Eurooppa Rikos

Korealaisten turistien bussi yritettiin polttaa – Korea varoittaa kansalaisiaan menemästä Pariisin siirtolaisalueille

Kuvituskuva. Kuva Wikimedia Commons.

Korean lähetystö varoitti Korean kansalaisia menemästä pääosin siirtolaisten asuttamalle Pariisin Seine-Saint-Denisin alueelle sen jälkeen, kun rikolliset terrorisoivat turistien bussia.

Noin 40 korealaisen turistin ryhmää läpsittiin, uhkailtiin ja ryösteltiin viiden turistibussiin tunkeutuneen miehen toimesta bussin juututtua ruuhkaan Bobignyn lähettyvillä – paikalla missä on ollut poliisin vastaisia mellakoita.

Tunkeutujat ensin läpsivät jotakin matkustajia, sitten ryöstivät kaiken bussissa olleen arvotavaran, pankkikortit, käteiset ja jopa Eurostar -junaliput, ennen kuin lopulta yrittivät sytyttää bussin tuleen ollessaan poistumassa siitä, Le Parisien kertoi tiistaina.

Korean Pariisissa sijaitsevan lähetystön mukaan huutelivat uhkauksia matkustajille tunkeutuessaan bussiin ja uhkailivat sitten matkustajia nähtävästi lasipullolla, jolla he myös kopistelivat bussin etuosassa istuvia matkustajia päähän.

Tapaus sattui kun ryhmä lomalaisia oli matkalla Eiffel-tornilta Seine-Saint-Denisessä sijaitsevaan hotelliin. Hotellin johtajan mukaan paniikissa olleet matkustajat pääsivät lopulta päämääräänsä, hotelliin, ja hänen mukaansa turistiryhmä kieltäytyi poistumasta hotellista, edes tekemään rikosilmoitusta.

”Tapahtunut on erittäin valitettavaa, mutta onneksi kyseessä on marginaalitapaus,” hotellin johtaja kertoi Le Parisiennelle. Lehti kertoi, että tapahtuman jälkeen Korean lähetystö oli neuvonut Korean kansalaisia pysymään poissa Seine-Saint-Denisestä.

Kun hyökkäys bussiin tapahtui lauantai-iltana, noin 2,000 henkilön poliisin vastainen mielenosoitus oli muuttunut väkivaltaiseksi. Seurauksena oli paikallisen median mukaan ”väkivaltatapauksia, särkyneitä ikkunoita, kyynelkaasua ja palaneita ajoneuvoja.”

Seine-Saint-Denis, alue missä jo vuonna 2005 jopa 60 prosenttia alle 18-vuotiaista oli ulkomaalaista alkuperää, on kokenut kovia meneillään olevissa poliisien vastaisissa levottomuuksissa.

Viime kuussa Breitbart Lontoo kertoi,että Ranskaan matkaavien turistien määrä on laskenut jyrkästi nousevan rikollisuuden ja väkivallan vuoksi.

Kiinalaisten matkatoimistojen liiton puheenjohtaja Ranskassa, Jean-Francois Zhou varoitti, että kasvava väkivaltaisuus, varkaudet ja ahdistelut ovat muuttaneet Ranskan yhdeksi huonoimmista turistikohteista maailmassa.

Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa