Eurooppa

Kreikkalaiset vasemmistoanarkistit sytyttivät vahingossa toverin palamaan

Kuvakaappaus Youtube.

Kreikan Thessalonikissa mielenosoittaja sytytettiin vahingossa palamaan. Mies syttyi palamaan, kun äärivasemmistolaisten anarkistien heittämä Molotovin cocktail osui toverin jalkaan.

Tapaus sattui viime viikolla mielenosoituksessa, kun noin 7000 ihmistä osallistui poliisitoiminnan yliopistokampuksilla sallivan uuden lain vastaiseen marssiin.

Marssi alkoi rauhanomaisesti, mutta tilanne eskaloitui nopeasti, kun noin sadan mielenosoittajan joukko otti väkivaltaisesti yhteen poliisin kanssa ja paiskoi viranomaisia erilaisilla heitteillä kuten Molotovin cocktail -polttopulloilla.

Molotovin cocktail osui vahingossa yhden vasemmistoanarkistin jalkaan. Videolla voidaan nähdä, kuinka anarkistin jalka on tulessa, ja poliisit yrittävät sammuttaa paloa.

Myöhemmin viranomaiset ilmoittivat pidättäneensä tuleen syttyneen miehen, sillä myös hän oli heitellyt poliiseja polttopulloilla.

Epäonnisessa tapahtumassa loukkaantunut mies vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vasemman reitensä palovammoihin.

Poliisi sai lopulta tilanteen hallintaan kyynelkaasun ja tainnutuskranaattien avulla. Yhteenotossa kaksi mielenosoittajaa loukkaantui ja useita autoja vaurioitettiin.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit