Kotimaa Maahanmuutto

Kansanedustaja Reijonen kotimaassaan lomailevista turvapaikan saaneista pakolaisista: ”Onko turvapaikalle tai oleskeluluvalle enää perusteita?”

Kuva Max Pixel.

Kansanedustaja Minna Reijonen teki Suomen Afganistan-operaation aikana toimenpidealoitteen, että turvapaikkapolitiikkaa järkeistetään. Toimenpidealoite etenee eduskunnassa käsittelyyn syysistuntokauden alkaessa.

Turvapaikkaa Suomesta haetaan muun muassa kotimaassa koetun vainon, väkivallan tai kuolemanvaaran takia. Vainoa nämä turvapaikanhakijat ovat tyypillisesti kokeneet esimerkiksi uskonnon, kansallisuuden tai etnisen alkuperän vuoksi.

– Henkilöiden, joille oleskelulupa on myönnetty, on kuitenkin mahdollista lomailla kotimaassaan, siis siellä, missä he eivät voi asua vainon, väkivallan tai kuolemanvaaran takia, ihmettelee kansanedustaja Minna Reijonen.

Kotimaassa lomailuun eri maissa suhtaudutaan eri tavoin. Esimerkiksi Sveitsissä on tiettävästi peruutettu oleskelulupia, jos henkilö onkin lomaillut kotimaassaan sen jälkeen, kun turvapaikka on myönnetty.

– Suomen eduskunnan on keskusteltava asiasta. Onko suojelu tarpeen, jos kuitenkin on mahdollista lähteä lomailemaan maahan, josta uhkan vuoksi on haettu turvapaikkaa toisesta valtiosta? On tärkeää myös Suomessa tarkastella tilannetta ja puuttua asiaan, toteaa Reijonen.

Reijosen mukaan on pohdittava, onko kyseessä järkevä varojen ja sosiaaliturvan käyttö, jos henkilö pakenee hengenvaarassa pois jostain maasta ja sen jälkeen kuitenkin lomailee maassa, josta on paennut.

– Onko turvapaikalle tai oleskeluluvalle silloin enää perusteita? Tuntuu oudolle, että esimerkiksi Afganistanin operaatiossa Suomi lähetti kriisialueelle suomalaisia sotilaita, jotka todennäköisesti joutuivat evakuoimaan myös näitä lomailemaan lähteneitä henkilöitä, ihmettelee Reijonen.

Hallituksen olisi ryhdyttävä – Reijonen toteaa – toimenpiteisiin järkeistääkseen turvapaikkapolitiikkaa.

– Maahan, josta on paettu turvapaikkaa hakien, ei lähdetä takaisin lomailemaan ja aiheuteta lisäkustannuksia turvapaikan myöntäneelle Suomelle, kun ja jos kotimaassa tilanne kärjistyy ja esimerkiksi tarvitaan sotilaallista apua tai kuljetuksia Suomelta. Tällöin vastuu kotimaasta poistumiseen ja siitä aiheutuneisiin kuluihin tulee mennä henkilölle itselleen.

Tilaa
Ilmoita
guest
101 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jarno Lehmussalo

Aivan uusi ja poikkeuksellinen havainto(ko)
Turvapaikanhakija yritti huijata Suomen valtiota – Turun seutu – Ilta-Sanomat (is.fi)
Käräjäoikeuden mukaan miehen oikeilla henkilötiedoilla toimitettu turvapaikkahakemus oli tätä rikosasiaa käsiteltäessä yhä kesken.” no, kyl se siitä…

Peter Kreisler

Miten tuon turvallisuuden ja turvapaikan määrittelee, taloudellinen turva tarkoittaa sitä, että suomalaiset elättävät ulkomaisia loiseläjiä. Oikeudellinen turva sitä, että rikoksista ei joudu vastuuseen, vaan viranomaiset panostavat lähinnä kantaväestön ns. ”vihapuheen” estämiseen ja toimivat vihervasemmistolaisten tai globalisti poliitikkojen juoksupoikina.

John Quiman

Vasurit tulkitsevat lakeja miten vain miellyttää. Toivon mukaan tuo laittomuus päättyy ja asoihin tulee jotain tolkkuakin.

Ilkka Mänttäri

Juuri näin. Suomalaisen yhteiskunnan suurin ongelma on laillisuusperiaate, sitä ei ole. Jos katsotaan vaikka noita perustuslain loukkauksia niitä on niin paljon että, sekä nykyisistä että entisistä, edustajista suuri osa tulisi laittaa telkien taakse. Suuri huuto tulee sitten siitä kun Unkari hoitaa asioitaan mallikelpoisesti. Pelkäävät että se leviää muihinkin EU-maihin.

John Quiman

Sehän se Unkarissa ja kumppaneissa niitä juuri pelottaakin, että muuallakin aletaan ajatella järjellä. Olisihan se kauheaa. Joten vastalääkkeeksi kamala haukku, jotta ei vaan kukaan uskoisi, että Unkarissa oltaisiin hyvällä linjalla.

Ilkka Mänttäri

Pakko kertoa eräs asia. Aikoinaan joskus 70-luvun lopulla oltiin unkarissa ja auto teki tenän. Saatiin paikalle paikallinen autoharrastajien kaveri joka hoiti asian. Ei ollut iso asia mutta meille oli, koska matka keskeytyi.Kysyttiin että mitä maksaa. Ei maksa mitään oli vastaus.Muistan vieläkin tuon. Tuo on esimerkki miten pienistäkin asioista voi muodostua isoja. EU on jo käyttänyt kaiken ”kaveripotentiaalin” ja ainakaan minulta ei mitään sympatioita sinne suuntaan. Sympatiaa kyllä riittää Unkarin suuntaan. Sitten vielä.Kohdelkaa muslimeja kuten he teitä kohtelevat. Eivät ole eurooppalaisia eikä heistä koskaan sellaisia tule.

John Quiman

Unkarissa oli vielä siihen aikaan, ainakin, sitä luonnollista käyttäytymistä, avuliaisuutta, joka on nykymaailmassa harvinaista. Yhteiskuntaa on koulutettu ja kasvatettu rahan perässä juoksemiseen, koska se on vallassa olevien ja hyvin rikkaiden etu: siis pelataan heidän peliään, heidän ehdoilla. Luonnollinen toiminta ei ole sitä. Luonnollista oli joskus kauan sitten ennen kuin koululaitoskin muuttui vähitellen vallasta pelaavien aivopesulaksi.

Muslimit eivät ansaitse mitään muuta kuin sen miten itse kohtelevat muita. Sitä paitsi he pitävät suvakkilaa typeryyden kotina, jota on helppo lypsää ja elellä sen piikkiin.

Ilkka Mänttäri

On pakko vielä lisätä. Unkari ei ole vielä menettänyt mitään kansanluonteestaan. Nuorin tyttäreni tyttäreni, jo kolmissakymmenissä kävi siellä aikoinaan ensikerran opiskeluaikoinaan ja on sen jälkeen käynyt siellä monia kertoja. On tullut pysyviä ystäviä.Aina odottaa koska voi mennä uudestaan kyläilemään. Joskus kai vuosia sitten sanoin että pitäkää Unkarilaisista matkailijoista edes vähän enemmän huolta kuin muista, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Antakaa heidän tuntea että ovat erikoisasemassa, siis riippumatta joistakin vaelluskartoista joilla ihmisiä pyritään erottamaan. Jos tunnen yhteenkuuluvuutta joihinkin kansoihin niin se on sitten siinä.

Jarno Lehmussalo

”Suomalaisia ja Suomessa asuvia nuoria rekrytoidaan ääriliikkeisiin muun muassa verkkoviestinnän, sosiaalisen median, videopelialustojen ja fyysisten kohtaamisten keinoin, kertoo järjestön tuore raportti.”
Pelastakaa Lapset: Ääriliikkeet houkuttelevat nuoria mukaan toimintaansa erityisesti verkossa | Yle Uutiset | yle.fi
Näin Paavo ”Pt-Median tietojen mukaan Pohjoismaat Suomi, Ruotsi ja Norja valmistelevat isis-miehien kotiinpaluuta. Tanska on tietojen mukaan kieltäytynyt tästä hankkeesta.”Pohjoismaat suunnittelevat isis-miesten kotiinpaluuta • Pt-media
Hetkinen, mitäs nämä.. ”nuoria rekrytoidaan ääriliikkeisiin”?? Ai niin… ”niillä” on nämä ääriliikkeet, mitä mahtanee olla? Vai onko niin, että nämä ”Pelastakaa Lapset”, tarvitsevat lisää duunia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jarno Lehmussalo
Ilkka Mänttäri

Niin tuotahan YLE tekee kaiken aikaa.

John Quiman

Mikähän liike ei rekrytoi, eli kerro itsestään ja toiminnastaan verkossa?

Ylekin rekrytoi propagandistiseen aatemaailmaansa kaiken ikäisiä verkossa ja vieläpä radioaalloilla ja televisiossa.

vesku

Alkaa olemaan melko outoa näkymää kun tuota SUOMEN TEE-VEETÄ katselee,,,Huvila -ja Huussi tauoillakin näytettävissä mainoksissa on puolet muriaaneja,,,samoin jopa YLEN-95 Juhlamainoksessa ja homma on lisääntynyt viimeaikoina näkyvästi,,,,,

vesku

Tää Sanna Marin on melkoinen Satutäti,,,,kovempi kuin KYLLI-TÄTI Aikoinaan,,,,

Peter Kreisler

Sillä erolla, että Kylli täti oli varsin miellyttävä persoona.

John Quiman

Sanna on Schwabin kerhossa ja sille uskollinen, joten sitä voisi kutsua Kyllä-tädiksi.

Ilkka Mänttäri

Näitä talouden ennustajia ja tietäjiä on aina ollut maailman sivu. Eivät ne tulokset ole niin hääppösiä olleet. En oikein vieläkään pysty tunnustamaan ”taloustieteitä” tieteeksi. Tulokset eivät ole häävejä ja muuttujia on aivan liikaa, aivan kuin ilmastpoliikassa. Paljon väitteitä, aika vähän faktaa, kun aletaan perkaamaan. Taloustieteitä sanotaa tieteeksi, ilmastopolitiikkaa sanotaan tieteeseen perustuvaksi. Yhtä pihalla kumpikin.

John Quiman

Vanhan vitsin mukaan taloustieteilijän ennustus koostuu kahdesta osasta: ensin ennustetaan kuinka käy ja sen jälkeen selitetään, miksi niin ei käynyt.

Ilkka Mänttäri

😂

Jack Continent

Mielenkiintoista on tuo että Somaliasta pakosalla olevat lähettävät jälkikasvunsa sinne lomailemaan jolloin tyttölapset leikataan uskontonsa vaatimalla tavalla.

John Quiman

Lähettävät sinne lapsiaan myös oppimaan oikeaan kulttuuriin, jos meinaavat länsimaalaistua. Kyllä täytyy olla tavattoman turvaton paikka, josta on pakko paeta vainoa, eikä sinne voi koskaan mennä takaisin, kuten turvapaikan tai kansainvälistä suojaa saaneen tulisi palata, kun omassa maassa ei ole enää uhkaa.

Ilkka Mänttäri

Täytyy ymmärtää että tuo on vihervasemmiston hyväksymää politiikkaa. Luoja auttakoon noita lapsia.No ei auta Luoja eikä vihervasemmisto. Vihervasemmisto vain suvaitsee kaikkea.

juu

Ja vasemmmiston vihaamia ”natseja” ei synny tyhjästä niitä syntyy huonoista kokemuksista matujen kannssa.
Oikeestaan aika uskomatonta että tämmöstä pitää ees sanoa

Ilkka Forsten

Tiedätkö että tässä on mukana historian lehtien havinaa ? 1920 luvulla Saksassa niin ikään vasemmisto synnytti ongelmia mitkä jakoi kansaa, ja loi samalla AH:le tilaisuuden nostaa omaa aatteellista profiiliaan. Tuolloin seemiläiskansasta tuli välikappale, nyt se tulee kehareista.

John Quiman

Noin saattaa käydä, suunnilleen. Keharit ovat tehneet parhaansa, jotta ”suosio” laskisi pohjalukemiin. Ei ns. suvaitsevainen suvaitsemattomuus pysty sitä ”suosiota” pitämään yllä leimakirveineen loputtomasti. Nytkin taitaa niiden ”hyväksyntä” pysyä jotenkin kasassa vain lailla uhkailemalla ja väärien mielipiteiden tukahduttamisella. Ruotsissa tilanne on aika hurjana ja siellä saattaa kanta-asukkailla pinna palaa pian.

Jossain päin Eurooppaa tulee kantiksilla pinna palamaan ja alkaa voimakas vastutus. Sellainen leviäisi nopeasti muualle, koska tilanne vähän kaikkialla tulee olemaan aika herkästi syttyvää. Mikäli viherfasistit eivät luovuta, vaan yrittävät pitää linjansa valtioiden väkivaltakoneistoilla, silloin on täysin mahdollista, että kantikset vastaavat huutoon käymällä väkivaltakoneistoa vastaan myös väkivallalla. Siinä tapauksessa on odotettavissa, että valtion väkivaltakoneistosta ainakin osa kääntyy kansan puolelle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata
John Quiman

Hollannissa, anteeksi Alankomaissa (etteivät loukkaannu) näky yolevan heräämistä. Siellä onkin matuongelma pahempi kuin Suomessa, mutta tuossa taitavat nousta koronatyranniaa vastaan. Kun tuollainen alkaa, käy helposti niin, että sitten vaaditaan kaikkea muutakin. Yksi aihe, tässä tapauksessa koronatyrannia, toimii sytykkeenä, ja jos kansa nousee tarpeeksi lukuisasti, alkavat myös vaatimukset kasvaa.

Kata

Näin on!Kun löytyy uskallus joukkovoimasta niin seuraava onkin helpompaa.

John Quiman

Näinhän se toimii. Kun jossain nähdään malli, joka on riittävän voimakas, olkoon se kotimaassa tai ulkomailla, ei tarvitse kysyä itseltään niin vakavissaan, että kehtaako sitä ryhtyä vastarintaan, sillä sitten kyllä kehtaa.

Siksipä media ja poliitikot eivät halua suomalaisten tietävän, missä määrin muissa maissa on mielenosoituksia.

Nälkä kasvaa syödessä, niin tuossakin. Kun yksi asia sytyttää, alkaa nousta mieleen paljon muutakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Tätä ovat monet ennustaneet jo vuosikausia. Kuurot eivät kuunnelleet, eivätkä sokeat nähneet, mutta monet näkivät.

Minuhe Kerettiläinen

Ja monet kokevat.

Ilkka Forsten

Hanki itsellesi ase, se ei ole turha hankinta. Siihen kuitenkin tullaan menemään että niiden tarve kasvaa myöskin tavallisella kansalaisella. Jonakin päivänä se hetki koittaa jota koko ajan odotan. Päästän vihani irti ja olen se joka ei säästä ketään tai mitään. Kiitos suvaitsevaiset, tuotitte minusta pedon ja sitä ette enää pysty hillitsemään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Minä puolestani en hanki asetta, ihan oman turvallisuuteni tähden. Sitä pitäisi osata käyttää ja vieläpä rohjeta käyttää mitään miettimättä, jos on tilanteessa, jossa saattaa laukauksia kuulua. Ilman asetta mahdollisuuteni selvitä ovat suuremmat.

Ilkka Forsten

Beware the man who only has one gun. He probable knows how to use it.

Tuossa ohje, mutta tiedätkö mitä ? Silloin kun ihmisen oma tai läheisten henki on vaarassa, sitä pystyy käyttämään ilman sen suurempaa oppimäärääkin. Mikään muu ei turvaa vapauttasi niin tehokkaasti, eikä tarjoa yhtä vahvaa pelotetta. Aseiden suurin mahti on pelote, ja vasta jos joku on riittävän tyhmä kokeilemaan onneaan sen lopputulema varmistaa että SINÄ jäät henkiin.

Minä on vammaudu tai kuole suvakkiaatteen alttarilla. Sitä ei mikään laki velvoita tekemään, ja kun olemme menossa joka tapauksessa täysin laittomaan tilaan, miksi et käyttäisi mahdollisuuttasi ? Meillä on nyt vastassa vihollinen. Soluttautujat jotka luovat joka päivä lisää kaaosta oman etunsa nimissä. Haluatko kumartaa allahia tai julistaa koraanin suuraa ? Minä EN sitä tee, eikä sitä tehdä muidenkaan toimesta kun voin sen estää.

Vannoin sotilasvalani Suomelle, en EU:le enkä islamille. Minä määrään mitä lakia noudatan omassa maassani, ja islam ei kuulu suomeen eikä eurooppaan. Jos virassa oleva poliisi ( Taponen ) kieltäytyy noudattamasta lakitekstiä tai oikeuden päätöksiä, miksi minunkaan pitäisi välittää niistä laeista joilla ei ole enää mitään arvoa. Jos vihersosialismi määrittää oikean ja väärän rajat, sillä ei ole pas****n merkitystä. Vihaan jokaista toppahuulista vinkujaa tai ananasgeeliä mikä elvistelee ostoskeskusten liepeillä. Siihen minulla on oikeus, sillä suomi on minun maani, ei heidän. Katsotaan kumpi tässä maassa lopulta sanoo sen viimeisen sanan. Kommunistit ja vihreät kuuluu sorakuopalle josta ei ole paluuta.

Päätin jo joskus reilut kymmenen vuotta sitten, että kun vihalle tulee tilaisuus käytän sen tilaisuuden hyväkseni. Islam ei ole ainoa aate jolla on oikeus vihaan, ja sitä paitsi, on mukava vihata jotain koska se tarjoaa elämälle tarkoituksen joka lopulta on meidän kaikkien etu. En minä tätä pa****aa aloittanut tai halunnut, mutta pyrin olemaan se joka lopettaa ongelmat. Siihen sotilasvalani on minut velvoittanut.

Kata

Olet niin oikeassa!Suomi on meidän maamme!Piste!

John Quiman

Forsten tietää ja osaa tuon tavan toimia. Se tapa on ollut pitkin historiaa joissain tilanteissa ainoa jäljellä oleva toimiva tapa.

Joidenkin henkilöiden kohdalla on parempi, että eivät sotkeudu tuohon tapaan, niin itsensä kuin muidenkin edun vuoksi. He voivat tehdä vaikuttaviakin asioita toisin metodein, joille on myös tarve.

Suomi on suomalaisten maa ja viherfasistien tuholaistyö tulee saada päätökseen. Ei hosumalla, mutta määrätietoisella toiminnalla. Niin kauan kuin kansasta ei löydy ryhtiä riittävästi, ei voi onnistua viherfasistien syrjäyttämisessä. Kansan ryhti nousee, jos tieto kulkee ja älli heräilee. Sellainen herääminen voi olla hidasta, koska liian moni elää viherfasistien ideologisessa harhassa ja mikä merkittävintä, heillä on media hallussa.

Jos kajauttaa jollekulle lyijyesineen kalloon, lakkaa tietysti ideologia, mutta saman tien viherfasistien käsissä oleva väkivaltakoneisto tulee hakemaan koppihoitoon aina kunnes on olemassa riittävän suuri voima sen estämiseksi. Ilman heräämistä ei kansakunnalla ole toivoa, sillä vain heräämisestä nousee se voima, joka ollessaan tarpeeksi suuri, toimii ilman aseitakin, kuten nähtiin monissa itäisen Euroopan maissa aikoinaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Ongelma onkin vaan siinä että kuvailemallasi tavalla, siis hitaasti heräämällä, ongelmien kokonaisluku ehtii lisääntyä niin paljon että pelkkä herääminen tapahtuu liian myöhään. Kyllähän itäbolokin maissakin tajuttiin vuosikymmenet missä eletään, eikä se muuttanut mitään. Sitten kun alkoi tapahtumaan muutakin kuin muminaa takahuoneissa ja nyrkin puristelua housun taskussa, lähti valta vaihtumaan. Se vaati aseita ja valmiuta niiden käyttöön.

Jos tämä olisi pelkkä meikäläisten sisäisesti synnyttämä asia, olisi tilanne toinen, mutta kun ongelmat luodaan EU:n sisällä, josta ne pakkosyötetään esimerkiksi suomeen ja sitä kautta mahdollistetaan islamin leviäminen, ei sitä voiteta neuvottelemalla. Kenen kanssa neuvottelet, ja vaikka tekisitkin niin, sinun äänesi ei ole painoarvoltaan mitään mikäli et sanojesi lisäksi näytä että myöskin toiminta tulee kyseeseen.

Jo nyt on alettu puhumaan että Afganistanista ” saattaa ” tulla samanlainen vyöry myöskin suomeen kuin 2015.Huomaa mitä tällä uutisoinnilla enteillään, ja kuinka ajatus loputtomasta afgaanilaumasta ajetaan tajuntaan kuin vuoroveden liike joka on meistä riippumatonta. Mitä kuvittelet siitä seuraavan kun yht äkkiä tässä maassa onkin muutama kymmenen tuhatta ääri-islamistia nimikkeellä ” siirtolainen .” Kuka silloin tarjoaa Kempeleestä omakotitalon ja kukahan on taas sanomassa ettei tätä voitu millään estää ?

Onko silloinkin tulijoiden motiivien epäileminen rasismia ? On, sen tulee taas samat pas****anaamat julistamaan, ja kertomaan sinulle että vihapuhe on pahinta mikä voi yhteiskuntaamme kohdata. ” Äärioikeiston ” alituisella uhalla pelottelu ja oletus siitä, ettei se äärioikeisto koskaan tee mitään muuta kuin nillittää ongelmista ikuisessa oppositiossa, riittää viherkommunisteille oikeutukseksi pilata tämä maa lopullisesti. Pitääkö siis neuvotella ja neuvotella ja neuvotella, ilman että siitä syntyy yhtään mitään ?

Aina kannattaa muistaa että valtaa ei koskaan anneta, se otetaan. Jos virassa oleva konstaapeli ilmoittaa ettei hän kunnioita oikeuden päätöstä, eikä siitä seuraa sanktioita, niin mitähän oletat tapahtuvan seuraavaksi ? Sinulta viedään kaikki oikeudet, mutta jos puolustat niitä aseiden voimalla, se ei olekaan enää niin itsestään selvyys. Vaaliläpyskä kourassa sinulle voidaan syöttää mitä tahansa propagandaa ja valehdella vaalitulos jos näyttää että ollaan häviämässä. Kansa jolla on aseet, ja valmius käyttää niitä ei olekaan enää niin helppo vedätettävä.

En luota enää muuhun kuin siihen että äärimmäiset keinot on ratkaisu, ja kun ongelmat on hoidettu, palataan normaaliin systeemiin. En siis puhu mistään äärioikeiston diktatuurista loputtomana vallankäytön muotona, mutta se tarvitaan kumoamaan kommunistien valta. Käytän ilmaisua ” kommunistien valta, ” sillä vihreät(kin) ovat kommunisteja vaikka olivat alunperin niin kovasti liito-oravien suojelijoita ja vesistöjen pelastajia. He käyttivät näitä teemoja päästäkseen nykyisyyteen ja mitä on heidän tarjoamansa nykyisyys ? kantaväestön oikeudet kapenevat koko ajan, ja meidän tulee suvaita asioita mitkä ei kuulu tähän yhteiskuntaan. Sekö on jotain mitä kumartaisin ? En koskaan.

John Quiman

Vihreiden joukkoon on siitynyt vanhoja stalinisteja ja taistolaisia. Niiden piti löytää uusi koti, kun NL kaatui ja kommunismi-sana kärsi reippaan inflaation. Siellä niitä vielä toiminnassa olevia vanhoja tulipunaisia on.

Voiman käyttö ennen kuin on tarpeeksi voimaa, ei johda mihinkään muuhun kuin hetkelliseen sekasortoon ja siihen se jää. Siksi kansakunnan herääminen on edellytys onnistumiselle. Jos vaaleissa tulee riittävän suuri määrä ääniä sellaisille, jotka eivät myy sieluaan ja maataan sekä isoäitiään ulkomaisille voimille, löytyy ns. demokratiasta voimaa saada aikaiseksi muutos. Mikäli vanhat puolueet pitävät vallan, on se sielu ja maa, jopa se isoäitikin myyty halvalla. Ne vaikuttavat kaikki korruptoituneilta. Ainoastaan persut ja Turtiainen ovat tällä hetkellä pientä toivoa antavia eduskuntapuolueita. Persujen joukossa saattaa olla liikaa taipuvaisuutta, joten Turtiainen on ehkä jopa ainoa peräksiantamaton tapaus, joka ei myy mitään, vaan ainakin pyrkii ajatelemaan kansan etua ja toimimaan niin.

Jos eduskuntaan ei saa nykyistä enemmän matuilua vastustavia, siis myös sitä vastutusta toteuttavia, ei ole kansa oikein kartalla, eikä mitään viherfasismia kaatavaa voimaa kansasta löydy. Ei olla herätty.

Mikäli vaalit menevät vilpin puolelle, on niiden voittaminen mahdotonta, mutta jos on kannatusta viherfasismin syrjäyttämiseen, kyllä se näkyy katukuvassa, koska silloin kansa on ainakin kokolailla herännyt.

Kansan herääminen on avain. Ilman sitä ei löydy voimaa, joka onnistuisi nykyisen korruptoituneen eduskunnan ja hallituksen kaatamiseen olipa tapa mikä tahansa.

Ilkka Forsten

Olen sikäli kanssasi samaa mieltä, että kansan herääminen on tärkeää, mutta kysyn kuitenkin miten se voi tapahtua kun kaikki mediat, poislukien jotkin valtavirrasta poikenneet julkaisut kuten tämä lehti johon nyt kirjoitamme, tuottaa vaihtoehtoista informaatiota ? Jos TV ja radio on valjastettu puhumaan pelkkää vasemmistolaista propagandaa, ja jopa lailliset hallituksen vastaiset mielenilmaukset pyritään kieltämään nimittämällä niitä äärioikeiston ihannoimiseksi ja uusfasistien toimeksi.

Miten silloin on tuotava ihmisten tietoisuuteen se että heidät on optimoitu julistaan itselleen vahingollista sanomaa ? Joissakin tapauksissa on vaan toimittava niin, että ihmisille avautuu näkymä ohi virallisen propagandan ja välittömät tulokset on esillä.

Meillä kansallismielisillä EI OLE AIKAA odottaa kymmeniä vuosia sitä että joku liikahdus tapahtuu pois nykyisestä. Kuten sanoin edellisessä kirjoituksessani, ongelmat, siis keharien lukumäärä kasvaa ja jos odotamme poliittista muutosta tekemättä mitään, pelkkä kehareiden lukumäärän kasvu kumoaa kaikkki yritykset saada aikaan muutos. Tähän siinä on pyrittykin, luottaen sokeasti siihen ettei kukaan tee mitään radikaalimpaa. Lammas viedään aina teuraaksi jos sen katsotaan olevan hyödyksi joillekin. Näinhän tässä koko ajan tapahtuu. Meidät uhrataan että islam tai joku muu aavikkokultti pääsee toteuttamaan itseään. Väestönvaihdon kulmakivi on saada aikaan kuvitelma ettei mitään voida tehdä, eikä kukaan uskaltaisi avata peliä luomalla vastavoimaa, joka toteuttaa tarvittaessa väkivaltaan turvautuen omaa näkemystään.

Jos Lii Andersson saa avoimesti ihailla antifan väkivaltafantasioita, ja antifa saa huutaa kaduilla kommunistiliput liehuen kuolemaa muille, niin minäkin teen samoin, enkä tyydy yksin huutelemaan vaan haluan että jotain myöskin tapahtuu. Kaikki elävät organismit pelkäävät kuolemaa. Sen välitön uhka, tai läsnäolo hillitsee tarvetta päästä kokeilemaan toteutuuko mahdollinen vai onko kyse pelkästään retoriikasta. Normaalisti voitaisiin vedota järkeen, omaan ajatteluun ja sen kautta syntyvään muutostarpeeeseen, mutta kun meille ei anneta mitään kanavaa jossa voi sanoa totuuden, niin silloin on tehtävä se mikä tehtävissä on. Isot asiat vaativat isoja uhrauksia. Meillä ei pienenä kansana ole mahdolisuutta uhrata miljoonia islamille ja odottaa että viherkommunistien ajatteluun tulisi muutos. Heille ei mikään riitä.

Mieti miten nopeasti esimerkiksi kouluissa on eskaloitunut se sama pas****a jota ruotsin kouluissa on ollut jo pitkään. Jos niinkin pieni asia pystyy kumuloitumaan hetkessä valtavaksi, mitä silloin tapahtuu kun ääri-islamille avataan vapaa pelikenttä poliitikkojen taholta ? Hallitus joka meillä nyt asioista päätää, olisi 1930 luvulla ammuttu tiiliseinää vasten. He pettävät oman kansansa, He tuhoavat oman kulttuurinsa, he mahdollistavat valkoisten kansanmurhan ennen pitkää. Sitäkö pitäisi katsoa suopeasti ja suvaita tapahtumat ? Minua ei teurasteta allahu huutojen säestämänä, sitä ennen kuolee monta asiaa yrittänyttä. Muista että viha on luonnollinen tunnetila, ja meillä jos kenellä on nyt oikeus tuntea sitä.

John Quiman

Itä-Euroopassa oli kommunismin aikaan maanalaista tiedotustoimintaa, jolla vähitellen saatiin kansan mieli nousemaan systeemiä vastaan. Tosin hitaasti se kävi, koska kansa pelkäsi valtion väkivaltakoneistoa enemmän kuin rakasti vapauttaan. Eipä silti, siellä soraäänet poimittiin nopeasti valtion täyshoitoon.

Tuo sama kuvio väärien mielipiteiden vaimentamiseksi tulee olemaan viherfasistien ihanneyhteiskunnassa, mikäli he saavuttavat haluamansa. Sanot kadulla väärän sanan ja jo viedään koppihoitoon, eikä tarvitse valtakunnansyyttäjän miettiä syytteitä. Hän vain ilmoittaa, keitä napsitaan pois häiritsemästä.

Totta, juuri tuota asennetta koetetaan saada kansalle, että matutus on luonnonvoima, jolle ei voi mitään. Uusia matuja saadaan, kun annetaan runsaat edut matuille, eikä häiritä niiden elämää ja tuomiotkin pidetään matalalla tasolla. Annetaan niille mitä ne haluavat eli rahaa ja mielikuva, että ovat kingejä. Näinhän se homma on kehittynyt Ruotsissa siihen mitä se nyt on. Ruotsi on nyt sitä mitä Suomi tulee olemaan, vaikka kuinka viherfasistit selittelisivät, että ei olla Ruotsin tiellä. Sanovat vain siksi, että kansa ei älyäisi, että ollaan menossa samaan jamaan. Saattavat jopa tietää, että kyllä siihen ollaan menossa, mutta eivät halua kansan tietävän. Kansan tulisi tajuta, että samalla reseptillä tulee suunnilleen sama soppa. Tulisi tajuta myös, että valtiovalta kusettaa kansaa mielin määrin. Ei kansa tunnu tajuavan sitä, vaikka Orpokin tunnusti valehdelleensa 2015 kansalle päin naamaa oikeuttaakseen matutuksen.

Ei sitä touhua tarvitse katsoa suopeasti, mutta sitä ei saa loppumaan niin kauan kuin niillä on vahva ote kansasta. Viherfasistien ote kansasta perustuu ideologisen harhan syöttöön ja pelkoon seurauksista. Koska matuongelma on vielä kypsymässä, eikä täysin näkyvissä, kansa valitsee helposti sietävänsä vähän sitä mieluummin kuin nousisi vastarintaan estääkseen sen pahenemisen. Luovutaan siis omista vapauksista ja oikeuksista pieni pala kerrallaan, mutta ei tajuta, että pelissä on kaikkien oikeuksien ja vapauksien menettäminen.

Islamin suosimisen perimmäinen tarkoitus taitaa olla kristinuskon nujertaminen ja kristinuskoon perustuva moraali ja ajatustavat heikkenisivät. Muutenkin ovat kaikkein luotettavimmin ongelmallisia häirikköjä. Kansan keskinäinen luottamus murenee, kun oikeauskoiset tulevat sekoittamaan pakkaa omilla omituisilla korteillaan. Viheriäiset uskonevat, että islaminuskoiset tulevat kannattamaan heitä, mutta näinhän ei ole pitkällä tähtäimellä. Oikeauskoiset joko perustavat oman puolueensa tai ottavat viherhomeisen puolueen haltuunsa. He haluavat maasta islamilaisen, eikä se halu lakkaa.

Koulutus kärsii. Siitä on Ruotsi pullollaan esimerkkejä. Yrittävät selittää, että vika on jossain muussa kuin kehitysmaalaisten itsensä ajatustavoissa, mutta vaikka kuinka koettaisivat levitellä kehareita tasaisemmin kouluihin, ei niiden tulokset parane, mutta ruotsalaisten lasten ongelmat kasvavat kehareiden myötä. Ei ole kuria kehareille ja sormien läpi katsotaan kaikessa, jopa osaamisessa, jonka vuoksi eivät sitten osaa välttämättä lukeakaan kuin välttävästi peruskoulun jälkeen. Ainoa mitä todella saavat aikaiseksi, on ruotsalaisten lasten oppimistulosten heikentyminen ja vieläpä ns. suvaitsevaisten myötävaikutuksella. Tämä sama tapahtuu Suomessa, ellei kurssi muutu.

Juuri tällä hetkellä yksi kansan vapauden kaventamiseen pyrkivä projekti on tuo koronapeli, jonka varjolla harrastetaan ehdollistamista pelolla. Pelkäävä kansa hyväksyy monia asioita siinä samalla, kun pelkäävät terveytensä puolesta, vaikka se pelko onkin lähinnä propagandaan perustuva. Kansa kuitenkin kokee sen todellisena ja viherfasismi sen kuin parantaa asemiaan ja kuljettaa vähitellen kohti ihanneyhteiskuntaansa, jossa kansalle on varattu orjan asema.

Ainoa millä tuon saa muutetuksi on, että kansan tahto nousee alistuneisuudesta. Sen nousun esiaste on suuttuminen, jolla kansa murtaa oman epäröintinsä ja kansan tahtoa vastustavan viherfasistisen touhun, kunhan suuttuu tarpeeksi. Jos kansa ei herää, se on sitten historiaa. Luultavasti ijossain vaiheessa herää, mutta herääminen tarvitsee innostavia esikuvia, niitä, jotka vastustavat kehitystä piittaamatta viherfasistien alistamaan pyrkivistä toimista. On monia tapoja, mutta keskeisin tapa on tiedottaminen tosiasioiden esille tuomiseksi ja kansan itsenäisyyden, itsetunnon sekä vapauden kaipuun kohottamiseksi. Se on ainoa tie kansan herättämiseksi. Nukkuva kansa katoaa, eikä sitä yksittäiset suuttumiskohtaukset muuta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Erittäin hyvin kerrottu jälleen.
Samaan aikaan toisaalla eräs koppalakki kertoi että rokottamattomat ovat parasiitteja jotka pitää potkia ulos maasta…ja tällainen on siis hyväksyttävää naamataululle…kova on hinku siihen ”passiin” kun tauti on jo lähes poissa paitsi hm hm Hesan alueella.

Kata

Näin on ja tunnen vihaa myös mutta välillä se rasittaa jopa fyysisesti,aiheuttaen kaikenlaista kremppaa niin että on pakko nauraa tuskissaan jotta selviytyy.
Onneksi jälkikasvun kanssa se nauru onnistuu ja myös täällä Kansalaisessa.Vaikka olisi vakavaakin asiaa mutta silloinkin pitää huumori säilyttää.
Muuten ollaan kohta kuin tekopirteät Christofferi ja Mariiia V.Jos ovat jossain ohjelmassa niin se on boikotti.

Lieväasteinen

Länsi-Euroopan Vihreiden alkulähteillä olivat Stasi, DDR, kommarit ja entiset NSDAP:n ”kasvissyöjät”. Tulos, tavoitteet ja jälki muistuttavat juuri tällaista sekasikiötä. Suomen Vihreissä on mm. ihan vannoutuneita, pesunkestäviä stalinisteja, kuten eräs Emma, joka ei edes sitä peittele. Ne ei tee kompromisseja meikäläisten kanssa, vaikka suostuisimme laajamittaisiin ilmastotoimiin, koska ilmasto on niillä vain aivan toisenlaisen agendan peitetarina. Vihreät on kuin arbuusi — vihreä kuori, punainen ydin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Viherfasistit eivät halua ihmisten tietävän kommunisti- ja natsimenneisyyttään.

Ilkka Mänttäri

Heillä ei vielä ole kuvaa miten tämä maailma on muodostunut nk. kommunismin kaatumisen jälkeen.

Ilkka Forsten

Ollaanko me muut retiisejä ? Punaisia päältä mutta sisältä valkoisia.

Lieväasteinen

”Ollaanko me muut retiisejä ? Punaisia päältä mutta sisältä valkoisia.”

Jawohl, Genosse, jawohl…

Ilkka Mänttäri

Olen ihmetellyt tuota asennetta Afganistanin suhteen. Virallisesti todetaan että siellä on nyt uudet vallanpitäjät ja heidän kanssaan pitää neuvotella koska ilmoittivat että avaavat lentokentän koska tarvitsevat ulkomaista apua. Ei tarvitse neuvotella lukutaidottomien 1600-luvun uskonasiaa ajavien typerysten kanssa. Eläköön kuten haluavat. Kun porukka näkee mihin Taliban on viemässä heidät niin eiköhän tuo sisäinen vastarintaliike voimistu. Muutoksen täytyy tulla sisältä. Paras olisi jättää Afganistan omaan ”rauhaansa” ja antaa talibanin ja ihmisten ratkaista omat ongelmansa. Eivät tuossa jamassa kuulu siihen joukkoon joihin eurooppalaisten tulisi ottaa kantaa. Sääli sillä jossakin vaiheessa Afganistan oli aika hyvässä jamassa. No nyt näemme miten tuo Islam muuttaa yhteiskuntia ja vihervasemmisto haluaa tuota myös tänne.

John Quiman

Merkittävänä syynä Afganistanin kiinnostavuudessa on ollut ja on varmaan edelleen harvinaiset maametallit ja jotkin muut luonnonvarat. Niitä himoitsevat kaikki valtiot, vaikka pienimmät ovat voimattomuutensa vuoksi hiljaa ja yrittävät varovasti saada isojen valtojen peesaamisesta palkinnoksi jotain murusia.

Nyt USA lähti ja lähtikin tavalla, josta toiset paikallaolijat eivät tykänneet. Samalla Talibanaanit saivat paljon aseita ja Pakistan kiirehti auttamaan ainakin asiantuntemuksella. Kiina ja Venäjä pyrkivät apajille, koska luonnonvarat houkuttavat. Jos se olisi pelkkää hiekkaa ja kiviä, sen kiinnostavuus rajoittuisi korkeintaan siihen, että maa-alue olisi jostain syystä tarpeen esim. läpikulkupaikkana.

Venäjä pyrkinee vain hyviin suhteisiin, jotta saisi vaikutusvaltaa alueella. Kiinalla on selvästi enemmän resursseja valloittaa Afganistan samalla tavalla kuin se on ottanut komennon muuallakin: annetaan lainaa ja kun eivät pysty maksamaan, otetaan omaisuutta ja lopulta ollaan suurelta osin määräävässä asemassa kohdemaassa. Molemmille Afganistan on sikäli riski, että muslimien luotettavuus on heikoilla pohjilla.

Jarno Lehmussalo

” kantaväestön oikeudet kapenevat koko ajan, ja meidän tulee suvaita asioita mitkä ei kuulu tähän yhteiskuntaan.”(I.F)
Lieksan hyvinvointilautakunta päätti toukokuussa 2021 sallia uimapukukankaasta valmistetun burkinin käytön Lieksan uimahallissa.”
Lieksan uimahalli suljetaan maahanmuuttajanaisten käyttöön – Taustalla ei kuntalaisaloite vaan ministeriö – Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti (mvlehti.net)
”Todellisuudessa kyseessä on ministeriön ajama valtakunnallinen ”Pinnalla-hankkeen” edistämisestä, jonka taustalla on erityisesti valtiorahoitteinen maahanmuuttaja-asioiden järjestö FIMU ja Lieksassa ainakin somalit sekä ulkomaalaistaustainen projektityöntekijä.”
Hyvä kuva. Siinä uidaan pinnalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jarno Lehmussalo
Ani

Siis Lieksakin on pilattu alue. Löytyykö Suomesta täysin muslimivapaata aluetta, edes pientä. Kunta, johon niitä ei oteta.

Ilkka Mänttäri

Tuota ei olisi koskaan pitänyt sallia.

Kata

No onhan mulla se leuku…kyllä sillä jottain saa aikaan…terävä on! 😀

Ilkka Mänttäri

Taidat olla vähän liian naisellinen ja fiksu sen käyttämiseen. Tytärtäsikin käyt tapaamassa rapakon takana omalla rahalla vaikka somalit lomailevat kotimaassaan suomen valtion kustannuksella.
Uutta kierrosta tästä lehdestä odotellessa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Oon mie vähä hariotellu…liikkeitä. 😀

juu

Täällä Itähelsingissä näkee ihan livenä.
Ihan sama tapahtuu kun Ruotsissa, tietyt alueet ensin pikkuu hiljaa koko maa on turvaton kun joka paikassa on kehitysmaalaisten jengejä.

juu

Mutta ei se ole mikään pysäyttämätön luonnovoima, vaan poliittinen päätös, eli me voimme myös keskeyttää sen kehityksen.

Kata

Tynkkysen instan kohokohdissa iso määrä tekstareita miten lapsiamme kohdellaan kouluissa näiden massukoiden taholta ja KUKAAN ei puutu!Niin järkyttävää!

John Quiman

No, kun ne ihmisoikeudet ovat niillä nassukoilla, eikä niitä riittänyt kantiksille.

Juuri sillä, että niiltä nassukoilta ei vaadita mitään, eikä pidetä mitään kuria, luodaan niille ympäristö, jossa niistä kasvaa mitään osaamattomia hunsvotteja.

Ilkka Forsten

Espoon keskusta. Somalia, Afganistan, Syyria, Irak, Iran, Pakistan…basaaritunnelmaa aamusta iltaan ja parit älämölöt päälle.

Ihmettelijä

Onneksi lähdin sieltä ajoissa.

John Quiman

Eivät nuo ikinä tule myöntämään. Kun sitten jonain päivänä on Ruotsin tilanne, selittävät, että ei ole sama juttu, vaan silleen ja silleen eri juttu.

Minuhe Kerettiläinen

Käsite ”turvapaikkaturismi” tarkottaa sitä, että tänne tullaan lomailemaan, hakemaan ”turvapaikka” ja rahat. Sen jälkeen voikin mennä kotikonnuille elämään leveästi. Osa tulijoista toki jää suuremmaksi osaksi ajasta enemmän tai vähemmän keppostelemaan.

Kata

Tätäkin matkustelua on ollut jo -90 luvulta..ja se summa mikä on mennyt kun ”talvi Somaliassa”(tai muissa vaarallisissa maissa hoho)on ollut ihan vaan muutaman kerran ja rahavirta kulkee.Ihan hitokseen sairasta hommaa ja tämän on nähnyt jokainen joka haluaa nähdä mutta kun se hyvesignalointi ja räzzismi jos arvostelee!
Meidät on aivopesty hyväksymään pikku nurinalla tämä touhu kaikkine sivujuonteineen ja toivon todella että joku tulevaisuudessa kirjoittaa totuuden tästäkin bisneksestä!
Toivon että seuraavat sukupolvet kasvavat eroon liiallisesta ääriliberalismista elleivät sitten jatka masokismia.Koska…KEIDEN elämää rajoitetaankaan ja KEIDEN taholta???

Miksi minä en saa lentolippua yhdistääkseni perheeni?Aina pitäny ite maksaa…pikkusen outoa vai mitä?
Ja kuinka toimivatkaan todellisuudessa esim vanhusten ja vammaisten ym avun tarvitsijoiden,siis kantisten tarpeet!Puhuuko heistä oikeastaan enää kukaan?

John Quiman

Matkustelevathan suomalaisetkin?

Meiltä edellytetään kuuliaisuutta ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien ajatustavoille. Erimielisyys on kerettiläisyyttä, josta helposti pääsee käräjille.

Ilmoittihan Orpokin aikoinaan, että tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Tosiasiassa on aina syytä kyseenlaistaa tuollaisten massojen maahantulon motiiveja. Eikä niistä motiiveista tarvitse edes kyseenalaistaa muuta kuin suomalaisten poliitikkojen puheet. Maahanmarssijathan kertovat itse viesteissään netissä, että etsivät parhaita etuja, helpointa oleskelulupaa ja ehdotuksia hyville tarinoille, mitä kertoa maahanmuuttoviranomaisille turvapaikan hakuun.

Kyseessä on siis kansakunnan alistaminen viherfasistiselle ideologialle. Tämä on nyt vihervassujen valtakaudella vieläpä silmiinpistävän selvää. Poliisitkin on valjastettu viherfasismin politrukeiksi vahtimaan millaisia mielipiteitä esitellään.

Viimeisenä hullutuksena, kuin kirsikaksi kakun päälle, ilmoitti Taponen, että hän ei kunnioita oikeuden päätöstä siitä, että Saksan kansallissosialistisen puolueen hakaristilipun heiluttelu sisältyy sananvapauden piiriin, eikä se ole Suomessa kielletty. Kyseinen poliisi siis asettaa itsensä lakien ja oikeuslaitoksen yläpuolelle.

Kata

Tuo jartsa…miten hän VOI olla puolueettomassa Valtion laitoksessa töissä?Tai onko se enää puolueeton…kun vertaa elokärpäsiä ja muita ilmoitetussa miekkarissa seisomassa niin eiku kaulasta kiinni ja autoon!
VÄÄRÄ agenda nääs!

Todellakin erikoista että nämä ovat matkoilla kotimaassaan,niin jenkeistä kuin meiltä ja muualta!
Nääs..minä en voi matkustaa USAaan nyt..PAITSI jos olen 2 viikkoa Meksikossa niin sieltä sitte…Meksikossa!!!Sitä en tiiä tulisinko sitte maahan ”turviksena” hahahaaaa on niin maailman kirjat sekaisin!
Soitanko Pekalle miten tää järjestyisi?Yksityiskone?

Ilkka Forsten

Hän onkin se joka vielä tulee näkemään hakaristilippujen valtavan kasvun ennen poistumistaan väestörekisteristä. Jos poliisi ilmoittaa ettei kunnioita lakia eikä oikeutta, millä perusteella hän vaatii sitä muilta ? Taponen, vedä tumppiin ja nauti elämästäsi nyt kun siihen on vielä tilaisuus, sekin aika tulee kun et enää voi niin tehdä.

John Quiman

Taponen onkin tyypillinen vihervassu, jonka mielestä hänen ideologiansa on lakien yläpuolella ja lakeja voi taivutella omien päämäärien hyväksi ihan oman mielen mukaan. Läpikotaisin poliittinen poliisi.

Fat I M Diarra

Reijosen esittämä looginen ajatustenkulku seurauksineen ei sovi vihervassareiden epäloogiseen ihmisoikeuskäsitykseen ja maailman parantamisen toimintatapaan.

Kun loogisen ajattelun mukainen ratkaisu olisi perusteltu toimintatapa tässäkin tapauksessa, niin hallituksella ei ole muita vaihtoehtoja kuin jatkaa epäloogisuuden noudattamista.

Anonyymi

Tähän ei ole olemassa kuin yksi oikea vastaus: turvapaikka tai oleskelulupa peruutetaan.

pää määrää

ja pannaan syyte petoksesta sekä maksamaan veronmaksajille aiheutuneet kulut.

Sami

Mistä olisi pitänyt ”pelastua”? Afganistanissa 20 vuotta jatkunut sota päättyi! Nyt on Afganistanissa rauhan, ilon ja juhlan aika! 🙂 99% Afgaaneista halusi sharialain, ja sen he saivat -onnea! Suomen kulttuurimarxistihallinto hävisi homosotansa Afganistanissa, ja se on hyvä asia, -edes yksi kansa maailmassa pelastui punavihreältä mädätykseltä, -suuret onnittelut Afganistanin kansalle, matuttomalle sekä kulttuurimarxistomalle omalle kotimaallenne! 🙂

John Quiman

Ei löytynyt kansasta halua muuhun, vaan päättivät itse tyytyä shariaan.

On älytöntä ”pelastaa” ihmisiä, jotka ovat omalle maalle suuri haitta ja uhka. Eivät anna mitään arvoa hyvälle tahdolle, vaan pitävät ”auttajia” typeryksinä sekä heikkoina ja vääräuskoisina, jotka ovat vapaata riistaa. Ei sitä kuvaa auta, että muutama satunnainen toimii ihan hyvin.

Hätätila tai väärinymmärrys

Ei sinne mennä lomalle vaan auttamaan suomalaisia lähestystövirkailijoita ja pelastamaan lapset ja naiset Suomeen raiskaajilta.

Sami

Afganistanissa raiskaajien elinikä on lyhyt. Afganissa raiskaajan kehossa on vähintään 200 puukonreikää alle tunti teon jälkeen. Heimokulttuurissa ei soiteta poliisille, koska heimo itse on poliisin esitutkinta/syyttäjälaitos/tuomari/tuomion täytäntöönpano. Raiskatun uhrin suvun mellakka joukko tutkii, syyttää ja tuomitsee teon mellakka joukossaan, ja kuolemantuomion täytäntöönpanossa tapetaan kaupanpäälle vielä muutama raiskaajan sukulainenkin. Koska tämä käytäntö opitaan Suomessa, kauanko vielä kestää luottamus luottamattomaan sekä toimimattomaan hyvistelyjärjestelmään?

Jussi Hämäläinen

Varsin monessa islamilaisessa maassa, vaikka ehkä ei kaikin osin noudatetakaan shariaa, noudatetaan sitä perheoikeudellisissa yhteyksissä. Niinpä sitten raiskaajalla on virallisen, valtiollisenkin oikeudenkäynnin jälkeen kaksi mahdollisuutta:

  • Joko mennä naimisiin raiskaamansa naisen kanssa, tai;
  • Tulla luovutetuksi raiskatun suvulle toimenpiteitä varten.

Sharia on kehittynyt sille sakille, joka sellaista tarvitsee.

Jouni Niemi

Kuten tiedetään eivät raiskaajat ole meilläkään vankiloissa korkeassa kurssissa vaan pohjasakkaa

Ilkka Forsten

vankilat ovat vaan nykyään turvoksissa sitä pohjasakkaa, että eiköhän se arvostuskin ole hyvässä nousussa.

John Quiman

Arvostukset muuttuvat, kun myslimien määrä kasvaa. Arvostavat toinen toistaan. Muilla ne arvostukset tuskin muuttuvat. En ole ollut näkemässä vankiloita sisäpuolelta, joten ihan vaan arvailen.

Kata

https://www.foxnews.com/politics/one-hundred-afghan-evacuees-flagged-for-possible-terror-ties-report
Montakohan tuli Suomeen?Iiris rukka itkee taas kuinka kylmiä ovat suomalaiset muut politiikot paitsi bideeeeeee… 😀

John Quiman

Ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat ilahtuivat varmasti siitä, että saatiin noin paljon epäjärjestyksen aiheuttajia.

Ilkka Forsten

Siihen juuri viittasin. Tarkoitin että muslimit alkavat olemaan suurin ryhmä vankiloissa ja heidän sankaruutensa perustuu lasten ja naisten raiskaamiseen. Eivät he tosiaan tuomitse, sehän on selvä.

John Quiman

Ranskassa niitä myslimejä onkin vankiloiden asukeista jo yli puolet. Hyvin on islam levinnyt vankiloissa ainakin.

Lieväasteinen

Onko syynä kenties rakenteellinen rasismi ja etninen profilointi?

Ani

Yksi muslimien yleinen tapa hoitaa raiskaus oikeudenkäynti on tappaa raiskattu eli uhri.

Kata

Myös USAan tuli tunnistettu raiskaaja joka oli palautettu Afganistaniin.Tuli pieni tyttö mukanaan….Ei ole ainoa…jännää että siellä tarvitaan nyt tulkkeja niille jotka olivat olleet tulkkeja Afganistanissa mutta enkku unohtu jo koneessa?
Meille kerrotaan niin paksua satua jatkuvasti ikäänkuin emme tajuaisi että keisarilla ei todellakaan ole vaatteita!!

John Quiman

Nykyisin media ja poliitikot valehtelevat kaikesta: pakolaisista, turvapaikanhakijoista, EU:yhdentymisestä, rokoteista, koronasta, pandemiasta jne.

seant

Ruotsi on hyvä esimerkki sinisilmäisyydestä, yksi suurin petosmuoto henkilökohtainen avustaminen. Nyt selvinnyt viisi syyrialaista sisarusta ovat muka tällä perusteella hoitaneet isäänsä, jota ei ole tapahtunut. Kaikkiaan sisarukset ovat saaneet noin 30 miljoonaa Ruotsin kruunua avustusta vuosien 2008 ja 2020 välillä. Yksi oli poliisi, toinen asianaja, kolmas pankkivirkailija, neljäs lentäjä Norwegialla ja viiden yksinhuoltaja.

Sami

Vanha Suomalainen sananlasku: ”eihän se ole tyhmä joka kusettaa, vaan se kusetettu” 😉

John Quiman

Oikeammin se, joka kusettaa on se tyhmä, koska hän pilaa yhteiskunnan. Kusetettu on luottavainen ja tietämätön. Siksi hän toimii tyhmästi tilanteeseen nähden. Kusetetulla on mahdollisuus tajuta ihan itse tuleensa kusetetuksi ja lopettaa se. Kusettaja harvemmin älyää toimivansa tyhmästi, vaan tapaa uskoa olevansa fiksu, koska hänen arvomaailmassaan se on fiksua.

Kaino-Vieno Huttunen

No älkää olko noin ennakkoluuloisia, voihan olla että klaani on saanut afgaanien puskaradiosta varman tiedon, että heidän klaaniaan vainoava klaani on palannut Afganistanissa vietetyltä puolen vuoden lomalta Itäkeskuksen kuusioon. Nyt Afganistaniin on siis turvallista matkustaa puolen vuoden lomalle.

Sami

20 vuotta jatkunut sota Afganistanissa päättyi, ja nyt Afganistaniin on saatu kauan kaivattu rauha -onnea! 🙂 Mielipidemittausten mukaan afgaaneista 99% kannattaa Sharialakia, ja he saivat senkin 100%, -onnea! Nyt kaikki afgaanit voivat palata kotiinsa, ja toivottavasti saavat kotiinvietäväksi tuliaisiksi kaikki suomalaiset siiderivalaat ja muut suomalaiset matukiimaiset. Suomalaiset matukiimaiset voisivat Afganistaniin muuttonsa jälkeen rakentaa sodanjälkeisen rauhanaikaisen loistavan Afganistanin. Menolippu taskuun ja onnea unelmien täyttymisen, Suomi ei punavihreitä kulttuurimarxisteja kaipaa. 🙂

Minuhe Kerettiläinen

Hölmölään tullaan kurpitsavankkureilla hakemaan, ja saamaan juhlapaikkoja. Ja sitten seuraa kaikenlaista iloista.

Sami

Ei sillä ole merkitystä kuka tulee hakemaan, ja millä perusteella. Vaan sillä, kuka sen ilmaisen loppuelämän suomalaisten veronmaksajien piikkiin antaa. Demokraattisessa järjestelmässämme osaamattomat äänestäjät saavat vapaasti valita valtaan ne, jotka eniten Suomea pilaavat, ja kyllähän ne äänestäjät valitsevat, – mitä matubisnes korruptoituneenpi, sitä mieluisampi on ehdokas äänestäjille.

Jouni S.

Joutuu kyllä aina vaalien jälkeen ihmettelemään, kuinka joku äänestää näitä nytkin vallassa olevia, valitettavasti. Jotakin käsitystä äänestäjillä on siitä, että politiikka on hyvin pitkälle yksiltä pakolla otettujen rahojen jakamista joillekin toisille. Tästä todistaa se, että Rinteen lupaamalla vappusatasella saatiin viime ek-vaaleissa niukka voitto, jonka hedelmistä nyt saadaan nauttia.
Mutta omaa napaa pidemmälle äänestäjien ymärrys ei sitten riitäkään. Aika harva taisi äänestää sen puolesta, että Suomen veroilla tai velaksi otettuja rahoja aletaan jakaa Etelä-Eurooppaan, Afganistanista tuleville elintason etsijöille tai kehitysapuun.
Rahoille olisi käyttöä täällä kotimaassakin, kuten hoitajat, opettajat ja poliisit ihan esimerkiksi, joissa kaikissa anmmattiryhmissä kärsitään resurssien vähyydestä.
Pitäisiköhän äänestäjille alkaa vielä selvemmin vääntämään rautalangasta, että niukkuutta jaetaan ja etenkin maamme ulkopuolelle menevä raha on ihan konkreettisesti poissa omilta kansalaisilta ?

juu

Jso tämm’di’ kysymyksiä edes tarvitsee esittää, niin on ÄO romshtsnut

mike lake

Tälläistä käytäntöä on mahdotonta perustella,olipa sitten vaikka kuinka maahanmuutto myönteinen.

Jussi Hämäläinen

Ei sitä perustellakaan. Sitä ei yksinkertaisesti nähdä, tai se selitetään pois täydellisellä denialismilla. Vrt. vihreät, taistolaiset tai mikä tahansa muu hurmosliike:

Kaikki tuo hurmosliikehdintä ei ole politikkaa, se on kollektiivista, kroonista psykopatologiaa, joka puetaan maailmankatsomuksen jaloon pyhimyksenviittaan.

Ilkka Forsten

Kuid monda kebbanaa on dullut odetuksi jo tälle päivälle, on teksti näet sen verran ” romshtsnut ?

Kata

😀