Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Uutiset

Laittomat siirtolaiset ja vasemmistoaktivistit rynnäköivät ukrainalaisille tarkoitettuun pakolaiskeskukseen ja vaativat yhdenvertaista kohtelua

Kuvituskuva: Flickr.

La Chapelle Debout -kollektiivi vaati ”asuntoja ja papereita kaikille”.

Vasemmistolainen, massamaahanmuuttoa kannattava aktivistiryhmä ryntäsi sunnuntaina satojen paperittomien ja laittomien siirtolaisten tukemana ranskalaiseen pakolaiskeskukseen, joka oli tarkoitettu ukrainalaisille pakolaisille. Aktivistit vaativat, että Ranskaan saapuvat laittomat siirtolaiset saisivat Ranskan valtiolta samanlaista tukea kuin ne, jotka pakenevat Venäjän hyökkäystä Itä-Ukrainasta.

La Chapelle Debout -kollektiivi, maahanmuuttomyönteinen ryhmä kuvailee olevansa ”tyrmistynyt ulkomaalaisten, turvapaikanhakijoiden ja paperittomien siirtolaisten kohtalosta” Ranskassa. Kollektiivi twiittasi, että se oli sunnuntaina iltapäivällä vallannut ukrainalaisille pakolaisille tarkoitetun Porte de Versailles’n vastaanottokeskuksen, ja vaati ”papereita ja asuntoja kaikille kansalaisuudesta riippumatta”.

Järjestö julkaisi videoita paperittomista siirtolaisista ja aktivisteista, jotka vaativat yhdenvertaista kohtelua Venäjän hyökkäystä pakenevien kanssa. Eräs laiton siirtolainen sanoi: ”Tulimme Ranskaan etsimään ratkaisuja ja löydämme itsemme kadulta. Olemme täällä tänään löytämässä ratkaisuja!”

Vasemmistokollektiivi oli ottanut kantaa vastaanottokeskukseen, johon mahtuu 550 ihmistä ja joka on tällä hetkellä varattu ukrainalaisille pakolaisille. Kollektiivin mukaan vastaanottokeskus on ollut ”lähes tyhjillään jo useiden viikkojen ajan”, kun taas ”laittomat siirtolaiset nukkuvat edelleen Ranskan kaduilla”.

”Tiloissa toimii yhdistyksiä ja valtion palveluita, jotka takaavat pakolaisille laillistamisen, terveydenhuollon, majoituksen, koulunkäynnin, työn ja sosiaaliavun saannin… Silti vastaanottokeskus on tyhjillään”, kollektiivi väitti. He vakuuttivat valtaavansa tilat, koska ne ”ilmentävät Ranskan valtion johtamaa segregaatiota tukevaa vastaanottopolitiikkaa”, kollektiivi painotti.

Sunnuntaina julkaistussa lehdistötiedotteessa kollektiivi väitti, että vastaanottokeskus on paikka, jossa ”valkoista ylivaltaa pidetään legitiiminä ja arkipäiväisenä ja vain ihmiset, jotka voivat todistaa olevansa oikean kansallisuuden omaavia, otetaan vastaan ja muut torjutaan”.

Kollektiivi vaati oikeutta sosiaaliturvaan, asumiseen, ehdotonta oikeutta oleskella Ranskassa ja kaikille oikeus saada valtiolta tukea maahanmuuttaja-asemasta tai kansalaisuudesta riippumatta.

”Asunto ja paperit kaikille! Liikkumisvapaus ja asumisvapaus! Ei rasismille, kyllä oikeudenmukaisuudelle!”, näihin iskulauseisiin päättyi lehdistötiedote.

Temppu näytti toimivan suotuisasti kollektiiville, joka twiittasi maanantaiaamuna, että ”miehitys päättyi rauhanomaisesti noin kello 10.30”, ja paljasti varmistaneensa ”tapaamisen tiistaina alueellisen prefektuurin kanssa, jossa neuvotellaan lisää”.

Lähde: Remix

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Aktivistiyt” (lue: imbessillit) pitäisi lähettää Saudi-Arabiaan kotiapulaisiksi sheikeille, jotka huitelevat sisäkköjään piiskalla ja raiskata päräyttävät, sillä siellä isäntä on talossa isäntä. Ja vääräuskoinen nainen on vielä enemmän ”käyttöesine” kuin ”huppu-maakari”.

John Quiman

Jos laittomat maassaoleskelijat ovat kaduilla, on se heidän oma valintansa. Olisivat poistuneet maasta, kun ei ollut lupaa oleskella. Ei ole sellaista ihmisoikeutta olemassa, eikä moraalistakaan, että toisten tulee tarjota ilmaiseksi kaikki, oleskelulupaa myöten, kunhan joku kehtaa vaatia.

John Quiman

Sanoo, että ovat tulleet etsimään ratkaisuja? Ratkaisut on itse luotava, ei ratkaisun etsimistä ole toisilta vaatiminen, se on loisimista, ei ratkaisu. Ratkaisu on sellainen, joka johtaa omaan tuottavuuteen, jolla sitten elää. Loisiminen ei ole ratkaisu, se on ongelman siirtämistä toisille. Ja tätä vihervassut suosivat ”ratkaisuna”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Just!Se ”ratkaisu” että mennäänpä eleleen muiden kustannuksella ja oma kulttuuria noudatten EI OLE RATKAISU VAAN LAITTOMUUTTA.

Aiemmin laittomuus oli laittomuutta mutta nyt sitäkin lavennetaan ja levennetään aina sen mukaan mistäpäin ratkaisun hakijoita on tulossa.Järjetöntä oman kansan halveksimista!

John Quiman

Se vastaa sitä, että täytyy pitää kotona ovensa auki ja kuka vaan voi tulla sinne, eikä sitä saa estää. Se on ruokittava ja sille on tarjottava oma huone.

Suomi on suomalaisten koti, oma maa, oma tontti, ja tulijoilla on omat tonttinsa kotimaissaan. Siellä heillä on oikeus kehittää ja rakentaa omaa yhteiskuntaansa kuten huvittaa. Elävät sitten sen kanssa, mitä itse ovat rakentaneet.

Ilkka Forsten

Ennen oli olemassa sanonta, jos et osaa mitään ala yrittäjäksi. Nyt sekin on käännetty muotoon, jos et osaa mitään etkä opi mitään ala pakolaiseksi.

Kata

Omg joo 😀

Ilkka Forsten

Otsikkokuva selittää hyvin sen miksi eurooppa on pelkkää pas***aa tätä nykyä. Kahdeksasta vain kaksi on ” ruskeita ” jolloin voidaan todeta että kuudella ei ole omaa järkeä, ja sitä kehutaan edistykseksi. Kuusi kahdeksasta pitäisi edustaa oman rotunsa asioita, ja ylläpitää oman perimänsä jatkuvuutta, mutta tuossa sitä ollaan..

” Tyhmyydelle ei Jumalatkaan mahda mitään .”
-Adolf Ehrnrooth-

John Quiman

A.Ehrnroothia mukaillen: ”Suomen hallituksille eivät jumalatkaan voi mitään”.

Tosin Suomen kansa voisi sille kaiken mitä se haluaa, vaan kansa ei halua kohdata asioita, vaan haluvat uskoa mitä tahansa, jotta ei tarvitsisi itse vaivautua. Ajatellaan usein, että minä keskityn vain omaan selviytymiseeni, käsittämättä, että hallinnolla on suuri vaikutus siihen omaan selviytymiseen. Nykyisin se vaikutus on tavattoman negatiivinen, eikä pelkästään rahassa laskien. Se on yhteiskuntarauhan, turvallisuuden ja kansallisen olemassaolon tuhoava vaikutus. Pitäisi vaan osata nähdä mihin suuntaan ollaan menossa ja käsittää, että jos mennään kohti tuhoa, kyllä se tuho sieltä tulee.

Keeneri

Tyypillisiä suvakkihoroja…

Horace Smith

Paras ratkaisu on mennä takaisin kotiin.

Maukka

Näin on. Oma maa mansikka, muu maa mustikka.

otto suni

Macron on tämän joukon hyväksynyt toimimaan vapaasti Ranskassa ja siksi sitä tuetaan. Todellinen pakolainen ei ole parhaassa kunnossa oleva mies vaan naiset ja lapset!

Ilkka Forsten

” Laphalaisilla ” on sanonta. Jos eksyy pitää lähteä kotiin.

Eka Kettunen

Todella törkeää toimintaa on mennä toiseen maahan ja alkaa vaatimaan asuntoa sekä rahaa ilman laillisia perusteita.

Kaikenlaisia sairaita ja oksettavia tempauksia nuo vasemmistolaiset sitten keksivätkin, häiriköidä ja pelotella oikeaa sotaa paenneita ihmisiä, hyi ja hyi. Järjestäisivät ennemmin kaukaa tulleille ystävilleen drag queen satutuokioita tai pride-kulkueita, niin eiköhän siinä agressiot purkautuisi hyvinkin nopeasti.

juu

Nuo ”turvapaikka-aktivistit” ovat täysiä rasisteja, heitä ei voisi vähempää kiinnostaa valkoisten lasten ja naisten hätä.
Heitä kiinnostaa ainoastaa mustaihoiset miehet jotka yleensä väittää olevansa lapsia, sokeakin näkisi että lähempänä 30-vuotta, mutta valitetaan ”täällä on naisia ja lapsia”..
Ja nuo lakupekat taas tulee toiselta puolen maailmaa ”turvallisista maista” (ei mikään maa ole turvallinen) tulevat eurooppaan laittomasti valehdellen vaatimaan, ja yleensä vielä saavat kaiken mitä vaativat.

Tuumailija

Niinpä nämä paperittomat jotka tulevat laittomasti rajojen yli ja lähtömaa ei ole sodassa, vaativat pelkästään sosiaalista hyvinvointia minkä eteen eivät ole eivätkä tule tekemään mitään.
Tällainen pitäisi vastaanoton olla: https://www.youtube.com/watch?v=8YrrDPJ9y7w&ab_channel=Rozvo

Kata

😀 Joskus oltiin vielä oman kansan puolella mutta sitten tuli tyttyryiset ja muu woketuskopla.(Bisnekset)

”Valkoista ylivaltaa pidetään legitiiminä ja arkipäiväisenä ja vain ihmiset, jotka voivat todistaa olevansa oikean kansallisuuden omaavia, otetaan vastaan ja muut torjutaan”
No niin mutta siksi kun ne on LAITTOMIA.LAITTOMASTI MAASSALaittomat eivät ole todellakaan asylumia vaan helppoa elämää vailla,suurin osa!

Ja kuvassa vinkuu ylivallan edustajia ai gauheeta,Niin surullisen naurettavaa!

Siitä on hyvä aloittaa

Mä voin luopua valkoisesta ylivallasta eli jenkki- ja brittiloiset vois suksii eka kuuseen Afrikasta ja samoin petrodollari pitäisi polkea suohon niin sitten ollaankin jo pitkällä.

Kata

Kuuleppa..taitaa olla kiinalaisten hallussa moni maa Afrikassa ja venäläisten…onko ne loisia vai koiperhosia en tiiä mutta tutkippa mitä Kiinalle kuuluu.
https://www.verkkouutiset.fi/a/kiinalla-160-miljardin-bisnes-afrikassa-pelaa-omilla-saannoillaan/#e354a773

Tuossa noin alkuun….

Voithan sie muutaman dollarin tähden vaikka polkea niitä suohon jos se sinusta on kivaa?Mikä ettei??? 😀

Tuumailija

Kiinalaiset ovat temmeltäneet afrikan mantereella jo ihan hyvän tovin. Tietty ranska esimerkiksi pitää varjohallinnolla vielä esim. Algeriaa talutusnuorassaan, mutta muuten on siirtomaissa toinen komento ja isäntä.

arkkimankeli

Paperinsa hävittäneet käpykaartikemut eivät tietenkään ansaitse samaa kohtelua kuin Ukrainan naiset ja lapset.