Eurooppa Maahanmuutto

Libyan rannikkovartiosto yritti varoituslaukauksilla pysäyttää laittomien siirtolaisten aluksen – VIDEO

Kuvakaappaus Twitter.

Libyan rannikkovartiosto ampui laittomien siirtolaisten veneen lähettyville, jotta alus ei pääsisi lasteineen Eurooppaan.

Kansalaisjärjestö Sea-Watch kuvasi tapahtuman keskiviikkona 30. kesäkuuta lentäessään alueen yli. Ilmeisesti Libyan rannikkovartioston tarkoituksena oli pysäyttää laittomien siirtolaisten alus ja estää sitä pääsemästä Eurooppaan.

Tapahtuman aikaan vene oli 35 meripeninkulman päässä Italialle kuuluvasta Lampedusan saaresta.


Varoituslaukauksista huolimatta vene jatkoi matkaa. Tällöin Libyan rannikkovartiosto yritti pysäyttää aluksen köydellä. Rannikkovartiosto kierteli siirtolaisalusta useiden minuuttien ajan.

Lopulta Libyan viranomaiset joutuivat luovuttamaan ja palaamaan etelään. Siirtolaisten vene puolestaan jatkoi pohjoiseen ja saapui lopulta Lampedusaan samana iltana.

Lähde Infomigrants.

Tilaa
Ilmoita
guest

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sampo Maa

Turhaa se on mitään varoituslaukauksia ampua kun tietää, ettei voi ampua kohti. Ei noita pelottelemalla pysäytetä.

John Quiman

Ei kai ennen kuin kerran ammutaan kohti tai ajetaan eteen estämään liikkuminen ja sitten osoitetaan kivääreillä kohti naamoja.

Galina Manttari

Hah. Muistan ajan kun rmeijassa sanottiin että tänne (no nuoremmillen. armeijan aluueelle.) ei tulla luvatta. Teillä on oikeus ampua. Eräs ampuikin, no ennen minua, ja sai kuntoisuusloman. En todellakaan antaisiSuomen hallitukselle. kovin suuria pisteitä itsenöityysemme puolustamisele.

Minä

Pyssyyn voi tulla Jonkinlainen vika niin että se ’vahingossa” ampuukin kohti .Minkä sille sitten enää voi.

tulitikkutyttö

Kun Somalian rannikon läheisyydessä rupesi olemaan laivakaappauksia niin jossain vaiheessa Venäjäkin rupesi partioimaan ja lisäksi venäläisistä rahtilaivoistakin rupesi löytymään isompia aseita. Sen jälkeen näiden kaappausyrityksistä ei tietääkseni ollut eloonjääneitä.

Ilkka Forsten

Ei Venäläiset yksin varustaneet kauppalaivoja palkkasotilailla, eikä venäjän laivasto ollut ainoa alueella partioiva voimatekijä, mutta se on fakta että laivojen rosvoukset loppuivat melko pian sen jälkeen, kun ” Aadeninlahden kalastajille ” kävi selväksi ettei ryövääminen enää onnistukaan ilman omia menetyksiä.

Näistä jutusta löytyy klippejä jos vaan haluaa katsoa sieltä ” jyytyypin ” puolelta. Suosittelen päättäjiä katsomaan ne, sillä niistä on paljon opittavaa, kuten se ettei puheilla ja liirun laarun sössötyksillä saavuteta mitään tulosta.

Galina Manttari

Niin se vaan on että on tietty porukka mikä ei muuta tottele kuin väkivaltaa. Kaikki tiedämme mihin ruotsalaisten pullakahvidiplomatia on johtanut.

Kansalaisjärjestö=Rikollisjärjestö

Vai on ihmissalakuljettajajärjestöt jo häiritsemässä rannikkovartioston työskentelyä helikopterillakin. Eikö niitä rikollisia ihmissalakuljettajajärjestöön kuuluvia voi ampua alas tai antaa 20v linnaa?

Unto

Tulijat ovat yksiselitteisen haitallisia eikä yhdenkään Euroopan maan tule näitä päästää sisään. Islam on vastakohta kaikelle meille tärkeälle.

Neiti Marple

2021 on alkanut laittomasti Eurooppaan pyrkivien invaasio. Liettua on saanut 800 kunniakansalaista. Liettua on Euroopan Unionin maa josta nämä maahantunkeutujat voivat hakea oleskelulupaa. Liettua on turvallinen valtio.
Kanariansaarille on tunkeutunut Afrikan elintaso siirtolaisia. Afrikassa riittää näitä maahantunkeutujia. Irakilaiset mahantunkeutujat langettavat kirouksen, maahan saapuessaan. Irakilaisten kansanluonne perustuu oman edun tavoittelemiseen, valehteluun vääräukoisille. Lähi-Idän uskonnoilla voi olla Suomalaista demokratiaa rampauttava tuhoava voima.

John Quiman

Ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien, ideologian hämärtämien yksinkertaisten tarkoituskin on aiheuttaa tuolla kaaosta, tuhota eurooppalaisuus. Ne eivät lopeta, vaikka on jo lukuisia kertoja yhä uudelleen ja uudelleen todistettu, että niistä on paljon haittaa, tavattoman paljon. On ilmiselvää, että he tieten tahtoen haluavat aiheuttaa ongelmia eurooppalaisille ja vieläpä ruhtinaallisesti maksattaa eurooppalaisilla oma tuhonsa.

Galina Manttari

Totuus on asia joka ei kuulu nykyiseen politiikkaan. Toistan vielä että jotenkin olen alkanut ymmärtämään mistä nuo sodat alkavat, tosin myös sen etä ne alkavat euroopassa ja sivistyneessä maailmassa vähän toisesta syystä kuin kehittymättömmissä maissa. Euroopassa ne alkavat koska meillä jotkut kuulevat olevansa paljon parempia ja vihreämpiä kuin muut.Kehitysmaissa muut… no eipä tuossa taida suurta eroa olla.

John Quiman

Aika käsittämätöntä, että monet ihmiset hamuavat valtaa keinoja kaihtamatta. Siinä saa ”hyvä ihminen” vaikka tapattaa nippukaupalla kansaa, kunhan hän saa valtaa. Valehdellaan mielin määrin ja ollaan sitten ylpeitä, kun voitettiin vaaleissa, kun oli niin hyvät valheet. Vaalit ovatkin mielipidevaikuttamisen sotaa. Jos joku puhuu vain totta, eikä pyri vaikuttamaan ihmisten mieliin epärehellisin keinoin, hän ei välttämättä menesty lainkaan.

Vielä erikoisemmaksi katsoisin sen, että äänestäjillä on ollut vuosikymmeniä aikaa tajuta, että poliitikot puhuvat mitä vaan ennen vaaleja, eikä puheita edes muisteta vaalien jälkeen, mutta silti aina vaan äänestetään samoja naamoja.

Koko homma on koheltamista ja vouhotusta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Lyhyempi ennakko ja hups ei ongelmaa. Tuo on naurettavaa paskaa kun joku lällylauma huutaa mitä pitäisi tehdä, ja kysessä on ihan normaali toimi mihin rannikovartiostolla on kansainvälinen lupa.

Horace Smith

Itsekin naureskelin samaa. Libyalaisia kiinnostaa varmaan todella paljon, mitä lentokoneesta inistään. Jos kerran kyseessä on Libyan aluevedet, niin tuolla järjestön lentokone on ihan väärässä paikassa. Kas kun eivät laivasta ruilauttaneet sillekin pari varoitusta.

Nestori Lundahl

”Niin sanottu Libyan rannikkovartiosto” sanoo hurskasteleva kansalaisjärjestö Sea-Watch, niin sanottu ”avustusjärjestö”, itseasiassa ihmissalakuljetusorganisaatio.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Nestori Lundahl
pöh

Soroksen suvakki pellet tukee koko mantereen valtaamista.
Kunhan ne puoli afrikkaa ja lähi-itää kerkiää eurooppaan, niin ei ole suvakeillakaan enää hauskaa.

Ilkka Mänttäri

Hyvä että edes joku yrittää kun eurooppalaisista ei taida olla mihinkään. Ei kai silmät aukene ennenkuin kammetaan nykyinen porukka vallasta.

Irmeli

Ja Lampedusa ”kiittää”….

Kata

”Brutal Attack” juu juu onhan se ja ruttaalia sitte Euroopassa jatketaan…Ai eikö tuo tarkoittanutkaan tuota venettä tuo täti…Voivoi sentään kun jotain järkeä tässäkin olisi mutta kukkahatut huutelee! 🙁 Tälle pitää tulla loppu tälle laittomalle rahtaukselle!
Tavalla tai toisella!

Ilkka Forsten

Mieluummin sillä toisella.

Kata

Niin siinä käykin..ennemmin tai myöhemmin..ja mieluummin ennemmin. 🙂

Ilkka Forsten

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

John Quiman

Eivät vielä ampuneet kohti, joten turha puhua brutaalista. Vähän pelottelua aivan oikeutetusti. Ehkä ne jossain vaiheessa käyttävät sitä toista tapaa.

Ei pitäisi puhua siirtolaisista, vaan puhua laittomista maahantunkeutujista, koska sitä ne ovat. Eurooppalaisia hämätään noilla sanavalinnoilla. On kuin kutsuttaisiin lehdistössä raakaa joukkomurhaajaa äidin kullannupuksi.

Ilkka Forsten

Mutta iloitkaamme siitä että Stefan Löfven palaa taas Ruotsin pääministeriksi.. Eikö olekin fantastista ?

Nyt pitäisi jo viimein tunnustaa että läntinen naapurimaa on menetty vyöhyke ja alkaa suhtautumaan siihen vähän eri tavalla kuin tähän asti. Jos svedupellet ei vieläkään osaa laittaa muuta kuin mokuttavan demarin valtaan, niin päässä on muutakin kuin märkiä puruja.

Kata

Tosi fantsua hahahahhahahaaaaaa,ei jumankekka mikä bussikuski Stefunkin on hahahah ja sama suunta ruottalaisilla,Mälareniin vaan!
Uskomatonta!

Kaino-Vieno Huttunen

Kiikkerät kumiveneet ja uppoavat kalastusalukset taitavat olla pelkkää propagandaa. Kyllä tuossa perämoottorissa on sen verran vääntöä, ettei ole halvimmasta päästä oleva prutku. Libyan rannikkovartiosto voisi kyllä tarkistaa sihdin ja harjoitella etenkin liikkuvan maalin kanssa.

Minä

Asia, joka pitäisi selvittää.