Kotimaa Rikos

Maahanmuuttaja Oulussa tuomiolla törkeästä raiskauksesta – naureskeli uhrille: ”Olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla”

Oli syyskuu vuonna 2020, kun 16-vuotias tyttö tapasi oululaisessa ostoskeskus Valkeassa kolme lähi-itäläistä poikaa. Tapaaminen johti ikäviin seurauksiin, jotka saattavat vaikuttaa tytön elämään vielä pitkään.

Lähi-itäläiset olivat saapuneet treeneistä. Yksi heistä, 15-vuotias, kertoi pelaavansa jalkapalloa ja treenaavansa. Seurue siirtyi autolla eräälle asunnolle, jossa juotiin teetä ja polteltiin vesipiippua.

Jalkapalloilijapoika alkoi lähentelemään tyttöä ja pyysi tyttöä vessaan katsomaan, ”mikä täällä on”. Eihän siellä mitään ollut, mutta sitten poika lukitsi oven ja lähentely kiihtyi. Tyttö yritti päästä ulos muiden seuraan ja onnistuikin, mutta muut olivat syystä tai toisesta poistuneet asunnosta.

Lähi-itäläinen sanoi suorasukaisesti tytölle että haluaa seksiä. Tyttö sanoi että hän ei jaksa, ”mulla on menkat” ja että ”ei kiinnosta”. Hän sanoi sen monta kertaa.

Lähi-itäläinen yritti suostutella, kehui tyttöä ja oli tosi ”yli-iloinen”. Tyttö kieltäytyi seksistä edelleen, jolloin seurasi raiskaus siitä huolimatta, että tytöllä oli kuukautiset. Tamponikin oli paikallaan, mistä syystä raiskauksesta aiheutui erityisen suurta fyysistä kipua.

Tyttö voi tapahtuman jälkeen henkisesti huonosti. Myöhemmin hän jutteli pojan kanssa Snapchatissa ja puhelimessa kysyen, tajusiko tämä mitä oli tehnyt. Lähi-itäläinen ei kokenut tehneensä mitään väärää, mutta kysyi, pitäisikö hänen pyytää anteeksi ja naureskeli, että ”jos olisin halunnut, olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla.” Lopulta asia paljastui tytön äidille ja koulukuraattorille, minkä jälkeen oli viranomaisten vuoro puuttua peliin.

Kuulusteluissa lähi-itäläinen kiisti edes tuntevansa tyttöä eikä hän olisi voinut raiskata tyttöä, sillä hänellä oli ”isänsä määräämät tiukat kotiintuloajat.”

Oulun käräjäoikeuden istunnossa näyttö lähi-itäläistä vastaan todettiin vahvaksi, ja nyt 17-vuotias tuomittiin törkeästä raiskauksesta nuorena henkilönä 1 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen. Lisäksi tuomittu joutuu maksamaan uhrille erilaisia kärsimyskorvauksia 4300 euroa, asianosaiskuluja 100 euroa sekä oikeudenkäyntikuluja yhteensä 4534 euroa, josta summasta tuomittu joutuu maksamaan 1534 euroa takaisin valtiolle.

Lähi-itäläisen oikeudenkäyntikulut 3000 euroa jäävät suomalaisten veronmaksajien tappioksi.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen eli siihen voi hakea muutosta hovioikeudesta.

Lähde Oulun käräjäoikeuden tuomio.

69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kartsa

Näitä Sikoja kuskataan tänne vain lisää karkoitus kaikille. Suomen niin sanottu oikeuslaitos suojelee näitä Sikoja.

Vieraslaji sucks!

Joko marakatille annettu kenkää Suomesta?

Olli

”vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen.”

Raiskaus on yksi niistä rikoksista joista pitäisi tulla mamuille automaattinen karkoitus

Jukka

Mamuille kaikista rikoksista karkotus!

juu

Vaan missä on näiden tyttöjen isät? Jos tuomiot on tätä luokkaa aina, niin oikea isä ottaisi oikeuden omiin käsiin.
Olkoonkin että on vähän kehitysmaalaista, mutta ei muukaan näytä toimivan kun meillä täällä on demla säälimässä rikollisia jotka tuhoaa muiden elämän.

Pera

Ei ole varmaan isä kuvioissa, yksinhuoltaja suvakkifeministi ainoa kasvattaja, ja näitä on paljon.

Jukka

Jos minun tyttö tekisi tuon, ensin tulisi turpiin tytölle. Sitten etsisin juipin. Ja tuo juippi ei olisi toivonut koskaan edes tulleensa Suomeen. Vuosia sitten yksi Harry soitti lankapuheliimme kysellen tyttöäni, juttelimme hetken. Harry ei koskaan enää soitellut!

Esko

Omaa tyttöä vetäsit turpaan ko on raiskattu v–tu mikä pelle tuommoset sun kaltaiset pitäs vatkata spermaksi ja n–sia uusiksi

ehsh

Lesta piireissä tytöt kuuluu isälle, veljille ja sedille vain niillä on oikeus tuollaiseen toimintaan..

Jaro

Karkotus, kaikkien hänen saamien tukien takaisinperintä.

murre riepunen

Koska kyseessä raiskauksen kevyt versio, joka termi sekin on vuoden 2015 jälkeen otettu käyttöön, etenkin Oulun seudulla, tuomiot ovat lähes tulkoon nuhtelun kaltaisia…valitettavasti

Ja tuomareiden nimet oli ...

Olisi pitänyt tuomita ehdottomaan ja vankilaan tieto marakatista, että tämä raiskannut tytön ylimielisesti sanoin; ”olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla”. Voi olla, että tuon marakatin sulkijalihas olisi väljistynyt ja oikein kunnolla tuolla linnareissulla…

Jukka

Marakatilta piuhat niks naks! Ei mtään muuta ja ulos veks maasta perheinen. Kailkiile tulijoille ehto ja sopimus: Olkaa ja eläkää tapojemme ja lakiemme mukaan, älä tee rikoksia. Jos rikot, sopimuksemme raukeaa ja laukeaa, ja perheesi karkotetaan ikuisiksi ajoiksi Suomesta.

Pekka is pest

”jos olisin halunnut, olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla.”
No, voi olla, että siihen ”kunnolla raiskaamiseen” saa lähi-idän poika perspektiiviä vankeinhoitolaitoksessa (tarkoitan tällä terapeutin luentosarjan powerpoint-kalvoja)

Kokenut mies

Kun et opeta tyttöäsi varomaan, niin lähi-itä/afrikkalainen raiskaa hänet. Suvakkivanhemmat saavat elämän oppitunteja nyt kovalla kädellä.

Jukka

Mitäs jos minäkin kutsun jalkapalloijapojan vessaan katsomaan, mitäs minulla on täällä. Minulla on täällä tämmönen mitätön 357 ja on minulla tämmönen mitätön 40!?

Ilkka Forsten

40 ? Kuule, ei se ole mitätön, päin vastoin hevos-siittolat ovat hyvin kiinnostuneita jos sinulla on esittää sen lisäksi hyvät kantakirjat, eli Isäsi oli todellinen ravuri, koko kylän tuntema. Minulta löytyy vain 4, ja silloinkin puhutaan täysin tajuissaan olevasta hmmm hmmm hmmm.. Olen aina ollut vaatimaton. 🍌

Jukka

Ilkka, on se mitätön heille! Jalkapallopoitsu ei olisi ollut ollenkaan kiinnostunut, jos olisin esitellyt vain 22, ei edes 222 olisi häntä saanut muuttamaan kiihkouttaan. Siksi harhautin 6,5×55 kautta lyhyempiin. Esittelin futispoitsulle 357 ja 40. Ei nekään kiinnostaneet. Loppu eväät.

Ja N EEKERI !

Ans ku mä arvaan ketä taas kyseessä..

Ilkka Forsten

Oikean tuomion hinta olisi ollut noin 0.30 senttiä, eikä siinä olisi jäänyt tampooni väliin. ” En ole raiskannut ketään, mutta olisin voinut raiskata oikein kunnollakin” Se ÄO tai sen puute, tuottaa tällaista kerta toisensa jälkeen voi sentään.

1 vuosi ja 8 kuukautta riittää karkotuksen perusteeksi, joten mitä tässä nyt odotellaan ?

KreiviKalergi

Eli siis oikeasti tuomio oli tuo keskuteluhetki poliisin kanssa missä lähi-idän ihmettä kaiketi vähän nuhdeltiin..
Ei istu päivääkään vankilassa alaikäisen raiskaamisesta ja korvaukset maksaa valtionkonttori!
Käytännössähän tuo on siunaus vastaavien tekojen jatkamiselle ja seuraavien tyttöjen raiskaamiselle ”ihan kunnolla” kuten kulttuurimme rikastaja ihan kieliopillisesti oikein tytölle oli ilmaissutkin.
Omassa haavemaailmassani noiden törkeistä rikoksista tuomiolle joutuvien mamujen tapauksissa mukaan liitettäisiin AINA automaattinen maastakarkoitus tuomion kärsittyään mutta sehän ei tietenkään käy koska ovat täällä sitä vainoa, kidutusta ja sotaa paossa ja ”väkivallan uhreja eikä sen tekijöitä” kuten joku minua viisaampi on virallisesti laukonut.

Jukka

Kreivi, älä vähättele poliisimme raiskaajalle antamaa syvällistä nuhtelua. Nuhdeltu tuntee sisimmässään, kuinka pahoin hän on tehnyt. Väärintekijä heti korjaa käytöksensä, jos pelkona on joutua uudelleen setä reinikaisen ojennukseen. Ei muuten korjaa. Tämä raiskaaja. Tämä raiskaaja kaipaa kovempaa otetta! Mutta sitä kovempaa otetta ei tule. Valitettavasti!

Minunkin haavemaailmassa maahanmuuttajaraiskaajat ja muut rikolliset lähetetään perheineen ja sukuineenkin takaisin isiensä maihin. Miksi meidän pitää sietää muiden maiden pas…kat?

Ilkka Forsten

Ennen olin samalla kannalla karkotusten suhteen, mutta nykyään näkisin paremmaksi vaihtoehdoksi kuoppauksen. Sieltä ei ainakaan tulla toista kertaa huutelemaan Asylumia.

Jukka

Se olisi se paras ratkaisu!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Toimiva ratkaisu. Lopullinen.

Jonpp

Kyllä tuo kuoppaus olisi toimiva.

Jukka

Siivoan kieltäni! Ei tulla huutelemaan mitään! Kun päällä on kaksi metriä multaa, sieltä ei nouse m..u….l….k…k…u…k..a..a..n!

seant

Tässä tyypillinen otsikko Ruotsista ”Perhe kutsui syyrialaisen pakolaisen kotiin päivälliselle, sitten teini-ikäinen tytär raiskattiin tyttöjen huoneessa”

Pesunkestävä yön timo

”Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”, pätee näihin kurkunleikkaajiin valitettavan hyvin, mikä kertoo vajakki-suvakki matupatjojen ajattelevan vain alapäällään.

Jukka

Tyhmästä päästä kärsii koko Suomi!

Tyhmyydestä joutuu kärsimään

Tyhmä tyttö.

Pekka is pest

En tiedä. Olisiko mahdollista, että ihmiskuntaa ei edes olisi olemassa ilman miehen ”eläinvaistoa”, eli oman DNA:n levitystä aina mahdollisuuden avauduttua?
Niin kauan, kun feministijärjestöt ovat tästä ilmiöstä hiljaa, ei asia kiinnosta minuakaan.

Jukka

Siksi nykyään päätänkin aina iltarukoukseni sanoihin: ”Herra Jumala siellä taivaissa, voisitko tehdä seuraavaksi sadaksi vuodeksi kaikki ukot Pekaksi ja Antonioksi. Silloin olisi tilaa niin maan päällä kuin taivaissa. Silloin avartuisi kummasti nielumme suorana ohi salojen ja maiden imien kaiken itseensä!”

Lauri

Oikea rangaistus olisi kohdistaa toimenpiteet lähi-itäläisen viiteryhmään. Vääräuskoinen toteutti islamin protokollaa ja julkinen teloitus olisi oikea viesti vääräuskoisille miten heihin jatkossa tullaan suhtautumaan.

Jonpp

Juuri näin.

Eka Kettunen

Suomen oikeuslaitoksen antamat ” tuomiot ” ovat pelkkää pelleilyä pahimmasta päästä.

Jukka

”Olipas rankka tuomio!” Poika ja perhe kentälle ja hevon hevon v…ttuun. Eikä ikinä Suomeen!

vesku

Sieltä kotomaasta löytyy töitä,,,,on pulaa Kamelin k–ettajista sekä Aasin p—an lapioijista,,,,,,sinne takaisin,,,pikimmiten,,,,,,

juu

”1 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen. Lisäksi tuomittu joutuu maksamaan uhrille erilaisia kärsimyskorvauksia 4300 euroa, asianosaiskuluja 100 euroa sekä oikeudenkäyntikuluja yhteensä 4534 euroa, josta summasta tuomittu joutuu maksamaan 1534 euroa takaisin valtiolle.
Lähi-itäläisen oikeudenkäyntikulut 3000 euroa jäävät suomalaisten veronmaksajien tappioksi.”

Tapauksessa on taas kaksi häviäjää, tyttö ja veronmaksajat.
Päivääkään ei tyyppi istu ja senttiäkään ei maksa, naureskelu saa jatkua.

Lauri

Kiitos J–talaiset ja p—nuolijat

Jonpp

Suoraan karkotus, ehkä voisi pistää masuunin kautta lämmöntuottoon.

Kuusenkäpy tekijän bebaan

Tytöt ovat aika lapsellisia, jos eivät marakattien toimintatapaa älyä jatkuvasta uutisoinnista huolimatta. Ja varmasti paikallisissa ja somessa uutiset liikkuu siellä kaverien kesken nopeasti. Suvakkivajakki perheestä nämä yleensä tulevat ja yh-äitikin voi myös olla näitä matupatjoja…
”Silmä silmä, hammas hampaasta” tuomioksi ja heti kenkää Suomesta!

kotoutuskotkotus

”Kriminologian asiantuntijoiden mukaan Suomessa ei ole tarvetta suurelle määrälle poliiseja, koska suomalainen hyvinvointiyhteiskunta pyrkii hoitamaan ristiriidat jo ennen kuin poliisia tarvittaisiin, esimerkiksi tarjoamalla sosiaaliturvaa ja maksuttomia peruspalveluita sekä hillitsemällä alueiden ja yhteiskuntaluokkien välistä eriytymistä”

Noinhan se on s a a t t a n u t olla joskus vuosituhannen vaihteessa, mutta ei enää.
Resurssit pitäisi mitoittaa nykypäivän ja heikkenevän tulevaisuuden mukaisesti

Totuus esille

”suomalainen hyvinvointiyhteiskunta”: jatkuvasti paisutetulla ULKOMAANVELALLA!
Viherkommunisti-idiootit ovat pahimpia suomalaista kansallisvaltiota tuhoavien rotumuukalaisten tervetulleiksi toivottajia ja ulkomaanvelkamme paisuttajia,

John Quiman

Vieraita hyysätään ja ulkomaille lähetetään raahaa, kun ollaan rikas valtio ja oma kansa ensin -ajattelu on vaarallista.

Kaikki velaksi. Jos olisi rikas, ei noita tehtäisi velaksi.

Tuo tulee johtamaan velkataakan kohtuuttomuuteen ja lopulta pelkät korot alkavat olla taakka. Sitten leikataan, mutta tuskin vieraiden hyysäyksestä.

Lopputulos tulee kertomaan, että oma kansa ensin -ajattelun hylkääminen on sitä vaarallista.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Ilkka Forsten

Sipiläkin on.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja minä😱😱

J...

Siksikö kun raiskauksen suoritti joku muu kuin ryssä? Niiden raiskauksihan olet kovasti puolustellut?

jep

Konstaapeli Reinikainen totesi aikoinaan ongelman ratkaisusta, että ”se on vain kaks tiiltä ja pläts”.

Tuumailija

” eikä se satu, ellei jätä peukaloitaan väliin”. XD

Piikkilampaat

Voisi aina suoraan sanoa että kun noita tapauksia sattuu, me veronmaksajat ollaan aina tekijöitä sillä me joudutaan kaikki maksamaan.

otto suni

Niitä sattuu siksi, että halutaan olla niin nöyriä ja hyväksyä globalismi. Jokainen suomalainen joka hyväksyy tälläisen maahanmuuton siksi, että on muka pakko, kansainväliset sopimukset ym. potaskaa osoittaa olevansa oman maansa myynyt ja näitä löytyy erityisesti kokoomuksesta, puhumattakaan vihervasemmistosta!

Piikkilampaat

Nimenomaan noin.

Kata

Ehdollista!!!Voi vattusten takatalvi tätä oikeutta Suomessa!
Tuo tyttö kärsii elämänsä asiasta kun joskus 25v todella tajuaa asian!
Mikä ylimielinen ”torttu”taas asialla voi tytöt uskokaa jo!😝😝😠😡👀

Nationalisti

Miksi iso osa näistä jutuista alkaa ”tyttö tapasi kauppakeskuksessa lähi-itäläisiä” tai ”tyttö tapasi netissä…”?
Eikö kotona ole varoitettu näistä vai mistä näissä jutuissa on kyse?

Patse

Ikävä kyllä,on vanhempia jotka ajavat lapsensa näihin kohtaamisiin suvaitsevaisuuden nimissä.Ihania peli ja kokkailu hetkiä!

...ja taas...

Ihmisten dna:han on sisältynyt vuosituhansien ajan pelko. Pelko auttaa selviytymään hengissä. Oulussa on jotain poikkeuksellista sillä sielä ei tunnu olevan pelkoa tai järkeä sen enempäävanhemmilla kuin lapsillakaan. Vaan kaikki täytyy kokeilla ”kantapään kautta”. No, tyttö sai mitä halusi, värillistä seuraa.

Näitä on ollut Oulun seudulla niin paljon että tämä ei varmasti tullut kenellekkään ”ullatuksena”. ”Ihan vaan vähän raiskailin”. No, ehkä ensi kerralla tyttö on varovaisempi ja jos on fiksu niin varoittaa muitakin. Olihyvä ettei menettänyt päätään niinkuin se Hämeenlinna blondi.

Puolueeton

Tunteet syrjäyttävät tietoisuuden vallanpitäjien toimissa, kun eri kulttuurien elintasopakolaisia päästetään maahan aiheuttamaan ongelmia
Kulttuurierot ovat osittain geeneissä ja perittyä. Geenejä ei muuteta kotouttamalla. Uskonnot ovat nekin vain yksi osa kulttuuria. Uskonto ei ole syntynyt jonkun myyttisen olion sanomana vaan kuulttuurin kehittämänä. Suomalaisten perimässä on ollut suuri luottamus muihin ihmisiin. On tietämättömyyttä moittia suomalaisia tyttöjä tyhmiksi, koska suomalaiseen elämään kuuluu tai on ainakin kuulunut toisten kunnioittaminen, mikä ei ole luonnollista joissakin kulttureissa. Vaikka tätä olisi opetettu, tietoisuus jää useissakin tilantenteissa tunteiden sumentamaksi. Sen on jokainen kokenut, hallituskin.
Uskonnot tai elämäntavat syntyvät kulttuureissa ja niillä on siltu yhteisiäkin piirteitä, koska kopiointia on tapahtunut. Kristinuskossa on käskyjä esimerkiksi ”Älä tapa j–talaista”, joka myöhemmin kehittyi muotoon ”Älä tapa”. Tällä on buddhalaisuudessa vastine ”Vältä tuottamasta vahinkoa eläville olijoille”, ei siis käsky vaan kehotus.

Ilkka Forsten

Minusta on aina ollut erikoista kuunnella sitä loogisuutta jota ollaan jaettu vuosikaudet suvaitsevaisten toimesta. Heidän mielestään kaikki faktat joita voidaan esittää henkilöistä mitkä toistuvasti ovat lähtöisin muualta kuin Kiteeltä, ei ole faktaa. Mikä tahansa rikos on sattuma, tilapäinen häiriö, ahdistuksen tuoma hallitsematon liikesarja tai joku muu idioottimainen lässyn lää puolustus. Se on etnistä profiloimista, toiseuttamista, rasistista nimittelyä tms. Kun sitten se kiteeltä lähtöisin oleva jullikka, joka on siis kantaväestöön kuuluva, tekee rikoksen, huudetaan kuorossa miten tämä ominaisuus on geneettisesti todennettava ominaisuus, ja sama ominaisuus liittyy jokaiseen kantaväestön edustajaan. Suomalaiset ovat raiskaajakansaa, he ovat murhaajia, he ovat valehtelijoita, ( poliitikot ovatkin ) tai he ovat syntymästään asti alikehittyneitä joilta ei voi koskaan odottaa mitään positiivista. Sisäsiittoisuuskin kuulemma vaivaa, vaikka meillä ei ole enää satoihin vuosiin ollut tapana hakea siippaa omasta klaanista.

Kuitenkin se ryhmä on rakentanut tämän maan hyvinvoinnin, luonut perustan toimivalle yhteiskunnalle, määritellyt lait ja asetukset mitkä ovat toimineet, synnyttäneet työpaikkoja, olleet innovatiisia, lahjakkaita sekä monitaitoisia ja luovia.

Miten siis meidän geneettinen ja niin ” huono” perimämme onkaan kyennyt kaikkeen tähän, kun taas kolmekymmentä vuotta suomessa notkuneet somalit ei ole oppineet edes kieltä sujuvasti. Eikö siinä perimässä ole silloin melko paljon puutteita, ja jos ei perimässä, niin sitten älykkyydessä ? Sama koskee monia muita kansallisuuksia joita meidän pitää suvaita, ja kuunnella kuinka he ovat valovuosia meitä edellä joka suhteessa. Syntyikö käsite tasa-arvo jossakin islamilaisessa maassa, toteutuiko se siellä, antoiko muslimit naisille äänioikeuden ensimmäisenä maailmassa jne. Luetelkaa kaikki ne maailmanhistoriaan vaikuttaneet keksinnöt mitkä on lähtöisin afrikasta, tai nimetkää automerkki mikä on puhtaasti arabien insinööritaidon luomus. kertokaa mitä suuria insinöörien taidon-näytteitä löytyy Borneolta. Usein sanotaan että erot syntyvät vain yhden asian tuloksena. ( Äskenhän niitä eroja ei pitänyt olla, ja nyt taas on. ) Kehitysmaissa ei ole ollut koululaitosta, totta, ei olekaan, mutta kysymys pitää esittää muodossa miksi ei ole ? Ei suomenkaan syntynyt koululaitos itsestään, se ei ole mikään hedelmällisestä maaperästä kasvava tekele joka ei vaadi mitään osaamista. Se vaati osaamista, ja älyä mitä ei löydä hakemallakaan sieltä kaukomaista. Kertokaa siis oi armaat suvaitsevaiset, kuinka ME olemme niin juntti ja mitätön kansa, vaikka pystymme selviytymään elämästä ilman YK:n lähettämää jauhopussia ?

Kata

https://m.youtube.com/watch?v=Ym8CQzKFQh0

Ivan,Onni ja Tere ja Hesarin isyysviha ja muutakin!
On se jännää että lampsijoita pitää tuoda maahan ”lampsimaan” lapsosia lisää??Mutta samaan aikaan ehdotetaan jotain radikaalia miehille täällä…Eli se geneettinen perimämme on siis huonompi kuin aavikon rinssien?AI JAA!
Haistakaapa ”#¤&%”!

Melkoisen karmeita on Suomen femakot …joka puolella.Pösilöjä kaikki tyynni!

vesku

mua on alkanut kuvottamaan,,,,kun avaat TEE-VEEN,,,,Joka mainoksessa on vierailta mailta kotoisin olevia trasselipäitä,,,,,,,

Kata

Näin on!Jopa joulumme on väsätty muiden,”parempien immeisten” juhlaksi…ikinä ei mitään rustaa…
Enkä usko että olemme ainoita joilla keittää ja jää väliin ostokset!

kartsa

Olen huomannut saman valtaväestö on jäänyt paitsioon mainokset on täynnä matuja.

John Quiman

Suomi ja suomalaiset ovat olleet aika hyvässä mallissa, koska suomalaiset tekivät kansainvälisestikin katsoen melkoisen ihmeen nousemalla sotien jälkeen omin avuin menestyväksi, osaavaksi ja vauraaksi kansakunnaksi.

Mitä siitä hyvin toimivasta pitäisi korjata?

Suvakkien mielestä tuontilemmikkien hankkiminen parantaa suomalaista yhteiskuntaa. Niitä on sitten hankittu maista, joissa ei ole osattu rakentaa mitään hyvin toimivaa ja niistäkin kouluttamattomia henkilöitä, joilla ei ole mitään sellaista osaamista, mitä länsimaisessa yhteiskunnassa eläminen edellyttäisi.

Kuinka heikomman osaamisen porukasta löytyisi suomalaista yhteiskuntaa parantavat ihmiset?

Korjaako suvakki ehjän auton lisäämällä siihen heikkolaatuisia osia?

Puolueeton

Kulttuurien kehitys kestää satoja vuosia ja myös sammuminen. Länsimainen kulttuuri on sammumassa. Sammuvaa aikaa kuvaa Suomen politiikka eturintamassa.
Joskus arabikulttuurikin on ollut kehittynyt. Niiltä ajoilta on käyttämämme lukujärjestelmä ja tähtien nimet.

John Quiman

Ns. arabialaiset numerot ovat tosiasiassa kotoisin Intiasta. Tähtien nimistä taitaa suurin osa olla kreikkalaista alkuperää. Koskee helposti silmin nähtäviä tähtiä. Kaikilla tähdillä ei ole nimiä, vaan numerosarjat tunnuksena.

J...

Entäs venäjän?

J...

Sun ei kannattaisi mitään sössöttää geeneistä, kulttureista, ihmisten älystä ym. koska olet niin paljon venäjän propagandaa levitellyt…

Kansalaisen verkkokauppa