Kulttuuri Muu maailma Rikos

”Lapsiystävällinen” Wisconsin Pride -festivaali jakaa ilmaisia lääketieteellisiä lähetekirjeitä ”sukupuolta vahvistavia” lääkkeitä ja leikkauksia varten

Drag queen-satutuokio. Kuvituskuva: Piqsels (CC0 1.0).

”Sukupuolenvaihdosleikkauksia varten laadittuja ”lähetekirjeitä” oli saatavilla ilmaiseksi Madisonissa, Wisconsinin Pride-festivaaleilla tänä viikonloppuna trans- tai ei-binäärisiksi identifioituville”, sanoi Chris Elston.

Wisconsinin ”lapsiystävälliseksi” mainostetulla Pride-festivaalilla oli myyntikoju, jossa tarjottiin ”ilmaisia lähetekirjeitä sukupuolenvaihdosleikkausta varten ei-binäärisille ja transsukupuolisille” henkilöille, jotka pyrkivät ”sukupuolta vahvistaviin” leikkauksiin.

Eräs perhe otti kuvan Integrated Counseling, LLC:n pystyttämästä kojusta OutReach LGBTQ Community Centerin järjestämällä vuosittaisella Magic Pride -festivaalilla sunnuntaina Madisonissa, Wisconsinissa. Perhe antoi Chris Elstonin, jonka useimmat tuntevat nimellä ”Billboard Chris”, jakaa kuvan seuraajiensa kanssa maanantaina.

Integrated Counseling, LLC:n perusti Elaina Meier, joka on lisensoitu ammatillinen neuvonantaja. ”Trans- ja sukupuoleltaan ekspansiivisille ihmisille käytän tietoon perustuvaa suostumusta ja itsemääräämisoikeusmalleja”, hän sanoi Psychology Today -profiilissaan.

Heidän nyt lakkautetun verkkosivustonsa mukaan Integrated Counselingilla on toimipisteitä Madisonissa ja Milwaukee Wisconsinissa. ”Toimipisteidemme ja etälääketieteen palveluiden kautta pyrimme tarjoamaan koko Wisconsinin LGBTQ+-yhteisölle tilan, jossa on paikka pysähtyä, olla ja parantua”.

Yhteisön jäsenen johtamana terapian tavoitteena Integrated Counselingissa on, että kaikilla ovesta sisään kävelevillä on mahdollisuus löytää tila, jossa heidät kohtaa ja näkee täysin ammattitaitoinen, traumaperustainen neuvonantaja, joka helpottaa löytämisen, oppimisen ja parantumisen matkaa.”

Warner Parkin pride-festivaalilla viihdytti myös erilaisia vähäpukeisia drag queenejä ja DJ:tä, mukaan lukien 16-vuotias teinipoika, joka tunnetaan nimellä ”Nemo”.

Nettisivujensa mukaan ”Nemo” on esiintynyt yökerhoissa drag-hahmollaan 14-vuotiaasta lähtien. Festivaalilla oli myös ”QTPOC”-teltta yksinomaan ”värillisille queer- ja trans-ihmisille ja heidän kutsuvierailleen”. Tilan ”loukkaajat” uhattiin poistaa festivaalilta.

OutReach LGBTQ Community Centerin Facebook-sivun mukaan keskus kerää myös ”bindereitä” (rintojen sidontaa varten) jaettavaksi naispuolisille trans-identifioituneille henkilöille. Tapahtumasta otetuissa valokuvissa näkyy lapsia, jotka käyttävät pride-lippuja viittoina ja osallistuvat seksuaalisiin drag-esityksiin. Ainakin yksi ”karvaiseen” turri-fetissiasuun pukeutunut henkilö osallistui tapahtumaan.

Sukupuolen itsemääräämisoikeus on käsite, jonka mukaan henkilön laillinen sukupuoli tai sukupuoli tulisi määritellä hänen itse ilmoittamansa sukupuoli-identiteetin perusteella ilman lääketieteellisiä vaatimuksia. Wikipedian sivun mukaan tämän käytännön puolestapuhujat sanovat, että lääketieteelliset vaatimukset leikkausta varten ”ovat tunkeilevaa ja nöyryyttävää portinvartiointia”.

Tämän myyntikojun tarjoamat lähetekirjeet antaisivat potilaille mahdollisuuden ohittaa sairaaloiden ja vakuutusyhtiöiden asettamat turvatoimet. Leikkausta suosittelevat mielenterveysalan ammattilaiset jakavat eettisen ja oikeudellisen vastuun tästä päätöksestä kirurgin kanssa.

Useimmat vakuutusyhtiöt vaativat, että leikkausvalmiutta koskevan lähetekirjeen kirjoittavan psykoterapeutin on täytynyt hoitaa potilasta vähintään 12 kuukauden ajan. Terveydenhuoltotaustaiset trans-aktivistit pitävät näitä turvatoimia ”epäeettisenä portinvartiointina” ja ovat ottaneet tehtäväkseen kirjoittaa lähetekirjeitä, joissa suositellaan henkilöitä hormonihoitoon ja leikkauksiin ilman, että heillä on jatkuva hoitosuhde potilaaseen.

Lähde: The Post Millennial

31 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.foxnews.com/media/hillary-clinton-defends-embattled-finland-prime-minister-sanna-martin-keep-dancing?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-29263600&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

No ei ihan tästä mutta hillerikin puolustaa sannukkaa no tottakai.samaa puoluetta ovat!Kiesus mitä tekopyhyyttä!
No sanoisko sannukan miehelle tehdä kuten omansa….teki.Hm….

John Quiman

”Sukupuolta vahvistavat” toimenpiteet ovat tosiasiallisesti sukupuolta hävittäviä toimenpiteitä. Nehän eivät vahvista eli tee paremmaksi kehon mitään ominaisuutta, vaan turmelevat kehon luonnollisia ominaisuuksia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
nimellinen

homoilla ja kommunisteilla on kiire ennenkuin ne taas tapetaan.

ike

Olen kyllä sillälailla humanisti että en oikein tykkää tuosta tappamisajatuksesta. Ehkä olen vähän naiivi, mutta kyllä luonto hoitaa aika monta asiaa, jopa sen jos tämä planeetta tuhoutuu. Joskus ennenkin sanonut että en tiedä kuinka mones ”koe” menossa. Yhä vakuuttuneemmaksi olen tullut siitä että ei tämä ole ainoa.

juha II

Nyt tuo sama mätä poppoo käy lobbausta kemiallisia kastraatio lääkkeitä puoltavasti lapsille. Ennen ovat jyrkästi ”vapaamieliset” vastustaneet kun kyseessä on ollut sarja pedofiilien kuohinta kemiallisesti!

Ensinnäkin ”sukupuolen VAPAA ilmoittaminen” on harkittua ”saatanallisten säkeiden” lurittelua, joka kaikessa valheellisuudessaan kytkeytyy erottamattomalla tavalla kommunismiin. Lapset eivät ole kykeneviä eivätkä edes nuoretkaan kestämään kaltereiden taakse kuuluvien sekopää aikuisten Edenin käärmeen kaksikielisiä valheita. Ja, jos vanhemmat pääsevät edes tarpeeksi ajoissa selville mitä HEIDÄN lapsillleen ollaan teettämässä. Umpisairas ”liberaali” (kommunistinen) yhteiskunta vie vanhemmiltaan lapset ja ”rikolliset” holhoojat viedään poliisilaitokselle ja heille tuomioistuin vielä mätkäisee sakot tai vankeutta pallo jalassa.

Tanskassa kirkko opettaa lapsille LGBTQ+ liikettä ja ”tutustuttaa” homouteen.

Voi olla jo aivan lähitulevaisuutta kun lapset riistetään vanhemmiltaan valtiolle ja se ”kasvattaa” lapset mihin hyvänsä kieroutuneeseen suuntaan aivan kuten Kiinassa ja ent. Euroopan sosialistisissa maissa on tehty. Eli irrottamaan lapset vanhempiensa moraalipohjaisesta lähipiiristä totalitärisen valtion kulloistakin käyttötarkoitusta varten. Suomessakin sossut olivat aina päivähoidon kannalla ja jatkuva kestoriita keskusta puolueen kanssa oli kotihoidon tuesta.

YK:n Agenda 2030 sisältyy Lasten ottaminen pois vanhemmilta, vaikka siitä valtamedia jättääkin sen pois ja tarjoaa höttöä. Globalistit, NWO, WEF ja muut rosvojärjestöt pitävät myös sisällään tuon yksioikoisen vaateen, WEF lisäksi haluaa SIRUTTAA lapset kuin koirat, jolloin sosiopaatit tietävät aina missä lapsesi on. Paitsi että SINÄ et aina tiedä!

Teknoraatit ovat Frankesteinin hirviöitä. EI inhimillisiä ihmisiä!!!

Eka Kettunen

Nyt on näköjään ympäri maailmaa lapset otettu tämän sairaan aatteen kohteeksi.

Ilkka Forsten

Miten saisin tuon hempukan puhelin-numeron, vaikka lankapuhelimen, nyt oli niin kovaa settiä että nyrjäytin kolme alinta selkänikamaa pelkästä kiimasta.

Kata

😀 Voi kauheeta kiropraktikko auttaa!

Ilkka Forsten

Kiitos empatiasta.

Ilkka Forsten

En halua enää tällä iällä ryhtyä sekakäyttäjäksi.

Tarkennus

Falsettilukot, ei nikamaa.

Kata

Fasettilukko mutta voi siinä falsettiakin tulla suusta kun sattuu…

Nykytytölle maistuu piirakka, ei proteiinipatukka

Helsingin kaupunki aikoo käyttää veronmaksajilta kupattua rahaa 100.000 euroa ”sateenkaari kasvatukseen” kouluissaan. SAIRASTA TOUHUA, akkavirkamiehet taas päättäneet tällaisesta basasta ja toisten rahoilla! Vaihtakaa nyt miehet tilalle, niin loppuu tällainen turha pelleily! Oksettaa!

Jaahas Ameriikan malliin mennään ja se on sairasta tässä sateenkaarimankumisessa!Minusta se on rikollista puuhaa hoitakoon vain sen opettamisen mitä kouluun kuuluu ja pitäköön pilit pusseissaan!

Ja valitettavasti on niitä miesoletettujakin ihan samoissa peleissä mukana!No ,ulkonäöstä ei enää voi aina päätellä mikä 137:stä pukusuolesta on kyse.

Ilkka Forsten

Helsinki EI OLE kaupunki, se on pakolaisleiri jota vanhasta muistista kutsutaan vielä kaupungiksi.

John Quiman

Eräs kaveri kävi Stadissa, kun asuin Espanjassa pari vuosikymmentä sitten. Hän totesi palattuaan, että kuule, ei Stadi oo enää Stadi.

Lieväasteinen

Ja samalla Nigeria kielsi valkoiset mainoskasvot maassa:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4d42e64-fb6c-4b35-aa7f-3498c9434dda

IL käänsi tahallaan otsikon väärin:

”Nigeria kieltää ulkomaalaiset mainoskasvot”

The Times:

”Nigeria becomes first country to ban WHITE models in adverts”

Kata

Joo on se jännää tuo IL:n toiminta kun selvästi sanotaan että ei valkoisia enää…

Jottain ne pelkää vähän oli sitten tausta mitä tahansa.Jos ei voi sanoa tuostakaan totuutta!

Ilkka Forsten

Minä olen yksi niistä joita ne pelkää.

Kata

Hyvä!Lisää vain teitä niin ehkä järjenjuoksu alkaa noissa moraalittomissa nyhtänköljissä!Vaikka sitten pelon kautta!

John Quiman

Niin, eivät uskalla sano rasismiksi. Vaan, jos Suomessa kiellettäisiin ulkomaalaisen näköisten käyttö mainoksissa, olisi siitä riemuisasti rasisti-leimakirveet huitelubileissä.

Kata

Vähintään vuosi yhtä huutoa. 😀

Ilkka Forsten

Ollaan nyt pedanttisen tarkkoja. Nigeria siis kielsi valkoiset mainoskasvot ” maassa. ” Kuussa niitä saa siis yhä käyttää jolloin me voitimme tämänkin erän, Nigeriaanoilla ei ole koskaan sitä teknologiaa käytössä jolla kuusta tehdään valkoisten mainos-taulu. mahtaa se ketuttaa kun vilkaisee taivaalle, ja siellä suuri valkoinen naama möllöttää tummassa illassa.

Eka Kettunen

Nigerialaiset voivat olla sitten tiukkana valkoisten suhteen ja kieltäytyä valkoisten maiden heille antamasta kehitysavusta ja maksaa jo saadut rahat takaisin jos seisovat yhtään periaatteensa takana.

häkäpönttöputputin

Kenties autoritaariset maat (Venäjä, muslimimaat) tukevat salaa länsimaiden kaikenkarvaisia pridehinkkauskarnevaaleja, koska tietävät että sellainen ärsyttää täällä ihmisten enemmistöä.

Puolueeton

Ajattele ja ota selvää, missä päin autoritaarisuus on merkittävämpää. Tosin sen selvittäminen ei ole yksinkertaista.
EU ilman mitään keskusteluja päätti Venäjä pakotteista Ukrainan sodan perusteella, vaikka pakotteista on ikäviä seurauksia eurooppalaisille.
Lännen vallanpitäjät hyväksyivät Naton pommitukset Balkanilla humanitaarisena operaationa tästäkään kysymättä kansalaisten mielipidettä.

häkäpönttöputputin

Balkanin tragediaa katseltiin liian pitkään eikä pommitettu ajoissa.

Sama näyttää käyvän Venäjän käynnistämän kansanmurhan suhteen.

naZi-neukkula

TUPLA kansanurha! Ukrainalaiset ja neukkulan itäosien kansat!

Kata

Maailmassa ei ole enää muuta kuin näitä trans ym seksuaalisia,tunnesukupuolta,tänään tämä huomenna taas them,they sitten hon,han,hön,ja lopuksi jotain mitä ei vielä ole keksitty.Niin sortuu maailma moraalittomuuteen,lasten henkiseen ja ruumiilliseen pahoinvointiin näillä opeilla..ja sitten maailma pelastuu…..?
Mielenvikaiset töissään mutta transjotain on Milleynkin mielestä tärkein jos haluaa USAn sotilasjohtoon….

Ei meinaa millään kestää että nuo saavat ihan turuilla ja toreilla kaupata oppiaan kun ovat kai niitä pikkuisiin viehättyneitä…Nyt mie voin taas pahoin.

Ilkka Forsten

Ota pulipax, se helpottaa tukalaa oloa.

Kata

Pulipax hahahahahahaha!

Kansalaisen verkkokauppa