Eurooppa Maahanmuutto

Kyproksella kylän asukkaat protestoivat vastaanottokeskuksen rakentamista vastaan – rakennusmiehet pakenivat poliisilaitokselle

Kuva Pxhere.
Kyproksella vastaanottokeskuksen perustaminen kohtasi paikallisten asukkaiden raivokasta vastarintaa.

Työntekijät olivat pyrkineet huoltotöihin paikkakunnan entiselle sotilasleirialueelle, josta on tarkoitus tehdä alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitettu vastaanottokeskus. Vastaanottokeskuksen perustamisesta raivostuneet Zygin asukkaat lähestyivät paikkaa agressiivisina ja he pakottivat työntekijät poistumaan, kertoo in-cyprus.com. Lopulta paniikki iski työntekijöihin ja he pakenivat Zygin poliisiasemalle.

Aluksi julkisten töiden osaston työntekijöiden kimppuun hyökkäsi 20 henkilöä. Työntekijät pysyivät leirissä jonkin aikaa, koska asukkaat olivat tukkineet reitit ympäristöön. Vähitellen vihaisten ihmisten määrä nousi 50 henkilöön ja silloin työntekijät pakenivat poliisiasemalle.

Zygin ja Lárnakan välinen tie on nyt suljettu kaikilta ajoneuvoilta. Vahva poliisijoukko on sotilasleirissä ja sadat kunnan asukkaat piirittävät heitä. Samoin asukkaat piirittävät Zygin poliisilaitosta, jonne huoltotyöntekijät piiloutuivat.

Julkisten töiden osasto on ilmoittanut, että alueella ei nyt tehdä töitä.

  • 606
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset