Eurooppa Rikos

Maahanmuuttaja ampui ja poltti vaimonsa, joka halusi elää Ranskassa kuin ranskalainen nainen

Kuva Shutterstock.

Algerian ja Ranskan kaksoiskansalaista syytetään vaimonsa ampumisesta ja polttamisesta tämän ollessa vielä elossa. Brutaalin murhan syynä olivat naisen liian ranskalaiset elämäntavat.

Murhasta syytetty Mounir B. on syntynyt Algeriassa mutta saanut myöhemmin Ranskan kansalaisuuden. Murhattu nainen oli hänen vaimonsa Chahinez B. jonka mies tapasi Algeriassa lomalla vuonna 2015.

Murha tapahtui tiistai-iltana Mérignacin kunnassa Bordeaux’n ulkopuolella. Mounir B. ampui naista useita kertoja kun tämä yritti lähteä kotoa. Nainen oli vielä elossa, kun mies suihkutti sytytysnestettä hänen päälleen ja tuikkasi sitten tuleen.

Mounir B. pakeni rikospaikalta, mutta Ranskan poliisin rikostentorjuntaryhmä (BAC) pidätti hänet vain muutamaa minuuttia myöhemmin läheisessä Pessacin kunnassa.

Kuulusteluissa Mounir B. väitti vaimonsa olleen uskoton ja halusi tuleen sytyttämällä ikään kuin rangaista naista. Mies on aiemmin tuomittu seitsemästä rikoksesta, mukaan lukien aseellinen väkivalta.

Chahinez B. teki ensimmäisen valituksen pahoinpitelystä vuonna 2020. Mounir B. tuomittiin saman vuoden kesäkuussa ja vapautettiin vankilasta joulukuussa.

Asiasta raportoivan Le Figaron kanssa keskustellut lähde kertoi, että nainen halusi ”elää Ranskassa kuin ranskalainen nainen”, mutta hänen aviomiehensä ei voinut sietää sitä. Mies halusi ”algerialaisen joka elää kuin Algeriassa”.

– Hänen aviomiehensä on melko autoritaarinen henkilö, joka on tehnyt selväksi, että hän ei pelkää poliisia eikä oikeutta, lähde myös kertoi.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit