Kotimaa Politiikka

Kansanedustaja Ranne vaatii Postin omistajaohjaukselle esittämää aineistoa julkiseksi

Kuva Aabo / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

– Rinteen on todistettava julkisesti kaikelle kansalle Postin harhaanjohtamisyritykset. Se tapahtuu julkistamalla kaikki se aineisto, jonka Posti on omistajaohjaukselle esittänyt kesän ja syksyn aikana – kansanedustaja Ranne.

Pääministeri Antti Rinne syytti Postin johtoa omistajaohjauksen harhaanjohtamisesta. Syytös esitettiin suorassa lähetyksessä kaikelle kansalle.

Postin hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola ja omistajaohjauksen osastopäällikkö Kimmo Viertola todistavat päinvastaista.

– Nyt ei enää riitä se, että hallituspuolueet sulkeutuvat kabinettiin kuulemaan Rinteen selityksiä ja ilmestyvät sieltä uskovaisina, kansanedustaja (ps.), DI Lulu Ranne jyrähtää.

– Rinteen on todistettava julkisesti kaikelle kansalle Postin harhaanjohtamisyritykset. Se tapahtuu julkistamalla kaikki se aineisto, jonka Posti on omistajaohjaukselle esittänyt kesän ja syksyn aikana.

Kansanedustaja painottaa, että jos Rinteen jauhot ovat puhtaat, hän pyytää itse Postia julkistamaan aineiston.

– Huomioiden median haistaman veren ja Postin hallituksen suoran uhman omistajaa kohtaan, nämä asiat tulevat julki joka tapauksessa ennen pitkää, kansanedustaja Ranne muistuttaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit