Eurooppa

Kuninkaalliset ilmavoimat edistää monimuotoisuutta – RAF:n sukupuolineutraali verkosto: ”Totaalinen osallistaminen ei ole neuvoteltavissa”

Supermarine Spitfire. Kuva Pixabay.

Kuninkaalliset ilmavoimat (RAF) Iso-Britanniassa haluaa sopeutua 21. vuosisadalle ja edistää sukupuolineutraaleja pronomineja kuten ”ze”, ”per” ja ”hir”.

102-vuotias RAF kertoi, että se ”aktiivisesti edistää monimuotoisuutta ja osallistamista kaikissa sotilasarvoissa monin tavoin” ja että ”avoin ja läpinäkyvä valittujen pronominien käyttö on yksi tapa toteuttaa inkluusiota”.

Tämä tarkoittaa sitä, että historiallinen termi ”Leading Airman” voisi tulevaisuudessa olla ”Leading Aircraft-Per”.

RAF muuttaa myös pukeutumista koskevat koodinsa. Kuninkaalliset ilmavoimat sallii jatkossa muun muassa ”Cornrow”-hiustyylin, kiharat ja letit. Myös tietynlaiset turbaanit ovat sallittujen listalla. Niiden tulee olla tietyn väriset ja turbaanissa tulee olla kokardi.

– RAF on tarkistanut hiuspolitiikkaansa säilyttääkseen korkeat ulkonäkövaatimukset ottaen samalla huomioon erilaiset hiustyypit ja kulttuurit sekä heijastaakseen yhteiskuntaa, jota sen on suojeltava, Kuninkaallisten ilmavoimien tiedottaja kertoi.

– Tämä on yksi tärkeä askel monista, kun tuotetaan täysin osallistavia seuraavan generaation ilmavoimia 21. vuosisadalle sopiviksi.

Totaalista osallistamista

Ilmavoimien sukupuolineutraali verkosto RAF LGBT+ Freedom Network otti tiedon riemuiten vastaan.

– Totaalinen osallistaminen ei ole neuvoteltavissa. Se on kriittistä tiimin koheesion ja operatiivisen onnistumisen kannalta, verkosto twiittasi. Tosin RAF onnistui lyömään Hitlerin Luftwaffen ilman sukupuolineutraaleja pronomineja.

– Koko henkilökuntaa kannustetaan varmistamaan, että he puhuvat ihmisille heidän valitsemiensa pronominien mukaisesti, verkosto lisäsi

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa