Eurooppa

”Kuningas Oleskelija” on tuomittu jo lähes 10 kertaa – ”Paskat, takaisin kotimaahan? Minä sanon ei, jään tänne Saksaan!”

Paskat, takaisin kotimaahan? Minä sanon ei, jään tänne Saksaan! Kuvakaappaus Youtube.

Mohamed Youssef T. tunnetaan myös nimellä King Abode – Kuningas Oleskelija. Mies on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen jo vuonna 2017 ja hänet on tuomittu jo 7 kertaa. Tuomioista huolimatta miestä ei ole saatu karkotettua maasta.

Mohamed Youssef T. saapui Saksaan vuonna 2014. Turvapaikkaa hakiessaan mies väitti syntyneensä vuonna 1996.

Ollessaan myöhemmin syytettynä 24 rikoksesta mies kuitenkin väitti syntyneensä vuonna 1997. Oikeus uskoi miehen väitteitä ja vankeustuomion sijaan määräsi miehelle nuoriso-oikeudessa 16 kuukautta ehdonalaista. Rikokset liittyivät huumeiden hallussapitoon, väkivaltaan, omaisuusvahinkojen aiheuttamiseen, kunnianloukkauksiin sekä poliisin vastustamiseen

Vuonna 2018 Kuningas Oleskelija sai 8 kuukauden vankeustuomion riehuttuaan junassa. Mies uhkaili, herjasi ja puri erästä matkustajaa käteen.

Koska aiemmat tuomiot perustuivat miehen uutena tietona esille tuomaan syntymävuoteen 1997, Dresdenin oikeus perui 8 kuukauden vankeustuomion. Mies pitäisi tuomita nuoriso-oikeudessa, ei aikuisena.

Kuningas Oleskelija -nimi korostaa miehen itsensä mukaan Saksan kyvyttömyyttä poistaa häntä maasta.

– Paskat, takaisin kotimaahan? Minä sanon ei, jään tänne Saksaan! Mohamed sanoi vuonna 2019.

Lähteet Bild, Kansalainen.

  • 975
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset