessä kansainvälisten sopimusten taakse ja käyttävät sopimuksia tekosyynä sille, ettei turvapaikkapolitiikkaa järkeistetä.

– Kyse on poliitikkojen tahtotilasta. On myös väärin, että sopimuksia välillä noudatetaan ja välillä niitä jätetään noudattamatta täysin sen mukaan, mikä niin sanotun liberaalieliitin mieltymyksiin sattuu parhaiten sopimaan.

– Viittaan tässä nyt esimerkiksi siihen, miten hyvin EU:n Dublin asetusta on noudatettu tai ennemminkin jätetty noudattamatta. On ongelmallista, että kansainvälisiin sopimuksiin vedotessa tämäkin hallitus tuntuu vetoavan niihin varsin valikoivasti.

Immosen mukaan kansainvälisten sopimusten tulkinnasta ei saa muodostua ylikireää.

– Asioita myös liian usein tarkastellaan vain yhden oikeuden näkökulmasta, vaikka oikeudellista punnintaa tehtäessä tulisi toiseen vaakakuppiin asettaa muiden ihmisten perus- ja ihmisoikeudet. Tässä tapauksessa suomalaisten turvallisuus.

Immosen mielestä mikään kansainvälinen sopimus ei saa estää Suomen valtiojohtoa suojelemasta omia kansalaisiaan. Jo nykyisin monet tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ajavat maat tulkitsevat kansalainvälisiä pakolaissopimuksia eri tavoin, esimerkkeinä Tanska, Norja, Australia ja Japani.

– Suomen tulee ottaa mallia niistä toiminta- ja tulkintalinjoista, jotka parhaiten suojaavat Suomea ja suomalaisten perusoikeuksia, kuten turvallisuutta.

– Mikäli kansainvälinen yhteisö päätyisi tulokseen, jonka mukaan Valko-Venäjän kautta Eurooppaan pyrkiviä siirtolaisia ei voisi oikeutetusti pysäyttää, kyseessä olisi Lukashenkan ja hybridivaikuttamisen voitto. Toisin sanoen hybridivaikuttaminen osoittautuisi ulkovalloille jatkossakin toimivaksi keinoksi lamauttaa Euroopan valtioita entistä suuremmilla siirtolaisvirroilla. Näin ei saa antaa tapahtua, Immonen painottaa.

Tilaa
Ilmoita
guest

118 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ohisalo teki vastavedon ennen eduskunnasta lähtöä, Kaikille kansalaisuus..Voi voi voi…

Silkkaa sekoilua

Mitä tuo Immonen nyt sekoilee? Jokaisella maalla on oikeus keskeyttää turvapaikan hakijoiden tulo mikäli se vaarantaa maatai itseään. Vaarantamisperusteita ovat talous, sairsudet, valtaväestön rakenne, maan turvallisuuspoitiikka, valtauskonto jne… Mikä tahansa näistä vaarantuu niin maalla on oikeus laittaa rajansa kiinni.
Ja juuri niiden kansainvälisten sopimusten mukaan mihin Immonen viittaa. Mutta jos toisi esiin faktat niin seuraavien vaalien populismi jäisi saavuttamatta.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CWyr5wpD7i_/?utm_source=ig_web_copy_link

Jaa että kiltisti hoitoon vai miten se menee..tuo aussien touhu…ei juma eikö kukaan puutu vai malliako otetaan?
Maailmanlopun meininkiä…

Tuumailija

Siellähän on rakennettu Stalinin mallinen vankileirien saaristo, johon rokotteesta kieltäytyvät viedään. Kaiken lisäksi leirillä olija joutuu maksamaan sakon (aivan älytön) sekä ylläpidon. Eipä siellä näy amnestya tai muita ihmisoikeusjärjestäjä (sosorksen rahoittamia) plakaatit kourassa kun ei ole kyse maahantunkeutujista. Jopa aborginaalit ovat joutuneet saman vainon alle kuin aikoinaan, eikä tämäkään herätä ketään.
Ainoa joka on julkisesti noussut vastustamaan: https://mvlehti.net/2021/11/26/australialainen-kansanedustaja-kehottaa-kansalaisia-kapinaan-hallitusten-koronatyranniaa-vastaan/

John Quiman

Toivottavasti nouset barrikadeille, eivätkä anna periksi ennen kuin Australian nykyhallinto on kitketty juurineen pois vallasta. Ja kaikki tuomiolle, myös poliisit ja muut, jotka ovat osallistuneet tähän demokratian tuhoamiseen ja ”uuteen maailmanjärjestykseen”.

Kata

Kyllä se vielä Nurnberg II tulee….ei näitä ihmisoikeusloukkauksia voi painaa villasella!

John Quiman

Nürnbergissä ei riittänyt, että ”tein vain käskystä työtä”. Se olisi poliisienkin hyvä tiedostaa, että nykymenossa on ja tulee käskyjä, joista olisi parasta kieltäytyä, jos ei jonain päivänä halua tulla jahdatuksi pitkin maailmaa.

Kata

Tämäpä just!

Hh1488

Puhutaan vaikka neuvostoliitosta välillä, siinä on hyvä esimerkki siitä, että kuinka helposti pääsee kuin koira veräjästä, vai tiedättekö montakin neuvostopäättäjää/viranomaista jotka ovat tuomittu sotarikoksista. Vaikka tiedetään että neuvostoliitossa tapettiin 22 miljoonaa ihmistä. Ei nämä päättäjät mihinkään vastuuseen joudu, pitäisi olla ulkopuolinen taho joka ensiksi valtaisi maan ja sen jälkeen tuomitsisi päättäjät. Sellaista ei tule tapahtumaan

John Quiman

Voisi siellä uudenlaiset poliitikot pistää menneisyyden tilille, mutta sellaisia tuskin on tulossa lähiaikoina.

Ilkka Forsten

Un bon soldat, la mort est mon metier.

John Quiman

Kuukkelikääntäjän versio: ”Hyvä sotilas, kuolema on viholliseni”, jotta kaikkien ei tarvitsisi juosta kääntäjälle.

Ja sitten forstenmainen käännös: ”Paksu sotilas, mortteli on mittani”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Ei hassumin tehty käännös, mutta ihan virallinen versio lauseesta kuuluu osapuilleen näin, olin hyvä sotilas, kuolema on ammattini. ( Tai, ) Olin vain sotilas, kuolema on ammattini.

John Quiman

Siinä sitä näkymää tulevaisuuden Suomestakin. Ei tarvitse olla ennustajan lahjat kovinkaan erikoiset, kun tuon osaa ennustaa. Maailman mallit tulevat viiveellä Suomeen kuten ennenkin.

ike

Joskus ajattelin ausseja jotenkin fiksuina, no taitavat olla ne aboriginaalit ainoita fiksuja siellä maassa. Kai se alamäki alkoi kun englantilaiset menivät sinne. Anteeksi tämä vähän kauaskaintoinen ja pitkään ajankuvaan perustuva kommentti.

John Quiman

Niin, nyt Australiassa poliisi raahaa keskitysleireille aboriginaaleja riippumatta rokotustilasta ja terveitä rokottamattomia australialaisia myös.

Rokottamaton = spitaalin kaltaisesti sairastunut eli pitää eristää. Tässäkö nykylinja ja Suomenkin tulevaisuus? Johan on flunssan pelko ihmisiin istutettu, kun tällaisesta ei synny meteliä ihmisten parissa. Peloissaan mulkoilevat maailmaa maskiensa takaa ja verhojen välistä, eivätkä tee mitään, kun viherfasismi ottaa vallan.

Ilkka Forsten

Englantilaiset olisivat voineet oppiakin jotain kolonialismin vuosistaan, kuten sen miten valmistetaan HYVÄÄ ruokaa. Perusbrittiläinen huttu on niin kuraa että oksat pois.

John Quiman

Makuasia – britit tykkäävät hutuistaan ja haluavat palella taloissaan talvisin. Perinteitä kunnioitetaan, vaikka vähän olisi vaikeaakin.

kotoutus kotkotus

Tämä Suomenkin kemuttaminen vaikuttaa niin itsepintaiselta, että sen takana on pakko olla jonkinlaista EU:n painostusta ja taakanjakolupauksia, joista ei uskalleta kertoa äänestäjille.
Ei punavihreätkään niin tolloja ole etteivät näkisi haittamaahanmuuton haittoja.

John Quiman

EU:n tai luultavimmin EU:akin painostavat tahot, kuten Schwabin parempien ihmisten piiri, joka tykkää alistaa koko maailman heidän diktaturiaansa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Anthony S. Fauci. Mengele numero 2. Olisiko aika jo puuttua asiaan. Bill Gates sanoi että tämä on vasta alkusoittoa. Seuraava on isorokkoon verrattava tauti johon joudutaan soveltamaan pakkorokotuksia. Pahoillani että en osaa laittaa tähän linkkiä en nyt oikein halua käydä läpi koko lähetystä uudestaan mutta oli jossakin Levelin videossa. Ennen sitä nimitettiin maailmansodaksi. (tämä lisäys Katsokaa kehonkieltä. >Tästä näkyy että akaiujOlisimmeko jo oppineet että sitä nimitetään sisällissodaksi. Elämme aikoja jossa nousee suuri sisällissota, maapallonlaajuinen. Sellaista globalismia kai vihervasemmisto toivookin. Vähän nyt vedän tuota nykynuorisoon kohdistamaani aikaisempaa kritiikkä taakaisin. Leveli kyllä puhuu aika kovaa asiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Juu mitään ei seurannut siitäkään että jonkun ”tutkimuksen” vuoksi tuo retku kidututti beagleja kuoliaiksi.Yhä leikki ylijumalaa koska sen annetaan sitä tehä…
Soininvaara oli jo toisaalla laittamassa rokottamattomat arestiin kotiin vaikka esim. Botswanassa kaikki neljä tapausta olivat full vaxx.”mutta silti ne joutuu harvemmin teholle” argumentoi tuo käppänä!
Eka tapaus oli siis hoitamaton hiv-tapaus jolla havaittiin omicron…eli mutaatiot tässä samassa henkilössä…
https://www.youtube.com/watch?v=oxlYyZ08cEg

John Quiman

Fauci on valehdellut senaatille ja rahoittanut lain vastaisesti kiinalaisia virustutkimuksia. Nekään eivät ole tiputtaneet häntä tuoliltaan.

Normaalisti tuo koirien kidutaminen olisi saanut erityisesti vihreät ja muut luontoon vetoavaa politiikkaa tekevät takajaloilleen ja vaatimaan Faucin erottamista, mutta ei ole nyt pihaustakaan.

Oli huvittava video, jossa Fauci puhui koronasta televisiolähetyksessä naamari naamalla. Kun lähetys loppui, Fauci uskoi, että enää ei filmata, niinpä hän otti naamarin pois naamaltaan, vaikka siinä oli edelleen ympärillä teeveeporukkaa. Siis naamaripelleily oli tarkoitettu eetteriin yleisölle, mutta Fauci ei sitä itse tosiasiassa välittänyt pitää.

Kata

Samoinhan tuo Joekin tekee,niin näytelmää niin näytelmää!Mutta että se menee täydestä….uskomatonta.

John Quiman

On paljon selviä merkkejä siitä, että kyse on näytelmästä ja ihmisten manipuloinnista sekä suoranaisesta kusetuksesta. On vieläpä aika läpinäkyvää, jos viitsii lukea muutakin kuin valtamediaa, siis poliittisen korrektiuden propagandamediaa. Suurelle osalle ihmisistä on tärkeää lukea ”luotettavia” valtamedian julkaisuja ja kauhistus lukea jotain muuta. Siinä muussa eli vaihtoehtoisessa mediassa on kuitenkin pääsääntöisesti lähteet kerrotulle, joten ei merkitse mitään, että mistä löysi linkin tiedon alkulähteille. Valtamediasta ei löydä linkkejä tiedon alkulähteille, vaan linkin toiseen valtamedian julkaisuun.

Kata
Ilkka Forsten

George W. Bush nuorempi teki osapuilleen samanlaisen virheen valtakaudellaan. Hän oli jossain tilaisuudessa minkä aikana yleisö sai esittää kysymyksiä kanditaatille. Eräs miespuolinen esitti kysymyksensä, johon bush vastasi, mutta kysyjälle ei riittänytkään yksi puheenvuoro vaan hän jankutti samaa kysymystä toistuvasti. Bush joka luuli ettei hänen varapresidentti Cheneylle heittämä välihuomautus mene eetteriin, tokaisi, ” Kaverihan on ihan täysi pers***reikä, mutta muuten kyllä mukava mies.”

Sittemmin bush aina kopautti mikrofonia ennen sanavalintojaan kuullakseen, voiko vastaanottajat saada myöskin sitä informaatiota mitä hän ei halua suoraan sanoa muille kuin lähipiirilleen.

Ilkka Forsten

Minä ennustin, ( kuten guru Krista Kiuru SDP ) että koronahumppa alkaa taas syyskaudella, jatkuu läpi talven, hellittää keväällä ja kesällä, mutta ottaa uusintakierroksen syksyllä.. Jostain syystä kausi-influenssa toimii samalla moodilla ? Samalla ihmettelen miten nopeasti omikron varianti rantautui tanskaan, ja nyt sitä todennäköisesti on jo suomessakin..

Siis oikeasti, miten uusin muunnos ehti viikossa Etelä-Afrikasta suomen rajoille, ellei sitä joku tarkoituksella levitä ? Ja hallitus pohtii yhä päät höyryten voidaanko maan rajat sulkea, vai onko olemassa kiertotie vaikka omia kansalaisia saa kohta vainota, ja kenties jopa sakottaa ellei näillä ole koronapassia. Kovin demokratia mennyt ohueksi, vai oletanko jotain ilman perusteita ?

John Quiman

Ja media pelottelee uudella omikronilla, vaikka eteläafrikkalainen lääkäri totesi, että se on lievä versio. Kuitenkin pelotellaan, jotta saataisiin rokotuksiin lisää säikähtäneitä.

Ilkka Forsten

Suomen kansalle on nyt kerrottu kuinka kaksi ensimmäistä rokotusta ovatkin yllättäen menettämässä tehoaan 4 – 6 kuukauden kuluessa rokotuksista, mutta kolmas rokotekerta antaa jo täyden suojan. Samaan hengenvetoon uutisoidaan ettei omikron varianttiin kenties tehoakaan aiemmat rokotuskerrat, ja kuin pisteenä Iin päälle, joku virkamies ehti jo selittämään että ” sarjarokotukset ” ( usempi rokotuskerta samaan vaivaan, ) on ihan arkipäivää muidenkin rokotusten osalta.. Onko ? Minä olen ottanut tasan yhden kausi-influenssarokotteen / 12 kk, eikä siihen ole tarvittu mitään monen rokotuskerran sarjaa. Samoin olen ottanut pneumokokkirokotteen, jolla on vieläkin pidempi suoja.

Tämä epeli vetosi siihen että rokotetaanhan lapsiakin useampia kertoja, niin tehdään, mutta ei samaan vaivaan. Jokainen rokotekerta on oma yksittäinen lukunsa, Polio, Isorokko tms. Tämä on niin läpinäkyvää poliitista peliä kuin olla saattaa, eikä tässä ole tulossa mitään maailmanlaajuista ruttoa.

Apropoo, tietääkö joku mikä on kiinan nykytilanne josta kaikki alkoi. Onko siellä läjäpäin kuolleita ja jos on, miksi niistä ei puhuta mitään. Intian luvuista kyllä tiedotetaan, mutta ei muisteta sanoa sitä oleellista asiaa, että intian ja Etelä-Afrikan kohdalla syyt ovat moninaisemmat kuin länsimaissa. HIV:n suuri ilmaantuvuus ( afrikassa ) ja intian yleinen hygienian puute.

Miksi hallitus on nyt alkanut aiemmin niin pyhänä pitämänsä lääkäri Nohynekin ajatusten vähättelyn, ja nostanut kaiken maailman virkamiehet paremmin tiedostaviksi virologeiksi. Tätäkin voisi joku selvittää ?

John Quiman

Intiassa niissä osavaltioissa, joissa käytetään sitä median kehumaa ”vaarallista hevoslääkettä” eli Ivermektiinia, ei ole juurikaan ongelmia koronasta. Niillä alueilla, joissa luotetaan rokotteisiin, on ongelmia koronan kanssa.

Tätä ei tietenkään noteerata, koska se ei sovi poliittiseen agendaan.

Kun Intiasta esiteltiin kuvia, kuinka köyhät hautaavat rannalle kuolleitaan, kun korona tekee tuhoaan. Kuvassa olleet hautaamiset eivät liittyneet koronaan, vaan olivat ihan normaali tapa siellä. Eli media leipoi politiikalle sopivan tarinan siitäkin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Gatesilla on kokemusta, ihan itse kävi afrikassa omakätisesti (valokuvattu tapahtuma) ”rokottamassa” 5000 kuoliaaksi ja sama ”lääke” niitti n.100.000 siellä, pääasia että Billi näyttää suurelta hyväntekijältä ja saa muhkean tuoton investoinneilleen lääketieteen rintamalla. Nyt sama jamppa on lahjoittanut hyvissä ajoin ennen plandemiaa satoja miljoonia Pfizerille ”tutkimukseen”, joten on varmaan tietoinen jo seuraavastakin sijoituskohteesta.

John Quiman

Herra Portti on aiheuttanut kehitysmaissa paljon vahinkoa, mutta media ei niistä kerro, vaikka uutisaihetta olisi reilusti.

Osa Portin rokotuskokeiluista tehtiin lapsille kysymättä vanhemmilta ja vahinkoa tuli niin paljon, että herraa pyydettiin pysymään poissa maasta.

John Quiman

Iltalehti kertoo rokottamattoman kuolemasta
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/267d645a-c545-4161-aa04-bc742a580248

Juttu on ilmiselvää propagandaa rokotteiden myymiseksi. Eivät kerro koskaan rokotettujen kuolemista, eivätkä myöskään siitä, että tuokin kuolema olisi voitu välttää, jos olisi käytetty sitä parjattua ja jopa kiellettyä lääkettä, jolla mm. Intiassa on lääkitty ja hyvin harva on siellä kuollut koronaan niillä alueilla, joilla käytetään vanhaa, turvallista ja tuttua lääkettä. Päin vastoin, se on haukuttu vaaralliseksi, vaikka sitä on täysin turvallisesti käytetty jo vuosikymmeniä.

Kun Pfizer teki siitä kopion, joka on tulossa markkinoille, on se Pfizerin ”uutuus” kuulemma hieno asia.

Iltalehtikään ei välitä siitä, että moniko menettää henkensä ihan turhaan. Sen sijaan tyrkytetään vaarallista rokotetta.

Tuumailija

Oliko viime viikon alussa, kun iltap…lla oli otsikoissa että rokottamattomat täyttävät sairaalapaikat. Kiurukin jäi juuri valheesta kiinni, kun väitti että koko maassa on vain 7 tehohoitopaikkaa vapaana.
Tuppurainenkin moraaliposeeraa omaa hyvää oloaan: https://mvlehti.net/2021/11/26/suomen-ylikuolleisuus-jatkaa-nopeaa-kasvua-kehitysministeri-pukeutuu-oranssiin-naisen-paikka-on-elossa/

Kata

https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26

Laitanpa taas tuon niin voin sanoa että tuppu valehtelee koska noissa kuolleissa ei muutoksia juurikaan,vain yli 80v ikäisissä.
Seuraan joka päivä näitä ja 2020 ei kuolleisuus juurikaan noussut.https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007938477.html
Maksumuurin takana mutta siis mitä ihmettä???ONKO siis kuolleisuus joku VAKIO??Tottakai vanhenemme ja poistumme..ja suurta ikäluokkaa juurikin poistuu joukosta!
Tämä hemmetin tekopyhä matamikin,eiku afrikkaan nyt ja parantajia tutkimaan!

Kata

Ja taas lennettiin hyväksyntään.Oivoi tätä hommaa.Kaksi liitettä..no vaarallista.
https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26

Ei se poistuminen vuosittain ole vakioluku…huhuh.

John Quiman

Ylikuolleisuutta ehkä juur inyt, mutta eipä selvitetä kunnolla, että mistä johtuu, vaan pyritään ilmeisesti luomaan mielikuvaa, että koronastahan se, eikä missään nimessä rokotuksista. Eräs sairaanhoitaja juuri kertoi, että ei suinkaan ole niin, että rokottamatomat täyttävät sairaalat, vaan siellä on paljon rokotusten sivuvaikutusten uhreja, mutta niistä ei puhuta.

Jos katsoo antamastasi linkistä, niin testejä tehty 7,8 miljoonaa ja tapauksia löydetty 13.000. Se on parisen promillea suoritetuista testeistä. Nyt kaikki naamarit päälle ja maa sulkutilaan, kun pari henkilöä tuhannesta on ehkä saanut kroronan. Noista 13.000:sta ehkä satakunta menee sairaalaan ja jokunen saattaa menehtyä. Aivan kamala pandemia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Näinhän se on.Mutta uusi paniikki on päällä sen huomasi toisaalla kommenteista…ei hitto.

Ilkka Forsten

Koronakuolleisuus Suomessa on ihan olematonta. Jos katsomme lukuja sitä taustaa vasten että kansamme lukumäärä on noin 5.4 miljoonaa, niin pelkästään liikenteessä taitaa kuolla enemmän väkeä kuin letkut nenässä koristen tehohoitoa ” kuormittamassa.”

En ole koronadenialisti, mutta en myöskään usko poliiitikkojen puheisiin. Muistaakseni joku Iltalehden toimittaja kirjoitti hyvin, että nyt hallitus taas lirittää kansaa silmään, sillä he ovat julistaneet että pandemian hoidossa mennään faktat edellä ja politiikka sivuuttaen, mutta todellisuudessa mennäänkin polittiikka edellä faktat unohtaen.

John Quiman

Politiikastahan tässä on ollut kysymys alusta alkaen, ei terveydestä. Viherfasistit haluavat kaaoksen, voidakseen sitten saada läpi diktaturiansa. Hyvin tuntuu taktiikka toimivan, kun on jo paljon hysteerisiä kansalaisia huutamassa pakkorokotusten ja koronapassin puolesta. Siis passin, josta kehitetään totalitaristiseen yhteiskuntaan kiinalaistyyppinen sosiaalisten pisteiden passi. Sitten olet ”vapaa”, kun et ajattele mitään, toistat vain poliittisesti korrekteja lauseita ja taputat aina oikeassa kohdassa vallanpitäjien loistokkuudelle. Et omista mitään, mutta olet onnellisempi kuin koskaan, kuten Schwab sanoi. Olet siis valtion omaisuutta oleva orja.

Ilmari

Tehohoitopaikat ovat kovassa käytössä ja henkilökunta on jaksamisensa rajoilla. Kaikki tämä vain siksi, että lauma idiootteja kieltäytyy kotonarokotteesta. Jos sitä ei säädetä pakolliseksi, ainoa keino on rajoittaa rokottamattomien liikkumista.

Ilkka Forsten

Sovitaanko vaikka niin että me jotka emme ota rokotetta, pysymme puoli vuotta pois ihmisten ilmoilta, ja katsotaan sitten kuinka paljon tartuntaluvut putoavat. Valistunut veikkaukseni on, että ” uusia ” variantteja syntyy politiikan hautomossa ja kyykytys jatkuu siitä huolimatta.

llmari hyvä. Pakottamalla et saa laumasuojaa aikaan, koska poliittinen virus jatkaa kulkuaan ja muuntuu aina sen mukaan mikä sopii päättäjille. Varmaan muistat kuinka Anna Maja Henriksson ( RKP ) nillitti eräiden vaalien alla, että emme voi suorittaa vaaleja, tilanne on niin kriittinen. Mutta nyt kun meillä on käsillä muka miljoona kertaa tuhoisampi variaatio, tämä sama henkilö on ilmoittanut että vaalit, tulevat sellaiset voidaan pitää, ei huolta, tartuntoja ei tule koska ei siellä ole kerralla niin paljon väkeä.. Niin, ei olisi ollut edelliskerrallakaan ja tuolloin mainostetun variaation olisi pitänyt olla lähes maailmanloppu.

Huomaatko tässä mitään outoa, minä huomaan ?

John Quiman

Tuskin kukaan edes poliitikoista uskoo enää kuvitelmaan laumasuojasta rokotuksilla, koska rokotteet eivät toimi. Mitä hyödyttää vähän ajan uskottu suoja, joka ei sekään ole kunnolinen, kun otetaan huomioon rokotteiden haittavaikutukset, jotka pahenevat jokaisen rokotuskerran jälkeen.

Tehohoitopaikat eivät ole kovassa käytössä, eikä henkilökunnan jaksaminen ole kiinni rokotamattomista. Vastikään yksi hoitaja kertoi, että rokotteiden haittavaikutusten vuoksi sairaaloissa on paljon hoidettavia, mutta niistä ei vaan haluta puhua.

Mielikuvasi perustuvat propagandaan ja asenteesi muistuttaa hyvin läheisesti 30-luvun suosittujen totalitarististen aatteiden linjauksia.

Ilkka Forsten

Nyt jännitämme miten Sanna Marin TAAS pelastaa Suomen koronalta, niin hän kuulemma teki aiemminkin, vaikka näkisin ettei hän tehnyt asian hyväksi oikeastaan mitään. Hän oli kyllä tuohtunut jos joku arvosteli hänen toimiaan mutta sitähän nyt sopi odottaakin.

Presidentti Niinistö näytti kansalle mallia ja otti rokotteet, ai että, mutta sitten olikin jo kanslian tiedote että hänellä on korona.

Oma kansliani tiedottaa tässä yhteydessä etten ole ottanut edes ensimmäistä rokotekertaa, ja voin hyvin.

Ilmari

Mihin perustuu väitteesi että rokotteet eivät toimi?

John Quiman

Toimiva rokote tekee immuuniksi sille mitä vastaan se otetaan. Tämä noudattaa rokotteen alkuperäistä määritelmää.

Tätä mRNA-piikkiä, joka ei tosiasiassa ole rokote, saa ottaa tuon tuostaan, eikä se silti tee immuuniksi, se ei estä tartuntoja, eikä sairastumistakaan kovin hyvin.

Verrattuna aiempaan rokoteteknologiaan tämä ”koronarokote” on todella surkea. Lisäksi se aiheuttaa haittavaikutuksia enemmän kuin kaikki aiemmat rokotteet yhteensä.

Kata
Tuumailija
John Quiman

Saadaan tuosta uuden version tarinasta kehitetyksi selitys sille, että miksi rokotetut alkavat saada niitä ennustettuja oireita. Oli jo kysyntää sellaiselle tarinalle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Valtiovarainministerinä Esko Ahon hallituksessa ollut Iiro Viinanen, on nyttemmin myöntänyt että yhdeksänkymmenluvun lama oli tarkoituksella tehty, jolloin saatiin aikaan omaisuuden uusjako.

Meneekö nyt kolmekymmentä vuotta siihen, että joku tulee sanomaan miten koronahuijaus oli tarkoituksellinen, koska haluttiin valtaa ja yksinmääräämisoikeutta kansalaisten asioihin ?

John Quiman

Omaisuuden uusjako tapaa olla noissa kriiseissä sitä, että suurimpien pääomien omistajat tyhjentävät pajatson.

Poliitikot toivovat, että siihen menee ainakin 30 vuotta, ennen kuin joku vuotaa, mutta Internet on muuttanut maailmaa ja siksipä poliitikkojen peliä paljastellaan aika nopeassa tahdissa jo nyt. Kuinka kauan kestää ennen kuin ne joutuvat siitä tilille, onkin toinen juttu.

Mistähän tuon Viinasen myöntämisen löytäisi?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

En nyt muista mistä sen luin, mutta kyse ei ollut aprillipilasta vaan ihan vakavasti otettavasta jutusta. Aho / Viinanen yhdistelmä tuotti arvion mukaan tuhansien pienyrittäjien loppuelämän velkaantumisen tai kaulakiikun. Viinanen oli tästä ” pahoillaan ”, eli toimi kuten Neuvostoliitossa aikoinaan. Ensin keksittiin keino millä pudottaa syytön kuoppaan, sitten kertoa valheellinen syy kuoppaan pudottamiselle ja lopulta rehabilitoitiin uhri.

Sitten hymyillään naama aurinkona ja muistellaan menneitä tai käydään itkemässä haudalla kuolleen surkeaa kohtaloa jolle ei voitu mitään..

John Quiman

Näinhän se Orpokin sanoi 2015, että ei voida estää invaasiot ja myöhemmin, muutaman vuoden kuluttua, myönsi naama hymyssä, että oltaisiin voitu estää. Hän oli vain ylpeä siitä, miten hän ”nerokkaasti” huijasi suomalaisia.

Noissa 90-luvun alkupään kriisin jutuissa olisi paljon puitavaa ja suuri osa siitä pitäisi puida oikeussaleissa. Mutta nuo uskovat, että on vain poliittinen ”vastuu”, teki mitä teki.

Hämmästyttävää, että kansa valitsee ne samat huijarit aina vain uudestaan. Orpostakin leivottiin puolueen johtaja, vaikka oli jo tunnettu huijari. Pääsihän se Käteinenkin puolueen johtajaksi huijaamalla, siis huijasi puoluettaan, mutta ei muuta kuin politiikan huipulle, kun on niin härski valehtelija.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Tuota tietoa ei tule media levittämään, että rokotetuistahan uudet variantit löytyvät. Ovat toitottaneet, että rokottamattomista tulee uusia variantteja, joka on itse asiassa täysin pähkähullu väittämä, mutta kansa uskoo.

Tuumailija

Tulevilla rokotteilla yritetään paikata vuotavaa venettä kun oma immuniteetti on romahtanut, mutta eivät ota sitä huomioon että muut pöpöt sitten pääsevätkin jylläämään rauhassa kun vasta-aineita aktivoidaan ”koronan varianttia” vastaan uusilla piikkiproteiineilla. Vallan mainiota kokeilevaa geenimanipulointia laajassa mittakaavassa ja ilman vastuita.
..ja Von Döbel ratsasti aukkoja katsellen..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Afrikassa joka kolmannella on HIV, mutta tämä ei poliitikkojen mielestä selitä uuden variantin syntyä, sen sijaan jotkut lääkärit joilla on yhä järki päässä, ovat sanoneet että omikron variantin myötä luodaan taas uusi hysteria-aalto, ja ettei se ole aiempaa koronaa kummallisempi. Nyt vaan pitää kysyä, kumman osapuolen ääntä kuunellaaan, ja kuka saa sanoa viimeisen sanan ?

Oikein, poliitikkojen sana on viimeinen, vaikka he eivät ymmärrä virologiasta yhtään mitään, mutta kyykytyspolitiikasta sen verran enemmän. Demokratiaa ymmärräthän, sen parhassa muodossa.

Kata

https://mvlehti.net/2021/11/27/rokottamattomat-eristettava-kolme-kammottavaa-esimerkkia-suomalaisista-tyranneista/
Ja styrankit nillittää.Mitähän niille on luvattu jossain pilleperkin kokkouksessa tms…

John Quiman

Aina löytyy niitä, joilla on fasistigeeni piilossa, kunnes löytää tilaisuuden.

Monet uskovat, että kovalla kurilla saadaan ihmiset toimimaan oikein. Sellaista uskovat vaan eivät tiedä mikä on oikein, eikä ihmisiä saada kovalla kurilla ja hallinnolla tekemään mitään oikein. Sillä voi vain alistaa ja olla pahalla asialla. Vain vapaus saa ihmiset tekemään asioita oikein, siis siten kuin tahtovat. Tätä eivät kaikki tajua, koska he uskovat ihmisten olevan yhtä pimeitä rikollisia kuin itse ovat.

ike

Kuka enää ihmettelee maan tilaa kun päättäjät ovat tuollaisia.

ike

Visikymmentä vuotta sitten matkustin ensikertaa eurooppaa, autolla. Aika monta maata viiden viikon aikana. Eipä juuri mikään maa rajalla halunnut tarkistaa passeja kun sanoimme että olemme suomesta. Nyt tuo jo alkaa hävettää. Maa jossa edes edustajat eivät tiedä mitkä asiat täytyy laittaa ensimmäiseksi. Onko nyt siis tapahtunut edistystä. Olemme(luulevat että on jotakin etuja) EU:ssa. Miksi? Nyt tarvitaan konkretiaa. Ei rahan vaihto ollut viisikymmentä vuotta sittenkään mikään ylipääsemätön este. Joitakin hiluja tuli kotiinkin mutta ei siinä nyt omaisuuksia menetetty. Muistakaa aina että nykyinen eduskunta ei aja kansan asiaa, vain omaansa. On yksi poikkeus VKK.

John Quiman

Ja mitäpä sisältää koronapassi kanadassa?

https://twitter.com/Eyiamas/status/1463338249439559685

Aika valmiita ovat ”uuteen maailmanjärjestykseen” ihan kiinalaisella tasolla. Jos tuo kaikki ei ole vielä olemassa, on tuo kaikki kyllä suunnitelmissa.

Lisäksi pieni kevennys Kanadan tilanteen kehityksen ymmärtämiseksi:
https://twitter.com/JimMurp77852985/status/1463892393229496326

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

No onhan tuota osattu odottaa…koska ei ole kyse mistään körönästä….mutta tuo toinen oli hauska ja niin totta! 😀

John Quiman

Siinä hyväuskoisille koronapassin kannattajille mietittävää. Tosin eihän ne usko mitään ennen kuin on liian myöhäistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Uutisten mukaan koiranpentuja suomessa syntyy enemmän kuin lapsia. Johtuisiko evoluutiosta. Viitteitä saa jo tuon kuonokopan yleisyydestä. Sitten vielä, missähän se on yleisintä. Katsikaa vaikka eduskuntaa, kai siellä lähestytään sitä tulevan evoluution keskimääräistä älykkyyttä. En kuitenkaan haluaisi koirien päättävän asioistamme.

Kata

Ehkä meillä onkin tulossa ”Animal Farm”,kaikki merkit viittaa siihen.Heikelä-Koskelo aamulla ja ruokapulakin varmaan vuoden sisällä.Bensa ym-pulaa no tällaistahan se oli ihannevaltio joten päktujuuesesaar….
Ihmiset olivatkin jo liian tyytyväisiä vielä 2014 ja sitä ennen…
Juuri tarkistelen varmuusvarastoani ettei tarvi soittaa kellekään ”Tiinalle”.

John Quiman

Pulaa ei ehkä niinkään tule kaikille, koska pula tarkoittaa kamalia hintoja ja jos vaan rahat riittää ostaa tuplahintaista ruokaa, tai maksaa vaikka kolminkertaista hintaa, ei jää paitsi, mutta pienituloisille tulee todella ankea paikka.

Tuskin uskaltavat aiheuttaa todella pahaa pulaa tai poskettomia hintoja, koska se johtaisi hetkessä vallankumoukseen. Toisaalta, jos tilanne muuttuu vähitellen, ihmiset alistuvat ja sopeutuvat. Sitten juhlaruoka on kaalikeittoa, jossa on hieman lihaesanssia mausteena ja leipää, jossa on makuaineilla saatu leivän tuntu, mutta siinä on puolet sahanjauhoja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Nykyihmiset vaan sopeutuu…vaikka keskenään kaplakka oliskin salaa kova.

John Quiman

Niin, eihän meidän hallitus…

Näkyy olevan puutetta kyvyssä nähdä mihin mikäkin johtaa. Ymmärretään vai se, mikä on juuri kohdalla.

ike

Ei muuta kuin autoon häkäpönttöä kyhäämään.

Ilkka Forsten

Kuulostaa rasismilta, että oikein häkäpyttyautoja. Mitä niillä on tarkoitus kuljettaa ja johtaako letku pakoputkesta suoraan matkustamoon. Tätä on kokeiltu mutta se havaittiin hieman hitaaksi menetelmäksi ja niin päädyttiin hyönteismyrkkyyn.

Tuumailija

Suomihan on luopunut kaikista varmuusvarastoista, viljat, öljy yms. on myyty kahvirahalla ulos. Johan tuo Soini aikoinaan suunnitteli että suomen valtion kultavarannonkin voisi englannin holveista laittaa lihoiksi ja jakaa vaikka kavereille.
Nykyhallitus ja etenkin ministerit luottavat että rahalla saa ostettua kriisin aikana ulkomailta tarvittavan (muutaman komitean ja mietinnön jälkeen 6kk-1v.), no nähtiinhän se koeponnistus maskikaupoissa. Eihän HVK ole enää kuin hyvävelisysteemin suojatyöpaikka.

John Quiman

Tiedä onko noita varmuusvarastoja sentään myyty, mutta vastuuttomasti kyllä myyvät mitä tahansa ja hävittävät kansallista omaisuutta ihan vaan pelatakseen peliä uraputkistaan.

Tuumailija

Onhan noista ollut juttua ihan keltaisessakin lehdistössä, kuinka kauppaa on tehty mm. https://www.hs.fi/talous/art-2000002742911.html
Kun myydään ulos, niin ei ole varaa enää ostaa takaisin. Näin varastot voidaankin sitten purkaa käyttämättöminä jotta ei tule huolto- ja ylläpitokuluja.
Nesteen hallinnassahan oli tuota öljyä enimmäkseen juuri siellä mistä nyt puretaan vanhaa terminaalivarastoa vuokrasopimuksen päätyttyä ja hehän siirtyivätkin sitten hollantiin uuteen paikkaan rakentamaan terminaalia.
Venäjältä ei taida enää juuri tulla öljyä saati viljaa koska ”kauppasaarto”, se olisi ollut kahden kauppa eikä maailmanmarkkinahinta, joten nyt joudutaan ostamaan kovalla korkovaluutalla muualta.
Samaan aikaan ajetaan ruoan omavaraisuutta alas, pakkolopettamalla tiloja (tekemällä maanviljely kannattamattomaksi eli vihreä siirtymä), tuotanto siirretään suuriin yksiköihin jotka ovat harvemmassa ja haavoittuvaisempia.

John Quiman

Seuraavat ihmiset ovat täysin vapautettuja koronarokotuksista:

  • Kaikki Yhdysvaltain senaattorit ja edustajainhuoneen edustajat sekä koko kongressin henkilökunta
  • 6 000 Valkoisen talon työntekijää
  • Kaikki rokotevalmistajat: Pfizerin (2 500), Modernan (1 500) ja Johnson & Johnsonin (120 000) työntekijää
  • 15 000 CDC:n (vrt. THL) työntekijää
  • 14 000 FDA:n (vrt. Fimea) työntekijää.

Onkohan Suomessakin näitä vapautettuja ryhmiä? Onko pääministeritären ja presidentin rokottaminen pelkkää suolavesiliuoksen ruiskuttelua?

Sinä et ole vapautettu, he tulevat ja etsivät sinut vaikka kannon alta, jos vaan pystyvät.

https://mvlehti.net/2021/11/25/epakohtelias-viesti-niille-jotka-ovat-ottaneet-koronarokotteen-mielipide/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Kertoo paljon.

John Quiman

Se vastaa rikoksen tunnustamista.

Kata

Kyllä,tämä on tiedossa.Psaki nyt oli full vaxx ja siten sairastuikin ja Gavin ei saanutkaan suolaliuosta ja sitten alkoikin lasten kaa trick and treat-leikki jossa isiä ei löytynyt pariin viikkoon…ja täydestä meni selitys.
Uskon että meilläKIN on vapautettuja..siksipä haluan nähdä passit heiltäkin!Tavis senkun tutisee kun passia ja kuumetta mitataan.Kontrollia!
Fimean ilmoitukset 12-17 vuotiaidenkin haittavaikutuksista karmeaa..jopa sydänlihatulehduksia,voi #¤%&&&&&%%¤”!!!!!!
Järkyttävää!!!Ja silti itketään yhä että EI rokotetut sairastu!Kai se on se halu olla kuplassa ja pelko että mitä tulikaan otettua kehoonsa.Se sitten siirretään rokottamattomien uhkailuun.
Ja tehopaikat loppuu jne ja muut ei saa hoitoa jne…”Olet syyllinen”Tämä niin muistuttaa 30-lukua.

John Quiman

Erään netissä olevan uutisen mukaan, Sloveniassa tai oliko Slovakiassa, joku sairaanhoitaja kertoi, että mRNA-rokotteissa on koodi ja jos sen viimeinen numero on 1, on kyse suolaliuoksesta tms, jos se numero on 2, on kyse rokotteesta ja jos viimeinen numero on 3, on kyse piikistä, johon on lisätty jotain, mikä ottaa päiviltä parissa kolmessa vuodessa.

Poliitikot ja muu eliitti saa kuulemma ykkösellä merkittyä ”rokotetta”. Varmaan tuo numerolla kaksikin merkitty on terveyshaitta, mutta kolmonen on varmistettu viimeisen voitelun matkapiikiksi.

En tiedä tuon todenmukaisuudesta. Totta luultavasti, että on joku sairaanhoitaja tosiaan tullut kertomaan noin, mutta onko hän ymmärtänyt asian varmasti oikein, on kysymysmerkki. En hämmästyisi, vaikka olisi tottakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

En hämmästyisi minäkään!Kyllä tämä ihmisten lokerointi ja pakkokeinot ovat sellaisia että voi hyvinkin olla totta!
Mie sain varmaan se kolmosen…ainakin reaktio oli yhtä helevettiä.Toista ei minuun isketä.Tai mie alan Rokan Antiksi…

John Quiman

Taisit saada kakkosen, koska vielä sinnittelet 🙂

Kata

Mutta pari kolme vuotta aikaa vielä sitte tiiän… 😀

Ilkka Forsten

Pohja se o siunkii säkis, ja paa perkele sotaoikeutee, mut sen mie siul sanon, jot mie en lähe yksin, siin lähtee muutama muu ukko samas. Paina tää nyt piähäis eli yläpiähäis.

Ilkka Forsten

Viisi kertaa ” klik ” tarkoittaa sitä että kuudes ei ole enää klik..Teho on 100 % sen tuloksena, mutta sitä ennen on oltava koronapassi ja kuusitoista rokotusta, sekä allekirjoituksella varustettu kirje, jossa myönnät että punavihreä hallitus on oikeassa, EU erehtymätön ja YK:n asema nojaa Jumalaan. Kun tämä on tehty, sinut voidaan tuhkata jälkien peittämiseksi, eli supervalheen häivyttämiseksi.

Valtio antaa hautakiveesi tekstin. ” Koronaan olet sinä syntynyt ja koronaan sinun piti kuoleman.”

ike

Olet niin oikeassa. Ei tarvitse kuin silmät avata ja kaikki merkit ovat ilmassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Kantoni on linnani, älkööt sitä yrittäkö valloittaa se sattuu kipiästi..

John Quiman

Covid-asiantuntija: ”Kyse on jonkinlaisesta totalitaarisesta vallankaappauksesta kaikkialla maailmassa”https://oikeamedia.com/o1-167000

John Quiman

Tuli tuo klikattavuus heikoksi linkille, joten tässä helpotus: https://oikeamedia.com/o1-167000

Kata

Huhuh…siinä oli asiaa…kyllä kaikki tämä on niin järkyttävää mihin maailma vietiin hetkessä!Pelko on melkoinen ase jos et ajattele vaan teet kuten käsketään.

John Quiman

Pelolla saadaan tosiaan ihmkiset hyväksymään ja tekemään mitä tahansa, vaikka ryhtymään vanginvartijoiksi rokottamattomien leireille.

Ilkka Forsten

Pelkurit kuolevat tuhannesti, rohkeat vain kerran. Kiinalainen viisaus.

ike

Tuon ymmärtää vasta kun katsoo isoa kuvaa. Valitettavasti heitä on vähän.

John Quiman

Ihmiset elävät elämäänsä ja harvalla on aikaa ja jaksamista tutustua paremmin asioihin. He katsovat uutisia telkkarista ja ehkä lukevat vähän lehtiä, kuten aina ennenkin. Tämä helpottaa ihmisten huijaamista.

Ilkka Forsten

75″ kaareva 4k on riittävän iso kuva ainakin suurimmalle osalle. Sisällöllä ei ole niin väliä.

Lieväasteinen

YK:n pakolaissopimus nimenomaan toteaa, että turvapaikkakäsittelyn voi jättää suorittamatta ”jos kyseessä on pakottava kansalliseen turvallisuuteen liittyvä syy”.

John Quiman

Ei suvakkia kiinnosta sopimuksissa sellaiset kohdat, jotka eivät suosi lemmikkien maahantuontia.

Lieväasteinen

Tällä hetkellä sopimuksia ja lakia tulkitaan Suomessa niin, että rajavartijoiden on päästettävä jokainen tulija rajan yli, mikäli tulija ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa. Hänet on päästettävä jopa siinä tapauksessa, että hänellä mitä ilmeisimmin ei ole mitään perustetta saada turvapaikkaa.

Siksi Suomeen pääsisi jatkuva ihmisvirta, jos rajalle tulisi sama tilanne kuin Puolassa.

John Quiman

Suvakki on vaan onnessaan levitellessään punaista mattoa kulttuurin rikastajille, jotka aiheuttavat paljon ongelmia, turvattomuutta ja poskettomasti kuluja.

Suvakki on julma ihminen, joka uhraa vaikka kaikki suomalaiset, jotta hänen mielikuvitustodellisuutensa saisi määrätä maan menon.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Ja samalla Ohisalo:

”Sisä­ministeriö kaavailee tuhansille kielteisen turva­paikka­päätöksen saaneille oleskelu­lupaa”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008426237.html

Kata

Tuo Ohosalon sekoilu on kunnon läimäys suomalaista ihmistä vasten kasvoja!Täysin karsea sisäministeri!Jumankekka meidän turvallisuutta tuon matamin pitää valvoa voi ketku!
”#¤%&%%¤##”!

John Quiman

Tuohan on uhka maan turvallisuudelle koko Ohisalo.

John Quiman

Tuohan romuttaisi koko systeemin: hae turvapaikkaa, jos et saa, jää maahan ja sitten saat oleskeluluvan. Siis oli miten oli, oleskeluluvan saa. Kohta koko lähi-itä tietää, että Suomi on varma nakki, ei kun sinne, ihan sama millä syillä.

John Quiman
Lieväasteinen

Suomalaisten perusoikeuksia, kuten kokoontumis- ja elinkeinonharkoittamisen vapautta voidaan rajoittaa näköjään helpostikin hätätilan, kuten pandemian perusteella. Jopa demokratian syvimpään olemukseen kuuluvia vaaleja voidaan siirtää mielivaltaisesti.
Miten ei voida keskeyttää turvallisesta maasta, kuten Suomen naapurimaat, saapuvien turvapaikanhakijoiden turvapaikkahakemusten käsittelyä? Miksi suomalaisten perusoikeudet eivät paina vaakakupissa mitään ja niiden rikkomista voidaan tehdä hyvin kevein perustein. Miksi ulkomaalaisen oikeudet turvataan Suomessa paremmin, kuin suomalaisen veronmaksajan perusoikeudet?

Kata

USAn rekkakuskit jotka ylittävät jossain rajan vaaditaan full vaxx mutta samaan aikaan toisaalla jo 2 miljoonaa migranttia on vaeltanut maahan ja salaa lennätetty eri osavaltioihin mutta mitään mandaatteja heillä ei ole.
Ei kai tässä ole mitään miettimistä?Samaa se on meilläkin,käskyt on käyneet.

John Quiman

Ainoa logiikka noissa touhuissa on oman ideologian pakottaminen ja kansojen alistaminen heidän mielivallalleen.

On kuin sota ihmiskuntaa vastaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Jos seuraa näitä Australian,USAn,Itävallan,Saksan,Kroatian ym,ym,myös Suomen touhuja niin ei suojaa kuin me itse.
Pakoterokotteet…on pakoterokotteita.Kuten ne kunnon mepit lehdistötilaisuudessaan totesivat että he eivät halua tyranniaa Eurooppaan johon ollaan siis luisumassa.
Se on se tarkoituskin ollut ja taustat tiedämme.

John Quiman

Onkohan komission mielestä kansan vika, jos heidän tulee turvautua tyranniaan. Siis onko Euroopassa jo tyrannia? ”Emme halua tyranniaa, mutta koska ette tee kuten sanomme, olette pakottaneet meidät siihen?”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

No tämä!Näinhän sitä kauniilla koukeroilla on aina menty kohti diktatuuria.
Venezuela viimeksi,kaikille piti tulla rikkautta öljystä…..

Kimmo Leino

Tämä Suomen ”nyrjähtänyt”asenne johtuu Suomen ”päättäjien” vastuun pakoilusta; jonka seurauksena kansainvälinen rahaeliitti on saanut täyden otteen Suomen hallituksesta:

Rikoslakimuutoksen He 55/2007 pohjalta nimittäin 2008 solmittiin ”sopimus” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää näitä kansainvälisiä sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan ”kansainvälinen” tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.
Nämä sotarikos-”epäillyt” TUOAAN Suomeen maahanmuutoaallon joukossa; kuten selvisi Aamulehden artikkelista koskien Tampereen tapausta.
Jos Suomen ”päättäjät” lopettavat tämän ”sopimuksenmukaisen” siirtolaisvirran KUTSUU Kansainvälinen sotarikosoikeudenkäynti heitä !
Tätä sopimusta eli lahjontaa tarvittiin myös koska AIOTTIIN tehdä valtio/maanpetoksia Suomen perustuslakiin 2011 …. 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( syytesuoja itselle ja kansa ihmisoikeudettomaksi ).
Myös muuta touhuttiin; valmistauduttiin ”pandemiaan”: Perustuslain tarkastuskomitean mietintö 9/2010; sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemiantapaisen” ( katso sanahässäkkä itse ) jutun seurauksena; pelkkä ilmoitus ilman totuuspohjaa riittää !
Ja kyllähän YK ja WHO ”ilmoittelivatkin”
Suomen päättäjät ovat nyt suojassa PL 118 §:n ja lahjonta-”sopimuksen” seurauksena; vain kansa voi ”tuomion” panna täytäntöön; tässä tarvitaan lehdistön sensuuria !
Kansainvälinen laki: mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallan.! Tältä siis lahjontasopimuksella suojaudutiin; PETOKSET siis ovat hyvin SUUNNITELMALLISIA; julkisten asiakirjojen mukaan !

Tuomas

EU (mm. Puola mukaan lukien) kohteli käsittääkseni Valko-Venäjää lievästi sanoen törkeästi ja ilmeisesti yritti tosissaan järjestää sinne vallankaappauksen samaan tapaan kuin aiemmin mm. Ukrainaan. Siihen nähden ei ole ollenkaan yllättävää, jos Valko-Venäjä yrittäisi järjestää vastavuoroisesti jotain jäynää. Silti jää mm. sellainen kysymys, että mitenkäköhän (ihan konkreettisesti) Lukashenko olisi onnistunut värväämään lähtijöitä Irakista. Sitäkin sopii pohtia, että miksi EU sitten haalii samaan aikaan monikymmenkertaisia määriä laittomia tulijoita mm. Italian kautta. Kyllä tässä jokin haisee ja pahasti.

John Quiman

Ei ole vaikeaa kerätä lähtijöitä Irakista. Ei tarvitse kuin laittaa liikkeelle tieto siitä, että tätä kautta voi yrittää. Sellainen tieto leviää nopeasti.

EU:n Välimeren liikenne onkin poliittisesti suojeltua, koska sitä ei pyritä pysäyttämään. Se on ns. suvaitsevaisille suvaitsematomille ihana tilaisuus saada lisää lemmikkejä elätettäväksi.

Valko-Venäjältä ”siirtolaisten” virtaus pyritään pysäyttämään osiltaan siksi, että sen katsotaan olevan Lukashenkon vaikuttamisyritys. Pääsyynä niiden pysäyttämiseen on, että Puola ei halua laskea niitä edes läpikulkuun. Samalla tavallahan mm. Unkari on pysäyttänyt suuria määriä ”siirtolaisia”. EU on sekaisin siinä mielessä, että se ei tiedä mitä se tekisi, koska toisaalta ei haluat antaa Lukashenkolle periksi ja toisaalta halutaan niitä ”ihmisoikeuksia”, jotta voitaisiin keräillä lisää lemmikkejä.

Jussi

Immonen on loistava harhauttaja ko. asiassa. Nyt on hyvä ottaa tapetille kansainväliset sopimukset niin muut asiat hoituvat varjoissa, esim. koronaPlandemian suhteen. WEF ja Klaus antaa ohjeet, ja (kaupankassa)Sanna toteuttaa aisaparinsa Saarikon kanssa. Molemmat ovat WEFfin YGL-ryhmässä muutaman muun ”Suomalaisen” kanssa….mm. Stubbido ja Katainen….

pää määrää

Kansallismielinen ei puhuisi ValkoVenäjän hybridihyökkäyksestä, koska ajatus on vain Ylen ja Hesarin propagandaa. EU ei toimi osavaltioidensa puolesta.
Tätä media pyrkii pimittämään puhumalla vihollisvaltioista ja niiden hybridihyökkäyksestä. Pakko keksiä uusi sana, koska mitään hyökkäystä ei ole olemassa. Ainoat hyökkääjät ovat migrantit, jotka rikkovat lakeja kuin roistot, jatka rosvoavat muiden omaisuutta.

John Quiman

Mitä kansallismielisyyttä sellainen on, että suljetaan silmät siltä, että Valko-Venäjä on tieten tahtoen järjestänyt ”siirtolaisia” rajalleen?

Valko-Venäjän oma lentoyhtiö lennättää niitä, Valko-Venäjä hoitaa kuljetukset rajalle ja Valko-Venäjän armeija puskee niitä ylittämään rajaa sekä etsii niille sopivia kohtia, mistä rajan voisi ylittää.

Kansallismielisyys ei ole sitä, että nähdään länsi pahana ja Venäjä kumppaneineen hyvänä ja sitten tulkitaan kaikkia asioita siltä pohjalta. Sellaisella tulkinnalla Valko-Venäjä on tietysti täysin syytön tuohon tunkuun.

Kyse on juurikin hybridisodankäynnistä, ihan kirjaimellisesti ja oppikirjamallin mukaisesti. Ei niitä ”siirtolaisia” ole haettu väkisin, mutta hybridisodankäyntiin riittää, että järjestetään niin, jotta ne kerääntyvät Puolan rajoille ja sillä voidaan saada aikaiseksi ongelmia Puolalle ja EU:lle.

Hyvä vaan, että Puolassa ymmärretään puolustautua. Saisi Suomikin joskus tajuta, että lälläripolitiikka ”siirtolaisten” kohdalla johtaa vain ja ainoastaan ongelmiin, eikä kyse ole mistään hädänlalaisista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Stop massasiirtoloisuudelle

Tää massasiirtoloisuus asettaa tulevaisuudessa koko suomalaisuuden vaakalaudalle mikäli saa jatkua nykyisellään.

Kit

Pöljä, hajaantunut ja arvoliberaali kansa jolla on idiootit johtajat, joutaakin kuolla sukupuuttoon. Näin sen sopii ollakin.

John Quiman

Suvakki voisi ajatella noin. Joku muu voisi ajatella, että kansa tulee saada heräämään ennen kuin päädytään teuraalle.

Suvakki-ideologian tarkoituskin on saada kansa ”arvoliberaaliksi” ja hajaantuneeksi. Sitä toteutetaan kansaa huijaamalla ja media on siinä oiva apuväline, koska sillä määritellään, mitä kansa voi ajatella ja saa ajatella.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman