Eurooppa Maahanmuutto

Laittomat siirtolaiset kaahaavat jopa 250 km/h Balkanilla välttääkseen kiinni jäämisen

Laittomia siirtolaisia syvemmälle Eurooppaan tuovat ihmissalakuljettajat ajavat vaarallisia nopeuksia Bulgarian, Kreikan ja Unkarin alueella poliisin välttämiseksi.

Bulgarian järjestäytyneen rikollisuuden torjunnan, Kreikan poliisin ja Unkarin poliisin suorittama Europolin ja Eurojustin tukema tutkinta johti laittomia siirtolaisia salakuljettavan järjestäytyneen rikollisuuden ryhmän hajottamiseen. Jengin johtajat pidätettiin toimintapäivän aikana.

21. heinäkuuta 2021 viranomaiset suorittivat Bulgariassa, Kreikassa ja Unkarissa yhtäaikaiset iskut, joiden aikana 15 kiinteistöä ratsattiin ja 14 henkilöä pidätettiin, joista 8 Bulgariassa, 5 Kreikassa ja 1 Unkarissa.

Takavarikoituihin tavaroihin sisältyy 25 ajoneuvoa mukaan lukien 15 huippuluokan autoa, kannettavia tietokoneita, GPS-laitteita, tabletteja, yli 40 matkapuhelinta, yli 100 SIM-korttia, salauksen purkulaitteita ja käteistä rahaa.

Rikollisverkosto salakuljetti siirtolaisia Turkista Kreikkaan Evrosin raja-alueen kautta. Kahden vuoden tutkinnan aikana viranomaiset havaitsivat yli 100 rikolliseen toimintaan käytettyä huippuluokan autoa. Ajoneuvoista 66 takavarikoitiin ennen toimintapäivää.

Ryhmä käytti ajoneuvoja, jotka oli rekisteröity Bulgariassa ja joskus Georgiassa. Autot kuljetettiin sitten Pohjois-Kreikkaan ja Unkariin, missä niillä ajettiin siirtolaisia salakuljetettaessa jopa 250 kilometriä tunnissa kiinni jäämisen välttämiseksi.

Siirtolaiset maksoivat matkastaan 2000 –2500 euroa henkilöä kohden, ja salakuljettajat ottivat autoon jopa 15 siirtolaista kerrallaan. Sekä siirtolaisia että salakuljettajia loukkaantui useissa onnettomuuksissa salakuljettajien kilpaillessa poliisin kanssa vaarallisilla nopeuksilla.

Tutkinnan aikana 43 salakuljettajaa pidätettiin ennen toimintapäivää, kun taas yksi salakuljettaja kuoli onnettomuudessa. Yhteensä rikollisryhmä salakuljetti 442 siirtolaista, joista 13 loukkaantui.

Pohjois-Kreikka on tärkeä laittomien siirtolaisten salakuljetuksen keskus, koska Evros-joen varrella rajavalvonta on salakuljettajille nykyään liian tehokasta.

Lähde Europol.

Tilaa
Ilmoita
guest

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

writing a law dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

steps to writing a dissertation https://dissertationwriting-service.com/

trackback
trackback

jeep with 6 slots grille https://411slotmachine.com/

trackback
trackback
trackback

las vegas world free slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

bier haus slots https://2-free-slots.com/

trackback

2oncoming

Ilkka Mänttäri

Suomalaisille: Jossakin vaiheessa sitten tulee tapahtumaan niin että kaikesta hyvistä ajatuksista ja hyvistä varoista huolimatta ette pysty ostamaan sitä palvelua jonka haluatte. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä että myös te tulette tosiasioiden eteen. Ilman putkimiestä, vesivahinko on seuraava vaihe. Ilman sähkömiestä voi aika vähille jäädä tuo netin selaaminen jos teillä ei ole sähköä, jos on edes nettiä. Minkä asian luulette nousevan kunniaan. Vesi, ruoka, sähkö vai poliittinen korrektius. No maailma on murtunut jo niin monella tapaa. Kai historiassa voi sitten tulla sekin vaihe että maailmaa ei enää tarvitse kaataa jos ollaan erimieltä, no vihervasemmisto on tietenkin erimieltä. Länsimaat täytyy kaataa, no eivät aina sano sitä suoraaan. Islam yhtyy ajatukseen jokaisessa sydämmessään.

Tehoa

Tehokas auto pitää olla että 250km/h kulkee, ei nuo 200hv nekään taida noin kovasti kulkea vakiona. Kyllä se pitää olla jo yli 300hv auto tässä, että nuo vauhdit toteutuu.

Ilkka Forsten

No itse asiassa teho yksin ei ratkaise mitään vaan myöskin se millaiset välitys-suhteet on käytössä. Tiuha perävälitys ei tuo vauhtia vaikka olisi miten paljon hevosvoimia, kun taas ” aavikkovälitys ” antaa kyytiä pienemmälläkin pollemäärällä.

Ilkka Mänttäri

Täytyy toki ottaa huomioon joitakin luonnonlakeja, kuten ilmanvastus. Jos tuo sitten on luonnonlaki muuallakin multiuniversumissa, ei ole. Kaikki havainnot viittaavat siihen että olemme vasta alussa. Kaikki viittaa siihen että olen aika vanha. Katson vanhoja autoja kunnioituksella vaikka omani on vasta alle pari kuukautta vanha. Kauneus ei katoa kuten voisin sanoa vanhasta Chevystä joka palveli minua kauan mutta suomen hallitus teki siitäkin syntipukin, kuten siitä seuranneesta matkailuautostakin. Ostan minkä auton hyvänsä niin hallitus kyllä keksii keinon lypsää siitä. No ostin sitten vähän tehokkaamman. Ei mikään hybridi tai sähkö. Eivät vielä ole valmiita. Kokeilusukopolvi saa tehdä mitä haluaa, vähän samoin kuin rokotteissa. Minä kuitenkin vähän katselen miten asiat etenevät.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Tehoa

Ilkka, mutta tehoja tarvitaan juurikin ilmanvastuksen voittamiseen. Se pitkä välityskään ole mikään läpihuutojuttu vaihtaa tasauspyörästöön. Monessa autossa täytyy osata shimmata/säätää ne kissanpäärattaan/lautaspyörän hammaskosketukset oikein, mikäli ne ovat väärin niin ei mene kauaa että alkaa kova volina kuulua tasauspyörästöstä kun ne rattaat kuluvat pilalle.
Samoin jos autossa ei ole tehoja, niin se ei jaksa kulkea pitkällä välityksellä mihinkään. Samoin ilmanvastus jarruttaa kulkua ja sen voittamiseen tarvitsee tehoja. Tämä välitysjuttu kokeilu onnistuu vaikka mopolla johon laittaa pitkät välitykset ja jättää vakioksi, eipä jaksa kulkea enää kunnolla sekään.
Että kyllä sillä tehollan nyt vaan on merkitystä, että se malmikasa jaksaa kulkea/kiihtyä. Poliisi perässä ja jos ei kiihtyvyyttä/kulkua löydy niin se on siinä.
Lisäksi on huomioitava vaihdelaatikon välitykset kanssa.
Tämän ongelman havaitsee jopa tavallisella W124 200D dieselmersulla, se ei jaksa enää 5-vaihteella kulkea mihinkään vaan hyytyy pieneenkin mäkeen.

juha II

Tästttähän ei ole mitään vaarallista, sillä nälissään ajavat ”tuhatta ja sataa”!

Kata

😀

Ilkka Forsten

Nälkä, mikä ihana tekosyy..

Ilkka Forsten

Ovat ilmeisesti hakemassa töitä formulatallista. Ehkä jo ensi kaudella Izmail Muhamad korvaa Räikkösen ?

eetee

Kela-autot on sielläkin jaeltu kuten meillä. Oispa alamaiselakin autoon varaa.

Kata

Salakuljetus on hiivatin kannattavaa!Ei ihan jokapäivän volkkari oo millä ajelevat eikä köyhiä ole kuljettavatkaan.Uskomatonta kaikki tyynni ja Ängelä ja Yrzylä ovat onnellisia ja Ylvä suorastaan hehkuu…pojat pääsee tyrvään jos hyvin käy. 😎

Ilkka Forsten

Pääsevät tuolla menolla Tyrväällekin ennen syksyn tuloa.

Kata

😀

Kale

Elintasopakolaisella ei varmaan ole varaa ostaa autoja muutaku Suomessa. Sotarikollisilla varmaan on jäänyt massia se verran että voi auton mikä liikkuu 250km h ei Lada.

Kaino-Vieno Huttunen

Kuulostaa ihan siltä kuin heillä olisi jotain salattavaa ja he pelkäisivät kiinni jäämistä. Eikö kyseessä ollutkaan sotaa ja vainoa pakenevien auttaminen hädän keskeltä, millä on YK:n, UNCHR:n sekä Merkelin siunaus.

Ilkka Forsten

Somalit ei pelkää mitään julisti punkero somalitantta Helsingissä Suomen passi kourassa, mutta jos hänelle sanoisi että hei hei, nyt sitten palaatkin Mogadishuun niin pelko yllättäisi välittömästi. Siellähän ei voi elää, siellä on leijonia, ( onneksi silloin vielä ei ollut hän päätti yksipuolisesti kotoutua suomeen. ) Ja sota ja ja ja ja tytötkin ympärileikataan ja ja mitähän vielä keksisi ?

juu

Melko turhaa pysäytellä muutama matu siellä ja muutama täällä, kun samaan aikaan EU ja hyväntekeväisyys(pahantekeväisyys)järjestöt tunkee niitä tuhansittain ympäri eurooppaa.

Teppa

Onneksi edes joku turjuu maahan tunkeutujia!

juu

Joo hyvä kun joku edes yrittää, mutta ei sillä ole isossa kuvassa yhtään mitään merkitystä.
Sama kun täällä pelotellaan että venäjältä saattaa tulla muutamasata pakolaista, samaan aikaan kannetaan kymmenientuhansien Ruotsista tulevien matkalaukkuja. Ihan halvatun fiksua 😀