Eurooppa

Kiista hameen helman pituudesta johti Duisburgissa mellakkaan

Kuva Shutterstock.

Kulttuurieroista johtuva näkemysero hameen helman pituudesta johti Duisburgin Rheinparkissa mellakkaan.

Viime viikon tiistaina noin klo 20 kahden ryhmän välinen mellakka puhkesi Duisburgin Rheinparkissa. Poliisin mukaan suusanallisena kinasteluna alkaneessa ja nyrkkitappeluun päättyneessä yhteenotossa kyse oli ”kulttuurieroista”.

Kiista koski toisessa ryhmässä olleen naisen hameen helman pituutta, tai oikeammin, sen liiallista lyhyyttä.

– 50-vuotiaan naisen paljastava pukeutuminen ei sopinut yhteen 20-vuotiaan käsitysten kanssa, poliisin tiedottaja sanoo.

WAZ-julkaisun mukaan turkkilaistaustainen Duisburgissa asuva 20-vuotias mies oli kysynyt naiselta, miksi tämä näyttelee sääriään. 20-vuotias turkkilaismies oli liikkeellä kolmen muun turkkilaistaustaisen kanssa.

Nainen ei kuitenkaan ollut samaa mieltä asiaan liittyvistä kulttuurisista näkökohdista, vaan ihmetteli isoon ääneen, miksi vastapuolen ryhmässä miehet ja naiset istuvat erillään toisistaan.

Poliisin mukaan yhteisen ymmärryksen puute kulttuurieroista johti molemminpuolisiin loukkauksiin ja lopulta nyrkkitappeluun, jonka johdosta yhden taisteluun osallistuneen olkapää meni sijoiltaan. Tappeluun osallistui yhteensä kuudesta kahdeksaan henkilöä, ja sijoiltaan menneen olkapään lisäksi tappelussa tuli myös muita vähäisiä vammoja.

Poliisi tutkii asiaa.

  • 592
    Shares