Kotimaa Kulttuuri

Kielletyt Kirjat palaa lomalta – kauppiaan sotareissu ohi

Kuva: Kielletyt Kirjat.

Viime talvena myös Kansalaisen otsikoissa ollut Kielletyt Kirjat-kirjakauppa palaa tänään perjantaina reilun puolen vuoden mittaiselta tauoltaan. Kauppias Ville Nurmela oli Ukrainassa sotimassa Venäjän hyökkäysarmeijaa vastaan, minkä vuoksi kauppa laitettiin maaliskuun alussa kiinni.

Avajaisviikonloppuna jokainen tilaus sisältää kymmenen prosentin alennuksen. Kielletyt kirjat on tunnettu avokätisestä kansallismielisten järjestöjen ja tahojen tukemisesta. Esimerkiksi Sinimusta Liike kiitteli viime talvena kirjakaupalta saatua suurta lahjoitusta.

Viime talvena suurempi yleisö sai tietää kaupan olemassaolosta, kun äärivasemmisto keksi ryhtyä boikotoimaan kauppaa. Pian sen nimi olikin kaikkien suurten lehtien sivuilla ja sen seurauksena kauppa kävi paremmin kuin koskaan.

Kaupan osoite on kielletytkirjat.com

Laita sen sosiaalisen median tilit seurantaan:

Twitter, Instagram, Telegram

https://mobile.twitter.com/kielletytkirjat
https://www.instagram.com/kielletytkirjat2/
https://t.me/KKKirjat

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Minä jo luulin, että on ollut Suomessa ”ohiammuttavana” ”hyvien ihmisten” peppu tulehduksen takia!

On saavutus säilyä tuolta reissulta hengissä ja liki yhtä suuri saavutus ”päästä” sieltä pois! Nimittäin kun ”työnantajat” pyrkivät ”pitämään” kiinni hyvästä työntekijästään!

Pulteri

Nyt oli tavallista pätevämpi syy pistää kauppa telakalle. Arvostan.

ike

Kummallista että kirjat ovat niin vaarallisia, no ei oikeastaan. Tieto on valtaa ja kaikki keinot ovat käytössä että se ei saavuttaisi tavallisia ihmisiä. Nykyään tuo sensurointi on vaan paljon vaikeampaa, aina löytyy joku keino etsiä tietoa ja sehän ei niitä ihmisiä ja poliitikkoja miellytä jotka haluvat tarjota vain yhden totuuden. Kuten tiedämme diktatuureissa on tarjolla vain yksi totuus. On maita jotka ovat menossa kohti diktatuuria ja sitten niitä jotka ovat siitä irtautumassa, missä luulette suomen ja noin laajemminkin, EU:n seisovan.

Ilkka Forsten

Ei meillä seiso, siitä kaikki johtuu. Tämä ikä tekee jo kaikenlaista.