Eurooppa Rikos

Levottomuuksia Tukholman eteläpuolella Tyresössä keskiviikko-iltana

Kuva via PT-media.

Suur-Tukholman alueella on ollut hyvin rauhaton viikko. Eilen keskiviikkona koettiin Tukholman kaakkoispuolella Tyresössä tapahtumarikas ilta ja yö. Iltaan mahtui kymmeniä poltettuja kuorma-autoja, henkilöautoja, vandalisoituja bussipysäkkejä ja liikkeiden ikkunoita.

Klo 23.00 aikaan oli Tyresön Bollmorassa kunnon roihu. Tuleen sytytettiin seitsemän parkissa ollutta rekka-autoa. Lisäksi kaksi henkilöautoa oli saatu tuleen. Palopesäkkeitä oli kymmenkunta ja näiden sivutuotteena vahingoittui usea muukin auto.

Kuva via PT-Media.

Kun poliisi saapui palopaikalle, niin partioautojen ja ohikulkijoiden päälle oli yritetty heittää polttopulloja ylikulkusillalta. Tekijät kuitenkin häipyivät yön pimeyteen ja ketään ei saatu kiinni.

Samaan aikaan tuli automaattihälytys läheiseltä koululta, jossa julkisivujen ikkunat oli hajotettu ja kolme pihalla ollutta autoa oli yritetty sytyttää tuleen.

Suurinpiirtein samoihin aikoihin ennen puoltayötä ilmoittivat alueen teollisuusvartijat, että liikekiinteistön ruokakaupan ikkunoita kivitettiin katukivillä. Vartijoiden yrittäessä puuttua asiaan, saivat hekin kivitystä osakseen. Tässä vaiheessa poliisijohto päätti tilata Tukholmasta helikopterin, joka alkoi haravoida aluetta. Paikalle saapui myös kymmeniä mellakkapoliisin partioita täydessä varustuksessa.

Kuva via PT-media.

Mainittujen lisäksi puolenkymmentä bussipysäkkiä rikottiin ja ympäristöstä hajotettiin muuta pienempää, kuten poltettuja roskapönttöjä ja irtotavaraa.

 

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa