Eurooppa Maahanmuutto

Köyhä maahanmuuttajaperhe sai valtavia summia sosiaaliavustusta – sitten paljastui, että perhe kuului rikolliseen maahanmuuttajaklaaniin, jolla oli paljon rahaa ja aseita

Kuva Shutterstock.

Saksassa Leverkusenin kaupungissa asui libanonilaisjuuret omaava perhe. Perhe oli hyvin köyhä, tai ainakin sellaisen kuvan he antoivat viranomaisille. Sosiaaliviranomaiset antoivatkin valtavia summia köyhän perheen tukemiseen.

Sitten poliisi alkoi epäillä jotain olevan vialla. Oliko libanonilaisperhe sittenkin vetänyt herkkäuskoisia ja poliittisesti korrekteja viranomaisia ​​nenästä?

Perhettä ja sen taloutta alettiin seurata. Perheen todettiin nostaneen vuosien mittaan 400 000 euroa sosiaalitukia, mutta sitten todettiin myös, että perhe asui valtavassa huvilassa. Viime tiistaina ylenpalttinen sosiaaliturva vaihtui rynnäkköön, jolloin poliisi räjäytti tiensä huvilaan.

Kotietsintä ei osoittautunut kovin helpoksi, sillä perhe ei halunnut avata ovia poliisille. Tilanne johti siihen, että poliisin oli käytettävä panssaroitua ajoneuvoa päästäkseen portista läpi. Sitten erikoisyksikkö räjäytti talon etuoven. Kun poliisit pääsivät huvilaan, neljä perheenjäsentä pidätettiin.

Sen sijaan että maahanmuuttajaperhe olisi ollut hyvin köyhä ja hädänalainen, se olikin taloudellisesti hyvin toimeentuleva klaani, jolla oli pitkä lista rikoksia kontollaan. Sosiaaliturvahuijaukset olivat vain pieni osa klaanin laittomia liiketoimia.

Leverkusenin ”köyhä perhe” kuuluu yhteen Saksan tehokkaimmista rikollisjärjestöistä, niin sanottuun Al Zein -klaaniin. Al Zein -klaani yhdessä Remmo-klaanin kanssa, jolla on myös maahanmuuttajatausta Lähi-idästä, ovat Saksan voimakkaimpia rikollisklaaneja.

46-vuotias isä on yksi klaanirikollisuuden ehdottomista johtohahmoista Nordrhein-Westfalenissa. Näin sanoo osavaltion sisäministeri Herbert Reul.

Viranomaisten arvion mukaan klaaniin kuuluu nykyään 227 henkilöä, joiden epäillään tehneen yhteensä 441 rikosta.

Poliisi teki useita jännittäviä löytöjä murtauduttuaan perheen huvilaan. Talosta he löysivät 290 000 euroa käteistä, ja takavarikoidun omaisuuden arvo on kaikkiaan noin 600 000 euroa. Huvilan arvo ei ole summassa mukana.

Suuri huvila rahoitettiin ”rahanpesulla sen puhtaimmassa muodossa”, kuten yksi tapauksen tutkijoista sanoo. Useat ihmiset olivat siirtäneet perheelle suuria summia ”lahjoina” tai ”lainoina”. Nämä lahjoittajat saivat sitten varoja takaisin tuntemattomalta toimijalta.

Tutkijat ovat löytäneet talosta jälkiä erilaisista rikollisuuden muodoista kuten esimerkiksi väkivalta, rahanpesu, huumerikollisuus ja kiristys.

Kotietsinnän aikana he löysivät myös kalliita autoja ja rannekellon, jonka arvo oli noin 30 000 euroa.

Huvilasta löytyi myös pistooli ja AK47-rynnäkkökivääri. Lisäksi löydettiin pino koronatestitodistuksia, jotka voidaan täyttää tarpeen mukaan riippuen siitä, tarvitaanko positiivinen vai negatiivinen tulos.

Libanonilaisperhettä vastaan suunnattu laajamittainen viranomaistoiminta on osa järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaa Nordrhein-Westfalenissa. Nykyisten pidätysten takana on useita vuosia kestänyt tutkinta.

Lähde Welt.

Lisää tietoa Eurooppaan tuoduista Lähi-idän klaanikulttuureista löydät täältä:
Lähi-idän klaanikulttuurit – Paljon vanhempi kuin islam
Lähi-idän klaanikulttuurit – Klaanien hierarkia määrittelee yhteiskunnallisen aseman

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit