Eurooppa

Liberaalipoliitikon hyvesignalointi epäonnistui – tyrkytti muslimeille pekonia

Kuva Pixabay.

Liberaalipoliitikko yritti osoittaa solidaarisuutta Ramadania juhliville muslimeille, siinä surkeasti epäonnistuen.

Valtuutettu Ian Manning, joka on aiemmin identifioitunut Brexitin väkeväksi vastustajaksi, otti osaa #LibDemIftar -kampanjaan, jonka tarkoituksena oli saada poliitikot osoittamaan solidaarisuutta koronan vuoksi eristyksessä oleville muslimeille, jotka viettävät islamilaista pyhää kuukautta, Ramadania.

– Aikaisin ylös aloittamaan aamiainen, #LibDemIftar! Enpä ole varma mennäänkö tällä iltaan sakka, mutta saas nähdä, valtuutettu twiittasi täynnä innostusta. Mukaan hän oli liittänyt munia ja pekonia esittävän kuvan, johon hän oli tägännyt Britannian muslimineuvoston.

Possunlihasta tehty pekoni on muslimeilta tiukasti kielletty kaikissa olosuhteissa, joten vasemmistoliberaalin poliitikon solidaarisuuden osoitus ei saanut kovinkaan lämmintä vastaanottoa.

– Vastaus aiempaan ruokakuvaan. Tärkeää on paasto. Allergiat tarkoittavat rajoitettuja vaihtoehtoja, valtuutettu twiittasi tajuttuaan virheensä.

– Tämä on opettavainen kokemus, ja olen mieluummin rehellinen tämän suhteen, olen pahoillani jos loukkasin jotakuta. Ja kello oli vain 4 aamulla ja olin puoliunessa, hän jatkoi.

– Itse asiassa en juurikaan ajatellut, valtuutettu päätti valittelunsa.

Lähde Breitbart.

  • 226
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset