Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Maahanmuuttajat muuttivat saksalaisen Plauenin kaupungin kielletyksi alueeksi

Kuva: Wikimedia Commons. © Raimond Spekking / CC BY-SA 4.0.

”Jälleen yksi aiemmin rauhallinen saksalaiskaupunki on muuttumassa rikollisuuden kriisipesäkkeeksi”, varoittaa kaupunginjohtaja.

Saksin osavaltiota on pidetty yleisesti ottaen Saksan alhaisimpiin maahanmuuttajalukuihin kuuluvana. Vuosien ajan toimittajat ja sanomalehdet ovat arvostelleet alueen maahanmuuttovastaisuutta, koska alueella asui vain vähän maahanmuuttajia. Nyt Plauenin pormestari on epätoivoinen, sillä rikollisuus ja väkivalta lisääntyvät hänen kaupungissaan. Maahanmuuttajat hallitsevat kaupungin keskustaa, ahdistelevat jalankulkijoita ja tekevät vakavia rikoksia, kuten esimerkiksi tapon yrityksiä.

Pormestari Steffen Zenner (CDU) sanoo, että ”keskellä kaupunkimme keskustaa on toistuvasti rumia väkivaltakohtauksia ja fyysisiä yhteenottoja”.

Hän kertoi Bild-lehdelle, että ”väkivaltaisuudet ovat pääasiassa maahanmuuttajien aiheuttamia”, mutta korostaa, ”että suurin osa Plauenissa asuvista maahanmuuttajista noudattaa lakia ja järjestystä”.

Pormestarin mukaan ensimmäinen tapaus sattui 29. huhtikuuta, kun Postplatzilla sattui laajamittainen tappelu, joka järkytti keskustan asukkaita. Poliisin mukaan mukana oli irakilaisia, romanialaisia ja syyrialaisia nuoria, ja tutkinta on aloitettu vakavan ruumiinvamman tuottamuksesta.

Seuraavalla viikolla sattui toinen väkivaltainen kohtaus, jossa pohjoisafrikkalaiset, kurdit ja arabit ottivat yhteen, tällä kertaa Plauenin tanssihallissa. Seuraavana päivänä riidan osapuolet menivät ratkaisemaan konfliktia Postplatzille, jossa syyrialainen puukotti irakilaista. Veitsihyökkäys oli lähes tappava, ja pelastuspalvelu pystyi hädin tuskin pelastamaan miehen hengen.

Bildin mukaan 65 000 asukkaan kaupungissa paikalliset välttelevät yhä useammin keskustaa. Yritykset valittavat, että niiden myynti laskee väkivaltaisuuksien vuoksi, ja työntekijät käyttävät takaovia välttääkseen keskustaa valtaavia maahanmuuttajajoukkoja. Bild kuvailee aluetta nyt ”no-go zone” – kielletyksi alueeksi monille siellä asuville ja työskenteleville.

Pormestari Zenner vaatii nyt ”maahanmuuton rajoittamista sekä eurooppalaisia ja kansallisia rajaturvallisuustoimenpiteitä, jotka ovat ylikansallisia ja koordinoituja”. Pormestarin mukaan 40 prosentilla kaupungissa asuvista muista kuin ukrainalaisista maahanmuuttajista on karkotusmääräys, mutta heitä ei poisteta. Saksa on tunnettu alhaisesta karkotusprosentistaan, jopa tuomittujen maahanmuuttajien osalta. Kuten Remix News kertoi vuonna 2021, karkotusmääräyksellä varustetut maahanmuuttajat tekivät Saksissa 2 500 rikosta vuonna 2020.

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) Sachsenin parlamenttiryhmä sanoo, että CDU, johon Zenner kuuluu, on osa ongelmaa. Saksin sisäministeri Armin Schuster (CDU) on AfD:n mukaan toistuvasti epäonnistunut kriisin hoitamisessa.

Muissa Saksan kaupungeissa on samanlaisia ongelmia, jotka liittyvät Saksan kasvavan maahanmuuttajaväestön aiheuttamiin järjestyshäiriöihin ja rikollisuuteen. Tällaisia ongelmia on esimerkiksi ”vihreässä” yliopistokaupungissa Freiburgissa, jossa on ollut mellakoita ja väkivaltaisuuksia viime vuoden aikana.

Lähde: Remix

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Kas sielläpä Ylen nokkaville toimittelijoille jutun tynkää..vaikka pidemmäksi aikaa, taitaapi kielto olla edeleen voimassa, näistä ei sitten käppänät uutisoida, näin totuuden piilottelun mestari toimii, edelleen.

Ilkka Manttari

Tämä kehitys jatkuu niin kauan kuin poliittiset toimijat joiden tulisi ajaa kantaväestön etua eivät niin tee. Järjestys ja yhteiskunta tulee horjumaan yhä enemmän ja oikeusjärjestemästä ei kohta ole tietoakaan. Ei voi välttyä ajattelemasta että on tiettyjä poliittisia suuntauksia jotka juuri ajavat tätä. Anarkia on kohta arkipäivää. Olisiko jo kohta aika unohtaa nk. ihmisoikeudet ja tasa-arvo siinä surrealistisessa, vääristyneessä mielessä mitä vihervasemmisto niillä tarkoittaa ja katsoa mitä noiden käsitteiden takana todella piilee. Ei ainakaan koko maailman sosiaalitoimistona oleminen ja anarkia. Oikeudenmukaisuuteen myös kuuluu että jokainen saa työstään suurimman osan itselleen eikä jokaista somaliyhdistystä tms. rahoiteta verorahoin. Kaikki tiedämme mihin ne rahat katoaa. No verotuksen surrealistisuudesta joskus myöhemmin.

John Quiman

Poliitikot eivät noudata lakeja, eivätkä kansainvälisiä sopimuksia kuten ne ovat, vaan tulkitsevat niitä miten sattuu suomalaisten vahingoksi.

Ajan mittaan siitä seuraa, että ei kansakaan kohta noudata lakeja, eivätkä piittaa mistään sopimuksista, vaan antavat hallitsijoille kyytiä. Tulee se päivä, kun ns. suvaitsevaiset piileskelevät kansan kiukkua kuka missäkin kellareissa. Samaan aikaan suvakkien kutsuvieraat katsovat parhaaksi palata kotimaihinsa kiireesti.

Siinä vaiheessa rasismi-leimakirves ja muutkin leimakirveet on jo hakattu tylsiksi, eikä niillä ole enää mitään vaikutusta.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Ajattelin vielä sanoa, kun neuvottelijat niin paljon kuuntelevat asiantuntijoita. Kuka ne valitsee, asiantuntijat. Jos on paljon asiantuntijoita jotka ovat eri mieltä asioista, jokaisen kansalaisen mielipide on yhtä perusteltu. Sitten politiikka tulee peliin. Neuvottelijat tekevät päätöksiä omien ”asiantuntijoiden” kuulemisen mukaa.

John Quiman

Asiantuntijan löytää mille kannalle haluaa. Kaikki ne osaavat puhua ikään kuin tietäisivät, mutta niillä nyt vaan on omanlaisia mielipiteitään. Eivät tapaa olla oikeassakaan, paitsi maksajan mielestä siihen asti, että totuus paljastuu. Sen jälkeen mahdollisesti sama asiantuntija tekee uuden ennustuksen, johon täytyy sitten uskoa. Onhan se asiantuntijan lausunto.

Härski Hartikainen ajatteli ryhtyä kaikkien asioiden asiantuntijaksi ja olisi varmaan ollut yhtä hyvä kuin asiantuntijat yleensäkin.

Ilkka Manttari

Jokaisen jolla on oikeus päättää verorahojen käytöstä tulisi joutua täydelliseen vero- ja omaisuuden selvitykseen. Löytyisi ainakin ne pahimmat joiden viralliset tulot eivät riitä elintasoon jolla elävät. Katsotaan sitten kuinka suuri tunku sinne on. En olisi niin huolissani yksityisistä yrittäjistä jotka tässä karusellissa yrittävät selvitä.

Ilkka

Asiantuntemusta on vähintään kahta laatua. Oikeaa ja täysin poliittisesti värittynyttä. Jälkimmäinen on nyt se mitä ylläpidetään, oikea asiantuntemus olisi jo aikapäiviä sitten osannut katkaista täysin typerän kierteen jota jatketaan vaikka kansa ei sitä haluaisikaan. Suurin osa suomalalsista ei ole millään tavalla sen puolella että sosiaaliturva kattaa koko maailman, eikä ihmiset halua, vaikka ovatkin olevinaan hyviä ja rehtejä, toimia loputtomasti lypsylehmänä. Kun allahu akbaria hierotaan naamaan joka paikassa, eikä YKSIKÄÄN mainos voi enää olla ilman kiintiötummaa etnisyyttä, on turha kuvitella että se olisi mahdollista jos oikeasti kystyttäisiin mitä haluatte, ja uskotteko että asiantutemuksella on osansa tässä tyhmyyden sopassa.

Ennen aina haukuttiin mainoksia, koska sanottiin niiden olevan vain mainostajan maksamaa propagandaa. Nyt kun niihin on tungettu nokilättyinen kikkarapää, ei kyse muka olekaan propagandasta vaan kauniista suvaitsevaisuudesta jota kaikki haluavat. Henkilökohtaisesti vihaan mainoksia joissa on tuo kaava. Ihan senkin takia että tilanne esitetään täysin vääristyneesti. Nokikolarilta vaikuttava puikulapää on aina hyvin menestyvä, hänellä on vaikka mitä, ja valkoiset laitetaan siunailemaan miten mahtavasti on pullat uunissa. Todellisuudessa niillä Aadeninlahden kalastajilla ei olisi mitään ellei valkoinen sitä antaisi vastikeetta. Jos äly ei ole riittänyt kymmenien vuosien aikana oppimaan edes suomen kieltä, miten ihmeessä ne voivat olla niin taitavia ja toimia koko yhteiskunnan mallina ?

Tämä äärimmäisen räikeä esitystapa ärsyttää. Me tiedämme mistä kaikki manna sataa ibrahimille, mutta sitä ei saa sanoa ääneen olematta rasisti. Meidän tulee suvaita ja hyväksyä afrikkalaisten tai arabien tavat, vaikka ei olla lähelläkään niitä yhteiskuntia. Mikä laki määrää että kantaväestön pitää kumartaa ja kiitellä jotain lahjatonta etnisyyttä ihan vaan siksi, että viherkommunistit ovat halunneet tuottaa pelkkää anarkiaa yhteiskuntaan. On turha puhua suureen ääneen jostain yksittäisistä tapauksista jotka ovat kenties onnistuneet sisäistämään mitä tarkoittaa työnteko ja itsensä elättäminen. He ovat niin marginaalinen ryhmä, että se voidaan katsoa laskuvirheeksi tai jättää kokonaan huomioimatta. yksi sadasta ei tarkoita että kaikki ovat osaajia.

John Quiman

Tarkoitushan on manipuloida, mutta se ei oikein toimi, sillä kansa näkee sen teennäisyyden mikä vaikkapa mainoksissa on. On silmiinpistävällä tavalla niin vierasta porukkaa, että kansa aistii tuputuksen. Tuputus ei useimmille maistu.

Mainoksesta tulisi jäädä positiivinen mielikuva tuotteesta, mutta tuputuksen sekoittaminen aiheuttaa monille vastenmielisen tunteen, kellä voimakkaamman, kellä heikomman. Tuotteeseen liitetään tuputus ja siksi se piilossakin oleva vastenmielisyys heikentää mielikuvaa tuotteesta. Varmaan monet jättävät ostamatta, ehkä joku suvakki juuri siksi ostaa.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Yritys joka laittaa kaikki markkinoinnin sen varaan että suvakit kyllä innostuvat, ja muillekin asian työntäminen omaksuttavaksi vastaa lopulta kasvaneina kassavirtoina, jää takuulla hopealle pitkässä juoksussa. Maahanmuutosta on tullut jo niin monessa euroopan maassa täydellinen riesa, ettei sitä mielikuvaa enää muuta mainonta joka tyrkyttää lisää samaa järjettömyyttä. Vähän arkisemmjin sanottuna, tilanne on sama kuin yritettäisiin syöttää joka päivä samaa ruokaa, mutta kerrottaisiin että maulla ei ole väliä, sinähän olet kuitenkin nälkäinen. Niin hyvää ei olekaan että sitä haluaisi jatkuvasti, ja jos siitä huolimatta tyrkyttäminen jatkuu, tulee vastaan tilanne ettei asiakas enää jatka ostosten tekemistä koska ei saa oma-ehtoisesti päättää mistä pitää. Suurin osa esimerkiksi suomen kansasta ei ole, sikäli jos rehellisinä pysytään, lainkaan innostunut koko ajan lisääntyvästä elatusvelvollisten määrästä. Se on todellisuudesa hyvin pieni osa joka intoilee ja pakottaa muut hyväksymään ja suvaitsemaan kaiken. Tästä seuraa kysymys miten tilanne voi olla tällainen. Yksi määrä mitä kymmennen saa ajatella. Vähemmistö sanelee enemmistölle mikä on kulloinkin ainoa oikea tapa mieltää ympäröivä yhteiskunta. Eikö yhteiskunta koostukaan monista eri ajatuksista, vaikka samaan aikaan kerrotaan että erilaisuutta tulee ymmärtää ja olla avoin. Avoimessa yhteiskunnassa ei tarvita ketään kertomaan muille mitä pitää tai saa ajatella. Länsimaiset yhteiskunnat perustuvat yksilön vapaudelle, joka ei kuitenkaan tarkoita vapautta määrätä mitä yksilöiden tulee olla. Jossain meni pahasti pieleen jo aikoja sitten, ellei ymmärrä miten vinksahtanut tekele tämä nykyään on. Korjausliikettä tarvitaan, ja se tulee. Näin tämä ei voi jatkua.

John Quiman

Suvakit hyökkäävät agressiivisesti ja aloittavat parjauskampanjan, jos on niiden kanssa eri mieltä. Se on saanut monet säikähtämään ja hiljenemään. Politiikassa ovat sitten taipuilleet räksyttäjien mieliksi ja siitä syntyi kierre. Alettiin kilpailla siitä, että kuka on kaikkein suvaitsevaisin, olemalla hyvin suvaitsematon vääräoppisia kohtaan.

Herääminen edellyttää, että tajuaa mitä potaskaa koko suvakkius on ja miten valheellista heidän aatteensa on. Heidän aatteensa, ideologiansa, ei kestä tarkastelua päivänvalossa, koska mitkään tosiasiat eivät tue heidän väittämiään. Ne ovat kaikki pelkkää poliittisiin tarkoituksiin keksittyä valhetta. Heidän agressiivisuutena johtunee paljolti siitä, että heillä ei ole kestäviä argumenteja, joten vastustajat pitää hiljentää metelillä. Näkyy toimineen hyvin, mutta vaikuttaa siltä, että heidän valheidensa ja hyökkäävyytensä toimivuus alkaa lähestyä tiensä päätä.

Ilmiselvästi heidän tavoitteensa on heidän diktaturia, jossa rivisuvakkikin uskoo pääsevänsä vihreälle oksalle, mutta tulisi pettymään, jos se diktaturia toteutuisi. Taustavoimat, jotka ajavat suvakismin aatetta, pitävät sitä pelkästään välineenä, jolla saadaan hyödylliset idiootit toimimaan. Jos se diktaturia toteutuu, tulee siitä Neuvostoliittoa tai Pohjois-Koreaa muistuttava häkkyrä. On harvojen eliitti ja sitten on massaa, joka elää minimillä. Eliitti päättää, mitä kukin haluaa ja mikä on kuinkin elämäntehtävä. Jos rimpuilee sitä vastaan, pääsee uudelleenkoulutusleirille vaikkapa kymmeneksi vuodeksi, jotta vastutus laantuisi.

John Quiman

Noin homma menee, koska vallanhimoisten perusidea on saada kaikki valtaansa, tehdä kaikista nöyriä alamaisia, jotta kansoja olisi helppo hallita.

Länsimaissa ihmiset ovat tottuneet sellaiseen vapauteen, että heitä ei pitkäksi aikaa saa aliitumaan sellaiseen. Ovat vähän aikaa hiljaa, eivätkä halua yhteenottoa, mutta jossain vaiheessa pinna palaa ja sitten räjähtää. Syttyminen tapahtunee näennöisesti pienestä asiasta, mutta kun syttyy, tulee kaikki pee kerralla ulos.

(tämä piti jakaa kahteen osaan, koska meni roskapostiksi korjauksen jälkeen)

Marko Kyllönen

Täällä sitä niputetaan maahanmuuttajat yhteen ja puhutaan työvoimasta, etlan ja muiden pösilöjärjestöjen mielestä ”TARVITSEMME” vähintään 50 000 vuodessa vuosikymmeniä, tai muuten olemme pulassa. Kuitenkin oikeasti puhutaan ihan samasata samoista maista tulevasta porukasta, joka ei ole missään euroopassa sopeutunut, kotoutunut saatikka nyt työllistynyt laillisesti mihinkään.

Ilkka

Nazima Razmyar nillitti viimeksi eilen siitä ettei tuleva hallitus näytä käsittävän miten ” tärkeästä ” asiasta on kysymys. Suomi kuulemma tarvitsee tuntuvasti lisää ” työperäistä ” maahanmuuutoa koska tietyillä aloilla ei ole työvoimaa. Ne tietyt alat on olleet olemassa koko ajan, ei ne ole tämän hetken synnyttämiä, mutta kukaan noista puikulapäistä tai geelilantuista ei mene tekemään yhtään mitään. Viimeksi eilen näin sen taas omin silmin mitä ne on. Kävin kaupungilla vähän puolenpäivän jälkeen, ja niin oli tavaratalojen edustat täynnä äbläwäblää mutta työtä ei näyttänyt tekevän yksikään. Miten vi****sa joku vielä kehtaa sanoa että tulijat on työnhakijoita, tai että ilman heidän norkoiluaan ei yhteiskunta toimi. Jos siellä seisoskelisi sata suomaista puhumassa tuubaa, kiljuttaisiin että sosiaaliturvaa on saatava alemmas, työt ei näköjään maita, mutta kun lutuinen Ali ja Ibrahim nojaa seinään ja kyttää pikkulikkoja, on meneillään huomattava osallistuminen yhteiskunnan pyörittämiseen.

Marko Kyllönen

Onhan meillä Fatima Diarra näin suomalaisittain kai läski darra..
Koska olemme ottaneet maan täyteen porukkaa afrikasta ja antaneet kansalaisuuden, niin darrat ja muut valtaa pikkuhiljaa myös meidän eduskunnan.
On se vaan ihme miten voi suomalaiset vihata itseään näin paljon…

John Quiman

Asiasta toiseen:
Tuliko maksetuksi korkea sähkölasku. Se ei saisi olla enempää kuin 18 senttiä /kWh
https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1661013593075376130

John Quiman
Ilkka Manttari

👍

Ilkka

Ei, työnsin sen naapurin postilaatikkoon.

John Quiman

Jos sähkölamppusi edelleen loistavat valoa, ei naapurisi kovin tarkkaan tutki saamiaan laskuja.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Harmaakaihi on hyvä ystävä joissakin tapauksissa.

Ilkka Manttari

Tämä on juuri suomen ongelma, lakeja on pilvin pimein mutta noudattaminen on valikoivaa.

John Quiman

Tuo oli aika erikoinen juttu, että hallituksella on ollut koko ajan tiedossa se, minkä oikeus vahvisti todeksi, mutta hallitus ei tehnyt mitään.

Ja vielä jotkut ihastelevat hallitusta, joka oli petollinen suomalaisia kohtaan.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Mutta tulijat ovat haavoittuvaa ” vähemmistöä ” ei saa profiloida etnisesti ketään. Kyseessä on aitosaksalaiset joilla on vaan vähän enemmän väritystä. Tämän tietää kaikki, näinhän meille on kerrottu jo vuosia. Joku, muistaakseni J. Halla-aho sanoi viisitoista vuotta sitten että tämä tulee tapahtumaan, mutta suvaitsevaiset sanoivat että jussi on rasisti ja toiseuttaa hädän-alaisia ihan vaan siksi, että ei voi sietää luonnolista maahanmuuttoa joka on rikkaus.

Ilkka Manttari

Totuudenpuhujista ei koskaan ole pidetty.

John Quiman

Sekin vielä, että joku somali pitäisi nähdä suomalaisena. Somali, joka maanmiestensä kanssa elää ihan eri kulttuurissa ja ainoastaan hyväksikäyttää suomalaisten poliitikkojen tyhmyyttä elinkeinonaan. Somali, joka syyttää rasismista aina, kun ei saa mitä haluaa. Somali, joka uskontonsakin perusteella pitää suomalaisia vääräuskoisina, joilla ei ole mitään oikeuksia, mutta haluaa itselleen suvakkien ihmisoikeudet kaikkine etuineen. Somali, joka ei halua suoda suomalaisille rauhaa, vaan häiriköi ja ahdistelee pitkin kaupunkeja ja kyliä. Somali, jolla ei ole vähääkään halua sopeutua suomalaiseen elämäntapaan. Somali, joka haluaa olla somali, ei suomalainen. Sama koskee muitakin oikeauskoisia, jotka kumartelevat Mekkaan.

Kauko Aalto

En ymmärrä miten muuten kuin ulos heittämällä tämän loisivan roskasakin, pystyttäisiin ongelma ratkaisemaan. Islamilaisesta maailmasta ei pitäisi ”turvapaikanhakijoita”, ottaa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Eikö sitä jo vihdoin aleta ymmärtää mihin tämän sakin kanssa joudutaan.

Ps. On sulaa hullutta päästää aasin takaa tulleita tanssipaikkaan.

 

John Quiman

Ei sitä ymmärretä ennen kuin ideologiselle hurmiolle alistuminen katoaa kansan mielestä ja nousee kiukku, joka poistaa ongelman mahdollisesti jopa rajulla tavalla.

Ihme, että saksalaiset ovat hyväksyneet oman kotimaansa pilaamisen pummiarmeijalla ja rikollisilla.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Tyhmyydelle ei jumalatkaan mahda mitään sanoin Adolf Ehrnrooth ja oli oikeassa. On erikoista kun EU on valmis tappelemaan vaikka vuosikymmenet venäjää vastaan, mutta ei ole valmis hyväksymään sitä että afrikasta ja arabimaista tulleet ovat samalla tavalla valoittajia jotka omivat maat yksi toisensa jälkeen. Näihin ei siis saa suhtautua pakolaisina. He ovat valloittajia ja vihollisia joita pitäisi kohdella vihollisena. Mitä on hyödyttänyt kantaa vuosikymmenet miljardi toisensa jälkeen kehitysmaihin, kun ne ovat nyt euroopan keskiössä synnyttämässä kehitysmaata josta on haluttu pakoon vaarallisuuden takia.

Jos eurooppa ei ala tekemään mtään asialle, voimme unohtaa ukrainan ja alkaa miettimään miten pitkä sota on edessä kun pitää putsata ei toivotut etnisyydet pois. Demokratia joka on sallinut vähemmistön, ( vihervasemmiston ) määrätä siitä kenelle oikeudet kuuluu nykyisessä euroopassa, ei voi olla enää mikään demokratia Ja jos demokratia ei toimi, se pitää vaihtaa ja asettaa tilalle jotain millä on valtuudet toimia eikä vaan siunailla asioiden taustalla. Kyse ei ole siitä että lähtökohtaisesti tai etnisyyteen tuijottaen vihataan jotain, kyse on siitä ettei länsimaiset yhteiskunnat ole rakennettu savimajakulttuurin ehdoilla. Sosiaaliset edut ja apu on ajateltu olemaan OMAN kansan tarpeita vastaava, nyt siitä on tehty koko maailman hätäpalvelu jota lypsetään surutta ja haukutaan sitä järkeistävät tahot rasisteiksi.

John Quiman

Saattaa tulla sellaiset pippalot, että turvapaikkaa hakeneet lähtevät hakemaan turvapaikkaa kotimaistaan, koska Euroopassa ei enää sellaista ole tarjolla, eikä tilillekään kolise killinkejä lainkaan.