Eurooppa Maahanmuutto

Lapsia rautateille – Näin protestoidaan rajat auki

AFP/Youtube

AFP/Youtube
AFP/Youtube

Epätoivoiset pakolaiset Idomenin leirillä asettavat lapsiaan rautateille, rasistisen Euroopan tulee avata rajansa.


Pakolaiset etsivät keinoja paeta Idomenin siirtolaisleiriltä Kreikasta. Paikka on neljä kertaa Ranskan Calaisissa olevan ”Viidakon” kokoinen. He vaativat Makedoniaa avaaman rajansa, jotta he voivat jatkaa matkaansa syvemmälle Eurooppaan.

Pakolaiset ovat laittaneet omia lapsiaan makaamaan rautateille kylttien kanssa, joissa vaaditaan rajat auki. Muut protestoijat ovat taputtaneet ja hurranneet. Toisella lapsella oli käsissään kyltti, jossa luki seuraavaa:

Olen lapsi, enkä välttämättä tiedä paljoa. Uskon, kun ihmisiä kohdellaan epäkunnioittavasti jos he ovat syntyneet maapallon toisella puolella, sitä kutsutaan rasismiksi.

Protesti oli osoitettu Makedonian päättäjille, jotka sulkivat rajansa kokonaisuudessaan keskiviikkona. Noin 12000 pakolaista ja siirtolaista on jäänyt Kreikkaan. Dimitri Vitsas, Kreikan pääministeri, joka on vastuussa pakolaisaallon virtauksesta, kertoi huolestuneena, että Idomenin leirin ongelmat hoidetaan viikon sisään.

Seuraavalla viikolla Kreikassa avataan tilat n. 50000 pakolaiselle.

Asiasta uutisoi Express

Toimitus
13.3.2016
Tilaa
Ilmoita
guest
8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Petrir

Pistäköön maansa kuntoon helvetin loiset

kilttimies

Pakko lainata islamrealistien tuntemaa ammattilaista:

”” Muslimikulttuurissa katse on aina suunnattu ulkomaailmaan: ”Kuka teki tämän minulle, minun elämälleni?” Tällainen ajattelutapa saa ihmisen pitämään aina itseään uhrina ja jotakuta tai jotakin ulkopuolista syypäänä ongelmiinsa. Professori Bernard Lewis, kuuluisa islam-historioitsija, on tehnyt saman havainnon. Hän muotoili tämän kulttuurieron niin, että länsimaalaiset kysyvät: ”Mitä tein väärin?”, kun taas muslimit kysyvät: ”Kuka teki tämän minulle?”” ( Nicolai Sennels, psykologi.)

hifki

saudi-arabiassa on tyhjillään n.100 000 pakolaista varten oleva leiri…menkööt sinne…

kepa

Missään nimessä millään verukkeella noita ei saa enää päästää Eurooppaan! Suomikin on jo käytännössä konkurssissa. Noita ei pystytä elättämään täällä maailman tappiin saakka, kuten jo täällä olevat tekevät. Päinvastoin nyt on saatava nopeasti ulos vähintään 20 000 tuhatta matua, jotta edes jonkinlainen järjestuys täällä säilyy.

Liru

Kaikk matuti ulos Suomesta on järkevintä.

Veikko P.

Menkää kotimaihinne tai kotimaidenne viereiseen muslimivaltioon.

Veikko P.

Ai rasismia kun rajat ei aukea. Sitä on tähän asti kutsuttu invaasioksi tai vieraan vallan sisään kävelyksi eli valtaukseksi.