Eurooppa Rikos

”Kuolemanpartion” ruotsinsomalien rangaistukset vahvistettiin Tanskassa – kolmelle elinkautistuomiot

Kuva Shutterstock.

”Kuolemanpartion” johtaja, 23-vuotias Mohamed Ali ja kaksi jengin jäsentä tuomittiin elinkautiseen vankeuteen kaksoismurhasta Tanskan Herlevissä vuonna 2019. Kaksi nuorempaa syytettyä sai lievemmän rangaistuksen.

Tanskan hovioikeus ilmoitti, että ruotsinsomalit Mohamed Ali ja neljä muuta ovat syyllisiä kaksoismurhaan Herlevissä 2019. Samalla vahvistuivat miesten rangaistukset.

Kaksi nuorempaa syytettyä saivat hovioikeudessa 16 vuoden vankeustuomiot käräjäoikeuden määräämän 20 vuoden sijaan.

Kolme muuta, Benjamin Owusu Afriyie, 26, Mohamed Ali, 23, ja Mansor Ismail, 21, tuomittiin elinkautiseen vankeuteen.

Ammutuilla oli kytköksiä kilpailevaan Shottaz-rikollisverkostoon ja heidät houkuteltiin ansaan.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ulkomaan kansalaiset tuomitaan Tanskan jengilainsäädännön nojalla, joka määrää kaksi kertaa pidemmät rangaistukset, jos rikos voidaan yhdistää jengeihin.

Lähteet SVT, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
jaska

Tätä hallitusta ei kiinnosta tippaakaan miten nämä matut ovat käytäytyneet suomessa
kaikki se rikollisuus raiskaukset pedofilia
päin vastoin he palkitsevat heitä jakamalla lisää oikeusturvaa heille
 meidän *uhrien* vero euroista
Turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa pyritään parantamaan, 
edellisen hallituskauden tiukennuksia kumottiin
Lisäksi yksityiset avustajat saavat tulevaisuudessa tuntiperusteisen korvauksen nykyisen asiakohtaisen palkkion sijasta. Tarkoituksena on turvata asiantuntevien avustajien saatavuus.
Uudistus on erittäin tärkeä perus- ja ihmisoikeuksien kannalta”, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) sanoo tiedotteessa.
mitäs näiden matujen rikosten uhrit 
koska Anna-Maja Henrikssonia
 kiinnostaa heidän ihmisoikeutensa 
siellä on aikas monta lasta 
joidenka koko elämä on pilalla 
Näiden Henriksonin nyky hallituksen lemmikien takia

John Quiman

Ideologinen elämännäkemys on sokeutta ja todellisuus taipuu aina ideologian käsissä ideologian hyväksi. Nämä ideologiassaan sokeat johtavat maata ja kansa äänestää aina uudelleen valtaan, koska pääministeri oli naistenlehden kansikuvassakin.

Ilkka Mänttäri

Osuit nk. demokratian ytimeen.

jaska

Suomalaiset äänestäjät ovat kuin kuolemaan tuomittuja vankeja
he tietävät että he kuolevat joku päivä omien päätöstensä seurauksena
mutta he eivät enään välitä koska

jaska

jaa niin Anna-Maja Henriksson ei ole kukaan äänestänyt oikeusministeriksi
4 PROSENTIN KANNATUS KOKO PUOLUELLA
mutta silti hän saa päättää asioista
Vastoin 96 prosentin ihmisten tahdon vastaisesti
siis että hän on juuri päättämässä näistä asioista
todellista demokratiaa –niin missä

Ilkka Mänttäri

Tuota olen myös itse ihmetellyt. Miten RKP aina roikkuu vallan kahvassa vaikka se on niin pieni puolue. olen tullut siihen johtopäätökseen että meillä on paljon korjattavaa vaalilaissa. Joskus aikaa sitten vertasin RKP:tä huoraan, kaikki käy. Totesin myös että huorat tekevät kunnioitettavampaa työtä kuin RKP.

John Quiman

RKP:llä on paljon rahaa ruotsinkielisissä säätiöissä ja niillä on hyvä voidella äänestyskäyttäytymistä kansanedustajien parissa, jotta pakkoruotsi pysyy. Muusta ei sitten olekaan väliksi.

Frank
John Quiman

Hyvä kirjoitus.

Ilkka Mänttäri

Täytyisi nyt vähitellen ymmärtää että hallituksen viesteistä huolimatta ihmiset eivät ole samanlaisia eivätkä samanarvoisia. Tiedän että sohaisin nyt ampiaispesään. Ei ole sivistyneen yhteiskunnan (vaikka meilläkin on sivistykseen paljon matkaa tässä korruption keskellä) asia aina korostaa ihmisten nk. ihmisoikeuksia jos asianomaisetkin ovat selvästi käytöksellään osoittaneet että eivät sellaista ansaitse. Milloin tämä tavallisten ihmisten ylikäveleminen loppuu. Jos vihervasemmisto pysyy vallassa niin ei koskaan. En ole vielä löytänyt yhtään muuta ryhmää joka niin kevyesti sivuuttaisi kaiken tiedon mikä on saatavilla nk. ilmastomuutoksesta tai rotujen eroavaisuuksista. En tosin ole kahlannut kaikkia uskonnollisia liikkeitä läpi. No tiede ei koskaan ole ollut vihervasemmiston vahva puoli huolimatta siitä minkä kuvan he haluavat antaa. Katsokaa mikä haastattelu tai keskusteluohjelma tahansa niin vihreät puhuu alle minuutissa niin paljon läpiä päähänsä että ihmettelee miten kukaan heistä on enää elossa.

John Quiman

Vihreät puhuvat vain totta, siis ideologian mukaisesti muokattua todellisuuden korjattua eli paranneltua totuutta. Heidän ideologiansa mukaan se on ainoa oikea tapa käsitellä tietoa, koska totuus sellaisenaan ja muuttelemattomana ei ole tarkoituksenmukaista.

Viheriäisten mielestä vain heidän diktaturiansa, siis kansandemokratiansa, on oikeaa demokratiaa. Täysin vapaa sana ja ajatus vääristävät demokratiaa, koska se johtaa heidän totuutensa sivuuttamiseen.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=WbWpKd2qf4w Se on tämä sama kuin jenkeissä,”Big Heart,Small Brain-syndrome”saa nämä hörsöt sönköttämään mitä sattuu kunhan sattuu heidän agendaansa.Siis ei iso sydän oikeesti vaan agendasydän.Mutta aivot narikassa.

Ilkka Mänttäri

Olipa hyvä pätkä. Ihan kuin olisi katsonut suomen politiikkaa, mittasuhteet toki ovat toiset. Tuo suuri sydän, pienet aivot syndrooma kyllä sopii suomen hallitukseen kuin nakutettu, eikä eduskuntakaan kaukana ole. Valtamedian toimmittajista mielipiteeni kai voitte arvata jos sitä ette vielä tiedä.

John Quiman

Todellakin agendasydän, kun sydämettömästi Suomessakin nylkevät ja rajoittavat suomalaisia ja asettavat vieraansa ykköseksi suomalaisten yläpuolelle ilman minkäänlaista tunnontuskaa.

U. Kamutapsa

Höpsis, eihän nuo nyt mitään kuolemanpartioita ole! Kuolemanpartioita ovat pvl:n, odinien, sun muiden kansalaisten pottunokkien turvallisuuden lisäämiseen järjestetty toiminta. Kunniakansalaiset muodostavat ainoastaan löyhiä kaveriporukoita!

Suoli Holmola Oy

RAZZIZMIA – tuomioiden pitäisi olla vain ehdollista!

Tepe

Paljonkohan Tanskan ns. Elinkautinen on? Reilu 10 v. kivitalossa, sitten avolaitokseen ja vuoden-parin päästä matu-kortilla vapaalle? Tai siirto kärsimään rangaistusta Ruotsiin ja siellä melkein heti vapaalle?

Jupi

Tanskassa elinkautinen on jopa nimensä veroinen, päälle 20v. Olihan se Steen Christersen aseellisista ryöstöistä ja väkisinmakuusta saanut 12 v josta se lähti lomailemaan Suomeen. Siel on tosiaan vähän eri tuomiot kun Suomessa

Tepe

Hyvä että sentään jossain kakkua istutaan oikeasti.

Hannibal-kaikilla on oikeus elää..

En voi ymmärtää Alin kärsimystä miltä tuntui painaa liipasinta ja tappaa elävä ihminen.

Siksi nykyisten tunteisiin perustuvien oppien mukaan Ali on uhri. Jotain on mennyt tunnepuolella väärin, koska Ali toimi Alin toiminalla.

Miten voisimme tukea Alia ja muita Aleja, jotta tälläistä heikkoutta ei tapahtuisi enää ikinä rasistisessa ja konservatiivisessa maailmassa?

Ilkka Mänttäri

Olen tuolta länsinaapurista kuullut että pullakahvit toimii hyvin.

Jarno Lehmussalo

Ensin jalkapalloa polliisijoukkueen kanssa

Ilkka Forsten

Äänestämällä Ohisalo ja Marin taas jakkukalkkunaoaston johtoon. He kyllä varmistavat ettei Ali saa traumoja.

No No Square

Härkyttävää rasismia!

juha II

Suomessa ja Ruotsissa rangaistus olisi ollut perin märkien tätien ”kuritushuone rangaistus”!

Kaino-Vieno Huttunen

Onnea tanskalaiset veronmaksajat, saatte kunnian kustantaa näiden gangstereiden täysihoidon, opiskelun, kuntosalin sekä sairaanhoidon ym. seuraavat 16 – 20 v.

John Quiman

Jos niitä edes uskaltaa laskea ulos. Voi korkeintaan kävelyttää joskus talutushihnassa kuonokopan kera.

Eka Kettunen

Kuulemma jokainen satsattu euro palautuu nopeasti lähes kaksinkertaisena takaisin, joten kyseessä on varsinainen rahasampo.

John Quiman

Todellisuudessa jokainen satsattu euro tuo tuplasti lisäkuluja.

Ilkka Forsten

Negatiivinen sampo..

Pinlaareni

Tai vastapäivään veivattava sampo… Jokainen mamulimokulivokuli-bisneksiin satsattu euro on pois sampoa vastapäivään veivaavalta pottunokalta.
On se vaan kumma, että immeiset ei herää. Netvlixit ja iltapierujen lööpit kiinnostavat enemmän? Tyyliin:
”SYKSYN SÄVEL -KARSINTOIHIN OSALLISTUNEEN FAN CLUBIN PUHEENJOHTAJAN EX-TYTTÖYSTÄVÄN TUTTAVAN SERKKU VÄLTTI VANKILAN”

Kata

Nyt alakaa olla rankut kohillaan..mutta ei siis meillä..Tanska se on jättäny miettimisen ”ollako vai eikö olla” ja ryhtynyt tositoimiin.
Montakohan mohamettialia on olemassa… 😎
Oikeesti nämä jengit vois suksia huitsin nevadaan!Menköön aavikolle hillumaan!

John Quiman

Tanska on uranuurtaja tässä matutuksessa, joka vallan monia matuttaa. Vielä nousee toisia maita, jotka alkavat koventaa linjaa ja lopulta Euroopan rajat sulkeutuvat lumepakolaisilta täysin. Jo saapuneistakin pyritään pääsemään ahkerasti eroon mm. heikentämällä sosiaaliturvaa ja tarjoamalla paluulippua kotimaahan. Alkavat karkotuksetkin toimia ja ”paperittomat” kerätään leireille.

Toivottavasti tuo tapahtuu mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Käy koko ajan vaikeammaksi. Jos politiikka ei muutu, saattaa kansannousu muuttaa sen ja sitten lopulta kävelevät jotkut pitkin katuja etsimässä matuja yksi kerrallaan. Kansan parissa oleva vastustus on olemassa ja jossain vaiheessa se räjähtää, elleivät poliitikot hyvissä ajoin muuta politiikkaa. Jos se räjähtää, ei siitä tule kamalan kaunista ja kohteliasta.

Kata

Toivon todellakin että näin käy!Surettaa lastenlasten ja muidenkin lasten tulevaisuus niin paljo!
Toivon myös että 2015 koheltajat ja siitä eteenpäin saavat vielä tuta mitä tekivät,oikeusteitse.

Horace Smith

Sosiaaliturvan heikentämisessä piilee vaara, että kun matuilta on kela gold perutaan, niin alkaa ryöstely ja muu rikollisuus kasvaa. Rahaa pitää jostain kuitenkin saada. Aika monilla matuilla ei tunnu olevan mitään moraalista- tai muuta ongelmaa rahan ja seksin saamiseen väkivallan avulla. Ruotsalaiset jos jotkut tämä tietävät.Jos tämän seuraksena kansalaisten pitää kuljetella kättä pidempää mukanaan, niin siinä onkin poliisilla ihmettelemistä. Siispä haittamatut pitää saattaa kädestä pitäen lentokoneeseen.
On kuitenkin ollut hyvä huomata, että ongelmia aletaan tosissaan ratkoa. Tanska on jo aloittanut, ja moni muu tulee seuraamaan perässä.

Ilkka Forsten

Onko se toinen Horace Smith sukua sinulle, siis se joka teki yhteistyötä Daniel Wessonin kanssa ?

Horace Smith

Jo vain. Amerikan rautaa on muutakin kuin V8.