Kotimaa Rikos Uutiset

Käräjäoikeus hylkäsi nuuksiolaisopettajan syytteet

Kuva: Pixabay / CC0.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus hylkäsi syytteet useista seksuaalisista ahdisteluista sekä laittomasta uhkauksesta, joista epäiltynä oli marokkolaistaustainen Nuuksion koulun teknisen käsityön opettaja.

Useat Nuuksion koulun 10-13 -vuotiaat oppilaat olivat kokeneet seksuaalisesti ahdistavaksi ja epämiellyttäväksi käsityön opettajan kahden lukuvuoden aikana toistuneen käyttäytymisen. Ulkomaalaistaustainen miesopettaja oli muun muassa kosketellut tyttöjen takamuksia, selkää ja hiuksia, sekä työntänyt useasti vartalonsa aivan kiinni tyttöjen vartaloon takaapäin.

Seksuaalisen ahdistelun syytekohtia oli neljä. Niiden teonkuvauksen mukaan opettaja oli pyytänyt tyttöjä tunneilla nousemaan jakkaralle ottamaan ylhäällä olevalta hyllyltä puupalikoita ja pitänyt tyttöjä jakkaralla ollessa pepusta kiinni molemmilla käsillä. Tämä oli toistunut kaikilla opettajan tunneilla, joita oli kaksi tuntia viikossa. Yksi tytöistä on kertonut poliisille, miten opettaja oli käskenyt hänet ja toisen tytön mukaansa kellariin hakemaan puunappeja. Tytön kumartuessa lattialla olevan laatikon takaa ottamaan nappeja, opettaja oli tullut aivan tytön takamukseen kiinni ja jäänyt siihen seisomaan. Opettaja oli myös useasti ottanut tyttöjen hiuksista kiinni ja laittanut ne paidan kaula-aukosta sisälle laittamalla kätensä paidan alle, pitäen samalla toista kättään tyttöjen selällä. Yksi tytöistä oli kokenut ahdistavaksi myös tilanteen, jossa tytön lautaa sahatessa opettaja oli laittanut kätensä hänen olkapäänsä yli ja ”tullut siihen päälle”. Opettajalla oli myös tapana läpsiä tyttöjä takamuksille.

Syyte laittomasta uhkauksesta koski tapausta, jossa tyttö ei ollut käskystä huolimatta laittanut puhelintaan pois ja opettaja oli sanonut, että jos hän vielä kerran näkee, että tyttö käyttää puhelinta hänen tunnillaan, hän työntää kolvin tytön pään läpi. Vieressä ollut tyttö oli kuullut opettajan sanoneen näin.

Opettaja työskentelee edelleen samassa tehtävässä

Opettaja on kertonut käräjäoikeudessa, että hän on toiminut Mainingin koulussa käsityön opettajana syksystä 2010 asti ja ottanut lisätunteja Nuuksion koulusta kahden lukuvuoden aikana. Hän oli maanantaista torstaihin Mainingin koululla, ja perjantaisin neljä tuntia Nuuksion koulussa. Opettaja on kertonut työskentelevänsä edelleenkin Mainingin koulussa, samassa tehtävässä. Hänen saamansa palaute Mainingin koulussa oli hyvää. Hän asuu ihan koulun vieressä, ja näkee oppilaita joka päivä muun muassa kaupassa. Mainingin koulu on monikulttuurinen koulu, yli puolet sen oppilaista on maahanmuuttajia. Opettaja on kertonut, että Nuuksion koulussa ei ollut ollut sääntöjä samalla lailla kuin Mainingin koulussa.

Opettaja on kertonut olevansa Marokosta kotoisin ja että hän on arabi ja uskovainen ihminen, joka rukoilee herraa eikä voisi tehdä kenellekään tällaisia asioita. Opettaja on kiistänyt kaiken tyttöjen kertoman. Rikosilmoituksen asiasta oli tehnyt Nuuksion koulun rehtori.

Vastaajan kiistäessä teot, on kysymys sana sanaa vastaan -tilanteesta. Käräjäoikeuden mukaan on jäänyt näyttämättä, että teot olisivat tapahtuneet seksuaalisessa tarkoituksessa ja näin olleen kaikki syytteet tulivat hylätyiksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Samoista teoista ja vähäsemmistäkin valkosena kantakirjasuomalaisena opena minut olisi tuomittu takuuvarmasti. Ei kahta sanaa eikä armoa!

Kantaa Ottavainen

Tuomari ja arabi molemmat vaan vankilaan. Tuomarilla on selvästi taipumusta lasten hyväksikäyttöön, josta johtuen on myötätuntoinen arabia kohtaan.

Hirvitys Maximus

Oman rotunsa lapsia ei uskaltanut lääppiä koska silloin hänet tapetaan, onneksi on kakkosduuni valkoisten koulussa jossa muslimipedofiilillä on vapaat kädet rellestää sairaan mielensä mukaan. Ja nyt ihan oikeuden luvalla! Rasismikortin voima on jälleen näyttänyt mahtavuutensa. Kiitos Allahin!!! Jumalauta että on munaton yhteiskunta… Uhrataan omat lapset ettei muslimipedofiilit vaan pahoittaisi mielensä. Kohta on vaalit, äänestäkää vaan niitä demareita taas kuten aina teette, niin tämä saa jatkua.

murre riepunen

Koulut on tuhottu, mutta vielä murjaanien annetaan hämmentää soppaa entisestään, han se nyt pe….le ettei tämän maaan tuhoamiseen saada loppua.

Oletettu

Suomalaiset on omassa maassaan vapaata riistaa. Ei ole rauhoitusaikoja eikä rauhoitusalueitakaan ollenkaan. Lasten vanhemmilla on nyt seuraavissa vaaleissa viimeinen mahdollisuus kääntää asioita, että lapset olisivat edes jossain turvassa pedoilta. Henkemme edestä äänestetään tulevissa vaaleissa, niin se nyt näyttää asia olevan.

Maria Matupatjasalo

Millainen konnuuden korkeakoulun käynyt käräjäoikeuden raati ollut kyseessä? Ja monta patja-akkaa?

Ilkka Forsten

Ei ne muutkaan herraa rukoilevat muslimit ole sitten tehneet mitään, groomauskin on vain salaliittoteoria niinhän ?

law and order

Salaliittoteoria ehdottomasti ja pahimmasta päästä. Onneksi meillä on oikeamielinen oikeuslaitos joka näkee totuuden ja vapauttaa kaikki nämä aiheettomasti syytetyt. Se harmittaa, että rasitit eivät joudu maksamaan kunnon korvauksia aiheettomasti syytetyille. Taas oli oikeusmurha lähellä että huh huh vaan

Ilkka Forsten

Niin niin niin. Kaikki lapset valehtelee kun pedari lääppii tarakkaa. Mutta jos kyseessä olisi kantasuomalainen mikä erehtyisi tukistamaan penskaa, hän olisi jo punavihreän inkvisition kynsissä ja syytetteitä tulisi niin että virka menisi takuuvarmasti.

Selkeä muutos

Näköjään käräjäoikeuskin on muuttunut. Aiemmin riitti että joukko ihmisistä kertoi samalla tavalla. Tai usein jopa se riitti että vain yksi kertoi asioista.

Ehkä tässä on nyt tulossa muutos siihenkin asiaan kun himon hetkellä tekee seksiä mieli ja sen jälkeen kaduttaakin jolloin mennään tekemään raiskausilmoitusta. Ja aina usein vasta pidemmän ajan päästä, kun kaveripiiri on saanut tietää että ”kävi viereissa”.

jep

Suojaväri pelastaa.