Kotimaa Politiikka

Laura Huhtasaaresta perussuomalaisten presidenttiehdokas

Laura Huhtasaari, ps
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti tänään, että puoluehallitus tulee esittämään puoluevaltuustolle Laura Huhtasaaren asettamista puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Halla-aho sanoi puheenvuorossaan ”työmiehen tuumaustunnilla” tänään, että presidentti on Suomessa ennen kaikkea arvojohtaja, eikä hänen ja Huhtasaaren arvomaailmoissa merkittävissä kysymyksissä ole suurta eroa. Hän aikoo itse keskittyä nostamaan perussuomalaiset suurimmaksi puolueeksi vuoteen 2019 mennessä.

”Siksi olen tänään esittänyt, että puoluehallitus ehdottaisi puoluevaltuustolle Laura Huhtasaaren asettamista Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi, ja puoluehallitus on tämän esityksen yksimielisesti hyväksynyt,” Halla-aho sanoi ja jatkoi: ”Laura on monessa suhteessa perussuomalaisen lähestymistavan ruumiillistuma ja edustaa hyvin meidän vaihtoehtoamme. Eniten arvostan hänessä sitä poliitikoille epätyypillistä ominaisuutta, että hän ei peräänny oikeana pitämistään näkemyksistä, ei pyytele niitä anteeksi, eikä pelkää arvostelua, pilkkaa eikä älämölöä. Tämä on juuri sitä, mitä Suomi kipeästi tarvitsee.”

Omassa puheenvuorossaan Huhtasaari sanoi tullessaan valituksi presidentiksi tekevänsä kaikkensa Suomen ulkopoliittisen aseman vahvistamiseksi ja kansallisen suvereniteetin palauttamiseksi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit