Muu maailma

”Kyllä, hän sai tartunnan laboratoriossa!” – sähköpostit paljastavat koronatartunnan kiinalaisessa tutkimuslaitoksessa

Kuva Pixabay.

Virologien väliset sähköpostiviestit helmikuussa 2020 osoittavat, että COVID-19 -pandemian aiheuttanut SARS-CoV-2 -virus levisi myös Kiinan kommunistisen puolueen valvonnassa olevassa laboratoriossa Pekingissä.

Yhdysvaltalaisen Right To Know -säätiön Freedom of Information Act (FOIA) nojalla hankkima sähköpostinvaihto on viimeisin todiste koronaviruksen leviämisestä laboratorioissa.

14. helmikuuta 2020 sähköpostivaihdossa Ohion osavaltion virologi Shan-Lu Liu, joka on aiemmin työskennellyt kiinalaisessa National Institute for Virus Disease Control and Prevention -laboratoriossa (NIVDC) myöntää, että laboratorion entinen johtaja ”on nyt saanut SARS-CoV-2 -tartunnan.”

Kun toinen tutkija samassa sähköpostiketjussa kysyy, saiko ”entinen kollegasi tartunnan sars2 laboratoriossa?”, Liu toistaa ”Kyllä, hän sai tartunnan laboratoriossa!”

Liun viittaama NIVDC-laboratorio sijaitsee Pekingissä.

Samassa sähköpostiketjussa toinen tutkija, Massachusettsin yliopiston professori Shan Lu, lisäsi olevansa ”hyvin huolissaan” siitä, että laboratoriossa työskentelevät saisivat SARS-CoV-2 -tartunnan.

– Olen todella huolissani laboratoriotutkijoiden SARS-2- tartunnan mahdollisuudesta. Se on paljon tarttuvampi kuin SARS-1. Nyt jokainen laboratorio on kiinnostunut saamaan virusta lääketutkimusta varten. Tämä voi olla iso ongelma.

Sähköpostivaihdon yhteydessä valmisteltiin Emerging Microbes & Infections -julkaisuun (EMI) kommenttia, jolla piti kumota hypoteesi, jonka mukaan koronavirus SARS-CoV-2 on peräisin laboratoriosta.

Tilaa
Ilmoita
guest
73 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kaino-Vieno Huttunen

Mietin sitä, että 4.8.21 mennessä todettuja tapauksia on ollut 109 230, kuolleita 984. Kuolleiden mediaani-ikä on 84 v, 90% kuolleista on täyttänyt 70 v. Kuolleissa ei ole yhtään alle 20-vuotiasta.Erikoissaanhoidossa koronaviruksen takia 4.8. on 69, teho-osastolla 15. Perusterveydenhuollon osastolla on 15.

Tuo 109230 5 miljoonasta on 2,2%. Ja menossa on jo toinen vuosi. Kuinka moni on potenut koronan joko oireettomana tai kotihoidossa influenssan tapaan?

Mikäli koronavirus on todellakin Kiinan laboratoriosta lähtenyt bioase, miksi suuri osa muusta maailmasta on sen edessä polvillaan ja rajoitustoimenpiteet kohdistetaan omiin kansalaisiin sen sijaan, että Kiinalta vaadittaisiin selitystä?

Miksi koronaviruksen torjuntaan kehitetään vartavasten monimutkainen mRNA-rokote. Jos kyseessä on nopeasti leviävä ja tappava pandemia, eikö olisi pitänyt kehittää rokote mahdollisimman nopeasti jo 1700-luvulla isorokkoon kehitetyllä perinteisellä menetelmällä – ainakin koettaa sitä, koska kyseessä kai piti olla koko ihmiskunnan kohtalo. Sitten kun markkinoille tuli perinteisemmin menetelmin kehitetyt Astra Zeneca, Johnson&Johndon sekä Sputnik, nämä hyllytettiin, kaksi ensimmäistä naurettavan pienen tulppariskin takia, jälkimmäinen poliittisin syin.

MRNA- rokote ei ole kokeellinen, sitä on kehitetty jo 90-luvulta ja testattiin salaa sikainfluenssan yhteydessä vaihtamalla osa rokotteista mRNA-rokotteeseen.

John Quiman

Näin varmaan kerrotaan, kun halutaan saada asia kuulostamaan hyvältä. Olisi kuitenkin syytä pohtia sitäkin, että rokotteen toimivuus tuntuu olevan olematon, se ilmeisesti heikentää luonnollista immuunisysteemiä ja siitä tulee monin verroin tavallista enemmän kaikenlaisia vakaviakin sivuvaikutuksia ja elinikäisiä vammoja sekä hengenmenoja.

Yksistään se, että mRNA:n kehittäjä sanoo, että sitä ei pitäisi käyttää ihmisten rokottamiseen, koska se on vaarallista, pitäisi herättää vahva epäilys mRNA-rokotteen turvallisuudesta.

Hyvin moni muukin huippuasiantuntija alalla varoittelee ottamasta kyseistä rokotetta.

Miksi media liioittelee koronan vaarallisuutta ja pimittää rokotteen haittoja, on myös hyvä syy suhtautua hyvin epäillen koko rokottelutouhuun. Ja miksi nyt halutaan rokottaa lapsia, joille korona ei ole juurikaan vaarallinen, mutta rokotteiden haitat ovat, on myös aiheellinen kysymys.

Kaikenkaikkiaan ei ole vaikeaa nähdä, että rokotusvimmassa, rokotuspasseissa ja kaikenlaisissa sulkutiloissa ja maskipakoissa ei ole mitään tolkkua, eikä mediassa ole niiden kohdalla rehellisyyttä, vaan pelon lietsontaa. Siispä kaiken taustalla on jotain hämäriä syitä, joita ei haluta kansalaisten tietävän.

Kata

Näin uskon minäkin.Ei voi tulla muuhun johtopäätökseen tämän tyrkkytouhun ja epäselvien selvitysten takia.
Kyllä ihmisellä pitää olla valinnanvapaus joutumatta kestämään syytöksiä.
Ja lapsilla ei ole oikeutta ajokorttiin mutta ”rokotteesta” voi päättää itse!HUHUH!

Ilkka Forsten

Ja huh huh vielä kerran. Eikös sitäkin haluta että Kalle 2 v hiekkalaatikolla saa vaatia itselleen sukupuolenvaihdosta ja sitä tukevaa hormonipiikittelyä.

Ja ihmeellistä on sekin että nämä kaikki pitää sallia valkoisille ja kristityille, mutta kukaan ei sano että muslimipenskoillakin on oltava oikeus vaihtaa sukupuolta jos siltä tuntuu. He saavat olla sitä mitä syntymässä sattuu ulos putkahtamaan, kun taas valkoisen piltin on muututtava väkisin mekkoeinariksi.

Kata

https://abcnews.go.com/US/wireStory/university-wisconsin-removes-rock-sign-racism-79313853
Ei ihan liity tähän mutta MITÄ tahansa nämä kahjot vaatii se toteutetaan!Uskomatonta että kivikin on rasistinen tai varmaan liian vaalea?Hulluus on huipussaan!

John Quiman

Leimakirveshysteria ja -pelko ovat hurjissa lukemissa.

Ilkka Mänttäri

😂Aamun kevennys. Kiitos.

Kata

Ole hyvä! 😀

Kaino-Vieno Huttunen

Kiven poistaminen ei poista tosiasiaa, että tietyt ryhmät ovat yhteiskunnalle riippakivi jatkuvine vaatimuksineen ja kunnostautumisine rikostilastoissa.

Kaino-Vieno Huttunen

On totta, että heikennettyihin influenssaviruksiin liittyy riski. Virukset ovat vastustuskykyisiä ja niiden kyky synnyttää maailmanlaajuisia epi- sekä pandemioita perustuu juuri tähän selviytymiskykyyn Mutta on mahdollista käyttää myös viruksen osia tai sen DNA:n osia, näiden jälkimmäisten käyttöön ainakin Astra Zeneca ja J&J perustuvat.

On myös totta, että mRNA-rokotteeseen ei sisälly juuri kyseistä riskiä, sillä mRNA sisältää ainoastaan koronaviruksen piikkiproteiinin koodin.

Ongelma onkin siinä, että nyt osoitetaan sormella yhtä perinteisin menetelmin valmistettua rokotetyyppiä ja kerrotaan toki totuus, missä suhteessa mRNA-rokote on parempi. Mutta vertailuun ei oteta kahta muuta miljoonilla ihmisillä kymmenien vuosien aikana testattua rokotetyyppiä, eikä luonnollisesti kerrota, mitä haittoja ja riskejä mRNA-rokotteeseen puolestaan liittyy. Fimea on saanut runsaasti jo raportteja Modernan ja Pfizerin rokotteista, joskin monet haitat ilmenevät vasta vuosien päästä.

Ilkka Forsten

Elämässä pitää olla jännitystä. Ei se ole kivaa jos selviää vanhuuseläkkeelle ilman vakavia haittavaikutuksia plaseborokotteesta.

John Quiman

mRNA on kokeellinen, koska se ei ole käynyt läpi kaikkia testauksia, joita tulee käydä läpi ennen kuin se voi saada hyväksynnän käyttöön ja myyntiin.

Nyt on käytetty hätätilalupaa sen käyttöön, koska väitetysti ei ollut vaihtoehtoisia lääkkeitä koronan hoitamiseen. Tosin paljon parjatut Ivermektiini ja Hydroksiklorokiini olisivat toimineet sellaisesta lääkkeestä. ne pitikin julistaa pannaan, koska hätätilalupaa ei olisi voitu antaa, jos olisi ollu tarjolla jokin olemassaoleva lääke.

Intiassa Ivermektiini on otettu käyttöön, koska sillä on saatu hyviä tuloksia. Siellä annetaan Hydroksiklorokiinia hoitohenkilökunnalle, ilmeisesti ehkäisevänä suojana. Monet lääkärit ovat käyttäneet Ivermektiinia, Hydroksiklorokiinia ja D3-vitamiinia sekä joitain muita tunnetuja lääkkeitä hoitaakseen koronapotilaita.

Hydroksiklorokiinille pyrittiin nauramaan heti kättelyssä ja etenkin kun Trump sen mainitsi, alkoikin hurja Hydroksiklorokiinin haukkuminen.

Ivermektiinista kerrottiin, että se on hevosten matokuuri ja se on hengenvaarallista. Kaipa se onkin, jos ottaa hevosille tarkoitettuja annoksia.Tosiasiassa Ivermektiinia käytetään yleisesti ihmisten matokuurina, myös lasten.

Olennaista ei siis ollut, että mikä toimii, vaan se, että mikään ei toimi ja siksi on pakko turvautua rokoteisiin, jotka eivät edes ole rokotteita, vaan yhdentapaista geeniterapiaa.

Mitä toimivuuteen tulee, niin Israelissa noin 90 % porukasta on rokotettu (täysin?). Jokin aika sitten oli uutista, että puolet vakavista koronatapauksista on rokotetuilla. Siihen joku suomalainen ”asiantuntija” tuli kiireesti kertomaan, että vain pieni osa rokotetuista on saanut taudin, joten hyvin toimii. Nyt viimeisimmän uutisen mukaan, Israelin median mukaan noin 90 % vakavista tapauksista ja kuolleista on rokotettuja. Mitähän se ”asiantuntija” nyt sanoo?

Hyvin monia on hoidettu noilla yllä mainituilla lääkkeillä terveeksi. En tiedä kuinka monia tai kuinka suuri prosentti. Niistä ei pitkään aikaan voinutkaan tehdä tilastoja, koska lääkäreitä oli kielletty käyttämästä niitä koronan hoidossa. Monet lääkärit käyttivät kuitenkin ja joiltakin otettiin lisenssi pois sen tähden. Hoito onnistui, potilas voi hyvin, mutta lääkäri teilattiin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Niin totta,niin totta!

Ilkka Forsten

Tottapa hyvinkin niin.

Kaino-Vieno Huttunen

No sikäli mRNA-rokote on kokeellinen, ettei sitä ole aiemmin testattu näin suurilla massoilla ja perimän eri variaatioilla.

Ilman mRNA:ta ei olisi ihmisen elossa pitävää proteiinisynteesiä. MRNA syntyy solun tumassa transkriptioksi kutsutussa tapahtumassa DNA:n emäsjärjestyksen ohjaamana. Toisin sanoen mRNA sisältää ihmisen geneettisen koodin proteiinien valmistamiseksi. Solun tumasta mRNA siirtyy ribosomeihin, jossa proteiinit valmistuvat sen sisältämän rakennusohjeen mukaan. Toisin sanoen, jos ihmiseen siirretään vieras proteiinien valmistusohje ja ribosomit alkavat rakentaa ihmisen aminohappoja tämön vieraan koodin mukaan, on kyseessä geenimanipulointi. Mikäli mRNA-rokote ei siis pure koronaan, herää epäilys, ettei sitä ole edes siihen tarkoitettu. Mitä ihmisiin on ruiskutettu? Sosiaalisessa mediassa on liikkunut väitteitä siitä, että osa rokotettavista saisi suolavettä plasebona.

Ongelma on siinä, että ihmiset eivät voi tietää, mitä heihin pistetään ja vaikka pistettäisiin sitä, mitä väitetään, miten se vaikuttaa. Ihmisillä on sokea taipumus luottaa auktoriteetteihin ja uskoa heistä hyvää. Tsaari Aleksanteri II antoi Suomelle autonomian ja kouluterkkari oli kiva – pääministeri Marin on Suomen luotetuin ja THL on kiva. Toisaalta Marin ja THL toimivat kansainvälisten suositusten mukaan.

MRNA koodaa myös mtDNA:n. Mitokondriaaliset geenivirheet aiheuttavat mm. neurologisia sairauksia, sydänlihasrappeumaa, diabetestä, kroonista väsymysoireyhtymää, Parkinsonin ja Alzheimerin tautia. Solujen energiatuotanto tapahtuu mitokondrioissa, manipuloimalla mtDNA:ta voidaan yksilöstä tehdä helposti toimintakyvytön. MtDNA on verraten pieni ja selkeä osa ihmisen perimää, geenimanipulaatio on helppo aloittaa siitä.

John Quiman

Ollaan vaarallisilla vesillä noiden mRNA-rokotteiden kanssa. Jokainen huippuasiantuntija, joka varoittelee, leimataan pöhköksi tai väärän tiedon maisteriksi, ellei peräti huijaustohtoriksi.

mRNA-rokotteen kehittäjä on varoitellut rokotteen antamisesta ihmisille. On kuulemma vaarallista. Hänen tuttu hyvän luokan ammattitoimittaja sanoi hänelle sen jälkeen, että nyt pitää olla varovainen, sillä tuli juuri suuri riski järjestettyyn itsemurhaan.

Kovilla panoksilla ja kovalla linjalla pelaavat nämä rokotteiden taustavoimat.

Mutta vakuutusyhtiöt ovat säilyttäneet realismin, kysehän on rahasta, ei ideologiasta. Ovat kuulemma vakuutusyhtiöt sillä linjalla, että esim. lentoyhtiöiden lentäjät eivät saa lentää koneita, jos ovat rokotettuja, koska rokote tuottaa verihyytymiä ja on sellainen riski, että lentäjä, etenkin korkealla ilmakehässä saa sydänkohtauksen tai muun vastaavan kohtauksen. Oli kuulemma joku lentokone pysähtynyt kentälle ja kun sen sisälle päästiin tutkimaan syytä, oli rokotettu lentäjä tajuton.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Lapsenlapseni sai kolmosrokotteen jälkeen ITP:n (idiopaattinen trombosytopenia)joka oli kuin olisi ollut leukemia mutta paranee itsestään ja muutama kuukausi siitä alkoi olla oireita jotka johtivat ykköstyypin diabetekseen…Järkyttävää!
Se on ollut kokemus jota ei voi unohtaa…eli…ei KAIKILLE mutta joillekin rokotteet voivat olla tuhoisia.

John Quiman

Uutisia on jo liikkeellä, miten lapset ovat vammautuneet ja kuolleet rokotteisiin, mutta eipä tuo pikkujuttu Suomenkaan hallitusta häiritse. Varsinainen mengeletouhu käynnissä ja pääministeritarta vaan hehkutetaan lehtien sivuilla ja itse hän näyttäytyy ylpeänä kissanristiäisissä, mutta ei osallistu ikäviin keskusteluihin.

On huomattava, että lapsille korona ei ole vakava tauti, mutta silti jostain oudosta syystä lapsetkin on pakko rokotella. Tuleeko historiankirjoihin, että Sanna oli rokoteterroristi?

Kata

Sitähän hän on ja moni muu tässä maailmassa tällä hetkellä.Kun ajattelee että lapset kouluissa viime syyskuusta ilman ongelmia..minäkin jatkuvasti tekemisissä vaikka taustalla muiden oppilaiden lähipiirit niin taisi olla yksi luokka karanteenissa muttei sairastuneita.
Näin jossain videon jossa noin 2 viikkoa vanhalta vauvalta kaivettiin nenästä koronanäytettä…se lapsen huuto!Mitä sekoa,sairasta aikaa!Mun muksuun ei koskisi se on varma!

John Quiman

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7a512870-81c1-44a2-ae6c-4164900885e3

Tuossa Iltalehti iskee ja pitää ongelmana sitä, että lapsiparoille annetaan väärää infoa. Tämä on kuulemma vanhempien huolenaihe. Pitäisi kuulemma vanhempien puhua lasten kanssa, jotta näitä ei pelottaisi ottaa rokote. Kuulemma hyvä luottaa viranomaisiin ja lukea lapsen kanssa luotettavaa tietoa viranomaisten sivuilta.

Paljonko Iltalehti antaa huomiota sille, että vanhemmat ovat huolestuneet pakkorokotuksista. Lapsen ylipuhuminen on pakkorokottamista, jos vanhempien tahto syrjäytetään.

Iltalehti kääntää ongelman ylösalaisin ja esittää huolestuneisuutta lasten haluttomuudesta. Esimerkiksi epävarmuuden syistä kaivetaan jotain extreemiä ”laitetaanko kehoon jotain siruja”.

Ei muista toimittaja kertoa, että viranomaiset tekevät poliittista propagandaa rokotusasiassa, vieläpä varsin läpinäkyvästi.

Joku isä: ”On vastuutonta ja törkeää, että lasten kautta lähdetään vaikuttamaan perheen rokotussuojauksiin.”

Toivottavasti kyseinen isä ei tiedon puutteensa vuoksi rokotuta lastaan. Lapsen rokottamisesta ei ole hyötyä. Lapsille tauti ei ole erityisen vaikea. Rokotettu tartuttaa tautia siinä kuin rokottamatonkin, vaikka tätä ei haluta kovasti tuoda esille. Siitä ei siis ole hyötyä lapselle, eikä läheisille. Lapsi voi sen sijaan vammautua tai jopa menehtyä. Niitä tapauksia on jo olemassa, vaikka lasten rokottelut ovat vasta alussa.

Mutta ei ole törkeää, että lasten kautta lähdetään vaikuttamaan perheen rokotussuojauksiin, kun ei rokotetta perheessä haluta? Tätähän mm. Iltalehti ja myös viranomaiset sekä poliitikot tekevät.

Iltalehti huolehti propagandansa kestävyydestä lukijoiden silmissä estämällä kommentoinnin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/tv/CSSIAtMlSeq/?utm_source=ig_web_copy_link
Candace Owens puhuu asiasta….asiaa!Vaikka puhuu äideille niin sama myös isille,mummoile,papoille jne…Tämä on sitä kulttuurivallankumousta josta aikanaan luin,Kiinassa….

John Quiman

Sitähän tämä. Porukka vaan ei tajua, että totalitarismiin pyrkiviä tekoja suoritetaan koko ajan ihan täysillä. Eihän ne viherfasismin diktaturiaa tavoittelevat kerro sitä meille, he kertovat jotain mitä he uskovat meidän pitävän hyvänä ja kauniina, jotta voisivat luoda diktaturiansa askel askelelta. Kyllä se selviää sitten, kun heillä on totalitaristinen valta. Sitten sitä on jo vaikeaa vastustaa. Sitten suuret määrät ihmisiä ihmettelevät, että tätäkö me kannatimme.

Olisi hyvä, jos suomalaiset tajuaisivat Sanna Marinin olevan Klaus ”The Great Reset” Schwabin erityiskoulutuksessa. Siellä opetetaan miten maailma asetetaan yhden vallan alle totalitarismiin. Sillä polulla on Sanna Marin ja tukena on liuta suomalaisiakin poliitikoita, jotka kyttäävät asemaa eliitissä. Myös media tukee tätä viherfasistisen ideologian edistämistä täysillä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Eipä noiden julmuudella ole rajaa. Jo tuo koronapelin läpinäkyvä valheellisuus on jotain, mistä ihmisten olisi helppo tajuta, että mitä hallitus ja viranomaiset sekä media selittävät ei ainakaan ole totta. Totuuden selvittäminen edes auttavasti onkin paljon vaikeampaa.

Kaino-Vieno Huttunen

Kolmoisrokotteesta on moni muukin saanut vakavia haittavaikutuksia. En tarkemmin tunne asiaa. Itselleni sitä ei onneksi ole pistetty. Sikotaudin olen sairastanut pienenä, enkä muista sen olleen mitenkään paha tauti. Äitini kertoi minun olleen kovasti itkuinen ja jonkinlaisen kurjan olon muistan. En kuitenkaan ollut vuodepotilas, tai pysynyt vuoteessa. Tuhkarokkorokotteen otin itse aikuisena, kaksi piikkiä, joista ensimmäisestä tulivat sorminivelet kipeiksi, mikä meni ohi parissa päivässä.

Tuossa MPR-rokotteessa käytetään kai juuri eläviä, mutta heikennettyjä sikotauti-, vihurirokko- ja tuhkarokkoviruksia. En tiedä, ovatko kolme eri virusta sitten yhdessä pienen lapsen elimistölle liian kova yhdistelmä. Kaikilla kolmella taudilla sairastettunakin voi olla vakavia jälkitauteja.

Olen itse hieman skeptinen sen suhteen, että milloin kukakin toisinajattelija julkaisee listan hirveistä rokotteista löytyneistä lisä- ja boosteriaineista. Niiden määrät ovat kyllä pienet. Toisaalta ihmiset ovat elimistöltään erilaisia, ja toiset reagoivat herkemmin kuin toiset. Allergioita on myös eri asteisia. Jotkut samalle ruoka-aineelle allergiset saavat vain suun kutinaa, toiset vakavan anafylaktisen reaktion. Tätä rokotettaessa suuria määriä ei oteta huomioon.

Suurempi ongelma on mielestäni se, että rokotteisiin voidaan lisätä jotakin, josta ihmisille ei kerrota. Nämä rokotteet, jotka poikkeavat väitetystä on myös mahdollista kohdistaa joihinkin yksilöihin ja ryhmiin. Esim. 80-luvun alussa meidät koululaiset rokotettiin poliota vastaan. Tuossa rokotteessa oli jotakin, jolla oli tarkoitus paljastaa ne, joilla on autismigeeni. No meidän suvussahan on useita pieniä geenimutaatioita, joskin niiden vaikutus on hyvin pieni. Muutaman vuoden kuluttua aloin kärsiä kuitenkin Asperger-tyyppisestä oireilusta. Minusta iloisesta, sosiaalisesta, ulospäin suuntautuneesta ja läksyt vasemmalla kädellä hoitavasta poikatytöstä tuli sisäänpäin kääntynyt, ääniyliherkkä ja analyyttinen nörtti. Oireet ovat tosin lieviä, niiden kanssa pärjään ja tiedostaminen auttaa. Myös ääniyliherkkyyden kanssa tulee toimeen korvatulpilla ja vastamelukuulokkeilla. Loppupeleissä en kai muuten olisi täällä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kaino-Vieno Huttunen
Kata

Kolmoisrokote oli alunperin 3 rokotetta mutta keksittiin että ”lapselle helpompaa” näin..Toki onkin mutta kuten tässä meidän tapauksessa se oli liikaa.7-vuotiaana loppui tavallaan lapsenlapsen lapsuus.Hyvin osaa kyllä jo hoitaa itsensä mutta….
1-tyypin diabetesta ei ole kummankaan suvuissa.
Onko meissä jotain kummallista kun itsekin makasin saunan lattialla 6 päivää kun sain sen koronarokotteen.Olin niin väsynyt ettei voi sanoin kuvata mutta tuli paloi suolistossa,vatsassa,ruokatorvessa ja suussa.Mikä tuska,mikään lääke ei auttanut…
Kramppeja käsivarsissa,päänsärky,korvien huutaminen ja 2 viikkoa rokotuksesta ihan hirveä ihottuma decolteessa.Kuin aurinko olisi polttanut.heräsin siihen yöllä ja järkytyin…Nämä kaikki oli Fimean sivuilla ja kun soitin terveyskeskukseen ja sanottiin että lääkäri soittaa.Ei soittanut sovittuna aikana vaan kun aloin kyselemään niin oli vain papereihin maininnut”normaaleja sivuvaikutuksia”..AI JAAAAA luulen ettei osannut sanoa oikeasti yhtään mitään!
Järkky kokemus….

Kaino-Vieno Huttunen

No, löytyvät kyllä Fimean sivulta: ”Koronarokotteiden yleisiä tunnettuja haittavaikutuksia ovat kuume, vilunväristykset, päänsärky, väsymys, lihas- ja nivelkivut, suurentuneet ja kipeät imusolmukkeet, allergiset reaktiot, pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja rokotuskohdan reaktiot. Näistä haitoista ei tarvitse tehdä haittavaikutusilmoitusta.”

Mutta kuvailemasi oireet ovat kyllä voimakkaita. Siitähän Fimea ei mainitse mitään. Esim. joka vuosi ottamastani influenssarokotteesta ei ole ainakaan minulle tullut kuin lieviä päivän pari kestäviä kurkkukipua, jäsensärkyjä ja pistokohdan punoitusta. No kerran kyllä kipeytyi vasen olkavarsi ja rinta ilmeisesti imusolmukereaktiona, mutta sekin helpotti muutamassa päivässä. Eli Fimea tuntuu varautuneen näihin ja hankkineen vastuuvapauden.

Tosin tuo dekoltee-alueen ihottuma on outo, Fimea mainitsee vain rokotuskohdan reaktiot, voi tietysti liittyä aiempaan auringonottoon.

Itse koronan oireethan ovat vähän kuin turbo- mutta tynkäinfluenssa. Sairastin sen keväällä 2020: alkoi hirvittävällä vasemman polven kivulla (polvi, jossa on aiempi urheilu- ja vääntövamma!), repivällä korvakivulla, päänsäryllä, joka oli kuin tykillä olisi ammuttu pään sisällä sekä 2 vk:a kestäneellä hengenahdistuksella, joka oli kuin rintakehän päällä olisi ollut lyijylevy. Puolikuntoinen ja herkästi hengästyvä olin vielä puoli vuotta noiden noin 2 – 3 %vk:a yhteensä jatkuneiden oireiden jälkeen. Kurkkukipua, nuhaa tai kuumetta minulla ei ollut. Kokemuksesta siis voisin sanoa että tauti on pelottavampi mutta ei nin vaarallinen kuin yritetään esittää. Tosin rajut oireet kyllä kielivät jostakin joka voi kyllä viedä heikkokuntoisen ihmisen hengen ja hengitysvaikeudet saattaa teholle sellaisen, jonka hengitysfunktio on alentunut.

En usko, että sinussa tai lapsenlapsessa on mitään vikaa. Kyllä vika on rokotteissa. Koronarokotteen haitoista tai itse taudista ihmiset ilmeisesti eivät uskalla avautua. Tarvittaisiin kyllä lisätietoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kaino-Vieno Huttunen
Kata

Nimenomaan,lisätutkimuksia ja tietoa.Ystäväni etelä-Suomessa sai toisesta rokotteesta(astra) myös ihottuman ja samoja oireita kuin minulla.
Itse ajattelin että sairastin koronaa ne 6 päivää.

Mutta rokotteita ajetaan kuin käärmettä pyssyyn mutta jotkut ottavat lakimiehen ja kas….https://news.yahoo.com/loyola-university-students-win-battle-110000956.html ei ole pakkoa….eli laitonta hommaa koska on ”emergency use” mutta jos et ota selvää niin…
“Loyola University needs to drop its unlawful mandate immediately,” said Liberty Counsel founder Mat Staver in a statement. “Forcing any person to receive one of these COVID injections authorized for emergency use by the FDA is a violation of both state and federal law.”

John Quiman

Laitontahan siihen pakottaminen suoraan tai epäsuorasti onkin, myös muissa maissa. Vaan voi olla hankalampaa saada oikeudet takaisin, kun laittavat noita pakkoja sinne tänne.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Kuulostaa rankalta. Ja he määrittelevät tuon normaaliksi sivuvaikutukseksi. Heidän sanojensa mukaan noita helvetillisiä vaikutuksia on siis paljon.

Kata

Jos en olisi ollut ns.”rokotettu” olisin soittanut ambulanssin jo toisenpäivän iltana…

Kata

Jaahas odottaa hyväksyntää hm hm…siis?

John Quiman

Tarkoittanet, että viestisi, joka alkaa sanalla kolmoisrokote joutui odotushuoneeseen? Kun katselen sitä, en keksi mikä sen olisi voinut aiheuttaa. Tuntuu vähän oudolta, että tuo juuttui sinne.

Kata

Ihmettelin suuresti mutta aika pian tuli siis hyväksyttynä.Olisi se kiva silti tietää mikäs sana siinä oli se joka herätti että ei sovi kirjoittaa…

Ilkka Forsten

Asiantuntija sanoo ihan saman kuin edellisellä kerralla. ” Hyvin toimii.” ( On varmaan uusnatsi kun iloitsee seemiläiskansan lähtöseremonioista. )

juu

Alle 70-vuotiasta selviää maailmanlaajuisesti 99,97%. Tietenkin jokainen kuolema on tragedia, mutta millään tavalla kyseessä ei ole normaalia influenssaa vakavampi sairaus.
Media vain on lietsonut ihmiset paniikkiin.

Ilkka Forsten

Muistathan käyttää maskia kun kirjoitat koneellasi, kone voi saada tartunnan hyvinkin nopeasti. Älä nyt ala lipsumaan annetuista ohjeista tämä on vakava paikka.

John Quiman

Entä jos käyttää virustentorjuntaohjelmaa? Minä en tosin käytä.

Kata

😀 Hyvä pointti!Mulla on kyllä sellainen sekä pöytäkoneessa että puhelimessa. Hahahahaa!Palomuurin hajoitin kun se hajoitti liikaa….

Ilkka Forsten

Kuusi rättiä naamalla on monta kertaa tehokkampi kuin virustentorjuntaohjelmat, mutta haittapuolena on koneen käyttäjän vakava happisaturaation lasku. Se puolestaan voi aiheuttaa hallusinaatioita mikä johtaa kirjoittajan suoraan Rasmuksen sivuille. Ehkä sieltä löytää Elfgrenin tavoin itselleen alaikäisen patjanlämmittimen made in burundi, mutta mieluummin pysyttelen turvallisilla vihasivuilla ja kartan rättejä.

John Quiman

😀

John Quiman

Sattui silmiin jokin aika sitten, että Sputnik oli ainoa rokote, joka ei muodostanut kenelläkään niitä mikroskooppisia tai muitakaan verihyytymiä. Suomessa sitä ei taida saada, vaikka itkisi, eikä sitä varmaan hyväksytä rokotuspassin saamiseksi.

Tosin se ei tarkoita, etteikö Sputnikilla olisi ikävän paljon erilaisia muita haitoja. Niistä en tiedä.

Toisaalta miksi ottaisi rokotteen johonkin jonka saamisen mahdollisuus on pienehkö ja jos sen saa, on vain pieni mahdollisuus saada siitä vakava muoto ja vielä pienempi mahdollisuus kuolla. Mitä todennäköisimmin se on saatuna lievä tai raju lunssa ja sitten se on ohi.

Kaikki ottaa vastuun

Itse en jaksa uskoa näin myöhään ”pljastettuihin” sähköposteihin. Jos olisi ollut jotain raflaavaa niin se olisi esitetty heti alussa. Eikä näin kaksi vuotta myöhemmin. Itse olen sitä mieltä että näillä koitetaan häivyttää oikeita vastuussa olevia tahoja.
Ja johan se CIA:n kaverikin myönsi että heidän viruksensa se oli. Tosin, sekin tunnustus tuli vasta tässä kesällä.

Tuumailija

Silti ei olla saatu ainuttakaan vitaalia ja puhdasta sars-2 virusnäytettä eristettyä. Herää kysymys missä pöpö luuraa vai luuraako ollenkaan. Sopivasti oireistokin on fiksattu sopivaksi 20 muuhun saman kannan flunssaviruksen oireistoon.
Yksikään laboratorio tai tutkija ei ole kehitänyt täsmäkoetta viruksen tai sen varianttien toteamiseksi, nykyinen testi (PCR) on täysin käyttökelvoton. Miten edes variantteja voidaan löytää jos ei ole tietoa alkuperäisestä viruksesta?
Jotenkin Tanskassa alkaa taas kala haista…..

Reijo Ruotsalainen

Tuo sähköposti ja tartunta ovat helmikuulta 2020. Tauti oli silloin jo reippaasti levinnyt, ja koko homma oli saanut alkunsa joskus syys-lokakuussa 2019, mahdollisesti Wuhanin laboratoriosta. Mutta Wuhanin laboratorio ei ilmoittanut ja rekisteröinyt tuota helmikuun 2020 tartuntaa kuten sen olis pitänyt. Alkuperäisissä artikkeleissa tätä tartuntaa on käytetty esimerkkinä että Wuhanin laboratorion puheisiin ja rekistereihin ei voi luottaa.

Ilkka Forsten

Minulla on autossa Wuhanin rekisterikilvet, eikö ne olekaan lailliset ?

Kata

他们还好吗!!! 😀

Ilkka Forsten

Tarjoamasi teksti luetaan oikealta vasemmalle ja tarkoittaa kananuudeleita dippikastikkeella. Kanjimerkit ovat muuten eniten väärinymmärretty kirjoitustapa. Joitakin vuosia sitten tuli muotiin tatuoittaa kyseisiä riimuja milloin mihinkin, ja niinpä kaduilla nyt näkee ihmisiä joilla lukee käsivarressa Pekingin ankka, tai kevätrullat levätäytteellä. Se on aika harva tatuoija joka oikeasti ymmärtää noiden merkkien tarkoituksen.

En siis anna koskaan tatuoida niitä kehooni, sillä tuntisin oloni kiusaantuneeksi kun muuten ihan hyvien tatuointien rinnalle ilmestyisi lyhyt ja ytimekäs, makrilli wasabitahnalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

😀 No tuo tarkoittaa että sun rekkarit on lailliset!

John Quiman

Minun mielestäni siinä on risuaita Savosta.

Kata

😀

Ilkka Mänttäri

Olet täysin oikeassa. Kai, ehkä.

juu

Kaikille vähänkin asiaa tunteville on ollut selvää että kyseessä on laboratoriossa muokattu virus. USA:n ja Kiinan yhteistyön tulos

Rullattu

Sikäli hauskaa että koronaviruksen on osoitettu olleen jo satojavuosia maapallon maaperässä, minkä aikana sille ihmiset on saaneet immuniteetin.
Koko ”Rokote” rumba on kehitetty ainostaan murtamaan ihmisen luontainen vastustuskyky minkä jälkeen kaikki virukset on ihmiselle hengenvaarallisia.
Toki korona iski ihmisiin, niihin 100% olleisiin joilla sairaus tai muu oli heikentänyt vastuskykyä, heidät olisi kaatanut normaali flunssakin.

juu

Ihmisten omaimmunitreettipuolustus selviää mistä tahansa koronasta, jos on terve eikä mene pilaamaan immuniteettiään niin kutsutuilla rokotteilla jotka ei ole edes tieteellisesti mitään rokotteita. Koronaviruksia on kietänny maailmalla joka vuosi, ja 99% ihmisillä on siihen ”immuniteetti” eli vasta-aineet muistissa elimistössä.

John Quiman

Rokotteen hyödystä voi olla aika epäilevällä kannalla perustellusti. Israelissa on viimeisten uutisten mukaan noin 90% rokotettuja ja vakavista tautitapauksista ja kuolemista noin 90% on rokotettuja.

juu

Kaikista älyttömintä on piikittää lapsia, sitä ei voi puolustella mitenkään. Kuka ottaa vastuun?Voin vastata santien ei kukaan. Alle 20.-vuotiaiaista 0% on vaarassa ihan uskomatonta että Suomessa lapsia asetaan tämmmöseen ihmiskokeeseen.. Tämmöstä ei voi anteeksantaa millään.

John Quiman

On tuo lasten rokottaminen vastuutonta ja päätöntä touhua. Ei tosiaan ole mitään syytä, mikä liittyisi terveyteen, joten syy on poliittinen eli jokin täysin hämärä.

Ja tuota se ”kaikkien aikojen suosituin pääministeri” Sanna Mengele touhuaa täysillä. mahtaako sillä olla ihmisestä jäljellä muuta kuin lehdille kelpaava kansikuvatyttö, joka on tyhjä sisältä.

Ilkka Forsten

” Kaikki tähdet näät kun katsot lehtiin eilisiin, toiset kuolivat pois, toiset elävältä haudattiin. Toiset nousivat itse, ja toiset nostettiin, toiset julmasti myytiin, toiset siististi ostettiin.

Voi kun elämä oiskin pelkkä aikakausilehti vain, onnellista ihmistä täynnä viikottain. Eihän paperitähdet oikeasti sammu pois, eikä paperitähden loisto tuskaa tois.”

-Juice Leskinen- Paperitähdet.

juu

Juu meilläkin THL tilastoi koronaan kuolleiksi auto-onnettomuudessa kuolleet esimerkiksi. Ja noihin ”asiantuntijohin” pitäisi luottaa? Pitääkö ne ihmisiä aivan idiootteita?

John Quiman

Niin, nehän eivät puhu koronaan kuolleista, vaan koronaan liittyvistä kuolemista. Eli, jos on epäluotettavalla testillä todettu korona tai muuten epäillään, että henkilöllä oli korona, on kyseessä koronaan liittyvä kuolema, olkoot kuolinsyy vaikka mikä.

Tämäkin epärehellisyys kertoo selkokielellä, että juttu on poliittinen ja hyväuskoista kansaa vedätetään pelkoa luomalla.

Ilkka Forsten

Pitää.

John Quiman

Vaikea sanoa, että USA olisi osapuoli, koska valtiona USA ei ole ainakaan tietoisesti ollut osana sitä. Sellaiset tutkimukset kiellettiin USA:ssa lain voimalla ja silloin mm. Fauci ja muut siirsivät sen tutkimukset Kiinaan sekä rahoittivat sitä kiinalaista tutkimusta. Laitonta taisi sekin olla, koska Fauci kielsi osallisuutensa sitä kysyttäessä, mutta myöhemmin kärysi osallisuudestaan.

Kiina on puolestaan valtiona osallinen, koska Kiinassa ei tehdä mitään tuollaista muutoin kuin valtion alaisuudessa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=vpKFjPGr56A Faucin kaveri…ei siis tällaiset pellet johtaa maailmoja tällä hetkellä,ei ihme että ollaan ns. pississä.
Vaikka pakko tuota on nauraa.. 😀 Uskomatonta!Miten uskoa noiden antamia tietoja?

John Quiman

Aika hauska ukko. Sopisi johonkin viihdeohjelmaan. Saattaisi hyvillä käsikirjoituksilla kilpailla mr. Beanin kanssa.

Ilkka Mänttäri

Mr. Bean tekee hyvin ajateltua komiikkaa. Tuo on tahaton koomikko edes ymmärtämättä sitä.

Kata

No omien sanojensa mukaan tuli senaattiin 180 vuotta sitten niin ehkä muisti jo vähän pätkii…kun nuo vekit aukeaa naamasta niin voikin olla totta hahahahaa!

John Quiman

180 vuotta senaatissa – taitaa olla vampyyri tai zombi.

John Quiman

Jos vaan on huvittavaa esiintymistä, ei ole niin väliksi, jos esiintyjä ei itse ymmärrä. Siihen ei ehkä tarvitsisi edes käsikirjoitusta. Sanoisi vaan Joe-sedälle, että kerro elämästäsi, kun kamerat alkavat nauhoittaa. 😀

John Quiman

Näihin poliitikkojen toivomien tarinoiden kehittelijöiden sanaan kansa luottaa kuin jumalan sanaan konsanaan, koska he ovat ”huippuasiantuntijoita”.

Todelliset ja rehelliset huippuasiantuntijat ovat kuulemma salaliittoteoreetikoita ja valeuutisten tekijöitä.

pää määrää

Kuvaamasi käytäntö pätee liki jokaisessa tieteenhaarassa. Tieteen tekeminen maksaa palkkakuluja ja laitekuluja ja on aina maksanut.
Ennen oltiin kiinnostuneita, mitä uutta tietoa voidaan saavuttaa. Nyt tärkeäksi on tullut, miten saadaan enemmän tuloja tai pahimillaan, miten tutkimuksen rahoittajan valta kasvaa.

John Quiman

Tapasin aikoinaan eräällä lennolla kaukoidässä yhden suomalaisen kauppakorkeaa käyvän nuoren miehen. Totesin hänelle, että siellä opetetaan nykyisin varastamaan. Nuori mies hymähti ja sanoi, että niinhän asia on.

Ovat asenteet elämässä nykyisin kovin muuttuneet. Vallanhimoisia on aina ollut, mutta nyt siitä on tullut selvä osa kaikista elämänalueista ja sitä opetetaankin hyveenä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Eri mieltä siis ”väärää mieltä” olevat on suljettu yhteiskunnan ulkopuolelle. Sitä se on tämä 2020- kommunismi..,