Eurooppa Maahanmuutto

Laittomat siirtolaiset yrittivät läpimurtoa Unkariin Serbian rajalla

Unkarin ja Serbian välistä rajalinjaa. Kuva Délmagyarország / Schmidt Andrea / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Ryhmä laittomia siirtolaisia yritti murtautua länteen Serbian ja Unkarin rajalla Ásotthalomissa tiistai-iltana. Läpimurtoyrityksestä kertoi Csongrád-Csanádin läänin poliisin tiedottaja.

15 siirtolaisen joukko yritti päästä Unkariin Ásotthalomissa kello 20.40 paikallista aikaa suihkuttamalla kaasua rajaa suojaavien virkailijoiden päälle.

Neljä siirtolaista loukkaantui yhteenotossa. Poliisi ja sotilaat estivät siirtolaisia etenemästä syvemmälle länteen.

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kovasti on työintoista porukkaa. Mutta tietäähän san kun puintiajat painavat päälle. Nimittäin nyrkin puinnit!

Einarinari

Joko Sipilältä tullut ilmoitus että on shokissa.

Ilkka Mänttäri

Olin laittavinani kommenttia tuonne Klaaniperheen testibisnekseen mutta tänne päätyi ja ei suostu poistumaan joten tällainen tapaus.Oma vika. No kyllä tuohon editointimahdollisuuteen yleensä kuuluu myös kommentin poistaminen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
murre iisakki riepunen

Onhan se per…kun eivät länsimaiset junttieinarit ymmärrä uuden kulttuurin ja uskonnon hyvyyttä, etenkin ” kantasuomalaisissa ” on havaittu erityisen voimakasta vastustamista, ellei vastarintaan nousta sorron yöstä, kalpaten käy kaiken mitä yhdessä rakennettu hikpisaroita ja kyyneleitä vuodatettu, nyt kaikki kaunis valumassa valloittajien taskuun.

Ville Pettu

Useiden maiden rajoilla eri puolilla maailmaa käytetään jalkaväkimiinoja estämään rikollisten laittomat rajojen ylitykset. Turvapaikanhakijat pääsevät rajan yli laillisilla rajanylityspaikoilla esittämällä henkilöpaperit ja pyytäämällä turvapaikkaa.

PSn äänestäjä

Jihadistit pyrkivät Eurooppaan Asotthalomissa, jonne kaupungin johtaja LaszloToroczkai on rakennuttanut muurin suojaksi laittomia maahantunkeutujia vastaan suojelemaan Unkaria ja Euroopan unionia
Toroczkai on kansallissankari Unkarissa https://wearesc.com/forum/index.php?threads/hungarys-border-wall-a-spectacular-success.59603/
Muurin rakentamisen jälkeen matumäärä Suomeenkin romahti
On the day its border fence was completed, the influx of illegals entering Hungary went down from 6,353 per day to 870 the next. For the remainder of that month, illegal border crossings were steadily below 40 per day, officials said

Ilkka Forsten

Muuan Tavja Halonen poisti suomelta jalkaväkimiinat, oli ilmeisesti kovinkin humaani hetki meneillään, sillä oppia otettiin Englannista jossa prinsessa Diana nillitti kaukoidän miinoista.

Brittien olikin varsin hyvä luopua niistä sillä kyse on saarivaltiosta, mutta me olemme entinen ” tsaarivaltio ” ja itärajaa riittää Hangosta Petsamoon. Toisaalta on yhdentekevää onko niitä itärajalla, kun KAIKKI valloittajat lampsivat suomeen lännestä, kiitos på Sverige ja Stefan Löfven. Eihän sillä Dublinin sopimuksella olekaan mitään väliä, eihän ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ylva täällä hej

Ts. Hyökkäsivät rajaviranomaisten päälle.
Joko EU on ylvan kanssa tuominnut raziztiset rajavirkailijat?

Kata

Jaa-a kyllä ennenvanhaan olis puhuttu hyökkäyksestä maahan kun rajavartijoille kaasua silmille että me tullahan nyt sitte…nykyään vain rakenteellisen rasismin uhreja,kohdelkaa hellästi ja keittäkää pullakaffit.
Peskää silmät kaasusta kyllä se siitä.Vainotut ovat kokeneet paljon paljon pahempaa…jossainpäin.

John Quiman

Jatkossa ne tulevat ampuma-aseiden kanssa ja Ylva Johansson kiljuu kurkku suorana, että ei saa vastata tuleen, koska ihmisoikeudet.

Ilkka Forsten

Vastaan kuten Rudolf Lange Wansseen konferenssissa silloin vanhaan hyvään aikaan. Häneltä kysyttiin miten lange, lakimies kun oli siviiliammatiltaan, voi hyväksyä laillisuusnäkökohdista ihmisten teloitukset Liettuassa SD:n toimesta. Vastaus kuului, ” Luotan nykyään enemmän siihen mitä luodit sanovat.”

Teukka

Oliskohan rajaa suojaavien virkailijoiden suihkautettava lyijyä ja nikkeliä läpimurtoa yrittäviä kohti? Ainakin Raatteen suunnalla kohtuu iso läpimurto torjuttiin menestyksekkäästi 30-luvun lopussa noilla keinoilla.

John Quiman

Frontex ratkaisee ongelman. Rajalle lähetetään miehet tarkkailemaan ja huolehtimaan tulijoiden ihmisoikeuksista. Perustetaan myös rajakuppila, jossa saa kamelinkusta sekä muita virvokkeita.

Teukka

Frontex ratkaisee ongelman. Rajalle lähetetään miehet tarkkailemaan ja huolehtimaan tulijoiden ihmisoikeuksista.
***********

Homppis-Pekka ja Ohi-Huura lähetää lentokoneet noutamaan loisväen tänne ja armeija&poliisi kantaa kunniakansalaiset ja heidän tavarat suomalaisista tyhjennettyihin asuntoihin. Asunnot on otettava kaupunkien keskustoista ettei kunniaväelle tule pahaa mieltä.

U. Kamutapsa

Lisäksi pitää järjestää kotiinkuljetuksella kylmiä ja lämpimiä aterioita. Paha puuro kun voi aiheuttaa myös pahaa mieltä.

Ilkka Forsten

Älä unohda ketttiön verhoja.

Tornio mielessäin

Oishan ne jo silloin onnistuneet läpimurrossa, mutta eivät älynneet huutaa taikasanoja (äsylym).

Puolustustaistelu olisi muuttunut heti operaatio piccoloksi, jolloin korpitaistelija olisi auttanut laukkujen kannossakin.

Ilkka Forsten

Mutta silloin oli olemassa IKL, Suojeluskunnat ja kokoomuksella mottona Koti,Uskonto Isänmaa. Nykyisin asia kirjoitetaan muotoon, hottentoteille koti, islam welcome ja hillotolppa by EU. ( Ilmastohätätilaa unohtamatta siltä varalta että pitää päästään vihreiden kanssa samaan hallitukseen..)

juu

Voi olla että olen vähän vanhanaikainen ja nykyliberaalissa maailmassa on toisin, mutta mielestäni jos joku joukko yrittää laittomasti väkivalloin tunkeutua toiseen valtioon niin ei ole kyse siirtolaisista, pakolaisista tai edes turvapaikanhakijoista.
Vaikka kyllähän ne turvapaikkaa hakee heti kun pääsevät Suomen kaltaiseen hölmölään.

John Quiman

Pitää ymmärtää, että ne pakenevat kauhuissaan ja muistaa myös ihmisoikeudet, ovathan he valkoisten eurooppalaisten uhreja. Vähän kyllä mietityttää, että miksi paetaan sortajien luo?

Ilkka Forsten

YK:n ihmisoikeusartiklat koskien syitä pakolaisuuteen, ei oikeuta hakemaan toisesta maasta turvapaikkaa käsitteellä köyhyys tai kyvyttömyys / haluttomuus tehdä itse yhtään mitään. Se ei myöskään anna mitään oikeutta uskonvapauteen vedoten pyrkiä islamilaistamaan kaikki maat joihin sandaalit saadaan ujutettua.

Tämän lisäksi ne samat artiklat sanovat että mailla on oikeus jakaa henkilöt kahteen kastiin, siis kantaväestöön ja muualta tulleisiin, ja että jälkimmäisiä EI tarvitse kohdella maan kantaväestöä koskevilla säännöillä. He eivät ole siis minkään todellisen artiklan suojeluksessa, ainoa mikä heitä suojelee on vihersosialistinen tulkinta joka nojaa vain ja ainoastaan oman puolueen agendaan.

Nämä ovat faktoja, voitte vaikka tarkistaa ne.

Kaino-Vieno Huttunen

Voi, voi. Nyt taisi jäädä Suomenkin kestävyysvaje paikkaamatta ja merkittävät innovaatiot innovoimatta.

murre iisakki riepunen

Tuppurainen tuomitsee, jahka lomasaunan löylyistä ehtii kommentoimaan.

Jouni S.

Kansa saa sellaiset päätäjät kuin valitsee, vaikkei se moista rangaistusta ansaitsisikaan. Tässä tapauksessa tosin Kepun tuella, ihan ministeriksi asti. Poliittisen muistin toivoisi olevan hieman taannoista /nykyistä pidempi. Seuraavia vaaleja odotellessa…

Ilkka Mänttäri

👍