Kulttuuri Muu maailma

LGBTQ-aktivistit yrittävät kaapata äitienpäivän: ”Kaikilla äideillä ei ole vaginaa”

Kuvakaappaus: Twitter.

LGBTQ-aktivistit käyttivät viime äitienpäivänä tilaisuutta jakaa lisää vasemmistolaisia puheenaiheita, joilla edistetään heidän radikaalia agendaansa ja naisten syrjäyttämistä. Jotkut julistivat ylpeinä, että ”kaikilla äideillä ei ole vaginaa”.

Males in Disguise” Twitter-tili jakaa usein löydöksiä ja meemejä, joissa esitellään vasemmiston radikaalia woke-agendaa, jakoi ilmeisesti LGBTQ Redditistä löytyneen meemin, jossa väitetään, että ”kaikilla äideillä ei ole vaginaa”, ja joka vähättelee äitienpäivää ”vanhempienpäiväksi”.

Eräs biologiselta mieheltä vaikuttava henkilö otti selfien, jonka kuvateksti oli: ”Hyvää äitienpäivää … Transnaiset ovat myös äitejä!”. Henkilö lisäsi kuvateksteihin tunnisteet #TransWomenAreWomen, #transmommabear ja #transmothers.

Toisessa sosiaalisesta mediasta löytyneessä masentavassa videossa hämmentynyt lapsi hyväksyy vaaleanpunahiuksisen isänsä sukupuolen sekavuuden ja pitää häntä ”äitinä”.

”Ei todellakaan ole totta”, lapsi sanoo vastatessaan kommenttiin, jonka mukaan ”mies ei ole äiti”.

”Sinä olet minun äitini. Sinä olet minun äitini”, lapsi sanoi sukupuolestaan sekaisin olevan miehen hymyillessä.

Toisessa sosiaalisesta mediasta löytyneessä masentavassa videossa hämmentynyt lapsi hyväksyy pinkkihiuksisen isänsä sukupuolen sekavuuden ja pitää häntä ”äitinä”.

”Ei todellakaan ole totta”, lapsi sanoo vastatessaan kommenttiin, jonka mukaan ”mies ei ole äiti”.

”Sinä olet minun äitini. Sinä olet minun äitini”, lapsi sanoi sukupuolestaan sekaisin olevan miehen hymyillessä.

TransKS, joka väittää olevansa Kansasin transsukupuolisten henkilöiden voittoa tavoittelematon järjestö, julkaisi myös ”Hyvää äitienpäivää” -kuvan, jonka taustalla oli transsukupuolisten lipun värit. Se käytti myös hashtagia #transmom:

Toisessa postauksessa on video biologisesta miehestä, joka juhlii ”ensimmäistä äitienpäiväänsä” vanhimman lapsensa kanssa.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun saan juhlia äitienpäivää vanhimman lapseni kanssa, ja sain ensimmäisen äitienpäivälahjani. … Joten vietetään tämä hetki riippumatta siitä, oletko ei-binäärinen tai transnainen, cis nainen – sillä ei ole väliä. Jos kutsut itseäsi äidiksi, malja sinulle. Kippis”, mies sanoi:

Tästä ”Libs of TikTokin” jakamasta videosta tuli myös viraali. Siinä vihreätukkainen biologinen mies valitti lähinnä, ettei kukaan juhli häntä, koska hän ei kuulu isänpäivään, vaan tuntee itsensä äidiksi, vaikka biologinen todellisuus osoittaa muuta.

”Haluan vain aidosti tietää, onko siellä muita ihmisiä, jotka eivät tiedä, kumpaan ryhmään kuuluvat. Oletko äiti vai oletko isä? Missä on vanhempainpäivä? Miksei meillä voi olla vanhempainpäivää?” hän kysyi, ja liittyi näin tehokkaasti yleiseen pyrkimykseen hävittää naiset.

Rasmussen Reportsin tuoreen tutkimuksen mukaan suurin osa amerikkalaisista, 56 prosenttia, pitää äitiyttä naisten ”tärkeimpänä tehtävänä”.

Lähde: Breitbart

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Asiasta toiseen:
https://www.youtube.com/watch?v=LSGZ4Hkdyg4

Mielenkiintoinen haastattelu amerikkalaisen yhteiskunnan kaappaamisesta. Mitä raharikkaat ovat suunnitelleet.

John Quiman

Tässä on tuon haastatellun tekemä dokumentti:
https://www.youtube.com/watch?v=O6ayb02bwp0

Jos tätä sivua enää kukaan lukee….

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Oletteko koskaan ajatelleet miten meidän murrosikäisiltä lapsilta yritetään viedä heidän paras aikansa löytää itsensä aikuisena. Oppia aikuisena olemisen vastuu ja ilot.

Meillä on vanhempia jotka vievät tuon ilon lapsiltaan kun kertovat heille kaikkein haavoittuvimmassa iässään että voithan sinä olla mitä sukupuolta haluat kun pitäisi kertoa miten asiat todella ovat. Murrosiässä monilla on muitakin ongelmia jotka eivät sitte jälkeenpäin tunnu niin suurilta. Entä jos sinulle ei edes sallita murrosikää.

En nyt ota kantaa siihen prosenttiin jota tämä ei koske. He voivat tehdä omat päätelmänsä. Ei kuitenkaan ole oikein toitottaa että koko juttu on enemmistön ongelma. On toki siinä mielessä että vähemmistöille annetaan koko ajan osuuttaan suurempaa valtaa.

Voihan se olla että siitä niitä vallankumouksia syntyy. Anteeksi nyt vaan mutta mielestäni tuollaiset pride-vanhemmat pitäisi saada hoitoon tai telkien taakse henkisestä väkivallasta.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
John Quiman

Pride-vanhemmat ovat todellakin häiriintyneitä ja elävät harhaisessa todellisuuskäsityksessään. Mitäpä muuta sellainen voi lapsilleen tarjota kuin harhoja ja sekoittaa lapset itsensä kaltaisiksi harhoissa eläviksi rassukoiksi. Heidän jälkeläisilleen on tiedossa onnettoman tuskaisia elämiä ja itsemurhia.

Ilkka

Jotain outoa yhteiskunnassa on. Jos viet lapsesi kuntelemaan kansallismielistä puhetta, tulee joka luukusta huostaanottoilmoituksia, perhe viedään sosiaalitantan juttusille ja tehdään arvio siitä onko vanhemmat ihan varmasti kelvollisia kasvattamaan lasta. Kun perheessä jauhetaan pridehumpaa, pakotetaan lastentarhassa oleva piltti katselemaan aikuisen äijän mekkoesitystä, ja kuuntelemaan miten kaikkien pitää imeä nekkua ollakseen hyviä ihmisiä, ei tapahdu mitään… Jos meillä on oikeus vapaasti valita sukupuoli, olisi hyvä muistaa että meillä on myöskin lakiin kirjattuna oikeus, ja vapaus olla poliittisesti ihan sitä mieltä mieltä kuin poliittinen puhujakin. Sitä paitsi koko pridehömppä on täysin politisoitua, joten jos kielletään lasten pääsy poliittisiin tilaisuuksiin, silloinhan pridekin pitäisi olla kiellettyjen listalla.

John Quiman

Nämä ”suvaitsevaiset” ovatkin demokratiaa vastaan, vieläpä yrittävät käyttää lainsäädäntöä demokratian tukahduttamiseksi.

Sananvaoaus ja mielipiteenvaoaus on demokratian perusedellytyksiä. Niitä ei vaan haluta suoda, koska nämä ”suvaitsevaiset” omien sanojensa mukaan puolustavat demokratiaa rajoittamalla sananvapauden heidän mielestään sopivaan ja sallittuun. Heille demokratia on heidän diktaturiaansa. Heidän mielestään oikea demokratia taitaa olla fasismia ja äärioikeistolaisuutta.

Ilkka Manttari

Olen kasvanut yhteiskunnassa jossa kansallisuusmielisyys, siis isänmaallisuus, oli hyve. No olen jo vanha. Se oli joskus 60 ja 70-luvulla kun vielä pystyi matkustamaan euroopassa ja kun sanoi että olet suomesta, ovet avautuivat. Tuo kaikki on menetetty. Olemme samaa pohjasakkaa euroopan kanssa. Niin ei tarvitsisi olla. Olemme rehellinen (ainakin enimmäkseen) suoraselkäinen kansa. Haluatteko joutua samaan luokkaan muutamien muiden (jätän nyt mainitsematta) maiden kanssa. Ihmisissä on eroja, väittävät jotkut poliittiset suuntaukset sitten mitä hyvänsä.

Ilkka

Kun vääntää selkä vääränä siitä saa vain väärän selän.

-Freud Marx Engels & Jung-

n/a

Prkl lisääntyykö tällainen aines??

Toni Lajos

Maamme pölhökustaiden hallitseman median lempiaihe, tätä ihanuutta rummuttaen saadaan kansa lopullisesti irti todellisuudesta, vihervasemmiston ja Ylen pas..n jauhanta jatkuu ponnekkaasti, ei järjen hiventä…

Ilkka

Olen rakastanut elämässäni yhtä naista ylitse muiden. Isäni vaimoa joka oli minulle kuin äiti.. ja olen kateellinen isälleni, sillä hän sai mennä naimisiin äidin kanssa kun minun piti ottaa joku täysin vieras ihminen.

John Quiman

Kohta peruuttavat biologiankin. Henkilö, jolla ei ole vaginaa, ei voi synnyttää, joten ei voi olla myöskään äiti. Mikä tuossa on niin vaikeaa? Onko vaikeaa hyväksyä mtosiasioita, kun ne eivät stemmaa mielikuvituksen kanssa?

Ilkka Manttari

Ihmetteleekö joku tosissaan miksi nuorten mielenterveysongelmat lisääntyy.

Ilkka

Ei oikeastaan koska vanhempien mielenterveysongelmat onkin jo sekottaneet kaiken.

Marko Kyllönen

 jotka eivät tiedä, kumpaan ryhmään kuuluvat. Oletko äiti vai oletko isä? ”
Voisikohan äiti olla semmonen joka on synnyttänyt?
Ainakin tähän asti se on ollut niin.

Mutta mistä johtuu se että joka paikasta tupsahtelee näitä kauhean näkösiä vihasia ukkoja jotka kuvittelee olevansa naisia? Oisiko jollain mielialalääkkeillä tekemistä asian kanssa?

Ilkka

Ei kaikilla miehilläkään ole vaginaa, mitä ne taas kitisee ?

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa