Eurooppa Maahanmuutto

Liittokansleri Kurz ei halua afgaanipakolaisia Itävaltaan

Sebastian Kurz. Kuva EU2017EE / Flickr / CC BY 2.0

Liittokansleri Sebastian Kurz ei halua lisää pakolaisia maahan ​​huolimatta siitä, että islamistinen Taliban on ottanut vallan Afganistanissa.

– En usko, että meidän pitäisi ottaa vastaan ​​enemmän ihmisiä Itävaltaan, päinvastoin, sanoi liittokansleri Kurz, jonka johtama Itävallan kansanpuolue (ÖVP) kuuluu europarlamentissa samaan EPP-ryhmään kuin Petteri Orpon johtama Kokoomus.

Hän myönsi, että kansainvälisen yhteisön on tehtävä kaikkensa tilanteen parantamiseksi kriisitilanteessa, mutta Itävallan on myös todettava, että ”kaikki ei ole meidän vallassamme”.

Viime vuosina Itävalta on ottanut vastaan ​​44 000 afgaania, ja maassa asuu yksi maailman suurimmista afgaaniyhteisöistä Iranin, Pakistanin ja Ruotsin jälkeen.

Yksi esille tulleista integroitumisongelmista on se, että yli puolet Itävallan afganistanilaisista nuorista hyväksyy väkivallan

– 56 prosenttia Itävallan afganistanilaisista nuorista kannattaa väkivaltaa, jos uskontoa loukataan.

Kurz sulkikin ehdottomasti pois uusien afganistanilaisten maahanpääsyn.

– Tätä ei tapahdu niin kauan kuin toimin liittokanslerina, Kurz korosti viitaten afganistanilaisten turvapaikanhakijoiden erityisen vaikeaan kotoutumiseen.

Sen sijaan ihmisiä pitäisi auttaa Afganistanin naapurivaltioissa, erityisesti Turkmenistan ja Uzbekistan voisivat tulla kyseeseen, Kurz korosti. Palauttaminen Afganistanin naapurimaihin olisi myös mahdollistettava.

EU:n on myös varmistettava, että Euroopan ulkorajat turvataan asianmukaisesti ja laitonta maahanmuuttoa torjutaan päättäväisesti. Ihmissalakuljettajien bisnesmalli tulee tuhota eikä Keski-Euroopan vakautta saa vaarantaa.

Liittokansleri Kurz myös muistutti, että ”emme saa toistaa vuoden 2015 virheitä”.

Lähde Kronen Zeitung.

Tilaa
Ilmoita
guest
24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Jo ihan maalaisjärjelläkin ajatellen eikö se paras paikka mihin askeleensa ohjaa pitäisikin löytyä toisesta muslimimaasta. Ei ole suuria kieliongelmia, ollaan yhtä laiskoja ja saamattomia, puhutaan suuria allahin nimeen ja kasvatetaan unikoita.

Niin no, siellä ei ole KELA nimistä suuryritystä joka työllistää kaikki ammattitaitoon katsomatta, mutta eihän tämän pitäisi olla mikään ylivoimainen este kun hengenhädässä liikutaan. Basaaritunnelma ja vihreä tee, sekä tötsyt vesipiipusta olisi niin rattoisaa. Voisi kivittää naisia aina kun viiksettää tai on muuten vaan tympeää, eikä tarvitsisi koko ajan olla tekemisissä äärioikeiston kanssa.

Klaanitappelut olisivat kuin kotona konsanaan, imaamit jauhaisivat shittiä aamusta iltaan ja väki kokoontuisi kumartamaan olematonta neljästi päivässä nuppi kohti Mekkaa. Minareeteista kaikuisi se yksitoikkoinen jolina ja vuohipaimenet jakaisivat seksikokemuksiaan siinä illan hämyssä. Välillä voisi räiskiä AK:la pitkin ja poikin permantoa ja lähitienoita, eikä kukaan sanoisi että se on kiellettyä. Voisi puhista vihaa länttä kohtaan ihan luvan kanssa, vaatia eukoltaan absoluuttista kuuliaisuutta, tai lähettää ne sotaan jos sellainen taas syttyisi. Voisi siittää penskan jos toisenkin ja jopa useamman vaimokkeen kanssa. Unikkokaupasta saatavilla dinaareilla voisi ostaa lentävän maton, ( hybridin ) ja käydä ensin kauppiaan kanssa kolme vuorokautta kestäneet neuvottelut siitä, mikä on oikea hinta räsymatolle.

Ramadanin aikaan voisi olla päivät laiskana, kuten ollaan ennen ja jälkeen ramadaniakin. Yöllä syötäisiin taatelipullaa ja piereskeltäisiin kilpaa.Jos kylällä olisi olettuja homoja niin niitäkin voisi heitellä permantoon parvekkeelta tietäen että juuri ennen mätkähdystä homo paranee sairaudestaan. Ei olisi mitään syytä kiukutella siitä ettei naiset noudata islamin sääntöjä pukeutumisen suhteen, ja voisi olla varma ettei naiset saa ajaa autoa ilman miehen lupaa. Sehän olisi paratiisi, johon synnynnäinen parasiitti istuu kuin täi silkkipyttyyn. Parta saisi kasvaa heti kuusivuotiaassta lähtien ilman ensimmäistäkään höyläämistä, ja sen voi aina viimeistellä rypsiöljyllä kiiltäväksi niin naisetkin on otettuja. Tekohampaat voisi veistellä petäjästä aikansa kuluksi, tai heittää noppaa töllin varjoisalla puolella. Kuka on niin hullu ettei menisi tällaiseen onnelaan ?

Vastaus, kaikki ne jotka on jo matkalla suomeen tai jo perille saapuneina. Humanitaarinen suojelu ja Emma Kari on pistämätön yhdistelmä. Sen myötä pistellään mitä tahansa mihin tahansa, kun vihreä puolue suurella enemmistöllään sanelee äärioikeistolle mitä on suvaittava. Kuulostako hienolta ? Alkuosa kyllä, mutta emmasta lähtien on ollut yhtä rämettä poljettavana, ja sitä halutaan lisää kun muuten ei ole enää äänestäjiä puolustamaan ituhippien kommuunia.

Iltasatuni päätyy tähän. Voi sen lukea aamullakin, mutta ehkä olemme jo silloin kalifaatti ja kaikki edellä kuvattu on ulko-ovesi takana hajuineen päivineen. Shalom a leikum, ja adjöö muuten tulee tänka på.

Kata

Hahahahhahahahahahahahahahahhahaaaaaaa!!!!! Hyvä aamusatukin!

Anonyymi

Sinulla se on sana hallussa. Nauroin ääneen. Kun hallituksen toilailuja seuraa, ei paljon naurata. Mutta kiitos tästä ja lisää samanlaista!

Hätätila tai väärinymmärrys

Afgaanit ovat olleet menestystarina myös Itävallassa. Heitä on 10 vuoden kuluttua 500 000. Hyvältä näyttää EU-maissa.

Irmeli

Ei siinä olekkaan mitään järkeä roudata niitä tännekkään, yleensä ketään. Työn perässä tai opiskeleen jos tulee, se on eria asia ja silloin tullaan ihan muita reittejä, rehellisenä taustoiltaan. Ikävä kyllä taitaa hölmölä olla niiden harvojen maiden joukossa taas, joka huutaa kutsuhuutoa että tänne vaan. Poliisien määrärahoja pienennetään ja tuodaan islamisteja. Rikoset koko ajan lisääntyy ja poliisit vähenee, siinä näkee hallituksen järjen juoksun, tai no sen keltasen nesteen…

Ilkka Forsten

Appelsiinijaffan ?

John Quiman

Toimista päätellen se ollee sitä kuuluisaa kamelineritejuomaa.

Bertrand Gibson

Vasemmiston mukaan emme siis saa toistaa virhettä vuoden 2015 menestystarinassa jolloin länsi otti vastaan aivan liian vähän muslimeita. Meillähän oli rahaa ja tilaa vastaanottaa yli 2 miljardia muslimia. Helposti! Mutta me mokattiin ja pahasti! Koska RASISMI!

John Quiman

Laukkujen kannossa rajalla olisi myös parannettavaa.

Anonyymi

Ja missään tapauksessa laukkujen sisälle ei saisi kurkistaa. Siellä voi olla vaikka rahaa, joilla tulijat maksaisivat itse oleskelunsa. Talo tarjoaa!

John Quiman

Suomessa puolestaan pohditaan, että jo pelkän säälin perusteella voi antaa oleskeluluvan.

Jatkossa varmaan parannetaan turvapaikanhakuun liittyviä asioita ihmisoikeuksia helpotavalla tavalla. Koska on ilmennyt, että tulijat kertovat puutaheinää ja valehtelevat estoitta koettaessaan vakuuttaa viranomaisia, on otettava harkintaan ratkaisu, joka vähentää valehtelemisen tarvetta: jatkossa ei tarvitse kertoa mitään juttuja, kysytään vain, että haluaako turvapaikan ja jos sanoo haluavansa, niin se myönnetään. Tällä ratkaisulla kevennetään myös oikeuslaitokseen kohdistunutta ruuhkaa, koska enää ei tarvitse valittaa.

Kata

Tuo oi Emma Emma sä… 🙁 …haluaa kaikki Suomeen…pitää olla vähän köpö hänenkin.

Ilkka Forsten

Oi Emma emma sinä sat*****n tamma, sinä pier****t ja potkit ja kyr*****i sotkit ja potkaist sängystäni perälaudan pois. ” Wanhat äijät opetti hoilaamaan tätä, enhän minä syvästi uskovaisena miehenä muuten…”

John Quiman

Joidenkin laulujen sanoja on kansan riveissä hieman paranneltu vastaamaan kansan paremmin makua. En noista niin ole perustanut, mutta muistan yhden, jota jotkut osasivat lausua: ”avaa vetoketjus mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle”.

Ilkka Forsten

Edesmennyt Äitini kertoi, maalaiskylän kasvatti kun oli, että hän oli kävellyt lapsena maantiellä ja hoilannut kovalla äänellä jostain kuulemaansa viisunpätkää, jossa kertosäe meni näin. ” Ja haista vi****ua laulettiin..” Vastaan oli tullut joku vanhempi isäntä, joka siinä ohimennessään oli tokaissut. ” no niin kuuluu laulettavan.”

Bertrand Gibson

Suomesta saa turvapaikan jos hakijalla on päätöksen tekevän kiimaisen migrinaisen mielestä kauniit silmät. Noita ihania meillä on nyt sillä polviaheikottavankatseen-kriteerillä kylillä noin 15.000 kpl.

Ilkka Forsten

Niiden suosikkilaulu on sama kuin nyrkkeilijöillä. ” Silmät tummat niin kuin syksyinen yö.”

Kaino-Vieno Huttunen

”… Turkmenistan ja Uzbekistan voisivat tulla kyseeseen,”

Ja Pohjois-Afganistan. Pohjoisen liittouma on vallannut talibaneilta kokonaisia kaupunkeja. Pohjoisen liittouma tarvitsee riveihinsä lisää asekuntoisia miehiä, joten palautukset voidaan suunnata sinne, vassokuu.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Kaino-Vieno Huttunen
juu

”emme saa toistaa vuoden 2015 virheitä”.
Eihän se ollu mikään virhe, EU teki sen ihan tarkoituksellisesti.
Edelleen mediassa ja poliitikot sanoo että 2015 ”pakolais” vyöry yllätti.
Ei se mitään yllättänyt vaan oli tiedossa pitkän aikaa, Libyastakin varoiteltiin että tulee terroristeja, täällä sanottiin että ne on satuja eikä pidä paikkaansa.

Ilkka Forsten

Samanlainen ” virhe ” kuin unohtaa Afganistaniin sotatarvikkeita enemmän kuin Suomelle oli talvisodan alussa käteen jakaa.

Anonyymi

Mediassa vyöryä perusteltiin Syyrian sodalla; sieltä tuli 9000 ihmistä ja 24 000 oli afgaaneja, irakilaisia, iranilaisia ja somaleja ja lisäksi kaikkien tausta tiedettiin. Päättäjät pitävät suomalaisia tyhminä kun yrittävät syöttää tällaista potaskaa. Sama potaskan syöttäminen jatkuu ja kansa äänestää edelleen vihervasemmistoa. Väkisinkin käy mielessä, että ainakin osa suomalaisista onkin aivan järkyttävän tyhmiä.

Juha

Kurzilla on järki vielä tallella, toisin kuin Suomaan tärähtäneistöllä. Punavirheitten Juhana voisi ottaa HELLholeen kaikki ylijäämä talipaanipaviaanit. Eiks niin?

Masa

Olisin hieman epäileväinen kurzin todellisuudesta. En usko kenenkään, missään Euroopan maassa pääsevän valtionhallinnollisille paikoille, vielä vähemmän valtionjohtoon ilman taloudellisen eliitin hyväksyntää. Niillä on se media jolla kukin nostetaan ja pudotetaan. Silloin laulat isäntäsi lauluja ja se ei koskaan ole tavallisen kansalaisen etu. Toki kurzilla on myös lausuntoja joista itsekkin pidän, mutta olisiko taustalla vain tarjota näennäinen vaihtoehto niille jotka eivät pidä nykyisestä menosta. Meillä on täällä esimerkkejä vaikka kuinka paljon, Soini, elo, Hjallis, Rydman, halla aho….ja pian myös huhtasaari. Varatuomari saulikin juttelee mukavia ja toimii toisin, niitä riittää..

John Quiman

On tietysti tervettä epäillä, koska nykymaailmaa todellakin ohjaa media aika rankasti, koska se luo ihmisten kösitykset ja mielikuvat asioista. On silti esim. Puola ja Unkari, jossa on pidetty aika tiukasti turvapaikanhakijapallerot poissa maasta.