Kotimaa Politiikka

Kansanedustaja Turtiainen: ”Lapsille syötetään sukupuolipropagandaa oppikirjassa”

Kuva Wikimedia Commons / public domain.

Kansanedustaja Ano Turtiainen on jättänyt tänään eduskunnan kansliaan kirjallisen kysymyksen ”lainvastaisesta sukupuolen rekisteröimisestä ja epäasiallisen oppimateriaalin tuottamisesta”.

Kyseisestä asianomaiselle ministerille suunnatusta kirjallisesta kysymyksestä käy ilmi kansanedustaja Ano Turtiaisen (ps.) huoli siitä, että 7-9 -luokkalaisille suunnatussa Kompassi -elämänkatsomustiedon oppikirjassa levitetään lapsille haitallista ja väärää tietoa.

– Tässä maassa alkoi tapahtumaan täysin seinähulluja asioita ex-presidentti Tarja Halosen aikana. Nyt tuo kaiken maailman hulluus on jo mädättänyt lähes jokaisen julkisen liiterin ja niissä työskenteleviä virkaloisia, kirjoittaa Turtiainen Facebook-päivityksessään.

Edustaja Turtiaisen asianomaiselle ministerille osoitetussa kirjallisessa kysymyksessä mainitaan seuraavaa: ”Kyseisessä kirjassa väitetty tapaus on valheellista tietoa tai jos kyseinen synnyttävä henkilö voidaan todeta juridisesti mieheksi, hän on vahvistettu kuuluvaksi vastakkaiseen sukupuoleen lainvastaisesti, koska hän on lisääntymiskykyinen. Mikäli kyseessä ei ole juridisesti mieheksi rekisteröity henkilö, välittää kyseinen oppimateriaali lapsille valheellista tietoa siitä, että myös mies voisi muka synnyttää. Vastuullinen oppimateriaali lapsille ei voi sisältää näin sekavaa tietoa.”

Turtiaisen mukaan mies ei voi synnyttää millään muotoa.

– Jokainen täysijärkinen ymmärtää, että mies ei voi synnyttää. Ei edes translain sallima naisesta mieheksi muutettu henkilö voi synnyttää, koska lain mukaan sukupuolen muutos edellyttää kyseisen henkilön lisääntymiskyvyttömyyttä, sanoo Turtiainen.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit