Kotimaa Rikos

Maahanmuuttajamiehille vankeustuomiot lapseen kohdistuneista törkeistä raiskauksista Oulussa

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen. (Maahanmuuttajamiehet Oulun käräjäoikeudessa 18.5.2021. Kuva Petri Saarela.)

Oulun käräjäoikeus tuomitsi maanantaina kaksi maahanmuuttajaa ehdottomiin vankeusrangaistuksiin lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista Oulussa.

Vuonna 1988 syntynyt Raad Kamil Azeez tuomittiin törkeästä raiskauksesta 2 vuoden 4 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Vuonna 1997 syntynyt Ali Qasim Abed tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yllytyksestä törkeään raiskaukseen ja törkeästä raiskauksesta 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.

Tapauksessa kyse oli siitä, että heinäkuussa 2018 miehet kyyditsivät nuorisokodista karkumatkalla olleet asianomistajat toisen miehen luokse, joka oli luvannut asianomistajille yösijan. Asianomistajat olivat kaksi tyttöä, jotka olivat iältään 16- ja 15-vuotiaita.

Kun asunnolla kävi ilmi, että asianomistajat eivät halunneet seksiä miesten kanssa, Ali Qasem Abed kuitenkin edellytti, että vanhemman asianomistajista tuli olla sukupuoliyhteydessä Raad Kamil Azeezin kanssa. Vaatimusta tehostettiin sillä, että autoajelulle välillä viedyt asianomistajat olisi muutoin jätetty syrjäiselle tiealueelle. Lisäksi asianomistajan puhelin otettiin pois. Lopulta vanhempi asianomistaja oli pakotettuna sukupuoliyhteydessä molempien miesten kanssa.

Käräjäoikeus katsoi, että asianomistaja oli pelkotilan tai muun avuttoman tilan vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tahtoaan.

Lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskeva kohta liittyi siihen, että Ali Qasim Abed ehdotteli nuoremmalle asianomistajalle seksuaalista kanssakäymistä ja suuteli tätä.

Maahanmuuttajat kiistivät syytteet, mutta käräjäoikeus piti asianomistajien kertomuksia uskottavina.

Asia ratkaistiin puheenjohtajana toimineen käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Tuomio oli yksimielinen.

Käräjäoikeus käsitteli asian suljetuin ovin asianomistajien suojelemiseksi.

Lähteet Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomio.

Muutettu otsikkoa 8.9 klo 7:30

Tilaa
Ilmoita
guest
49 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jarno Lehmussalo

Väärinpuhujat pikakäräjille.
”Sebastian Tynkkyselle syyte maahanmuuttokirjoituksista: Näin pikakäräjät etenivät”
Kansanedustaja Tynkkynen taas vihapuhekäräjillä (iltalehti.fi)

Moktar

Taas siellä pojat öyhöttävät maahanmuuttajista pahaa. Nauretaan yhdessä vartti. 😉
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17114842/karvahatulla-kasidesi-juotu-loppuun—-

Kysymys

Kiitos Kansalainen kun kerroitte raiskaajien nimet julki. Valtamedia tietenkään ei nimiä kertonut julkisuuteen.
Olisiko kenelläkään tietoa millaisia tuomioita ja kuinka monta tuomittiin – jos tuomittiin – teosta jossa maahanmuuttajamiehet pahoipidellen tappoivat kantasuomalaisen nuoren miehen Helsngissä Kaivohuoneen edustalla heinäkuussa 2020? Vai päästettiinkö mamut lähtemään maasta tms ilman minkäänlaisia tuomioita? Mistään ei ole löytynyt vastausta tähän asiaan.

Kata

Eikö se ole yhä ratkaisematta?Nää kuvathan näistä ketkuista julkaistiin 3 viikkoa tästä järkyttävästä murhasta.Uskomatonta hommaa!

Ilkka Forsten

Mikäli olen yhtään kärryillä asiasta, ne on olleet vangittuna, ainakin osa heistä ja tuomioitakin on tulossa, tai tullut jo ? Tästä saattoi olla jossain Monokulttuuri FM:n jaksossa puhetta mutta en muista miten pitkiä tuomioita oltiin vaatimassa ?

Mutta hei, vieläkin tärkeämpää on tieto että Sanna Marin selätti koronan Suomesta, ajatella, sanna teki oikein historiaa ja antoi meille terveyden ja turvallisuuden minkä vain DEMARI pystyy tarjoamaan..Heh heh..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

https://www.foxnews.com/politics/biden-plan-for-forced-vaccinations-doesnt-include-illegal-immigrants

Mutta ollaanko kohta tässä meilläkin?Aussit jo leireillä jos vastustaa…milloin maailman silmät aukeavat?
Jenkeissä menossa melkoinen polemiikki!

John Quiman

Yhdysvalloissa kansa ei todennäköisesti alistu yhtä helposti kuin Euroopassa.

Siellä on perustuslain suojakin paljon vahvempi.

Tuo pakottaminen ja kiristäminen on luultavatsi perustuslain vastaista sielläkin, kuten on Suomessakin. Mutta eipä leftistejä pikkuseikat haittaa.

Osavaltioilla on myös sanansa sanottavana, joten ei Bideeni saa ihan kaikkea millä se uhittelee.

Kata

Juu eivät alistu on semmoinen vastalauseiden myrsky menossa.Ja todellakin,Perustuslaki kävellään yli jos tämä toteutuu…En usko että ihan helpolla näin käy….
https://www.instagram.com/p/CTpGQOorkuV/?utm_source=ig_web_copy_link

John Quiman

Jos USA:ssa viherfasismi kaatuu, kaatuu se koko maailmassa. Täytyy pitää peukkuja, jotta siellä ainakin nousisivat barrikadeille. Suomen medialla olisi vaikeuksia sitten, koska kuinka uutisoida sellaista, mikä yllyttäisi kansaa Suomessakin. Kovasti varmaan koettaisivat vähätellä ja kauhistella kuinka äärioikeisto ottaa vallan USA:ssa, mutta ei sanaakaan nyt näistä Byebyedenin toilailuista tiktaattorina.

Kata

Toivotaan näin että kaatuu!!!heikkoja paskiaisia nuo on mutta atustaryhmät,sorokset sun muut siellä porskuttaa.
Toivottavasti myös Newsom kaatuu niin Kaliforniassa alkaa myös uudet tuulet.

Kata

Mitään en ollu ottanu mutta en saa itsekään selvää mitä on atustaryhmät! 😀 Ei pääse enää muokkaamaan.

John Quiman

Voisiko olla ”taustaryhmät”?

beldar

Ennen kuin tekisin noille raiskaajille jotain niin hakisin kyllä valtamedian päättäjät saunan taakse. Miksi nuo nuoret tytöt luottivat matuihin? Luultavasti koska valtamedia on antanut heistä positiivisen kuvan.

Hätätila tai väärinymmärrys

”Raad Kamil Azeez tuomittiin törkeästä raiskauksesta 2 vuoden 4 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.”
” rikoksentekijä on tuomittava törkeästä raiskauksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.”
Olipa raaka tuomio 4 kuukautta yli minimin vaikka Raad on myös uhri. Ei kai suutelu tai maiskuttaminen ole rikos. Sehän on vain hellyyttä. Onneksi suomalaiset miehet ovat kilttejä eivätkä lähde kostamaan kuten näiden tekijöiden kulttuurissa tehdään. Siksi valitaankin suomalaistytöt uhreiksi.

Aake Gallupp

Nää on taas näitä ”pikkutytöt rasistisesti pakottivat avuttomat aikuiset muslimiUHRIT raiskaamaan” – tapauksiako?

Aake Gallupp

Montakohan muslimimiestä on Suomessa jotka eivät ikinä koskaan ole raiskanneet ketään? kolme? Neljä? Ovat mikroskooppinen vähemmistö, siinä niitä aitoja yksittäistapauksia.megaharvinaisuuksia.

Juhis

Tämä on sitä monikulttuurisuutta.meidän suomalaislampaiden pitää vaan tottua ja hiljaa hyväksyä tällainen

Peter Kreisler

Kahden tai kolmen vuoden kuluttua nämä kulttuurinrikastajat ovat jälleen ahdistelemassa pikkutyttöjä, vai uskooko joku tosissaan, että he ottavat opikseen ja katuvat tekojaan.
Syyllisiä näiden alikehittyneiden matujen lisäksi ovat Suomen vihervasemmistolaiset suvakit, he tietenkään eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen, sillä syyllisyyden osoittaminen vääristä päätöksistä olisi suvaitsemattomuutta. Tietenkin teot määritellään aina yksittäistapauksiksi vaikka tilastot näyttäisivät matujen olevan monikymmenkertaisesti alttiimpia tekemään lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia.
Hämmästelen todella suomalaisten rauhallista ja piittaamatonta suhtautumista siihen, että ulkomaalaiset loiseläjät raiskaavat suomalaisten lapsia ja elävät veronmaksajien kustannuksella.

Se Oulun juttu jo unohdettu

No vattu. Mihin ne 3 miljoonaa meni, jotka Ouluun osoitettiin kauheassa järkytyksen tilassa, kun grooming ilmiö paljastui? Naurettava pohjanoteeraus eli tiktok video, mitä muuta? Eikö niillä rahoilla pitänyt varoitella tyttöjä sekä poikia raiskareista? Vai miten se meni? Käytettiinkö 100 000 ja loput massit Matuille?

John Quiman

https://www.youtube.com/watch?v=ICdvz7HyDDw

Suvakki haluaa lisää rahaa, voidakseen tehdä lisää loistavia videoita.

Kata

😀 Ei juma…joku kirjoittikin että hän lyö vetoa ettet voi katsoa loppuun…en voinut ja tuo älytön biisi ja nuo liikkeet hahhahahahahahahahahahahaahah kannatti maksaa miljoonia! O sancta simplicitas!

Ilkka Forsten

On ”sanktanan” yksinkertaisia.. Menikö oikein ?

Kata

Oikein meni!Nuttuskehveleitä koko tiitiitatatataa porukka ihme liikkeineen.Ei voi kuin nauraa! 😀

John Quiman

Puhdas näyte suvakin kyvystä vastata ongemiin, jotka on vieläpä itse aiheuttanut.

Peter Kreisler

Eiköhän kyseessä ollut piilotettu tuki vihreille ja vasemmistolle sekä muulle roskasakille.

Ilkka Forsten

Etummainen henkilö näemmä kannattaa tiukkaa shrialakia. On nähkääs ” burka ” silmillä oikeussalissakin. Takana oleva näyttäisi tuijottavan jotain penskojen TIK-TOK klippiä Pää, olkapää, peppu… Mike ola sinu nimi, mina pääse kohta pois, ola kova panohalu sina kaunnis tytto… Tik tok tik tok tik tok…

Ja tuomiot, ei että.. Kyllä on nyt pojilla kova kakku tiedossa. Miten heidän hauras sodan runtelema psyyke kestää moisen kidutuksen, kun on oltava kahden lakanan välissä yöt ja päivällä voi lukea koraania opetellen suurat ulkoa ? Tätä kammottavaa ja ihmisoikeuksia loukkaavaa rankaisua ei tule pitkittää yhtään, päin vastoin olisi jakamattomien ihmisoikeuksien nimissä syytä miettiä täydellista armahdusta.

Käsitämmehän että vaikea lapsuus ja hyvin ahdas hiekkalaatikko on vienyt näiltä(kin) kaikki mahdollisuudet menestykseen, jota on vielä haitannut vaikeana ilmenevä kolonialismin perintö, mikä ei ole tarjonnut oikeutta ottaa kätteen yhtään työkalua vaikka intoa olisi loputtomiin. He ovat hakemassa työtä, paikkaamassa kestävyysvajetta ja synnyttämässä innovaatioita. Mehän tiedämme että esimerkiksi varissuon yhteisöä on jo verrattu piilaaksoon josta suorastaan kumpuaa timanti osaaminen. On vain ajan kysymys milloin tietokoneet keksitään uudelleen, ja koodaus pääsee vauhtiin. En pidätä hengitystäni sitä odotellessa, mutta tokihan uskon että minulle kerrottu menestystarina on olemassa.

Jos oikeuslaitos nyt tuomitsee kaksi viatonta yksin tullutta lasta pienestä keppostelusta, olemme menettämässä otteen kaikesta inhimillisyydestä, meistä ei saa huokua vihaa tai katkeruutta, koska Taponen, poliisi kun on, tietää miten tärkeää ennalta ehkäisevä ja valistava työ voikaan saada aikaan. Nuhteleminen ja hellästi esitetty paheksunta voisi tulla kyseeseen, mutta toisaalta humanistisen tiedekunnan ja dosentti Oula Silvennoisen mielipiteet huomioiden, sekin olisi äärioikeistolaista mikroagressiota. Emme siis tee sitäkään. Uskomme hurskaasti että hyvä tuottaa lisää hyvää, ja että kyllä se kannettu vesi pysyy kaivossa.

Kaivosta saan aasinsillan siihen, ettei meillä ole mitään oikeutta arvostella siirtolaisten motiiveita, sillä heiltä vietiin kolonialismin synkkinä vuosina ainakin kolmetuhatta porakaivoa jokaisesta kylästä, ja loput kaatoi sittemmin puhjennut hirmumyrsky minkä puhalsi ilkeä Sepe Susi näidenkin lasten pään menoksi. He ovat myöskin kärsineet ilkeästä äitipuolesta, sillä islamilaisessa maailmassa vain naiset ovat pottumaisia ja miehet rohkeita sekä oikeudenmukaisia.

Ettekö tekin nyt tunne pistoa sydämessä, ahdistusta, henkistä pahoinvointia ja moraalista krapulaa, sillä ME kuulumme etuoikeutettuun ryhmään jolla ei ole koskaan ollut mitään vastoinkäymisiä elämässä. Söimme mämmiä kultalusikalla, saimme ahmia vatsan täyteet Atrian valmislihapullia, ja mutustella Eloveena hiutaleista tehtyä rieskaa. Olemme voineet ammentaa tuhansista järvistä vettä ja rakastua vapaasti viherkommunismiin. Suvaita, ymmärtää ja ennen kaikkea, olla koko maailman napa, sillä runsaan puoleinen väestömäärämme ( 5.4 ) miljoonaa on niin suuri enemmistö, että sen pitää pystyä ruokkimaan koko maailma.

Tietäkää oi tietämättömät, että teillä on edessä rehelliset miehet. Todistakoon allah että olemme olleet hyviä muslimeita. Emme tienneet että alaikäisiin sekaantuminen ja pakottaminen ” nuhhintaan ” on väärin tai laitonta. Meidän kulttuurissamme se olisi ollut ihan toinen juttu, koska siellä kaivetaan sikäläisen Iisakki Järvenpään luoma käyrä sapeli huotrasta, ja päämme olisi jo hattuhyllyllä. Ajatelkaa sitä ennen kuin tuomitsette viattomat näin pitkiin vankeusrangaistuksiin ? Jos vaan olisimme tieneet mikä on väärin, emme olisi ryhtyneet tekoihin, ja nyt allah onkoon teille suopea. Äbläwäblää wäblää bläbwää..

John Quiman

Kyllä tuon lukeminen saa liikutuksen kyyneleen rajuimmankin rasistin silmään. Eihän noita tosiaan olisi pitänyt tuomita. Pitää maksaa miljoonan euron korvaukset näille viattomille, olemmehan heille velkaa ja monille muillekin enemmän kuin valtio pystyy kansan kukkarosta verottamaan. Meidän tulee hävetä, pyöriä tuhkassa ja tilata itkuvirsien laulajat paikalle.

Ilkka Forsten

Vastaan täällä maakorsun pohjalta koska olen jo imetty kuiviin, tai ainakin luulen niin sillä jalassasi on tuohivirsut, ja näppäilen hauenleuasta tehtyä kannelta pettuleipää jyrsien. Itkuvirsien laulamiseen erikoistunut ryhmä kävi jo asumukseni ovella, mutta olin heille liian hyvinvoiva ja pulskassa kunnossa. Kertoivat olevansa rytmiryhmä ” Hyrysysylän Vatruskat, ” ( Siis syntyperäisiä suomalaisia. ) Ja uskoin sen koska kaikilla on paahteinen lätty jota tosin peitti joku huntu missä oli ritilät siinä näköelimien kohdalla.

He lupasivat tulla uudelleen kun minulla ei enää ole edes tuohivirsuja pettuleivästä puhumattakaan. Se minua hiukan häiritsi heidän poistumisessaan, että kööri ahtautui tuliterään mersuun läskit natisten ja nosti kytkintä huutaen perään jotain, mistä en oikein saanut selvää, mutta jotenkin se kuulosti all-akb- no joltain joka muistutti etäisesti lähi-idässä paljonkin kuultua kutsuhuutoa.

John Quiman

Tapaamasi itkuvirsien laulajat olivat ehkä niitä ammattilaisia, jotka tekevät parhaan tilin laulamalla itkuvirsiä sossutantoille. Ei siinä tuohivirsumiehille aikaa riitä muutaman kolikon vuoksi.

murre riepunen

Valtamedia jostakin syystä vaikenee, vuosien ajan on nämä törkimysten rikokset piiloteltu, vaivihkaa uutisoitu siten, että kuulijalle jää hiipivä ajatus tekijöiden olevan kantasuomalaisia, mutta valveutunut ja satunnainen valtamedian seuraaja oitis kavahtaa näiden uutisten kuultua, lokeroi tekijät ihonvärin perusteella alimpaan kastiin, jopa vieläkin alemman, jos mahdollista.

juha

Haluisin keskutella näiden kavereiden kanssa naamatusten…….onko mahdollista ???

Kaitsu

Vihervasemmistolaisten unelmat ahkerista ja monitaitoisista insinööreistä saivat taas kolauksen. Siellä sitä taas pari unelmavävyä loikoilee aikansa linnassa veronmaksajien piikkiin ja vapauduttuaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä uusivat rikoksensa ja sama homma alkaa taas alusta.

Keijo

Kaksittaistapaus.

Ilkka Forsten

Yksittäistapaus josta tuli kaksittaistapaus koska oltiin taas tekemässä ” kolmiomittausta.”

Kata

Nähän ovatkin oivia kolmiomittarimatoja…kakueitanaka-mallia.Aina tanassa.

Ilkka Forsten

Takavuosina Matti ” formula ” Kyllönen hehkutti maaliintulojärjestystä näin. ” Nyt näyttää hyvältä, tosi hyvältä, niin sitä pitää Mika, ( Häkkinen ) nyt vaan pidetään huoli että tässä pysytään. On se komeaa Panis Häkkinen Takaagi.”

” Koskaan aiemmin ei suomalainen formulakuski ole ollut näin lähellä maailmanmestaruutta, HYVÄ MIKA, MIKA, MIKA !!!!. Vieressä kommentaattorina toiminut Keijo ” keke” Rosberg tosin sanoi vähän sarkastiseen sävyyn, Niin, onhan mika lähellä mestaruutta, mutta minä olen sen jo kerran voittanut.. Kyllönen siis hehkutti häkkisen mahdollista mestaruutta suomalaisittain historiallisena saavutuksena kun vieressä istui suomalainen maailmanmestari..

Kerran hän äityi huutamaan niin että meinasi TV hajota, ja sanomana oli, ” Hame korviin skotti, ( David Couldhartd joka on skotlantilainen ) Häkkinen tulee takaa. ”

” Nyt näyttäisi siltä kuin häkkisen auton takana olevista suuttimista tulisi jotain vaaleaa höyryä, ( johon Rosberg tokaisi, niitä suuttimia sanotaan pakoputkiksi, ) mutta kyllönen kuittasi asian ilmoittamalla että oli nyt mitä tahansa niin höyryä sieltä näyttäisi tulevan, se ei ole hyvä se…

Mitähän tästä kaikesta pitäisi ajatella ? No ei mitään, sillä kyllönen oli vaan oma itsensä joka eläytyi selostukseen ihan omalla tavallaan. Jotkut vihasi kyllösen selostuksia, minusta ne oli hyvää viihdettä, koska hän niin onnistuneesti munasi itsensä sanavalinnoilla joista syntyi aina vähintään kaksi merkitystä.

Muistan kyllä myöskin Mika Salon kommentin Unkarin kisasta joitakin vuosia sitten. Sää vaihteli kisan aikana yhtenään, mikä on toki haasteellista kun on tehtävä rengasvalinnat, ja käytävä myöskin kisan aikana vaihdattamassa niitä. Salo aprikoi millä renkaalla olisi nyt parasta kokeilla muutamaa kierrosta, ja kun puheen sekaan piti saada mahdutettua välikelin renkaat, niin salo ilmoitti mielipiteenään että, ” tuossa tilanteessa olisi hyvä harkita välipyöräkelin renkaita.” Olen liikuttavan yksimielinen salon kanssa siitä, että juuri niitä olisi tarvittu. Siis ” välipyöräkelin renkaita. ” Minulla ei ole tosin hajuakaan kuinka ne on merkattu, mutta enhän minä niillä joudu ajamaankaan.

Räikkösen radioviestit oli aina puhdasta kultaa. Hänelle kuulutettiin varikolta ettei juomapullo toimi, mutta Kimi ei kuullut kaikkea mitä viestissä sanottiin. Hän pyysi toisintoa, ja se tuli, eli hänelle sanottiin, ” Kimi, et voi nyt ryypätä, kuulitko, et voi nyt ryypätä.” Räikkönen vastasi tavoilleen uskollisesti, ” Puhutteko te nyt minusta vai pullosta ?”

Kata

😀 Voi just! En muista oliko Häyrinen vai Kukkonen selostaja hiihtokisoissa Pohjois-Ruotsissa mutta Mäntyrannan vauhti hurmasi ja selostaja:”Sieltä tulee Eero Mäntyranta mustat silmät päässään!” Siis ei muuta tullut mieleen ja kyllä ne nappisilmät oli hällä! 😀

Ilkka Forsten

Aikoinaan Saksan DTM kisoja selosti Erkki Vanhanen. Hän oli myöskin tietyllä tavalla ” kyllönen ” mitä tulee juttuihin. Eräänä vuonna sarjassa ajoi kaksi naiskuskia, joita vanhanen äityi kehumaan vain hetki ennen kisastarttia. Hän jatkoi laveaa kehumistaan ja lisäsi aina uutta sanomaa edellisen jatkoksi. Samassa studiossa ollut kommentaattori minkä nimeä en nyt muista, ilmoitti väliin että,” kilpailu on jo alkanut, oletko huomannut ? ” Mutta vanhanen puhui yhä naisten kauneudesta jne. Lopulta kommentaattori heitti väliin lakonisesti, ” No puhu sinä nyt sitten naisista niin minä selostan sillä aikaa kisaa.”

Toisessa lähetyksessä vanhanen taas juuttui näiden naiskuskien tekemisiin. Kisan alussa joku mieskuljettaja kiilasi toisen naisista kaiteeseen, johon vanhanen otti kantaa sanomalla että, ” tuollainen käytös ei ole herrasmiesmäistä, ei sitä sentään pitäisi naista tyrmätä noin itsekkäästi.” Apuna ollut kommentaattori sanoi kantanaan ettei tuolla olla jakamassa kohteliaisuuksia, ja eiköhän ne naisetkin osaa puolensa pitää kun ovat naimisiinkin päässeet. Vanhanen tokaisi hätäisesti perään, ” he ovat kyllä molemmat neiti-ihmisiä olen ottanut asiasta henilökohtaisesti selvää.” Sitten tuli pieni hiljaisuus, ja lause jatkui. ” Niin, tietenkin vain ammatillisessa mielessä…”

Komiikka syntyi kahdesta asiasta. Ensinnäkin siitä että lauseen alku sai kaiken kuulostamaan siltä kuin vanhanen olisi ollut..No, sillä tavalla selvittämässä naisten siviilisäätyä, ja toisekseen, lauseen lopussa syntyi mielikuva että molemmat naiset olisivat ” iloisia tyttöjä” koska ammattilaisuuskin mainittiin.

Kata

😀

realisti

Tälläiset rikolliset sitten pilaavat kaikkien muidenkin ulkomaalaisten maineen, eikö jo tämänkin takia kannattaisi pitää huoli siitä ettei Suomeen tule ulkomailta roskaväkeä?
Jos itse asuisin suomalaisyhteisössä jossain ulkomailla ja siellä joku perseilee ja pilaa suomalaisten mainetta rikoksillaan niin olisin vain iloinen jos se idiootti karkotettaisiin.

Ilkka Forsten

Sina ola valkonen rassisti, sina ei tieda mitä ola kehitysmaasa joka pakotta kaiki oleman ihan täysin pers***kä..

Ani

Noissa matujätkissä ei ole mitään hyvää. Tytöille neuvoksi paeta niitä mahdollisimman ripeästi ja kauas turvaan.

Eka Kettunen

Ja näitä tapauksia riittää, kiitos siitä lankeaa sinisilmäisille ja selkärangattomille päättäjillemme.

faktapankki

Pitäisi ymmärtää että tuntemattomien kyytiä tarjoavien ulkomaalaisten matkaan ei pitäisi lähteä, mutta eihän tietenkään noin voi ajatella koska se olisi ennakkoluuloista.

Jouni S.

Kuinkahan paljon tuli veronmaksajille laskua maksettavaksi? Asiamies naureskeli matkalla pankkiin…
Positiivista asiassa on se, että nämä ”Kamelit” sentään joutuivat leivättömän pöydän ääreen, vaikka käyttivät tyttöjen luvatonta ”lomailua” hyväkseen, saadakseen sen, mitä tahtoivat.
Kuinkahan paljon tällaista hyväksikäyttöä tms hämärää jääkään paljastumatta siksi, että uhrit eivät uskalla asiasta kertoa omien häpeäntuntemustensa takia?

Meillä on unelma

Kumma kun saivat edes yli 2 v ehdotonta lasten raiskailuista tässä demlalandiassa.

Janne

Hovissa muuttuu sitten.

juu

Onko toi matu nainen vai miksi se on naamioiotunu lainvastaisesti?
Laki naamioitumisesta julkisella paikalla ei ole muuten muuttunut, vaikka kaikenmaailman homerättejä naamalle vaaditaankin.

Kata

”Maahanmuuttajat kiistivät syytteet”..jotenkin tulee Déjà-vu-olo??
Ei se mittään,pikku tuomiot ja sitten taas kyytiin(tuskin herroilla polkupyörähommia,millä rahalla auto..ai niin..)tyttöjä!
Ketähän ”ryhmiä” lienee ollut Baltic Princessin kyytissä…abeja yrittivät syyttää mutta ihan järkyttävää touhua, stn sekopäät!

Ja lissää haalii ohjus…

Kansalaisen verkkokauppa