Kotimaa Politiikka

Laura Huhtasaari: Omien kansalaisten turvallisuus kaiken muun edelle

Laura Huhtasaari, ps
Perussuomalaisten Laura Huhtasaari vaatii vallanpitäjiltä vastuunottoa ja toimenpiteitä sisäisen turvallisuuden palauttamiseksi

Perussuomalaisten kansanedustaja, 1. varapuheenjohtaja ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari vaatii hallitusta ryhtymään toimiin, joilla Turun kaltaiset hirmuteot estetään tulevaisuudessa. Hän vaatii vastuunottoa, ja toteaa hallituksen olevan huolissaan vain kansalaisten vihastumisesta.

Huhtasaari peräänkuuluttaa konkreettisia toimenpiteitä, ja painottaa, että omien kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen pitää mennä kaiken muun edelle.

Toimenpiteiksi hän esittää, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet tulee ottaa säilöön palautuskeskuksiin, joista palautukset tapahtuvat. Poliisiresursseja tulee ohjata tekemään tehokasta ulkomaalaisvalvontaa ja rajatarkastukset tulee ottaa käyttöön. Lisäksi turvapaikanhakijat tulee käännyttää jo rajalta, sillä Dublin-sopimus edellyttää, että ensimmäinen Dublin-sopimuksen allekirjoittanut maa, johon turvapaikanhakija saapuu, on velvollinen käsittelemään hakemuksen.

”Tarvitaan konkreettisia toimenpiteitä. Niitä riittää, jos vain riittää kantti niiden toimeenpanoon,” Huhtasaari painottaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit