Eurooppa Rikos

Kunniamurhat ravistelevat Saksaa

blood knife
Kuva Maarten van Damme / Flickr / CC BY 2.0

Juuri kun kohu viime viikolla Saksassa Baden-Württembergin Laupheimissa kunniamurhan yrityksestä selvinneen 17-vuotiaan neidon ympärillä alkoi laskeutua, tapahtui samassa osavaltiossa uusi sattumus, joka ylittää järkyttävyydellään ja lopputuloksellaan kaikki edelliset.

Perjantaina 2. maaliskuuta Baden-Württembergin Mühlacker:issa, joka sijaitsee noin 40 km Stuttgartin ulkopuolella, tapahtui järkyttävä veriteko. Syyrialainen 41-vuotias mies surmasi 37-vuotiaan vaimonsa puukolla. Syyrialainen mies pakeni paikalta poikansa kanssa jalan, ja hänet pidätettiin melkein heti teon jälkeen rautatieaseman läheisyydessä. Poliisille asiasta ilmoitti asuntoon jäänyt alaikäinen tytär.

– Poliisin suuroperaatiossa onnistuttiin pidättämään tekijä pian teon jälkeen, kertoo poliisin tiedote.

”Viesti kaikille naisille”

Tapauksen järkyttävyyttä lisää tekijän teon jälkeen puhelimellaan tekemä video, jonka hän latasi Facebook-yhteisöpalveluun.

– Menin sopimaan vaimoni kanssa asioista ja selvittämään ongelmiamme, mutta hän heitti minut pihalle ja siksi puukotin häntä. Tämä on viesti kaikille naisille, jotka tekevät tällaista miehilleen! syyrialainen selkeyttää videossaan tekonsa motiiveja.

Talo Syyriassa myyntiin ja ulkomaille

Pforzheimer Zeitung on kääntänyt miehen videoviestin.

– Kaikki mitä minä halusin oli elää lasteni kanssa. Minä myin taloni sodan takia ja voidakseni matkustaa pois, kertoo syyrialainen videossaan. Heidän saavuttuaan Saksaan oli hänen vaimonsa rakastunut toiseen mieheen.

– Jumala oli meille vihainen ja siksi tämä kaikki tapahtui, sota ja kaikki muu, mies kertoo videolla.

Lähteet: Poliisin tiedote, Stuttgarter Zeitung, Pforzheimer Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit