Kotimaa

Kiertävät tavarakauppiaat anastivat omaisuutta Kuopiossa

Uhrin asunnosta anastettiin lompakosta pankkikortti ja tunnusluku myyntitapahtuman yhteydessä. Anastetulla pankkikortilla nostettiin myöhemmin huomattava summa automaatista.


Jynkän kaupunginosassa Kahakuja 2:ssa kävi lauantaina 17.9.2016 n. klo 14.00 – 14.30 pariskunta kaupittelemassa tyynyliinoja, pyyhkeitä ja pannunalusia. Uhri osti tuotepaketin pariskunnalta. Pariskunta jäi asunnolle vielä kaupanteon jälkeen juomaan kahvit. Pariskunnasta toinen poistui välillä vessaan ja ilmeisesti tällä välin anasti pankkikortin ja tunnusluvun. Uhri huomasi vasta myöhemmin pankkikortin anastuksen ja rahojen nostamisen tililtä.

Kuopion poliisi pyytää vihjeitä pariskunnasta, joka on liikkunut mahdollisesti kaupittelemassa tyynyliinoja, pyyhkeitä ja pannunalusia. Poliisi pyytää myös vihjeitä pariskunnan käytössä olleesta ajoneuvosta.

Mies on puhunut murtaen suomea, pituudeltaan n. 170 cm, tummaihoinen muttei mustaihoinen ja on ruumiinrakenteeltaan pyöreä. Mies oli kertonut olevansa hollantilainen. Miehellä oli jalassa vaalean ruskeat samettihousut ja yllään harmaa takki.
Nainen oli puhunut hyvää suomea ja oli kertonut olevansa suomalainen. Nainen oli pituudeltaan n. 150 cm ja hänellä oli vaatetuksena hyvin pitkälti samanlainen vaatetus kuin miehellä.

Erään havainnon perusteella pariskunta on voinut olla liikenteessä harmaa/sinertävällä henkilöautolla.

Vihjetiedoista voi ilmoittaa vihjepuhelimeen p. 029 5415 232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa