Eurooppa Rikos

Libyalainen raiskasi 9-vuotiaan Ruotsissa – sanoi etsineensä tyttöä raiskattavaksi ja että lapsikin käy

Kuva Pixabay.
Ruotsissa libyalainen tuomittiin 6 vuodeksi vankeuteen tämän raiskattua brutaalisti 9-vuotiaan tytön. Maahanmuuttaja sanoi etsineensä jotakin tyttöä jonka raiskata, ja että lapsikin käy uhriksi.

Libyalainen houkutteli Malmössä oman lapsensa ikäisen 9-vuotiaan tytön jätehuoneeseen, jossa pahoinpiteli ja raiskasi tytön, kertoo Aftonbladet.

Tapahtumapäivänä viime lokakuussa maahanmuuttaja oli sanonut etsivänsä tyttöä raiskattavaksi, ja että hän ei välitä, vaikka tyttö olisi lapsi. Maahanmuuttajalla on itsellään kolme lasta.

Lukittuaan oven maahanmuuttaja pakotti tytön maahan, löi häntä ja raiskasi hänet. Maahanmuuttaja kuristi lasta ja uhkasi hakata hänet jos tämä ei olisi hiljaa.

– Hän houkutteli tytön jätehuoneeseen, jonka sitten lukitsi. Lukittuaan oven hän pakotti tytön lattialle, löi kasvoille, repi vaatteet pois ja piteli jaloista kiinni. Hän otti kuristusotteen tytön kaulasta, josta jäi jälkiä ja tytön oli vaikea hengittää. Hän myös uhkasi hakata tytön jos tämä ei lopettaisi kirkumista – syytekirjelmässä todetaan.

Malmön käräjäoikeus tuomitsi maahanmuuttajan 6 vuodeksi vankeuteen sekä 15 vuoden maahantulokieltoon. Maahanmuuttaja tuomittiin myös kahdesta muusta  syksyn aikana tapahtuneesta seksuaalisesta häiriköinnistä, väkivallasta, varkaudesta, huumeista sekä teräaseen kantamisesta julkisella paikalla.

Tuomion mukaan rikosten uusimisen riski on suuri.

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa