Eurooppa Rikos

Lontoossa kolmea puukottanut lähetteli päänleikkausvideoita tyttöystävälleen

Kuva Ethan Wilkinson / Pexels / CC0

Poliisi ampui miehen hengiltä Etelä-Lontoossa tämän haavoitettua kolmea ihmistä terrori-iskussa.

Valepommiliiviin pukeutunut tuomittu terroristi Sudesh Amman hyökkäsi sunnuntai-iltapäivällä klo 15 aikoihin Streathamissa Etelä-Lontoossa ihmisten kimppuun puukottaen kolmea. Ainoa kuollut oli terroristi, joka menehtyi poliisin luoteihin. Teon uskotaan olevan jihadistinen.

Amman oli tuomittu aiemmin terrorismista mutta vapautettu kärsittyään puolet tuomiosta. Terroristi oli terrorismin vastaisen yksikön tarkkailun alaisena.

Poliisipäällikkö Alexis Boon kertoo, että tuomionsa aikoihin Amman oli sairaalloisen viehättynyt väkivallasta ja marttyyriudesta.

– Hänen viehtymyksensä kuolla terrorismin nimissä tuli selkeästi ilmi notepadista, jonka takavarikoimme hänen kotoaan, Boon sanoi.

Ei ole selvää, kuinka Amman on radikalisoitunut, mutta se on tapahtunut vähintään vuoden aikana.

Amman joutui vuonna 2018 vankilaan tunnustettuaan 13 terroriuhkausta. Poliisin mukaan mies koki pakkomielteistä viehtymystä veitsiin. Miehen aiemmin esittämän toteamuksen mukaan hän oli aseistautunut ja valmis suorittamaan iskun.

Amman on myös lähetellyt päänleikkausvideoita tyttöystävälleen ja neuvonut tätä tappamaan kafiirivanhempansa [vääräuskoiset].

– Jos et pysty tekemään pommia perheesi, ystäviesi tai vakoilijoiden epäillessä sinua, ota yöllä veitsi, molotovin cocktail tai auto ja hyökkää turistien, poliisien, sotilaiden tai länsimaisten lähetystöjen kimppuun kaikkialla tällä planeetalla, mies on sanonut tyttöystävälleen.

Lähde Telegraph.

  • 1.1K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset