Eurooppa Maahanmuutto

Karkotettavat maahan jääneet turvapaikanhakijat syyllistyivät 2500 rikokseen Saksin osavaltiossa

Kuva JouWatch / Flickr.

Vuoden 2021 alkupuoliskolla Saksin turvallisuusviranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan noin 2500 ulkomaalaisten tekemästä rikoksesta. Mukana on myös joukko vakavia rikoksia. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että vaikka nämä ulkomaalaiset oli jo määrätty lähtemään Saksasta, heitä ”suvaitaan”, eli heidän on sallittu jäädä maahan.

Dresdenin osavaltioparlamentin AfD-parlamenttiryhmän tiedottaja Sebastian Wippel paljasti, että turvallisuusviranomaiset rekisteröivät 2459 tällaista tapausta kuluvan vuoden tammikuun alusta kesäkuun loppuun, kertoo Junge Freiheit.

Suvaitut ulkomaalaiset ovat turvapaikanhakijoita, joiden turvapaikkaprosessi on saatettu päätökseen ja joiden on poistuttava maasta, mutta karkottamiselle on esteitä.

Saksin poliisin rikostilastojen mukaan suvaittuja henkilöitä epäillään yli 640 väkivaltarikoksesta sekä yli 50 seksuaalirikoksesta. Edelleen suvaittuja epäillään lähes 160 varkaudesta, noin 440 omaisuus- ja väärennösrikoksesta sekä lähes 800 muusta rikoksesta.

Vuoden 2020 lopussa Saksassa oli yli 230 000 ”suvaittua” henkilöä.

– Saksin asukkaat olisivat säästyneet kärsimyksiltä, ​​jos CDU:n [Saksin] pääministeri Michael Kretschmerin hallitus lopulta karkottaisi turvapaikanhakijat, joiden on pakko lähteä maasta. On järkyttävää, kuinka huolimattomasti kansalaisten turvallisuutta käsitellään. Turvapaikanhakijoita ei pitäisi enää suvaita, jos he heittävät passinsa pois ja heidän lähtömaansa eivät enää halua ottaa rikollisia takaisin, sanoi kansallismielisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (Alternative für Deutschland, AfD) jäsen Wippel.

Tilaa
Ilmoita
guest
122 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Mänttäri

Koskahan tämä palsta pystyy siihen mihin hallitus on kyennyt jo aikojen alusta. Laittaa tuohon editointikenttään valinnan: poista kommentti.

Kata

Ja miten sen kuvan saa tai voin mie olla pallopääkin… 😀

John Quiman

Ei saa kuvaa, mutta jos on hyvinkin tarpeen voi kuvan laittaa johonkin palveluun ja sitten tänne linkin siihen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

No miepä katon osaanko mutta voinhan olla pallopääkin… 😀

John Quiman

Olisi kyllä aiheellista olla sellainen ja lisäksi tuo korjausmahdollisuus saisi olla loputtoman pitkä eli saisi korjata vaikka ensi vuonna.

Ilkka Mänttäri

Ne en nyt oikein tiedä. Vaikka meillä on aika (kotonakin) kova tallennuskapasitetti niin en nyt oikein tiedä kykeneeköhän se tuohon. No älkää olko huolissanne. Tiedän että kaikki puhelunne ja viestinne ovat jo kaikkien saatavilla. no ainakin NSA:lla on niihin pääsy. Eivät ne edusta niin suurta tietokapasiteettia etttä siihen ei olisi kykyä. Mikään ei ole niin halpaa kuin yksityisyys, näinä aikoina.

Lieväasteinen

Joo, tuo pysyvä kommentin poisto-/editointi-/korjausmahdollisuus olisi järkevä. Kun esim. vuonna 2035 kriminalisoidaan taas jotain (vaikka vääränlaiset tykkäykset ja hymiöt), ja lakia Suomessa sovelletaan taannehtivasti tai tarkemmin sanottuna Suomen lainsäädännössä ei ole nimenomaista taannehtivan lainsäädännön kieltoa…

Sari Saarela

Laskuvarjo selkään, ja oman maan ilmatilassa ulos…

Minuhe Kerettiläinen

”Lentävään” Ikean mattoon kääriminen riittää. Sitten vaan rahtikoneen rampilta ulos. Mitä sitä hyviä laskuvarjoja haaskaamaan. ”Lentävillä” matoilla palaavat keppostelijat voisivat jopa toimia käänteisinä vetovoimatekijöinä.

PSn äänestäjä

Euroopan (komission) johtaja
aus ausser bei binnen entgegen von der Leyen vaatii ottamaan afgaaneja pakolaisiksi Eurooppaan. TÄMÄ TULEE OLEMAAN PELIN HENKI NYT

Pääpakotie afgaaneille on Iran – kriittinen raja – Turkki – Kreikka- Balkan – … – Suomi

Biden pitää puheen sunnuntaina kansalleen, haluaa selittää

Arvion mukaan 20 on kaikkiaan kuollut Kabulin kentällä

Ottakaa afgaaneja, von der Leyn kehottaa

Still reeling from a 2015 immigration crisis largely fueled by the wars in Syria and Libya, several European leaders have expressed fears of another massive influx of refugees – this time from Afghanistan – even as EU Commission chief Ursula von der Leyen said Saturday it was a ”moral duty” to aid those fleeing the Taliban.

Ilkka Mänttäri

No kun olen tuollainen hidas hämäläinen alkujaan niin vasta ymmärsin että tarkoitat mitä pitää välttää. Halusit vain tuoda tosiasioita lulki. Hyvä niin. No tällä palstalla on tapana olla vähän suorempi (eläköön se pieni ero).

John Quiman

Tuli tuosta Leyenille antamastasi tituleerauksesta mieleen vanha vitsi.

– Mikä on saksalainen hääyö?
– An auf hinter in neben über unter vor zwischen.

U. Kamutapsa

”Suvaittuja” epäillään vakavista rikoksista, mutta polpon prioriteetti (Suomessakin) on vihapuhujien metsästäminen. Totuus barbaarien kepposteluista kun on sitä ei parempaa totuutta.

John Quiman

Medialle matun rikos ei ole mainitsemisen arvoinen asia, mutta ”äärioikeistolaisen”, siis henkilön, joka ei kumarra suvakien ideologiaa jumalanaan, vähäisetkin teot, jotka voidaan vääristellä suvakkilan hyvän vastaisiksi, ovat etusivun juttuja.

Poliisille arvojärjestys on aika sama. Kun ”äärioikeistolainen”, siis vääräoppinen, kävelee kadulla, tarvitaan poliisipartio paikalle. Kun antifa rikkoo paikkoja, ei niin väliksi. Kun ”äärioikeistolainen” kirjoittaa nettiin, luetaan tarkoin jokainen rivi ja partio on lähtövalmiina. Kun kaikenlaiset varikset kirjoittelevat vihastaan valkoista ihmistä kohtaan, ei poliisia kiinnosta.

Kun suvakkien lemmikki rötöstelee, välttelee poliisi sen huomaamista, mutta jos on pakko huomata, vältellään siitä tiedottamista, mutta jos on pakko tiedottaa, vältellään tarkempien tietojen antamista, mutta jos on pakko niitä antaa, pelätään sen suosivan ”äärioikeistolaisia”.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
John Quiman

Suljetuille leireillehän nuo pitää laittaa, kun ovat laittomasti maassa. Ulos pääsee, kun oma kotimaa ottaa vastaan. Ei sen vaikeampaa.

Jo heti, kun tulevat, jos ei ole papereita, leirille vaan. Eipä silti, suljettuihin laitoksiin pitäisi laittaa jokainen tulija joka tapauksessa. Laitoksissa ei pitäisi edes käsitellä paperittomien mitään anomuksia.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
U. Kamutapsa

Samaa mieltä. Parakkimajoitus aidatulla ja vartioidulla alueella, paha puuro, ankeat verhot, sun muut saisivat hollitupalaiset melko pian hakeutumaan kivempaan maahan. Suomessa toki pitäisi olla samanlainen järjestely hollitupalaisille. Paras paikka hollitupalaisille on se maa, josta ovat lähteneet toiviomatkalleen.

Anonyymi

Eräskin Suomessa valitti, että ei pysty töihin kun on niin ikävä perhettä siellä kaukana. Yhteiskunta sitten hyysää ja paapoo raukkaa, kun ainoa oikea osoite olisi miehellä sinne mistä on tullutkin. Ai niin, unohdin ihan, että heti tulee kuolema kun oman maan kamaralle astuu. Lomailu siellä päin kuitenkin jonkin verran helpottaa ikävää…

John Quiman

Niin, ja perhe voi ihan hyvin siellä kotimaassa.

Jarno Lehmussalo

Nyt on laitettu ykkösprojektille koronapassi. Lykätään valtavat rahat, jotta saadaan uusi valvontaväline. Et pääse kirjastoon jos ei ole ”passia”. Kokeilen huutamalla ”turvapaikka”.
Kohta rakennetaan leirejä. Ei tietenkään laittomasti maassa olioille (olio hymm.. ettei vaan R.Toiviainen). Olet kaiken suojelun kohteena jos olet ”paperiton hätää ja vainoa pakeneva”. Menet kaiken edelle.
Yritin saada lääkärin soittoajan. Neljäpäivää meni ennenkuin soittooni vastattiin. Sitten kuukausi ja lääkärin soitto. Olisi mielenkiintoista tehdä testi. Kuinkas tässä pärjää paperiton.
Joillakin löytyy ”paperit”. Afganistanista muiden lisäksi, noudetaan pois ne Afgaanit, jotka ovat lomailemassa siellä ”hädän ja vainon maassa”.

Kata

Järkyttävää…se pitää alkaa samaan kuin muuallakin,nyt Australiassa.Pakko alkaa vastustamaan tyranniaa!
Ihmiset tekivät töitä kaikkialla 2020 mutta ILMAN mitään rokovatupassia saattana!Vetäköön käteen kaikki kuhnurit että mua risoo!

Tartunnat taittumassa hyvää kyytiä ja NYT vingutaan passeista kun kontrolli muuten loppuu!Siinä syy!

Tämä on maailmanlaajuinen divide et impera…suunnitelma kai se on USKOTTAVA!

John Quiman

On tämä meno niin hullua ja epäjohdonmukaista sekä tosiasiat kieltävää, että ei taustalla voi ainakaan mitään hyvää olla. Kumma, etteivät ihmiset laajemmin huomaa, vai ovat vaan niin viherfasistien säikäyttämiä, että eivät uskalla mitään. Joku voisi vaikka pahastua, jos sanoisi.

Kata

Sehän se!On se ihme että miten ihmiset näin helposti ovat hiljaa…onneksi ei kaikki kuten nuo erotetut hoitajat jenkeissäkin kun eivät halua piikkiä.Ja tosiaan,ilman kunnollista turvavaatetusta tekivät töitä viime vuonna!Meillä ja siellä!
Nöyryytetään ihmiset kilteiksi..???Kouluissakin kiusataan jos ei halua piikkiä!

Uskomatonta touhua!

John Quiman

Tuo lapsiin kohdistettu piikittely on laitonta ja sitä ajetaan kuin pakkoa. Asetus, jota käytetään on laiton, koska se on lakien vastainen ja rokotuksiin ei saa millään tavalla painostaa, suoraan tai epäsuorasti.

Viherfasistit ilmeisesti ajatelevat tässäkin asiassa, että koska piikkin tuikkaaminen lapsiin on niin tärkeää, ei tässä voida antaa lakien estellä meidän hyvää työtämme. Ei käy mielessäkään ottaa edes vähän selville mitä järkeä on rokottaa lapsia, joille korona ei ole oikein minkäänlainen haitta. Eikä siinä mitään mummoja suojella, koska piikitetty tai ei, levittää tautia ihan samalla tavalla. Siis kaikin puolin perusteetonta ja lisäksi touhua, josta monet voivat saada tuomion.

Yksinkertaisemmankin pitäisi kyetä käsittämään, että rokote on lapsille paljon isompi haitta kuin korona ikinä. Saattaa olla sitä aikuisillekin.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Jarno Lehmussalo

Ja nämä maskit.
Lapsia uhkaillaan kouluissa. Jälki-istunnot, etäopetukseen, eri sortin rangaistuksin. Se pahin ”olet poikkeava”.
Kuitenkin opetushallituksen sivulla toistuu toistumistaan ”suositus”.
THL on päivittänyt suositustaan kasvomaskien käytöstä – suositukset annetaan koulujen ja oppilaitosten osalta paikallisesti | Opetushallitus (oph.fi)

Kata

Tämä on samaa kuin jenkeissä.Oppilaiden pitää alkaa salakuvaamaan kuten Utahissa ja niin tulikin lemput järkylle matamiopelle.Hirveä muija!Mitä nimityksiä vanhemmistakin!
Opettajat ovat ideologian pauloissa..ei kaikki mutta nämä ketkä ovat saavat pahaa aikaan lapsissa ja nuorissa!Potku persuksiin vaan!
Niin on saanut moni maailmalla pelkästään ettei ajattele kuin left-päsmärit.

John Quiman

Kokeellisen rokotteen tai minkä tahansa lääkitsemisen pakottaminen ihmisille, olipa sitten minkä tahansa ikäinen, on vastoin kaikkia mahdollisia asiaan liittyviä kansainvälisiä sopimuksia.

Ilmeisesti Australian johto uskoo jo olevansa New Word Order -hallitsijoita totalitaarisessa yhteiskunnassa. Jos näin ei ole, lentävät ne kaikki vankilaan noin räikeistä rikkomuksista. Ovat varmasti myös Australian lakien vastaisia oikein hyvällä marginaalilla.

Ilkka Mänttäri

Kyllä, tämä tukee ajatustani että kysessä on vakava infektio, mutta se ei ole korona, se on suvakkius.

Ilkka Mänttäri

Pakko vielä jtkaa etä olemme antaneet vallan ihmispedoille.

Ilkka Forsten

Siihen auttaa rokotus rotanhäntäpistimellä.

John Quiman

Nyt puuttuu enää rotanhäntäpistimen rakennus- ja käyttöohjeet.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/p/CS69IhELZMF/?utm_source=ig_web_copy_link

No tätä on annettu meillä jo 12v vanhoille…mitä hemmettiä täällä tapahtuu?

Ilkka Mänttäri

Vallankaappaus.

John Quiman

Viherfasismin saappaiden askelet kuuluvat jo eteisessä.

John Quiman

Kuulemma USA:ssa annettu täysi lupa Pfizerin tökötille, jolla oli ennen hätätilalupa. Eihän sen testejä ole edes suoritettu loppuun. Taas poliittinen päätös, jotta rokotepakottajat voisivat käyttää tuota määritelmää hyväkseen.

Kata

Ja tosiaan ihmettelen suuresti kun siinä on 16v alin ikäraja ja tätä pistellään jo 12-15 v SUOMESSA!!!!

John Quiman

Niinpä pistellään, vieläpä laittomasti, koska laki ei sitä salli, eikä siihen tehty asetus ole lain yläpuolella. Lisäksi pistellään lapsia, vaikka THL:ltä ei ole lupaa, koska mikään luvan ehdoista ei ole toteutunut. Kamala pakkomielle pistellä lapsia, joille tämä ”kamala virus” ei ole missään kohden vielä ollut mikään uhka.

Selittävät vielä lapsille siihen tapaan, että ”ethän halua tartuttaa isoäitiäsi ja tappaa häntä”, vaikka on viimeaikoina enemmän ja enemmän mm. WHO:n tunnustama tosiasia, että rokotus ei estä nimeksikään viruksen kantamista ja tartuttamista.

Koko ajan valehdellaan, jotta saataisiin piikittää mahdollisimman monia, vaikka samaan aikaan pitkin maailmaa runsaasti piikittäneistä maista selviää, että rokotukset eivät auta, vaan sairaaloiden teho-osastot ja ruumishuoneet täyttyvät täyspiikitetyistä, eikä rokottamattomista.

Tässä ei ole mitään terveydellistä logiikkaa, että toimitaan enemmänkin siten, että haittoja maksimoidaan, eikä minimoida. Halvat ja vanhat lääkkeet, joilla voi hoitaa tehokkaasti tautia julistetaan pannaan ja jos lääkäri niitä haluaa käyttää, uhataan lupien menettämisellä. Ei ole koskaan ennen rajoitettu lääkärien toimintaa siten, että lääkäri ei saa tarjota paljon käytettyjä, hyväksyttyjä ja toimivia lääkkeitä potilailleen.

Tämä on pelkkää politiikkaa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
John Quiman

Tuo kommentti oli 7 tuntia odotushuoneessa, huh.

Kata

OHO…ihan selkeää asiaahan se oli ja totta.

John Quiman

Epäilen, että kompastus johtui sanasta ”t*pp*a” kohdassa: ”ethän halua tartuttaa isoäitiäsi ja ta**aa häntä”.

Kata

Just,sama sana oli mullakin kerran….vaikka oli lainaus lehden jutusta.

John Quiman

Koneellinen tarkistus ei ymmärrä sisältöä.

Kata

Joo tämä on niin hirveää kun luulin ausseja ihan fiksuiksi mutta ei,samaa aatetta sielläkin.
Minua surettaa nämä lasten kokemukset koska se vaikuttaa heihin,tavalla tai toisella koko elämän koska tämä on sitä kiusaamista oikeasti!
Siis oksettavaa touhua!Siis MITEN tämä on mahdollista???

John Quiman

Ihmiskunta on moneen kertaan käynyt läpi täyden sekoamisen. Tämä on nyt yksi niistä kerroista. Toivon mukaan ei ole pitkäaikainen. Minulle sopisi, että kun huomenna herää, niin olisi hysteerinen mielipuolisuus loppu.

Kata

Voi sopisi se todellakin hyvin!On kahden hullun maan sekoilut koko ajan mielessä kun lapsenlapsi yrittää elää yliopistossa osavaltion ja valtion voimassaolevien lakien(siis USA) eikä jonkun kahjon open tai senaattorin tai pienemmänkin viskaalin ”omien” lakien mukaan.
Bidenin ihana valtio.Eräs tuttuni sanoi tammikuussa että ”Nyt voin nukkua rauhassa..”En ole kehdannut kysyä kuinka rauhassa hän on nyt nukkunut…tietty pitäisi kysyä.
Tuo hullu vallanhimo siellä ja täällä on niin järkyttävää.

Ilkka Mänttäri

Ajattelin aivan samaa. Astraliaiset ovat oma yhteiskuntansa. Ei sinne niin nopeasti edetä, jos tämä infektio on levinnyt jo noin kauas kyse ei enää ole luonollisesta leviämisestä.On kyse muusta. Saattaahan se olla että menee aika jossa ihmiskunta menee uusiksi, eikä olisi eka kerta.

Ilkka Mänttäri

Tuo on tyypillistä vihervassareiden (heitähän suurin osa opettajista on) touhua.Totuudesta tulee disinformaatiota, vöääryydestä tulee oikeutta, suosituksesta tulee laki. Ota näistä nyt sitten selvää jos olet terve itsetuntoinen nuori, tiedämme miten heikoille tuossa myllytyksessä käy.

John Quiman

Lain mukaan painostaminen suoraan tai epäsuorasti on ehdottomasti kielletty, joten rikosilmoituksia heti, jos on vähänkin jotain millä painostetaan. Pitää myös kertoa myös mahdollisista riskeistä.

Välttelevät riskien kertomista ilmeisesti siksi, että jos porukka tietäisi riskeistä tosiasiat, jäisi rokotus ottamatta. Toimivat siis harhauttavalla tavalla.

Asetus, jota käyttävät lasten rokotuksiin ei ole pätevä, koska se on lakiasiantuntijoiden mukaan lain vastainen. Kertoivat, että hallitus käyttää asetuksia, jotta määräykset eivät joutuisi perustuslakivaliokuntaan, joka ne hylkäisi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Anonyymi

Paikalliselle Terveystalolle ilmestyi viime viikolla kaksi etelämaalaista naista tulkin kanssa. Tulkilla oli kädessään nippu papereita, puhui huonoa suomea, ei ymmärtänyt englantia eikä erään suomalaisen asiakkaan ranskaa. Lopulta selvisi, että olivat tulleet Terveystalolle siksi, että Suomessa LÄÄKÄRINHOITO ON ILMAISTA. Ymmärrettävää sinänsä, koska heillehän kaikki muukin on ilmaista.

Ilkka Mänttäri

Kuka vielä luulee että vihervassujen toimesta Suomi ei olisi uppoamassa suohon. Kyllä taas kestää kauan ennenkuin näiden nykyisten poliitikkojen virheet saadaan korjattua, eikä homma ole edes alkanut. Ties kuinka syvään vielä sukelletaan.

John Quiman

Saattaa olla vielä aika monen miljardin matka pohjalle, johon kolahtaessa varsinainen syöksy loppuu. Sitten tulee IMF:n porukka kertomaan miten kansalta revitään viimeisetkin, jotta talous alkaisi kohentua. Tuskin tulee apupaketteja, vaikka niitä on itse suuremmille maksellut. Suomen koko on sitten korkeintaan sen oma koko ja sen ääni on muiden korvissa ininää, koska jos Suomi romahtaa lopullisesti, ei se tuota heille ongelmia, kuten iso, joka kaatuu.

Jarno Lehmussalo

jos Suomi romahtaa lopullisesti”. Öikös Arhinmäki sanonut jossain puheessaan ”ettei velkoja tarvitse maksaa”.
Romahdus tuulee ja se on suurempi mitä osaamme kuvitellakaan. Ihan kuin se olisi oikein tavoite. Siihen ladataan kaikki välineet, niin kuin korona. SARS-CoV-2 on ehkä se virus, mutta COCID-19 on se poliittinen projekti.
Näin Bidenin porukka tekee velkarahaa (jota ei tarvitse maksaa takaisin) kohta 19:16. Mainostan samalla hyvää kanavaa Suomalaiselle. Hakkaa YLEn mennen tullen. Jos on kielipuoli niin kuin minä, niin tässä Suomenkielellä maailmalta.
AAMUKATSAUS 23 08 21 – Maailman uutisotsikoita – YouTube
Linkissä enemmän aiheeseen mikä on tässä Kansalainen- otsikkoaiheena. Vein taas höpinöilläni sivuun aiheesta.

John Quiman

On hyvinkin selvästi poliittinen projekti tuo covidi, eikä sitä ole edes vaikea nähdä, paitsi tietysti suvakille, joka uskoo ideologiansa selityksiin ja kaihtaa kaikkea muuta.

Saa nähdä kuinka pahasti kaikki romahtaa ennen kuin ihmiset saavat tarpeekseen ja nousevat barrikadeille, vai mahtavatko sittenkin alistua viherfasistiseen valtaan, jotta ei tarvitsisi vaivautua, vaan voisi uskotella itselleen, että viherfasismi on pelastaja.

Jarno Lehmussalo

COVID… sinä kirjoitit sen oikein.
Jostakin syystä ei pääse korjaamaan. Ei ole sitä valintaratasta. Tässä on.
Ranskalaiset eivät niele tätä käärmekeittoa. Linkissä jonka laitoin, on uutiskuvaa Ranskasta. Porukkaa on paljon liikkeellä.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Jarno Lehmussalo
John Quiman

Ranskassa juu, myös Italiassa ja olikohan monessa muussakin, niin ainakin Austaraliassa, on aika vahvaa vastarintaa, joka toivottavasti katkaisee NWO:n asentamisen selkärangan.

John Quiman

Noinmuuten, noista kirjoitusvirheistä ei kannata isommin välittää. Tuosta näki heti, että c tuli, kun oli painavinaan näppäimistössä sen viereistä v-kirjainta. Noita sattuu ja sattuu muitakin aika helposti. Tulee vaikka ylimääräisiä kirjaimia, kun sormet eivät osu ihan oikein vain tarkoitettuun, vaan vähän sen ympärilläkin oleviin merkkeihin. Joskus, kun yrittää olla nopea kaksisormijärjestelmänsä kanssa, että kirjaimet menevät väärään järjestykseen jne.

Ilkka Forsten

Minalle ei satu köskaan näppihieriö.

Jarno Lehmussalo

Vaikka painan aivan oikeaa näppäintä. Niin tällaiselta (minä), jolla on Euroopan mestaruus väärinkirjoittamisessa, aikaansaannokset ovat häikäisevät.
Samoin olen saanut edellisen kaltaisen kunniamaininnan kitaransoittotaidostani.
Samoin laulaminen. Se on vähän kiikun kaakun. Joku tarjos tuopin, sanoi laula lisää… joku tarjos tuopin ja sanoi älä laula.
Ei traumaa. NO siitä tuli, kun äiti katsoi kiukkuisesti saunanlauteilta.
Kuule Ilkka. En mää pärjää sulle.
Voi Hyvin

Kata

Voi ”#¤&%¤%&!!!

Jarno Lehmussalo

Oikein hyvin sanottu.

Ilkka Forsten

Kryptattu viesti mutta täyttä asiaa. Täytyy kyllä myöntää että ainoa mikä avautui heti ja ilman suurta vaivaa oli alussa oleva sana. Voi.. Jos siinä olisi lukenut margariini tai kevytlevite, olisin pudonnut kokonaan kärryiltä.

Kata

😀 😀 VOI mahoton!

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=rxpzV1pohYI Pitkä puhe mutta asiaa…Trump noin kohdasta 45 minuuttia.Tästäkin aiheesta puhetta ja juurikin kun kukaan ei tiedä keitä he ovat ja ovatko sairaita mutta nyt on Virginiassa estetty 230 opiskelijaa tulemasta yliopistoon koska eivät ota rokotetta mutta…Valkoinen Talo ei edellytä henkilökunnalta piikkiä….
Pikkusen outoa…..!

John Quiman

Pitäisi ne rokotteet varata vain leftisteille. Saisivat niin monta kuin haluavat.

Kun Trump pitää puheen, on paikalla kymmeniä tuhansia ja videoita katsovat miljoonat.

Kun kaikkien aikojen suosituin presidentti Biden pitää puheen on paikalla kymmeniä ja videoita katsovat tuhannet.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Joo hyvä ajatus,ottakoot ne mutta ei kelpaa siis White Housen henkilökunnalle..tai siis vapaavalinta….muille ei…huhuh.
Kuulemma 40000 lippua myyty tilaisuuteen vaikka satoi….ja se että laskee tuo Tonaltti itestäänki huumoria kuten Halla-ahokin.Nuo komukat ei siihen pysty!

Anonyymi

Ei kommunisteilla ja vihreillä ole huumorintajua; nauravat vitseillekin kolme kertaa. Ensin kun se kerrotaan, sitten kun se selitetään ja kolmannen kerran kun se ymmärretään. Jos ymmärretään. Yleensä vedetään herne nenään ja kirjoitetaan Twitteriin tai Facebookiin.

Ilkka Forsten

Mahtoiko se Pakistanilainen imaami olla sittenkään niin väärässä kun esti poliorokotukset maassaan sanomalla, että piikki sisältää ” Amerikkalaistavaa ” ainetta, joten njet, njet, njet… Siinä sitten seisoi lääkärit ilman rajoja tumput suorina ja piti lähteä kotiin piikkeineen päivineen.

Nyt länsimaisille ihmisille työnnetään pakolla jotain piikitystä joka varmaan ” islamilaistaa ” väestön, vai mitähän siinä mahtaa olla mukana kun kolmekin piikkiä saaneita viruu teholla letkut nenässä. Tämän ” tehokkaan ” rokotteen vaikutus on kestänyt jopa kaksi kuukautta ennen teholle joutumista.. Että silleen.

Rokote joka keksittiin tyhjästä alle vuodessa, ilman että sillä tehtiin mitään kunnollisia kokeita ennen levitykseen tuontia, ei ole rokote siinä mielessä kun sitä nyt markkinoidaan. Kokeilkaapas sitten mennä muutaman vuoden kuluttua hakemaan korvauksia sivuoireistanne, niin kukaan ei ota vastuuta mistään. Ai että selkänne ei taivu enää mihinkään, jaa että jalkanne lakkasi toimimasta, ai että hengästyttää pelkkä ajatuskin hengästymisestä, no voi voi, kyllähän tämä on ihan omaa syytänne, ei pitäisi ottaa rokotteita joista ei tiedä mitään.

Kata

Niinpä!Ja tämä ”rokote” kun ei ole kuin tavallinen kuolleesta viruksesta tehty vaan se saakelin piikkiproteiini voi saada oman immuniteetin järkyttävään vastahyökkäykseen minne sitten asettuukin monistumaan,monille näköjään obduktioiden tuloksista päätellen sydämeen.Järkyttävää!
Jos joka kolmas kuukausi isketään uutta piikkiä niin voipa olla että piikit kasvaa jo aivoista silmiin.Se voi olla heikko tilanne vaikkei saisikaan koronaa.Luulisin, mutta ei todellakaan mitään korvauksia!
”Vastuuvapaus”se olla pittää,rokotetehtaiden omistajat vain saavat liksaa lissää.

John Quiman

Koronarokotteiden epäileminen on kuulemma salaliittiteoriaa ja foliohattua.

Niin on ollut monen muunkin asian epäileminen, mutta ne ovat vähitelleen muuttuneet myönnetyiksi tosiasioiksi. Viimeisenä on Bidenin dementia, joka hyvää vauhtia paljastunee lopuillekin. Lisää taitaa olla tulossa, kun vaalivilpin peittäneet verhot repeävät.

Koronapelin valheellisuus paljastunee jatkossa aika pian. Mitä pikemmin, sitä parempi. Sitten saakin jo ottaa foliohatun päästään ja antaa sen suvakille.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
John Quiman

Kuulemma rokotettujen lähelle meneminen voi aiheuttaa, että saat niitä heidän piikkejään, etenkin ihokosketuksesta aina neljä kuukautta rokotuksen saamisesta. Siihen kuulemma toimii vastalääkkeenä männyn- ja kuusenhavut teenä.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Voisikohan kahvinporoista tai teenlehdistä sitten saada jonkinlaisen pitkän ajan ennusteen taudin etenemisestä ja rokotuksen tehosta. Oletan että osusuisi enemmän kohdalleen kuin THL:n ennuste.

John Quiman

Kyllä varmasti. THL luo ennusteita ideologista agendaa palvelemaan totuutta vältellen. Kahvinporoja tarkastellen edes yritetään etsiä totuutta.

Kata

”Haluan olla teille selvä. Ei tule olemaan paluuta vanhaan normaaliin nähtävissä olevassa tulevaisuudessa”, sanoi Maailman terveysjärjestö WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghelreyesus. ”Toistan, ei tule olemaan paluuta vanhaan normaaliin nähtävissä olevassa tulevaisuudessa”.

”Ihmiset olettavat, että me vain menisimme takaisin hyvään ja vanhaan maailmaan, joka meillä oli ja kaikki olisi taas normaalia, siihen miten olemme tottuneet normaaliin, vanhaan tapaan, tämä on – sanotaanko – fantasiaa, niin ei tule tapahtumaan”, sanoi Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja Klaus Schwab.

John Quiman

Nämä maailman totalitarismiin haluavat tahot tietysti uskottelevat, että ei tule vanhaa, tulee NWO, uusi maailman järjestys, siis viherfasistinen diktaturia. Emme kuulemma omista mitään, mutta olemme onnellisempia kuin koskaan. Jo tuo kaunolupaus enteilee hyvin huonoja aikoja, jos noiden himot toteutuvat. Jos et omista mitään, olet orja.

Kata

Tuo Schwab ja tämä ghelkeryjesusa tai jotain ovat ihan muuta kuin uskoisi.Eli ne instanssit joihin vielä pari vuosikymmentä sitten luotti täysin…osoittautuvatkin ihan äärivaskistisekolaitoksiksi.Nuo uhkailut jotenkin hirvittää,mikä oikeus noilla on ladella tällaista?
Kukaan ei kyseenalaista julkisesti??

John Quiman

Menet kertomaan tuo pääministeritarnuorukaiselle, niin se vastaa, että joo kivikaudella oli kaikki toisin.

Ilkka Forsten

Hanki ase ja voit aina sanoa ei.

John Quiman

Minulla on jo aseita. On tämä näppäimistö ja erilaisia kyniä sekä paperia 🙂

Ilkka Forsten

Juon vain murukahvia, mistä nyt katson tulevaisuuteen ?

John Quiman

Laita ensin vettä kuppiin ja sitten murut pintaan. Ennen kuin murut uppoavat voit pikalukea pikakahvisi muruista tulevaisuutta.

Murukahvia ei kyllä voi pitää kahvina, mutta korvikkeena kyllä.

Kata

😀 kiitos taas herrat nauruista koska äsken olin niin raivoissani noista rokotejutuista jossa nyt Pfizeriä suositellaan YLI 16v ikäisille..ja mitäs maailmalla ja meillä on tehtykään???
Oho nyt sanottiin että kirjoitan kommentteja liian nopeasti ja otahan rauhallisesti…no mulla on kiire muualle hei siellä tarkkaamossa.Ei ole ollut mainintaa montako saa kirjoittaa….että saako sen luvun?

John Quiman

Sanottiin, että kirjoitat liian nopeasti? Palvelin kaatuu? No, ei nyt kuitenkaan. Mikähän tuollainen ilmoitus on? Ensimmäinen kerta, kun kuulin tuosta edes puhuttavan.

Kata

Juu punainen viesti pamahti eteen..no mie säikähin kyllä… 😎 että kukas mua tarkkaamossa seuraa…

John Quiman

Oliko se Kansalaisen viesti, vaiko tämän keskusteluosion tekijän viesti?

Tuskin seuraavat, mutta pitävät jonkinlaista automaattista lukua siitä, montako viestiä joku kirjoittelee, ehkä peläten jotain massapostittajaspammaajaa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

En osaa sanoa tuli tuohon screenin oikeaan yläkulmaan se kirjoitus punaisella alustalla.No ko ei oo kukkaan sanonu että miten monta saa kiriottaa päivässä tai 10 minuutissa tai jotain.
Otan opikseni ….. 🙂

Kata

😀

Ilkka Mänttäri

Opettele uimaan, osta oikeaa kahvia.

Ilkka Forsten

Penskana kokeltiin kääriä sätkiä teenpuruista. Nehän muistuttaa tupakanpuruja varsin onnistuneesti. Savua niistäkin lähti, mutta aromi ei ollut kehuttava. Olisipa silloin ollut lirauttaa sekaan nikotiinia kuten nyt sähkötupakoiden aikakaudella.

Kata

😀 Nyt repesin ahhahahahaahahah!!!1

Ilkka Mänttäri

Kysykääpä nyt omasta vakuutusyhtiöstänne korvaavatko rokotteesta tulleet vahingot, eivät korvaa. Ei kukaan korvaa. Siitä sitten vaan pelaamaan venäläistä rulettia.

PSn äänestäjä

Turvapaikkajärjestelmä on kirvonnut käsistä

Riikka Purra toteaa, että kyseessä on vain yksi esimerkki siitä, miten oudosti turvapaikkajärjestelmä toimii.

– Aika monen suomalaisen oikeustajuun koskee se, että tällä hetkellä ihmisellä on mahdollisuus lähteä lomalle siihen maahan, josta on alun perin paettu.

– Mikäli Afganistanissa on nyt ihmisiä, jotka ovat Suomessa oleskeluluvalla, mutta ovat lähteneet takaisin lomalle Afganistaniin eivätkä ole edes viranomaisen kehotuksesta poistuneet maasta, vaikka tilanne on heikentynyt, niin en käyttäisi Suomen sotilaallista voimaa siihen, että näitä ihmisiä käytäisiin enää noutamassa Suomeen. Heidän pitäisi tulla omin voimin pois

https://www.suomenuutiset.fi/purra-turvapaikkajarjestelma-toimii-oudosti-maahan-tuodaan-sotilaiden-turvaamana-ihmisia-jotka-ovat-saaneet-turvapaikan-suomesta-mutta-jotka-ovat-lahteneet-afganistaniin-lomailemaan/

Ilkka Mänttäri

Ei heitä edes pitäisi ottaa takaisin jos eivät ole etnisiä suomalaisia. Suomen kansalaisuus ei riitä. Suomen kansalaisuuden alennusmyynti pitää lopettaa.

John Quiman

Suvakit haluavat jakaa niitä kuin ilmaisia ämpäreitä. Tarkoituksena on saada ne pysyvästi ja niin monta kuin suinkin. Siksipä esim. kielikokeessa huijaavat kyselemällä kännykällä kavereiltaan vastauksia. Tästä on ollut juttua. Kuulemma lukutaidottoman ei tarvitse edes suorittaa kielikoetta. Tuosta en ole varma, että onko niin, vai onko nyt ehdotettu, että niin olisi.

Kata

Muistaakseni olen lukenut tuosta aiemmin keväällä…ajokorttihan varmaankin jo kuvaopetusta… 😀

John Quiman

Joku vuosi sitten tms. Ruotsissa poliisi pysäytti muistaakseni irakilaisen ajaman auton. Pyysivät ajokorttia, mutta eipä sellaista löytynyt.

Sitten oltiin asiasta oikeudessa, jossa irakilainen kertoi, että kyllä hänellä on ajokortti, sattui vaan hukkumaan matkalla Ruotsiin. Oikeus totesi, että koska ei voida osoittaa, että miehellä ei ole Irakissa ajokorttia, juttu raukeaa, eikä irakilainen saa mitään seurauksia.

Normaalimpaa olisi kai, että kuljettajan on osoitettava, että hänellä on ajokortti, eikä päinvastoin.

Pitäisikö kokeilla jonkun kortittoman sanoa, että ajoin kortin Irakissa, mutta se hukkui. Kun sitten tiukkaisivat, että olisiko näyttöä, että on oltu Irakissa ja on ajettu kortti, vastaisi vaan, että onko teillä näyttöä, että niin ei ole. Epäilen vahvasti, että kanta-asukas, niin Suomessa kuin Ruotsissakin saisi kyydin putkaan, eikä oikeuteenkaan meneminen vapauttaisi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Juuri näin kävisi…tämä on sitä reilun demokratian meininkiä!

Anonyymi

Laitkin kääntyvät korkkiruuville, kun on oikea agenda.

Anonyymi

Miten voi elää nykyaikaisessa länsimaisessa yhteiskunnassa, ellei osaa edes lukea? Monet eivät osaa sitä edes omalla äidinkielellään ja jos täällä opettelu alkaa aakkosista, työelämään ei ehdi ennen kuin eläkeikä koittaa.

John Quiman

Lukutaidoton aikuinen ei pysty kehittämään osaamistaan tasolle, joka olisi minimivaatimus länsimaissa elämiselle. Ensin opetella lukemaan, joka ei ole aikuiselle helppoa. Tuskin oppii kovin hyvin sitä. Sitten siihen päälle kielen oppiminen ja vuosikymmen koulua sekä ammattikoulutus. Silti puuttu paljon oppia kulttuurista, koska kulttuuri, jossa kasvoi ei anna edellytyksiä länsimaiseen ajatteluun. Pitkä on tie aikuisella. Ei se ole helppo vaikka tulisi lapsenakin, etenkään jos kotona on islamilainen kulttuuri pitämässä kiinni islamilaisessa ajattelussa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Tullut joskus mieleen sellainenkin asia että länsimaissa on melko paljon taiteilijoita joista uskonnosta on tullut jonkinlainen ponnahduslauta parempiin, humaanimpiin savutuksiin esim. kuvataiteessa, elokuvassa tai kirjallisuudessa. Jälkimmäisestä käy esimerkiksi vaikka Tito Kolliander joka teki läpimurtonsa vasta joskus kuusikymmenluvulla muistelmasarjan myötä. Tiedän että monikaan tämän lukija ei vielä ollut syntynytkään silloin. Minimalistinen ja lähes runollinen kirjoitusasu jotenkin vetosi minuun, selvän historian myötä. On se kumma että tuon Islamin kanssa on aina ongelmia, se kun keskittyy enemmän ihmisten tappamiseen ja hallitsemiseen, nykyään länsimaisen yhteiskunnan hyväksymänä.

John Quiman

Jos vertaa kristillisiä maita ja islamilaisia maita, näkee tuloksista, mikä uskonto on tuottanut parempaa tulosta.

Ihminen uskoo aina johonkin ja se luo ajatuksille pohjan josta ponnistaa. Tässä yhteydessä on yhdentekevää, että onko jokin uskonto totuuden airut, vai pelkkä nippu uskomuksia. Tässä yhetydessä olennaista on, että mitä tuloksia saadaan milläkin uskomusjärjestelmällä.

Neuvostoliitossa oli kommunistinen eli täysin maallinen uskomusjärjestelmä, poliittinen uskonto, joka ei tuonut ihmisten elämille kovinkaan hyvää pohjaa. Puuttui vapaus ajatella ja toimia oman ajattelun mukaan, koska sallittu ajattelu määriteltiin puolueen huipulla. Henkisyys pitkälti tukehtui aineellisen elämännäkemyksen alle.

Islamilaisissa maissa on oma islamilainen ajatuksen pohja, islamilainen uskomusjärjestelmä. Se ei jätä yksilölle juurikaan vapauksia, mutta sitoo ihmiset uskomaan uskonnon tarjoamaan käsitykseen hyvin totaalisessa mielessä. Sille on ollut luonteenomaista väkivaltainen toisten alistaminen heidän uskontonsa valtaan. Se siis sisältyy itse uskontoon. Sellaisessakin yhteiskunnassa puuttuu yksilön vapaus ajatella ja toimia oman ajattelun mukaan. Tässä henkisyys tukehtuu uskomuksiin, jotka eivät anna tilaa muulle kuin uskomuksille alistumiselle.

Kristillisissä maissa katolisen uskonnon uskomusjärjestelmän voimakas hallitsevuus jäi vähitellen pois ja ihmiset loivat uusia versioita kristinuskosta ja vähitellen paljon muitakin aatteita, tuli siis moninaisuutta, kun tuli vapautta. Tuli kasvavasti vapautta ajatella, toimia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Henkisyys sai tilaa ja se luonnollisesti johti mm. taiteissa vapautuneisuuteen. Yksilön vapaus kasvoi, kun sitä alistava voima heikkeni. Tämän vuoksi länsimaissa on kyetty parhaiten kehittämään tieteitä, taiteita ja taloutta sekä yhteiskuntaa.

Nyt viherfasistinen liike haluaa viedä länsimaat viherfasististen uskomusjärjestelmän ohjaamiksi ja alistaa kaikki yhden ideologisen ”totuuden” valtaan. Se jyrää alleen totuuden, vapauden ja henkisyyden. He puhuvat luottavansa tieteeseen, mutta he luottavat ideologiseen ”tieteeseen”, joka on silkkaa propagandaa, lumetiedettä siinä kuin Neuvostoliitossakin oli ideologiaan kahlittua lumetiedettä. Siitä ei voi tulla kuin islamilaisen ja kommunistisen yhteiskunnan tapaista tukahtunutta eliitin hallitsemaa henkisesti kuollutta elämää.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Ei voi paremmin sanoa,näinhän se on.

Lieväasteinen

Ei tarvitse ihan oikeasti. Tämä on migrin sivulta:

”Kielitaitoedellytyksestä voidaan lain mukaan poiketa esimerkiksi, jos

olet yli 65-vuotias

terveydentilasi estää kielitaidon hankkimisen

olet saapunut Suomeen aikuisena ja olet luku- ja kirjoitustaidoton

esität jonkin muun erittäin painavan syyn poikkeamiselle.”

Lieväasteinen

Tämä on kansalaisuuslaista:

”Kielitaitoedellytyksestä poikkeaminen

Ulkomaalaiselle voidaan myöntää Suomen kansalaisuus 13 §:n 1 momentin 6 kohdan estämättä, jos:

1) hakijan Suomessa olevan, vakinaisen ja päätoimisen työn hoitaminen on kohtuuttoman vaikeaa ilman Suomen kansalaisuutta;

2) hakija on 65-vuotias tai sitä vanhempi ja hänellä on Suomessa pakolaisasema, toissijainen suojeluasema tai oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella;

3) hakija ei pysty terveydentilansa taikka aisti- tai puhevammansa vuoksi täyttämään kielitaitoedellytystä;

4) muutoin on olemassa erittäin painava syy kielitaitoedellytyksestä poikkeamiselle.”

Laissa lukee, että voi poiketa myös nuhteettomusedellytyksestä (ja muistakin edellytyksistä), jos löytyy jokin painava syy.

John Quiman

Kyllä suvakki syitä löytää.

Lieväasteinen

Hyvin hoksattu. Siis viimeinen kappale editoituna:

Laissa lukee, että voi poiketa myös nuhteettomusedellytyksestä (ja muistakin edellytyksistä), jos löytyy jokin painava syy (tai suvakki keksii sen).

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=EaB9zZrhHK4 Tämä on hyvä puhe,Jussi osaa myös sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi!

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Olip asuuri yleisö. Ovat niin halukkaita kuuntelemaan ja olemaan työpaikallaan.

Kata

Niinpä!Huoh….Kaffilassa varmaan..kuka sitä nyt järjen ääntä kuuntelisi 2021?

John Quiman

Niin, kerettiläisiä puheita kuunteleva voi itse saada kerettiläisen maineen ja mikä pahinta, kääntyä kerettiläiseksi.

Anonyymi

Jussi Halla-aho puhuu aina asiaa.

Anonyymi

Riikka Purra on ainoa, joka on uskaltanut nostaa asian päivänvaloon. Hyvä Riikka!

Ilkka Forsten

Ei niillä ole enää voimia. Rehkivät itsensä loppuun siinä KELA:n nurkalla.

nilkkapanta loukkaa jalkaa

Ryti, Paasikivi ja Kekkonen pyörisivät haudoissaan, jos tietäisivät mitä kaikkea meidän Arvojohtajat tekee tai on tekemättä 2020-luvulla.
Nuo edesmenneet valtiomiehet johtivat Suomen pois sodasta.
Nykymenolla meidät viedään osallisiksi kaukaisiin sotiin ja vastineeksi tuodaan piiloislamisteja joita Supo vaan seurailee.
Ikäviä asioita alkaa sattua, joten Tolkun Ihmiset ryhtyvät hankkimaan aseita.

Anonyymi

Myös sotiemme uhrit kääntyisivät haudoissaan, jos näkisivät, että 80:ssä vuodessa heidän työnsä ja kärsimyksensä mitätöidään.

Ilkka Forsten

Mitäs lähtivät sotaan mokomat fasistit… 1960 luvun punakaartin lempifraasi.

Kaitsu

Suvaitaan vaan, mutta sillä on sitten hintansa.
Tosiasiahan on se, että tuo suvaitseminen on pahinta lajia tyhmyyttä, kun on kyse näistä monitaitoisista työnsankareista.

Kaino-Vieno Huttunen

”Vuoden 2020 lopussa Saksassa oli yli 230 000 ”suvaittua” henkilöä.”

Näiden poistamiseen tarvittaisiin jo armeijaa. Mutta Saksan armeija taitaa olla Kabulissa haalimassa lisää suvaittavia.

Kata

👍

Ilkka Forsten

Sakemannit taitaa soveltaa yhä, joskin tajuamattaan AH:n kaavaa mikä julisti näin.
” Jos Saksa häviää tämän sodan, se tarkoittaa että parhaat on jo kuolleet, ja lopuilla ei ole enää mitään väliä. Silloin maa joutaakin tuhoutumaan.”

Hätätila tai väärinymmärrys

Suvaitsevaisten mielestä taas on väärin lähettää huonoa ainesta lähtömaihin joissa muutenkin menee huonosti. Suvaitsevaisten aatteessa yhteiskunnan jossa tulija majailee on hoidettava tulija kuntoon, sillä hän on itsekin uhri.

Suvakit on päästään pipejä

Ja meidän järkevien mielestä taas on väärin päästää/ottaa maahan tuota roskasakkia.