Eurooppa

Koraanit palavat Ruotsissa

Kuvituskuva. Kuva Shutterstock.

Tanskalainen Stram Kurs -puolue on ruotsalaisten yhteistyökumppaneidensa avustuksella polttanut koraaneja Ruotsissa vastalauseena Ruotsia ja muita sivistyneitä maita uhkaavalle islamisoitumiselle, joka on hallitsemattoman maahanmuuton aikaansaamaa.

Tanskalaisen puolueen johtaja Rasmus Paludan kertoi aiemmin, että koraaninpolttajaisia järjestetään Ruotsissa riippumatta siitä, myöntääkö poliisi lupaa vai ei.

Torstaina koraani paloi Rinkebyssä, Tukholman maahanmuuttajalähiössä.

– Tänään Stram Kurs poltti koraanin ruotsalaisessa persläpighetto Rinkebyssä. Monet rikolliset ovat sanoneet, ettemme koskaan pysty tähän. Mutta teimme sen. Islam on paha ja alkeellinen uskonto, jolla ei ole sijaa Tanskassa, Ruotsissa tai missään muussa sivistyneessä yhteiskunnassa.

Perjantaina koraani poltettiin toistamiseen Malmön Rosengårdissa.

– Stram Kurs on polttanut koraanin tänään Rosengårdissa. Lopetamme koraanien polttamisen, kun islamia ei enää ole Ruotsissa.

Elokuun lopussa Stram Kurs poltti koraanin Malmön Rosengårdissa. Tapahtuma laukaisi laajat maahanmuuttajamellakat, joissa useita poliisia loukkaantui ja 15 henkilöä pidätettiin.

Perjantaina koraani kärähti myös Göteborgissa.

– Tänään poltimme Koraanin Göteborgissa. Mutta ei syytä huoleen: kun islam on poistunut Ruotsista, lopetamme!

Stram Kurs -puolueen mukaan koraaninpolttajaiset järjestetään nöyryyttämään islamia. Mielenosoituksilla puolue pyrkii ”ivaamaan ja nöyryyttämään islamia ja väärää profeettaa Muhammedia, joka oli pedofiili ja raiskasi 9-vuotiaan Aisha-tytön.”

Lähteet Stram Kurs, Kansalainen (1, 2).

  • 540
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset