Kotimaa Rikos

Maahanmuuttajakolmikko joukkoraiskasi törkeästi Keski-Suomessa

Kuva Petri Saarela.

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut kolme maahanmuuttajaa ehdottomiin vankeusrangaistuksiin huhtikuussa 2021 tehdystä seksuaalisesta väkivallasta.

Ali Ahmed Osman Fidik (s. 1991), Aadam Abdi Osman (1998) ja Badsha Salaad Malin (1996) tuomittiin kukin törkeistä raiskauksista 2 vuoden 6 kuukauden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin.

Kolmikko teki teot huhtikuussa 2021. Seksuaalinen väkivalta kohdistui yhteen uhriin.

Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomio on julistettu pääosin salaiseksi eikä sisällä tapahtumakuvauksia.

Ali Ahmed Osman Fidik, Abdi Osman Aadam ja Badsha Salaad Malin velvoitettiin yhteisvastuullisesti suorittamaan asianomistajalle korvauksena kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 3000 euroa, loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 7000 euroa, lääkärikuluista 61 euroa sekä taksikyydeistä 40 euroa.

Maahanmuuttajakolmikon oikeudenkäyntikulut olivat yhteensä 18 771 euroa, joka jää kokonaisuudessaan Suomen veronmaksajien maksettavaksi.

Lähde Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomio.

Tilaa
Ilmoita
guest
72 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ani

Laittomuuden toteuttajat taas kerran rikoksissaan. Ihmisellä on syntyessään luonnollinen oikeustaju. Islam vääristää oikeustajun vuosien aivopesulla ja tuloksena on raaka epäihminen.

juha II

Hallituksen akat voisivat tehdä jotain todellista palkkansa eteen ja ottaa taakse niin, että edes jotkut viattomat tyttölapset voisivat sääöstyä moisilta roikaleilta!

Talebanit ova6t keksineen ”uusiokäyttöä” ameriikkalaisille uuden teknologian koptereille! Suosittelen lämpimästi ulkoistamaan tällaiset tapaukset Afganistanin asetekniseen suurvaltaan!

Eikä Afganistanin edes nuoleskella NATO:a luovuttamalla sille Suomen lakien vastaisesti Suomea Yhdysvaltain tukikohdaksi, josta se voi ärsyttää ja uhkailla Venäjää ilman mitään vastuuta!

vesku

Jyväskylä on tyypillinen, ns. YLI-OPISTO KAUPUNKI, SUOMEN MAALLA ,,,ilmeisesti nämäkin,,, Ahmetit, Mehmetit ja Muhametit olivat OPISTOISSA KIRJOILLA,,, MEIDÄN SUVAITSEVAISEN YLIMYSTÖN SISÄÄN KUTSUMISELLA,,, ja VERORAHOILLA,,, KESKI-SUOMALAISTEN SUVAKKIEN SUOSTUMUKSELLA,,,,Itse kävin RAVINTOLA-KOULUN,,Jyväskylässä,, , VUOSINA 78-79 ,,, jolla täydensin keittiötaitojani,,,ei ollut mitään moista ongelmaa,, ei ollut muriaaneja,,, ITALIALAIS TYYLINEN PITSA KULMA PAIKKA TEKI TULOAAN,,, KEPAPIN RIEKALAISTA EI OLLUT TIETOAKAAN,,,,

Lukija

Niin nämäkö oli Turvapaikanhakijoita?

Ilkka Forsten

Ahistava ajatus, mutta suottannii ollaki ?

Bling Bling

Olen vahvasti sitä mieltä, että vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut – mahdollisesti soviteltuna – tulisi ottaa aina tuomitulta. Jos ei ole rahaa, niin pakkotyöllä, kunnes velka on maksettu.
Oikeus ei toteudu veronmaksajien maksaessa kaikki rikollisen aiheuttamat kulut yhteiskunnalle ja uhreille, alkaen täydestä ylläpidosta, joka sekin tulisi ansaita omalla työllä eikä saada kuin manulle illlallinen.
Työleirit takasin: työnteon pakko-oppiminen kuntouttaisi somalinkin suomalaiseen yhteiskuntaan paremmin sopivaksi.

Outsider

Veronmaksajien maksutaakka alkaa olemaan kohtuuto. Jokainen maksamaan omat rikoksensa, vaikka pakkotyöllä jokaiseen euroon saakka.

Kata

Täysin samaa mieltä!Mehän suorastaan kannustamme näitä maksamalla niiden rikoksista kulut voi halavattu!Ja jos uhri ikinä saa terapiaa tai muuta hoitoa niin senkin.Eli..onko tässä touhussa mitään järkeä?

EI OLE.

Ilkka Forsten

Ja ruokaa saisi vain jos osaa sanoa puhtaalla suomen kielellä Poutunpuolivalmiskabanossi. Jos tulee mongerrusta on sen pävän ruokailu ohi.

Edesmennyt Isäni sanoi aina että tuollaiset hyypiöt ei pelkää mitään muuta kuin kovaa työtä. Niillä pitäisi teettää kuusitoistatuntista päivää jossa on kiintiöt, ja niistä ei luisteta. Jos luistetaan, jatkuu työpäivä ilman lepoa. Työnteko olisi pakollista syöminen ei.

Kuka maksaa..

Kylläpä oli hyvä että tulivat turvaan tekemään moisia hommia. Ties minkälaisen rangaistuksen olisivat saaneet siellä, mistä ikinä ovatkaan kotoisin.

murre riepunen

Veronmaksajille melkolailla kallis ja turha kolmikko, onko niin, mitä useampi osallistuu raiskaukseen, sen lievempi tuomio, tässä näyttää käyneen juuri niin, voi…voi.

Minuhe Kerettiläinen

Tuomio jaettaneen osallistujien määrän kesken. Hard cock allahluja!

Oikeusjärjestelmä on mätä

Ja sen päälle vielä paljousalennus!

Itsekseni pohdin ilmiötä

Joukkoraiskauksesta tulisi aina antaa vähintään 10 vuotta ehdotonta ilman alennuksia.

Oikeuslaitoksessamme kytee raiskaajamentaliteetti kun tuomiot ovat aina alapäästä asteikkoa.

Yhteiset halut ja ihanteet kohtaavat tuomituilla ja tuomion antavilla vai mistä tässä tuomioiden keveydessä on kyse?

Epäilyksen siemen

Kun nyt kysyit, mistä on kyse. Nämä ovat vakavia juttuja. Siis joukkoraiskaukset. Mutta. Asianajajat tienaavat hulppeat summat. Raiskattu saa korvaukset. Valtion piikkiin. En nyt väheksy yhtään näitä. Mutta mutta. Suvakki nainen & matut. Mikä tilaisuus. Tienata. Kun tietää miten uhriutumalla saa rahaa. Kylmää tekstiä. Mutta joka tapauksessa.

Lieväasteinen

”mistä tässä tuomioiden keveydessä on kyse?”

Kyse on intersektionaalisuudesta ja kulttuurirelativismista, joita virallisesti sovelletaan nyky-Suomessa. Mikäli kantasuomalainen kolmikko raiskaisi tummempaa tyttöä, tuomiot olisivat ihan toista luokkaa eli yläkanttiin ynnä kaikki mahdolliset keksityt raskauttavat asianhaarat kuten ”rasistinen viharikos”. Ja tytön koko klaani suvakkeineen riehuisi Senaatintorilla monta viikkoa. YLE ja Hesari kertoisi ”hirvittävästä rikoksesta” heti pääuutisena kissankokoisin kirjaimin ja kohu kestäisi vuosia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

K. J. Pitkä

Paikalliset miehet saavat kyllä syyttää itseään mikäli noiden matujuippien annetaan livahtaa tuosta pelkästään parin vuoden vankilatuomiolla.

Minuhe Kerettiläinen

Montakos tuollaisten ihmisoletettujen miselääntähdillä/-kuunsirpeillä palkittua ravintelia Suomessa on?

Ani

En söisi mitään likanäppien tekemää

Ilkka Forsten

Vasemmalla kädellä pyyhitään ” perhe ” ja leivotaan pitaleipää kantaväestölle, oikea lapanen on varattu ramadanin viettoon. Tupu tumputi tumpum pum..

Tornion perintö

Sanan säilä ei voisi enää tuon terävämmin viiltää.

Ilkka Forsten

Kyllä kun ensin nyppii karvat pois pizzasta ja valvoo koko tekeleen valmistumista silmä kovana, muuten syö mitä sattuu. Suosittelen välttämään kaikkia matukuppiloita.

vesku

TAIDAT OLLA PÄÄRUOKAVALIOLTASI,,, PITSAN KULMAN JYYSTÄJÄ JA KEPAPIN RIEKALE IMESKELIJÄ,,,,LYCKA TILL SANO RUOTTALAINEN,,,,

Ilkka Mänttäri

Suomalaisista tarvikkeista ja suomalaisten piikkiin.

Sari Saarela

Nimien perusteella somaleja. Rikoksentekovälineet valtiolle!

John Quiman

Ne pitäisi takavarikoida etukäteen, jotta estettäisiin tulevia rikoksia?

Suvakkihan haluaa valkoisen tuomiolle jo vihaisesta puheesta, miksipä ei killuttimien heiluttelusta tummempia?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Etninen profilointi on kuulemma kielletty.

John Quiman

Suvakithan tekevät sitä etnistä profilointia yhtenään: jos olet valkoinen, olet rasisti, vaikka et sitä itse tietäisikään, olet natsi myös ja kaikin tavoin kelvoton sekä kävelevä loukkaus paremmille roduille.

Mutta jos olet tumma ja mielellään oikeauskoinen, tulee suustasi vain kullan hohtoista totuutta ja kulttuurisi on kuin jumalaista lähdevettä, joka kirkastaa Suomen sielun.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Kaunokirjallinen esityksesi sai minut kyyneliin nyyh, niisk…

Ilkka Mänttäri

Noin periaatteessa.

Ilkka Forsten

Olisi jo tehty, mutta ei oikein saatu selville kumpi siinä parivaljakossa oli ”väline ” ja mikä oli se mihin väline on kiinnittynyt ? Ovat niin yhdennäköisiä että laittaa miettimään mahtavatko olla ihan identtiset kaksoset ?

pirjo l

tamakin uutinen menee varmaankin li andersonin omaan leikekirjaan jolla han kehuskelee raiskariystavilleen kuinka han on erinomaisesti onnistunut satojen raiskausten valikatena saamatta tuomiota

Hätätila tai väärinymmärrys

Nykyinen suomalainen on liian hyvän elintason pehmittämä joka jaksaa toimia vain virtuaalimaailmassa. Voi vain kuvitella, miten sodan jälkeisinä vuosina olisivat veteraanit ja muut kansalaiset suvainneet omien tyttöjen raiskauksia ja ilmaista elämää maahanmuuttajille.
Raiskauksille on myös paljon hyväksyjiä Suomessa. Uhria syytellään ja vähätellään raiskausta tekona tyyliin: ”rasisti ikuisesti, mutta raiskaus kestää vain minuutteja”

John Quiman

Sodan jälkeisinä vuosina ne olisi joku listinyt kaikessa hiljaisuudessa, eikä kukaan olisi nähnyt mitään. Kas kummaa, joku kompastui maassa olleeseen luotiin ja satutti itsensä…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Jaahas jokin tässä taas oli liikaa jollekin alkorytmille kun meni odottamaan hyväksyntää.

Ehkä sana jota saa käyttää vain opetusministeri….

Ilkka Forsten

Älä astu opetusministeriön varpaille, siellä ollaan herkkähipiäisiä.

Kata

En tiiä ei tätä jaksa kohta,niin sairasta touhua!Joka päivä näitä uutisia!

Just kuuntelin Bideen puheen,2 tuntia odotti myös lehdistö ja sitten prompterin tuijotusta ja paatoksella pashaa…Trumpin syytä kaikki mutta otan vastuun sanoi Joe.heilutti käsiään ja tyhjää oli sanat täynnä.
Ei ottanut kysymyksiä tietenkään…varmaan olisi kysytty myös miten on mahdollista että siellä mukana olevat sotakoirat jätettiin teletapeille..ei ollut rahaa tuoda pois.Aivan hirveää.

On tämä niin kylmäävää aikaa etten voi käsittää.Nuo koirat ei kuitenkaan ole itse valinneet tuota hommaa.Mikä kohtelu odottaa…voi itku!

Tällaista on kun on paskat johtajat.

Taas kerran

Jaa, joko taas uutinen, vasta eilenkin oli. Nykyinen hallituksemme ei näitäkään asioita tule parantamaan. En siis ymmärrä, miksi äänestää näitä hallituspuolueita.

Ilkka Forsten

Vappusatanen, kuppi kahvia ja pulanpala, kenties hernesoppaa.. Siinä ne taikasanat joilla demareistakin tulee kultaiset vaunut kurpitsan sijaan. Nykyään sekin satu on varmaan muutettu muotoon, jossa ” valkoiset ” hiiret vetää mustan rumikin rattaita.

Kakku meni

Kyllä tässä SDP lupaama kakku meni globalisteille ja porvareille, joiden etua SDP ajaa todellisuudessa. Ei työväen. Ovat itseään ”työväenpuolueeksi” kutsuvia.

Kaino-Vieno Huttunen

”haitasta 3000 euroa, loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 7000 euroa, lääkärikuluista 61 euroa sekä taksikyydeistä 40 euroa…. oikeudenkäyntikulut olivat yhteensä 18 771 euroa”

Minusta tämä kuulostaa ostoslistalta. Kun puhutaan, että Suomi on läpeensä korruptoitunut maa, ei siinä vallan väärässäkään olla. Kuvitellaan, että kaikki on muutettavissa rahaksi, ostettavissa ja kärsimyksenkin voi rahalla korvata. Tämä on aika materialistinen ihmiskäsitys. Nämä Alit, Abdit ja Badshat taas tulevat maista, joissa vallitsee Hammurabin laki, kärsimyksen voi korvata kärsimyksellä. Kahden vuoden linnatuomio suomalaisessa täysihoitolassa merkitsee niille lomailua. Sillä, että veronmaksajan rahoja syydetään näiden rikosten hyvittämiseen, ei yhteiskuntaa muuteta turvalliseksi. Tiedän kyllä, että ruumiillisen kurituksen paluun esittäminen on pehmeille suomalaisille tuuleen huutamista ja pakkotyörangaistukselle muslimien kohdalla nauravat aidanseipäätkin. Mutta entä parakkikylä mallia Himmler, jossa oli leikkipuisto, elokuvateatteri ja uima-allas, mutta josta ei päässyt vapaalle raiskaamaan, vaan saattoi odottaa kuljetusta Lähi-Itään.

Ilkka Forsten

Toistan lauseeni, olet hyvä ” jätkä ”.. Olet toki koko ajan ollut ajan hermolla, mutta nyt alkaa kuulumaan sitä puhetta josta minä pidän. Kiitos sinulle.

Kaino-Vieno Huttunen

Tuo ”hyvä jätkä” taitaa olla paras kehu, minkä olen miesoletetulta saanut. Ujo piimä oli se toinen, mutta sitä ei lueta kehuksi.

Ilkka Forsten

Ei minulle tuota ongelmia antaa kehuja silloin kun niihin on aihetta. Ja se mitä joku on, siis ” oletuksellisesti ” kuten nykyään pitää olettaa, ei paina vaakakupissa sillä jokaisella on oikeus yksityisyyteen. Olet kertonut avoimesti itsestäsi, kunnioitan sitä sillä sekin viesti antaa paljon paremman kuvan henkilöstä, kuin ne loputtomat nillitykset mitä kuulee koskien sitä ettei kukaan suvaitse erilaisuuttani.

Jos tässä nyt pitää ylipäätään jaotella ihmisiä, niin olet kyllä ihan siellä kärkipäässä sillä huomaan että osaat ja uskallat ajatella omilla aivoilla.

Jatka vaan samaan malliin, olet ”hyvä jätkä.”

Kaino-Vieno Huttunen

Noin 6 vuoden kokemuksella voin sanoa, että kun olen joskus yrittänyt sanoa suoraan, on tykkäyksiä kertynyt noin 2. FB-kommentoinnin aikana lävähti bännit ja lopulta heitettiin ulos kokonaan. Asensin sitten itseeni annosteluautomaatin, ja koetan kirjoittaa ns. pitkällä tähtäimellä, tavoitevuosi on osapuilleen 2150, jolloin nyt luotu tai ajassa aktiivinen karma tulee uudelleen käsiteltäväksi.

Eräästä aatteesta on ehkä aktiivisella propagandalla luotu suomalaisille hirveä mörkö. Toki kansallisaatteen kytkeminen sosialismiin voi olla kynnys porvareille. On kuitenkin kadonnut luovuus esim. sen suhteen, missä määrin ja miten sosialismia tulisi toteuttaa. Kansallisaatteen ja sosialismin yhdistäminen on kuitenkin täydellisempi kuin nykyinen sirpaleinen puoluekenttä, jossa toisaalta luonnonsuojelulla, kristityillä, rantahurreilla tai sosiaaliturvalla on omat puolueensa. Ihmisiä on helpompi hallita, kun heidän on sovitettava näkemyksensä mahtuakseen puolueeseen.

Oikeastaan ainoa, mistä olen erään aatteen kanssa eri mieltä on naisen paikka kotona lapsia kasvattamassa. Naiselle on oltava myös mahdollisuus luoda uraa tai elää luovempi ja boheemimpi elämä. Toki ottaen huomioon laskuun kääntynyt syntyvyys suomalaisissa, voisi kannustimia kotiäidiksi jäämiseen olla tai ainakin esteitä voitaisiin poistaa esim. parantuneella työllisyydellä.

John Quiman

Naisen, kuten miehenkin paikka tulisi olla siellä minkä hän itse kokee olevan hänen paikkansa. Aina on ollut poikkeuksia, niin miesten kuin naistenkin kohdalla, mutta poikkeukset ovat vähemmistö.

Nyt on paljolti ollut jo kauan sellainen vimma, että kotiäitinä oleminen on väärin ja pitää olla töissä ja luoda uraa sekä saada hankituksi viimeisen päälle tavaraa, joka tekee arvostetuksi. Siitä seuraa henkinen tyhjyys ja useimmille naisille olisi mielekkäämpää henkistä puolta ajatellen olla kotiäiti, mutta yleinen propaganda on kääntänyt sen uran merkityksen enemmänkin negatiiviseksi.

Aikoinaan, kun olin penikka, tapasivat useimmat naiset hoitaa kodin ja lapset, mies oli töissä, maksoi palkastaan perheen elämisen ja monet maksoivat myös asunnon kymmenessä vuodessa. Ei silloin voitu ainakaan huonommin kuin nykyään ja lapset voivat paremmin.

Nykyään ovat molemmat töissä, lapset ovat päiväkotiheittopuseja ja voivat huonommin kuin koskaan. Niinpä voivat aikuisetkin huonommin, koska elämän arvot ovat varsin aineellisia ja rahantekoa. Elintason katsotaan olevan korkeampi, mutta yhden palkalla ei enää elätetä koko perhettä ja asuntojakin maksetaan vuosikymmeniä. Onko elintaso tosiaan noussut, kun elämä menee uralla, johon ei olla tyytyväisiä, ihmiset ovat stressaantuneempia ja voivat huonommin.

Kuinka paljon taustalla vaikuttaa luonnollinen tarve tehdä perhe, pesä ja lapsia sekä huolehtia lapsista? Kuinka paljon vaikuttaa taustalla se, että nainen on miljoona vuotta ollut ”leiritulen äärellä” ja hoitanut lapset sekä tehnyt työtä kotipiirissä? Kuinka vahvasti ihmisen luoto on erilainen kuin nykypäivän ideologinen systeemi, jossa kaikki enemmän tai vähemmän pakotetaan töihin ja laittamaan lapset päiväkoteihin aamulla varhain? Puhutaan sukupuolirooleista ikään kuin ne olisivat jotain, joita voi kehitellä ideologisin perustein, eikä ihmisluonnosta tarvitse välittää?

Kaikenlaiset liikkeet sukupuoliroolien ja yhteiskunnan kehittämiseksi ovat lumeaatteita, joiden takana on joidekin tahojen tarkoitus imeä ihmisistä kaikki hyöty irti ja hallita ihmisiä kuka milläkin tavalla. On paljon ideologiaa ja puhetta paremmasta maailmasta, mutta menee huonommaksi, mitä tulee hyvinvointiin ja ihmiset nauttivat mielialalääkkeitä sen sijaan, että muuttaisivat yhteiskuntaa ihmiselle sopivammaksi ja alkaisivat elää itselleen rehellisinä omaa itseään kuunnellen.

Tätähän eivät ne halua, jotka haluavat vain pompottaa ihmisiä, koska jos ihmiset kuuntelisivat itseään, ei heitä voisi hallita toivotulla tavalla. Siksipä he tekevät parhaansa täyttääkseen ihmisten mielen ideologoillaan, jotka estävät luonnollisen elämän, joka on henkisesti korkeatasoista ja hyvinvoinnin perusta.

Ilkka Forsten

Olen samaa mieltä. Ei meidän tarvitse kopioida kansallissosialismiin kuulunutta ajatustapaa naisen asemasta yhteiskunnassa. Kirkko, kyökki ja kakarat, kuten se silloin ilmaistiin mutta saksan kielellä, oli vähän liian jyrkkä näkemys, ja todellisuudessa se esineellisti naisen olemaan parin asian sisään tungettu robotti.

Naisella on oikeus valita oma elämäntapansa, sillä niitäkin on jotka haluaa sen tietyn perinäiskaavan mukaista elämää. Hoitakoon he kotiäidin osuudet.

Naiset voivat olla hyvin järkeviä esimerkiksi politiikan teossa, kuten voimme havaita eräiden kohdalla, ja sitten on ne, joiden olisi pitänyt jäädä sinne hellan-nurkkaan penskoja kaitsemaan, eikä tuputtaa koko kansan nieltäväksi agendaa mikä kuitenkin tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa.

Tällä maalla on oikeasti varaa vaikka maksaa siitä että jotkut tekisi jälkikasvua, jolloin se syntyvyyskin pysyisi ihan kohdallaan. Jos me olemme puoli vuosisataa kantaneet miljardeja Afrikkaan nimikkeellä kehitysmaa-apu, niin silloinhan rahaa on ollut. Koko maailmaa emme pysty elättämään vaikka eräillä onkin se ihmeellinen mielikuva takaraivossa. Annan mieluummin suomalaiselle parille avustusta ja tukea, kuin Sierra Leonessa olevalle Sabinalle minkä äijä ei koskaan tee mitään järkevää, mutta osaa kyllä ruinata muilta apua perheen elättämiseen, tai juosta pakoon jokaista uhkakuvaa mitkä on niissä valtioissa jokapäiväisiä.

Ilkka Mänttäri

Niin, aika pienellä eläkkeellä monet kituuttaa. Meidän todellakin pitäisi tehdä laki joka asettaa päättäjille jonkin tulokaton. Se näyttäisi ketkä todella haluavat ajaa kansan etua. Tulokatto voisi olla jotakin kansaneläkkeen perusosan luokkaa. Jos tuloja on enemmän niin korvaukset yhteiskunnallisesta toiminnasta voitaisiin poistaa. He tekevät sen hyvästä sydämestä koska haluavat edistää hyvää ihmisten elämää. Tosin on aika selvää että suurin osa noista päättäjistä on psykopaatteja tai ainakin muuten vaurioituja henkilöitä.

Ilkka Forsten

Haavistolla on köli osunut pohjaan, Ohisalo istui tivolin maailmanpyörässä liian pitkään ja Marin ei malttanut lähteä pois kummitusjunasta. Henriksson ei uskaltanut edes ajatella kummitusjunaan astumista, joten hän valitsi tavallisen karusellin missä soitetaan pimpeli pom pimpeli pom, titta ulle titta, mine olla bättre folk herre gyyd tätä vauhtia. Andersson istui kantakuppilansa nurkkapöydässä, räpläten antifaläppäriä hyräilleen internationaalia nuotin vierestä. Keskustan mikä lie oletuksellinen henkilö, hoki joo joo joo joo joo lausetta kuin gramofoni josta on levy juuttunut paikoilleen ja sitten alkoikin jo syyslomat.

Onneksi kesälomat ehdittiin pitää alta pois, niin ei tullut liikaa työpaineita. Niin ja Joululomahan tässä taas pukkaa silmille mitä seuraa kesäloma… Kyllä on hirveää olla niin stressaavassa työssä miten ne kestää sekoamatta ?

Jani Toivolahan paloi loppuun sen kaiken kiireen ahdistamana, ja päätyi ajelemaan taksilla vähän sinne sun tänne kansan piikkiin. Ei kuulemma tiennyt ettei niin saisi tehdä, oli näet sairaslomalla. Hän kyllä lupasi maksaa kaiken takaisin kunhan on ensin saanut töitä. On kuulemma hankalaa työllistyä pigmentin ansiosta ja se rakenteellinen rasismikin kurittaa työteliästä miestä. Hän saa kipeät pukamat jo ajatuksesta että pitäisi tehdä jotain, eikä rektumisalva enää auta kun koko mies on yhtä pukamaa.

” Kyl on maailma paskas jamas tältkii kohalt.”
-Alikersantti Antero Rokka, toist etunimmee ei oo.-

Kata

Niin täyttä asiaa taas!
Juu Janihan halusi isäksi mutta paloi loppuun,ajeli taksilla (sinnetännemäelle) mutta jaksoi hypätä pois kun kävi-maksua vastaan-kertomassa kouluilla pridejuttuja,siis sairauslomalla.
Miten hemmetissä esimerkiksi äitini jaksoi sodanjälkeisissä oloissa neljän mukulan kaa?Pyykkiä keväällä saunapata pullollaan ja jäätyneillä sormilla sitä vaan penskatkin pyykkiä huuhteli ulkona,vettä kaivosta vintattiin.
Ym Ym Ym….loputtomiin!

John Quiman

Alunperin kansanedustajuus oli luottamusasema, jossa edustettiin kansaa ja pyrittiin kansan parhaaseen, ihan aidosti.

Nyt kansanedustajuus on uraputkiasema, jossa edustetaan omaa urakehitystä ja pyritään luomaan itselle uraputki kansasta ja keinoista välittämättä, ihan aidosti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Anonyymi

Nopeasti laskettuna tuomio maksaa yli puoli miljoonaa vankilakuluina yhteiskunnalle. Parempi ja halvempi konsti olisi maksaa uhrille korvaukset ja karkottaa jätkät maasta loppuiäksi. Sen pelotevaikutuskin voisi tehota paremmin kuin suomalainen vankila; veikkaan, että on valovuosien päässä heidän kotimaidensa vankiloista.

Ilkka Forsten

Rikkaus ja voimavara…

Jouni S.

Kyllähän tuossa on rikkautta kerrakseen! Ja työllistävä vaikutus melkoinen, siinähän voi joutua asianajaja tekemään jopa useamman päivän töitä, että laskua syntyy 18771 euroa!
Luulisi, että kun on kolme viikeriä syytettynä tasan samasta asiasta, syntyvät tarvittavat dokumentitkin copy-paste menetelmällä, kun vaan ensimmäisen pumagan on saanut aikaiseksi.
Kyllä siinä jonkun asianajan lompsatasku taas pullistui, maksun perimisessä ei ainakaan ole ongelmaa, kun veronmaksajat sen hoitavat. Ja kyllä kuuluisi maksajillekin kohtuuden nimissä edes jonkinlainen tukkualennus, kun samoja rikoksia tehdään sarjatyönä!

Moralittomat asianajajat

Tuo viimeinen lause oli se jota odotin. Ihmettelen kuka asianajaja oikeasti lähee puolustamaan näitä? Ihan selvä asia. Ehkä joku oikeuasputoimiston kesäpoika voisi olla oikea osoite. Mutta että näköjään asianajajilla kaikki on myytävissä kunhan hinta on tarpeeeksi suuri. Missä on asianajajien moraali?

Puolueeton

Raha korvaa mahdollisesta moraalista johtuvat itsesyytökset. Tuskin niitä kuitenkaan on tietäessään, että raha tulee valtiolta eikä asiakkaalta.

John Quiman

Puolustusasianajaja pitääkin olla jokaisella syytetyllä, mutta ei asianajajaa, joka kieroilee valheellisesti ja vääristelee todellisuutta.

Ilkka Forsten

Moraali, tuo ihana tekosyy puolustaa moraalitonta laumaa ja leikkiä että nyt moraalia opetetaan oikein kunnolla, kun ensin on moraalittomasti kerätty rahat kansan taskusta.

Multikulttia

Kuinka mones joukkoraiskaus tämäkin jo on voimavaroilta? Kauhea haloo on kyllä rasistisista setämiehistä, mutta näistä ollaan hys hys.

juu

Surkeita on ”rangaistukset” Suomessa, kaikkine vähennyksineen taas kohta jo vapaana, ja tuskin on puhettakaan karkoituksesta.
Maahanmuuttajakolmikon oikeudenkäyntikulut olivat yhteensä 18 771 euroa, joka jää kokonaisuudessaan Suomen veronmaksajien maksettavaksi.”
Asianajajat nauraa matkalla pankkiin, he ovatkin hyötyjiä kehitysmaalaisten invaasiosta.

Rullattu

Pitäisi olla näin että se ”sianajaja” joka asettuu puolustamaan noita saastoja, ei saisi sentin, senttiä koko hommasta, tehkööt ilmaiseksi.

Anonyymi

He voisivat perustaa yhdistyksen ”Asianajajat ilman rajoja” ja toimia lahjoitusvaroilla; kyllä kai maahanmuuton ihanuuteen ja rikkauteen uskovilta massia löytyisi.

Ilkka Mänttäri

😂

Ilkka Forsten

Seksi, jopa ilmaisena on varmaan laitonta, ei siis ilmaiseksi vaan niin että kaikki tulevat kylläiseksi. Ihmiseksi ei kukaan kasva jos ei saa itseään kylläiseksi, ja mieluiten ilmaiseksi. Onko tämä nyt liian paljon seksin ympärille rakentunutta, se menee taas arvaamiseksi ?

Lieväasteinen

Ylva kysyy Ursulalta: ”Tykkäätkö enemmän keksistä vai seksistä?” Ursula vastaa: ”Ihan sama, kunpa on munat tuoreita.” Vai oliko nuo Tuula ja Anna-Maija?”

Kake

Kyllähän se asia on valitettavasti niin, että nämä maahamme tunkeutuneet raiskaajat nauravat näille Suomen tuomioille ja pitävät niitä ikään kuin palkintoina suoritetusta työstä. Alkaa hieno loma vankilassa.

176-167

Vankilaan verkostoitumaan ja salafisti-imaamit sitten kertovat kuinka jatkossa toimitaan vääräuskoisia ja ateisteja vastaan. Paikallisia sharia-lakeja siis odotellessa, mitkä on jo monessa liittovaltionkin osavaltossa; Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa jne.

Pjoottori

Onhan se niinkin että nuo loputkin summat maksaa valtio, koska ei noilla tunkeutujilla mitään varaallisuutta ole iPadien lisäksi. Sekin toki verovaroista hommattu, joten Sinä maksat kaiken ja He tekevät mitä haluavat.

Ani

Tuleeko se aika vielä, että käytämme oman käden oikeutta ja laitamme matut niille kuuluvaan ruotuun. Moni varmasti siitä haaveilee. Anarkia on lähellä.

Ilkka Mänttäri

Tulee, ja se ei ole minunkaan mielestäni mitenkään hyvä asia mutta jos asiat ajetaan tällaiseen umpikujaan niin mitä muuta voi odottaa. Suomalaiset ovt kuitenkin hyvin rauhallinen ja pitkäjännitteinen kansa mutta kun se raja ylitetään, alkaa tapahtua.

John Quiman

Luonnollinen reaktio. Kun ajetaan nurkkaan, jossain kohden tulee vastaisku.

Kansalaisen verkkokauppa