Eurooppa

Maahanmuuttajan käskettiin hypätä ikkunasta – kuoli vammoihinsa

Kuvituskuva


Kuvituskuva
Kuvituskuva

Joukko henkilöitä pyysi somalialaista maahanmuuttajaa hyppäämään ikkunasta viidennestä kerroksesta Saksassa samalla kuvaten koko tapahtuman.


17-vuotias somali oli istuskelemassa ikkunan reunalla kun poliisi saapui tapahtumapaikalle. Poliisin kaikista yrityksistä huolimatta, nuori mies päätti hypätä ikkunasta. Hän kuoli saamiinsa vammoihin. Viranomaiset saivat selville, että mies oli kärsinyt psyykkisistä ongelmista, ja häntä oli hoidettu psykiatrisella klinikalla Stadtrodassa Itä-Saksassa.

map9-693583

Joukko asukkaita samasta majoituksesta kuvasi somalialaisen miehen itsemurhan. He olivat aikaisemmin pyytäneet miestä hyppäämään ikkunasta. Schmollnin pormestari oli kauhistunut tapauksesta.

Saksa on kärsinyt suurista ongelmista integraation saralla, sillä he ottivat vastaan yli miljoona pakolaista viime vuonna. Saksalaiset ovat vaatineet liittokansleri Merkelin eroa, ja myös kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden karkottamista tehokkaammin. Kriisi on vaikuttanut syvästi kansalaisten elinolosuhteisiin.

Express

  • 72
    Shares