Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Kokoomuspoliitikko Daniel Rahmanin pakolaisbisnes kukoistaa Kirkkonummella

Kuva: Daniel Rahman FB

Egyptiläis-suomalainen Rahmanin Babando Oy on avannut 200-paikkaisen vastaanottokeskuksen, joka toimii vuokrakerrostaloissa. Ukrainalaisille tarkoitettu vastaanottokeskus toimii kerrostaloasunnoissa Masalassa ja Gesterbyssä.

Maahanmuuttovirasto rahoittaa Babando Oy:n toimintaa, virasto on tehnyt toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vastaanottokeskuksen toiminnasta Rahmanin yrityksen kanssa. Vastaanottokeskuksen asukkaat saavat muun muassa sosiaalityöntekijän ja sairaanhoitajan palvelut.

Kirkkonummen kunnan tarjoamat vastaanottokeskukset eivät ole kelvanneet Maahanmuuttovirastolle, vaikka tyhjiä kunnan majoitustiloja on paljon.

Kirkkonummen kunta on keskustellut asiasta muun muassa kunnanhallituksessa. Osa kuntapoliitikoista on suhtautunut varauksella keskuksen perustamiseen, koska todennäköisesti toiminta jää pysyväksi ja tulevaisuudessa keskukseen saatetaan majoittaa muitakin kuin Ukrainan pakolaisia. Jos keskukseen majoittuu alle 16-vuotiaita, kunnan on järjestettävä heille peruskouluopetusta.

Babando Oy:n toimitusjohtaja Rahman on ollut perustamassa myös maahanmuuttajille Integrify-nimistä yhtiötä, joka on vuosien ajan järjestänyt maahanmuuttajille it-alan opetusta.

Rahman oli eduskuntavaaleissa 2019 ehdolla Kokoomuksen listalla Helsingin vaalipiirissä, mutta ei tullut valituksi.

Lähde Viisykkönen, Daniel Rahmanin Facebook

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
iks

”Daniel Rahman on kauppatieteiden maisteri sekä Integrifyn perustaja ja toimitusjohtaja. Rahman on opiskellut markkinointia ja kansainvälistä johtamista Aalto-yliopistossa. Integrify on yksi Sitran Ratkaisu 100 -haastekilpailun kilpailijatiimeistä. Daniel on myös yksi Global Impact Challenge Finland 2017 -kilpailun finalisteista.”

Tapperlund

Näitä Rahamadeita voisi alkaa siirteleen kontteihin….

John Quiman

Kun poliitikot televät tuollaisilla asioilla bisneksiä, eivät he vältä kiusausta vaikuttaa poliitiikan kanavia myöten bisneksen edistämiseen.

Poliitikkojen avullahan Sipiläkin teki reippaasti miljoonia, eikä varmasti ollut osaton asian junailuun.

Ilkka Forsten

Egyptiläisenä rakennuttaa seuraavaksi pyramidit Kirkkonummelle, siinä on sitten hyvä aloittaa ura kokoomuspoliitikkona ja faaraona.

Kata

😀 Onkohan Kaptah vielä mukana… 🙂

Ilkka Forsten

Aika näyttää, mutta jotenkin tuntuu että kolmentuhannen vuoden kuluttua, jos allah suo, kirkkonummelta tehdään muinaislöytö, muumioitunut poliitikko minkä arvellaan olleen faarao Rahman ensimmäinen. Tähän päätelmään tullaan koska vainajan viereen on haudattu kuusitoista ruukullista 500 euron seteleitä, runsaasti suitsukkeita sekä kolmen, alunperin Ukrainalaisen jalkavaimon jäänteet. Muumion kunto tulee hämmästyttämään tutkijoita ympäri maailman, sillä käy ilmi että kreosootti jolla edesmennyt faarao käsiteltiin, on lähtöisin jo Ruotsinvallan ajalta, siis ajalta kun suomen ahne ja mistään piittaamaton kolonialistinen tervanpolttajien salaseura, myi aineitaan toisille kolonialisteille laivojen tervaukseen. Hymy muumion huulilla kertoo siitä että hän oli hyvin arvostettu kokoomuksen riveissä heti, kun valtaan pääsi häntä edeltänyt faarao Orpo. Kukaan ei ole siihen menessä löytänyt paikkaa johon faarao orpo on haudattu, mutta yleisesti uskotaan että hänet voisi löytää kuninkaiden laaksosta, joka aikoinaan tunnettiin kultahammasrannikkona alkaen Helsingin West Endistä.

Villeimmät arviot liikkuvat oletuksessa että faarao orpo olisi haudattuna Hietaniemeen valtion kustannuksella, mutta toisaalta paikan rahvaan-omaisuus sekä lukematon määrä taviksia, ei tue tätä arviota.

Myöhemmin kirkkonummen pyramidit tarjoavat mystikkaa, sillä havaitaan että niiden sisällä on käytäviä sekä huoneita joissa on yhä erotettavissa entisten käyttäjien jätöksiä. Laajalla spektrillä sekä kaikumittauksella + radiohiiliajoituksella huoneet määritellään jo vanhemmiksi kuin itse pyramidit. Kuinka kaarnaveneteknologian taidoilla on voitu rakentaa huoneita ilman ulkoseiniä, eli ”ulkohuoneita.” Ja yllättävin arvio onkin, että pyramidit ovat ollet suuruudenhullun faaraon tarpeita varten rakennettuja sekä verovaroin ylläpidettyjä vessoja. Ajan haurastama, kellastunut Soft Embon pala lisätään Kirkukin kansallismuseon aarteisiin, sillä se löydettiin erittäin suuren son****aläjän kupeesta. Paperin kulmasta voi yhä havaita piirroksen joka esittää kirkkovenettä, mikä puolestaan tukee käsitystä faaraon taiteellisuudesta ja luomiskyvystä.

Kaikki tämä on kaukaista tulevaisuutta, jota ei todennäköisesti koskaan tule sillä ilmastohätätila ja suuri hiilidioksidin määrä lopettaa kaiken järjellisen jo vuonna 2023. Tämä puolestaan tarjoaa villejä arvauksia siitä mihin vihreän kalifaatin älyköt on tuolloin haudattu. Etymologiaan perehtyneet arvelevat että Neferiti Ohisalo olisi muinaisen tuulivoimalan lähellä olevan hautakummun alla, mutta paikkaa ei päästä tutkimaan, koska kaikki rahat on käytetty Afrikan hyväksi jo aikoja sitten, ja Al – Shabaab kiistää saaneensa mitään apua sisällis-sotia ennalta ehkäisevään rahastoonsa. Muinaishautoja etsivät ryhmät ovat puolestaan vakuuttuneita siitä että myöskin tämä kysymys ratkaistaan, sillä tuulivoimalan läheltä on tuolloin löydetty Teslan merkki, jossa on riimukirjaimin tuherrettuna kaksi aakkosta M ja O. se voi olla Matti ja Olli, koska suvaitsevaisuus takasi heille yhteisen elämän, mutta itse uskon että kirjaimet ovat lähtökohdiltaan ministeriin viittaavat. Niin ylhäinen henkilö, ja korkean sosiaalisen statuksen omaava kuin ministeri, ei olisi haudattu ilman sähköauton logoa. Asia varmistuu mikäli alueelta löydetään edes pieni viittaus tuulivoimaloihin, kuten pätkä propelia, tai töpseli. Öljyä ei löydy, sen tiedämme, sillä historiaan kirjattiin anno domini 2023 että Venäjältä ei tuoda mitään koska fossiilisista polttoaineista oli päästävä eroon.

Hyvää ehtoonjatkoa, se on tämä hillitön helle kun laittaa rustaamaan mitä tahansa huttua. Nyt alkoi naispuolisetkin häiritsemään, imevät keppiä vaikka miten yritän hätistellä niitä pois, siis hyttysiä.. Mitä te nyt kuvittelitte ?

Kata

😀 😀 😀 Ei siis mie vaan nauran,en voi lopettaa!Kiitos tästä hienosta historian pläjäyksestä!
Tässä tuli esiin kaikki! 😀

ike

Niitä taitaa olla useita.

Toin sen näisin

Eikös ukrainalaisia naisia ja lapsia ole käytetty kemujen toimesta hyväksi Euroopan vokeissa? Ehkäpä Rahman päätti pistää pystyyn oikean parituskeskuksen. Haiskahtaa bisneksille kun asialla on kokkari ja kemu samoissa sandaaleissa. Ja terveyspalvelut sukupuolitauteja silmällä pitäen.

Pelleilyä

Kyllä niitä on viety seksi orjiksi. Ja juuri näiden suvakkien lemmikkien toimesta monesti. Onkin naurettavaa, että näistä ei pidetä meteliä. Sen sijaan inistään setämiehistä. Kuinka katsoi liian pitkään jne. Ihan uskomatonta p***aa nämä idioottimaiset vihervassurit jaksavat keksiä ja pitää yllä. Esim tämä naurettava Suomelan tapaus. Joku otti kuvan. Voi luoja. Hirveä kriisi. Eräs entinen missi oli kulttuuriministeri ja paljastavissa kuvissa. Nyt on Vanhanen niin kiukkuinen.

Ilkka Forsten

Se kulttuuriministeri koki elämänsä pahimman hetken kun kotona syttyi tulipalo. Hän kertasi silloin tapahtunutta ja pahoitteli että kirjatkin paloivat, johon joku totesi että vakava paikka, Karpela ei ollut vielä ehtinyt värittää niitä kaikkia.

Sama ministeri meni Vatikaaniin ja polvistui Paavin edessä, mikä ei kuulu protokollaan, sillä me emme ole Roomalais-Katolisen uskon tunnustajia. Ehkä se virhe tapahtui ikään kuin refleksinä, jos Vanhasen edessä on pitänyt polvistua jalkavaimo kun oli. Sittemmin vanhanen löysi muijan IKEA:sta mutta yllättyi kun se piti itse kasata. Kuusi-osainen palapeli oli liikaa pääministerin ymmärrykselle. Käyttöohjeissa oli havainnekuvat mihin tulee sijoittaa jakorasia, joka muuten tulee siihen haarakytkennän kohtaan josta vanhanen oli epäilemättä eniten kiinnostunut.

Madame Ruusunen kirjoitti myöhemmin kirjan jossa hän kuulemma arvosteli kukkakepin avuttomuutta, ja taas kukkakeppi nenääntyi. Niin päättyi ” tappi ” vanhasen ura suurena kalifina, ja nykyään hän on lähinnä juoksupoikana keskustan kulisseissa. Minun henkilö kohtainen vihani vanhasta kohtaan, juontaa juurensa Jokelan tapahtumiin, tai oikeammin sen jälkimaininkeihin. Tappihan yritti kuohia kaikki aseenomistajat väsäämällä lakia mikä mahdollistaisi laillisten välineiden pois-oton ilman mitään syytä. Ensin hän julisti ettei saa yleistää, tekijä oli yksinäinen ja MT potilas, mutta sitten kävikin ilmi että yksi uhreista oli vanhasten perhetuttavan varhaisteini, ja niin kaikki suomen aseenomistajat luokiteltiin syylliseksi. Muuan kokoomuslainen naisministeri sai tuolla samalla hetkellä päälleen kiroukseni, koska hän näki oikeudekseen muutella maan lakeja oman mielensä mukaiseksi. Niin, se oli Anne Holmström KOK(kelia latva täynnä.) jopa virka-aikana. Punainen nenä ja perunamaa.. Repikää siitä huumoria.

Kata

😀 No pakko se on repiä sitä huuumoria kun sitä vaan on mukana!

Muistan tuo Jokelan ja nämä tapahtumat.
Sitten rouva ruusunen kirjoitti kirjan…ei siis julkkareissa oli vasta kannet… 😀 ja uunipotuista puhetta hahahhahahahahahahahhahahahahhahaaa meän pollitiikot!

Juha

Kommunistinen kokoomus seuraa Stalinin jalanjälkiä väestön joukkosiirroissa. Stalin siirteli eri kansallisuuksia ympäri laajaa venäjänmaata ja siksi esim Kazakhstanissa on nyt pieni 2 %n saksankielinen väestö, joiden alkuperä oli nykyisen Kaliningradin alueelta.

Näiden väestönvaihtojen tarkoitushan oli hävittää kansallisuudet ja kulttuurit. Sama tavoite on kommunistisella kokoomuksella mm. Orpo toi sisämnisterinä mukamas syyrian pakolaisia n. 50 000 Suomeen joista olikin vain pieni osa sodan jaloista paenneita. Eli sota oli vain tekosyy väestön massasiirroille.. todellinen tarkoitus on tuhota Suomi itsenäisenä valtiona ja omana kansallisuutena. Mutta kokoomushan on suuri huijaus.. kommunismia valeoikeiston kuorissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
John Quiman

Väestönvaihtojahan tässä katsellaan vierestä nykyään ja ihmetellään, että miksi niin harva käsittää mitä on tapahtumassa.

Kata

No nuo queer jutut ja 137 pukusuolta on tärkeämpia ja pukusuolettomat liikennemerkit ja samoin suolettomat henkilötunnukset ettei vaan loukkaa ketään her,them,him,hon,han,hon-tyyppiä.
Mikä hullu maailma.

Hölmölä nimeltään suomi

Jätkä takuulla ohjeistaa miten tulla, jäädä ja saada Suomesta kaikki tuet yms. Ja tekee tiliä veronmaksajien piikkiin. Onko tämä Kemujen uusi bisnes kebabpitsojen ohella? Luultavasti tästä jätkästä tehdään vuoden uussuomalainen.

Ilkka Forsten

Tai turvemultaa, sille on aina käyttöä.