Kulttuuri

Kiuas Kustannus jakaa Islam-tietoutta kansanedustajille

Kuva Pixabay / CC0 Creative Commons.
Kiuas Kustannus jakaa Islam-kirjan kansanedustajille.

Helsingissä toimiva kustannusosakeyhtiö Kiuas jakaa keskiviikkona 25. lokakuuta norjalaisen kirjailijan Hege Storhaugin teoksen Islam – Yhdestoista vitsaus kaikille Eduskunnan 200 kansanedustajalle ja 13 europarlamentaarikolle. Tempauksen tarkoituksena on kiinnittää Suomen päättäjien huomio poliittisen islamin aiheuttamaan uhkaan Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Islam – Yhdestoista vitsaus.

Hege Storhaug (s. 1962) on norjalainen kirjailija ja poliittinen aktivisti. Hän on julkaissut yhdeksän teosta, kirjoittanut lukuisiin norjalaisiin sanomalehtiin ja toimii Human Rights Service -järjestön tiedottajana. Islam – Yhdestoista vitsaus ilmestyi Norjassa vuonna 2015 ja oli ilmestymisvuonnaan maansa suurimpia bestsellereitä, vaikka valtavirtainen media jätti sen aluksi lähes tyystin huomiotta.

Kirja pohtii laajan aineiston tuella, ovatko islamilaisten maiden tyypilliset piirteet kuten uskonnollinen diktatuuri, suuret erot kansan ja hallitsijoiden välillä, naisten alistettu asema ja vakavat väkivaltaiset konfliktit leviämässä myös pohjoismaisiin yhteiskuntiin. Teos ilmestyi suomeksi viikko sitten.

Kiuas on keväällä 2016 toimintansa aloittanut, yhteiskunnalliseen ja filosofiseen kirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Sen internetsivut löytyvät osoitteesta www.kiuaskustannus.com.

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset