Kotimaa Politiikka

Keskustapuolueen puheenjohtajaehdokkaat ovat valmiita osallistumaan Pride-kulkueeseen

Kuva Pixabay.

Keskustapuolueen puheenjohtajaehdokkaat ovat valmiita seuraamaan pääministeri Rinteen esimerkkiä osallistumalla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-kulkueeseen.

Pääministeri ja sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinteen osallistuminen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride 2019 -kulkueeseen on kerännyt ristiriitaisia kommentteja. Siitä huolimatta ensi vuonna sateenkaariväen kulkue saattaa olla saamassa osallistujalistoilleen muitakin puolueiden puheenjohtajia.

Keskustapuolue etsii väistyvälle puheenjohtajalleen Juha Sipilälle seuraajaa. Puheenjohtajaehdokkaat Ant­ti Kaik­ko­nen ja Kat­ri Kul­mu­ni aloittelevat vaalikampanjaansa ottamalla kantaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen karnevaaliin osallistumiseen. Molemmat voi­si­vat osal­lis­tua Pride-kul­ku­ee­seen kes­kus­tan pu­heen­joh­ta­jan ase­mas­sa, kertoo Suomenmaa.

Kaikkoselle asia on ainoastaan aikataulukysymys, sillä kerta ei olisi hänelle ensimmäinen. Kaikkonen kertoo osallistuneensa sukupuoli-ideologiseen Pride-tapahtumaan jo eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimiessaan. Kulmuni näyttää myös ”vihreää valoa”.

Suomenmaa-julkaisun artikkeli kirvoitti runsaasti lukijoiden kommentteja.

– Jos noin käy, ei ainakaan kannatuksen noususta tarvitse huolehtia, eräs lukija muistuttaa.

– On ymmärrettävää, että jos kokee olevansa jotenkin poikkeava, voihan sen marssimallakin ilmaista, toinen kommentoi.

Myös perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää kommentoi liberaalien puheenjohtajaehdokkaiden ilmoituksia.

– Alkio varmaankaan ei pyöri haudassaan, Mäenpää toteaa sarkastisesti ja jatkaa: – Harvoin saa lukea näin hyviä uutisia.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit