Eurooppa

Leverkusenilainen romaniklaani koronan superlevittäjänä

Kuva Pexels.

Sen jälkeen kun Leverkusenin turvallisuuspalvelu ei kyennyt ottamaan suurta romaniklaania hallintaan, agendalla ovat hautajaiset.

Maanantai-iltana poliisiautot ajoivat Goman-klaanille kuuluvan kiinteistön eteen Leverkusen-Wiesdorfissa. Virkamiehet olivat paikalla, koska romaniperheen tiloihin oli kerääntynyt noin 80 ihmistä. Romanien kokoontumisen syynä oli ilmeisesti huoli kahden johtavan klaanijohtajan koronataudista.

Poliisi ei valtuuksien puuttuessa voinut hajottaa kokoontumista. Ainoastaan ​​välittömän vaaran uhatessa valtiovalta voi mennä yksityisalueille ilman omistajan lupaa. Romaniklaani kuitenkin lupasi hajottaa laittomasti kokoontuneen väkijoukon, joten poliisit poistuivat paikalta.

Keskiviikkona poliisin ja kaupungin viranomaiset ottivat klaanin uudelleen tarkkailuun sen jälkeen, kun oli saatu uudelleen viitteitä koronamääräysten rikkomisesta. 15 asianosaiselle määrättiin 250 euron sakko.

Sillä välin toinen klaanin kahdesta johtajasta on kuollut koronaan. Miehen sanotaan toimineen valtakunnallisessa perheverkostossa rauhantuomarina.

Edesmennyt haudataan Leverkusenin hautausmaalle ensi keskiviikkona. Turvallisuusjoukot odottavat satoja osallistujia. Poliisi ja kaupunki tekevät parhaillaan töitä parantaakseen hautausmaiden hygieniasääntöjä. Myös mellakkapoliisi on valmiudessa voidakseen tarpeen tulleen yrittää klaanin saamista  hallintaan.

Goman-perheen rikolliset haarat ovat vuosikymmenien ajan yhdessä sukulaistensa kanssa syyllistyneet mittavaan määrään erilaisia rikoksia. Kyse on rahanpesusta hankkimalla kiinteistöjä, varkauksista, asuntomurroista, vanhusten ryöstämisistä. Rahaa on saatu myös vaihtamalla Sveitsin frangeja väärennettyihin euroihin.

Lähde Focus.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit